[REPLY]
Sendte min Msi Gt683 ind til Infocare med en fejl på bundkortet der gjorde at den ikke gad oplade. 4 uger efter jeg sendte den ind fik jeg den tilbage hvor den virkede igen. så jeg er godt tilfreds
Jeg bestilte for noget tid siden en bærbar gennem et andet firma. Den bærbar valgte så at smelte på bagsiden af skærmen og LED lysene virkede ikke. Jeg kontaktede så dem, som havde solgt mig den, som så sendte den videre til Infocare.. VERDENS STØRSTE FEJLTAGELSE ! Infocare nægtede ar reparere min bærbare eller ombytte den, da de sagde at det var min egen fejl.. Hmm.. Skulle jeg have haft siddet med 7 stearinlys på lige linje bag min spilnternye bærbare til 8000 kr?? Nej vel? Heldigvis har jeg en kæreste, som har rimelig god forstand på computere, så han kunne komme med nogle ideer til hvad der kunne være sket.. Men de nægtede pure at fejlen var selve bærbaren og ikke min.. De sendte mails med billeder hvori de påstod at man kunne se at fejlen var min egen.. Men det eneste man kunne se var at de havde taget bagsiden af skærmen.. Nå men det endte med (Efter over en måneds kamp, mails frem og tilbage, og støtte fra Forbrugerklagenævnet), at de langt om længe "pludselig" kunne se at det ikke var min egen fejl, og så sendte de mig heldigvis en ny!
Hvis jeg havde vist at salgsstedet brugte InfoCare, som reparatør, så havde jeg ALDRIG købt ved dem !
Et godt råd: Hold jer langt væk fra dem !
Hvis i har købt et vare hos nogen ,det er ikke jeres problem hvor de får den serviceret /repareret. IT virksomheder vil gerne have i opretter RMA sager direkte hos Infocare selv om i har ikke handlede med Infocare.Det sparer dem for et masser arbejde og ansvar hvis tingene går galt.Det bliver et sag hvor i er dårligt indstillede.Hvem skal den web butik i har købt jeres vare fra ,tror på.
Jeg har købt hos computersalg et MSI pc , og har insisteret for at sende den til computersalg for at udbedre et garantí sag.De har sendt det til Infocare som fik kun repareret det halve og den skulle sendes ind igen for at lave det sidste.
Computersalg har haft et god tone og god kommunikations niveau hele vej igennem,og Infocare har repareret det hele på meget tidfredstillende mode.Ikke noget er gået tabt,de får 3 stjerner fordí processen tog 6/7 uger .'
Jeg er glad over for jeg fik mit PC tilbage.......men, vil jeg være lige så glad hvis jeg fik oprettet RMA og sendt direkte hos Infocare ???
Vores iMac sadge en mærkelig lyd, og Applecare har åbenbart Infocare til at udføre deres reperationer. Udover lyden fejlede computeren ingenting da den blev sendt afsted. Da den kom tilbage kunne den ikke starte, og ham jeg talte med hos Infocare virkede hverken overrasket eller som om det på nogen måde ragede ham. Han bad mig bare selv geninstallere styresystemet. Hvordan de kan fikse en hardwarefejl og så få softwaren til at crashe er mig en gåde, og service var der absolut ingenting af.
Ventetiden på reparationen af mit tv har nu overskredet en måned for blot at få Infocare.com til at afhente tv'et. Derefter har jeg modtaget en regning på 800 kr. for ikke at være hjemme, til trods for at et andet tidspunkt blev aftalt.
Firmaet har fortjent mindre end 1 stjerne.
Værste kundeservice i danmarks historien må være infocare.
sendte min bærbar ind, og kom tilbage med fejl. De ville ikke tage ansvaret for det, først efter en del dialog frem og tilbage.
Ville de tage ansvar for deres handlinger.
Min Sony Vaio blev sendt til Infocare for at få skiftet tastaturet, da der var en knap der havde løsnet sig.
Får den tilbage med ridser på oversiden, en touchpad (mus) der ikke fungerer optimalt og højttalere der ikke er sluttet til.
Da jeg efterfølgende kontaktede dem, var det en arrogant melding jeg fik fra dem om, at jeg bare kunne klage til dem jeg købte den af og at det i hvert fald ikke var dem der havde lavet ridserne.
Hvis i nogensinde skal sende et Sony produkt til reparation så sørg for at de IKKE sender den til Infocare.
Har udelukkende oplevet dårlig service fra Infocare. Min iMac skulle til reperation. De sender en fragtmand, der lugter langt væk af øl og smøger og klædt i cowboy-tøj. Han henter computeren, som kommer tilbage efter en uge ... med fejl! Under reparationen har de ødelagt harddisken. Da jeg ringer for at aftale ny reparation er medarbejderen i forsvarsposition og jeg skal nærmest tigge og be for at få ham overbevist om, at computeren er gået i stykker efter at have været til rep. hos dem.
Computeren bliver afhentet. Hører ikke noget i fjorten dage. Derefter ligger der en besked på min telefonsvarer om at jeg skal ringe for at aftale levering. Da jeg ringer op får jeg at vide, at levering er aftalt – til den pågældende dag! Jeg spørger hvad tid, men det kan de ikke oplyse om, det står ikke i deres system.
Gennemgående helt elendig service og ubehøvlet behandling af kunderne!
Har indleveret computer til rep.
7 arbejdsdage stod der på ordren fra infocare. Gud ved om det er 7 dages arbejde hos infocare, for så tror jeg at de er oppe på ½ dage resten af den måned den har været hos infocare er der ikke sket en skid andet end at den venter på MSI og det kinesiske nytår eller hvad de nu kan finde på.
Jeg bliver squ nok nød til at give kunden en ny bærbar inden han kommer slæbende med Ekstra bladet, forbrugerstyrelsen og diverse advokater
-------------------------------------------------------------------------------------------
28.02.2012 UPDATE:
Så kom den endelig tilbage- efter næsten 2 måneder.......Ombyttet til en fin computer med Hollandsk/Belgisk software....... Kontakter igen Infocare og får beskeden at jeg kan sende den ind til dem igen for at få lagt dansk software på. Det har jeg bare ikke tid og nerver til, så jeg må nok selv bruge et par timer for at få den på dansk...
Erik Hjetting fandt anmeldelsen nyttig
Har fået en utrolig dårlig oplevelse af infocare, desværre.
D.12.11.2011 fejlmelder jeg min Vario bærbar hos Infocare, da min venstre museknap ikke virker.
D.09.12.2011 Sender de bærbaren retur fra 1. repration.
D.19.12.2011 modtager jeg min bærbar - Jeg når kun lige at afprøve om min museknap virker, hvorefter den går ud. Jeg sætter min lader i, for jeg havde ikke sendt min lader med, og tænker at den nok bare mangler strøm - dette hjalp ikke, for kunne ikke tænde den?
D.20.12.2011 Kontakter jeg Infocare med en email, for at sige mit problem er opstået efter den har været til reparation, da jeg er usikker på om garantien dækker på mit nye problem der er opstået, efter jeg lige har afprøvet den fra 1. reparation.
D.20.12.2011 efter jeg fik svar på min email, hvor jeg forstår det sådan at jeg bare skal fejlmelde min Vario og sende den ind. Derfor fejlmelder jeg min Vario.
D.05.01.2012 modtager jeg en email fra xxxxx (ham som har undersøgt min Vario 2.gang.) hvor der står at det er batteriet som skal skriftes og garantien ikke dækker længere, da sony har 6 månder garanti på batterier. Derudover modtager jeg en prisoversigt, hvor jeg enten kan vælge at betale 2400 kroner for et nyt batteri eller at jeg kan betale 400 kroner, for at han har brugt tid på at konstatere problemet.
Samme dag kontakter jeg sony, hvor jeg dog heldigvis kender en som arbejder. Vedkommende tager kontakt til infocare - det viser sig at infocare ikke har brugt meget tid på min computer, og at de havde lavet en fejl, da jeg havde sendt den ind første gang(det var derfor den var lang tid om at starte op). Derudover påstod de ikke at de havde sagt at der skulle et nyt batteri i, for det fejler ikke noget.
Så efter mange månder, så venter jeg stadig på min computer!!!!!!
Køb ikke nogle varer hvor infocare står for servicen. Totalt dårlig service - eller der er bare ingen.
Det er nok 1-2år siden, jeg havde erhvervet mig en MSI bærbar. Efter nogle uger begyndte skærmen at "gå" i blå, mens lyden bare ville loope. Til start ville jeg ikke undvære bærbaren pga. studier, men blev hurtigt træt af problemet. Jeg snakkede med min forhandler, som henviste mig til Infocare, idet de står for alle MSI reperationer.
Labelen fra Infocare kom skam hurtigt nok, men da jeg sender den ind, modtager de den, men påbegynder først reperationen 1 uge efter. Okay, fint nok - de havde sikkert travlt. Da jeg får den returneret efter næsten 1 måned, er emballagen jeg pakkede den i manglende, og den "sejler" bare rundt i papkassen.
jeg tjekkede den da for skader, men der var ingen synlige.
På et papir som de vedlagde, står der at de har "renset blæseren". Det skal her siges problemet opstod selvom computeren lige var startet op (altså ikke varme påvirker, som jeg også skrev).
Jeg sender den så retur, (med samme fejl), og da jeg får den igen 1 måned senere, er emballagen igen manglende, og fejlen er stadig ikke lavet. Efter tredje tur til Infocare udskifter de grafikkortet, som fjernede problemet i et par måneder. Nu opstår fejl nr. 4: Computeren "crasher" og vil ikke starte.
På det tidspunkt gad jeg slet ikke sende den ind mere, for de ville sandsynligvis ikke kunne lave den alligevel. Jeg fik så mine penge tilbage af forhandleren.
Men budskabet: HOLD JER FRA INFOCARE !
Føler mig så groft pisset på af infocare og deres behandling af deres kunder..- Har et tv der skal rep i mit hjem, to gange har de nu aflyst aftalen på grundlag af at en medarbejder pludselig er blevet syg..- Det simpelthen for ringe service, vi kan alle blive syge men ikke en time før de sku have været her, det kostet mig omkring 5000 i tabt arbejdsfortjeneste indtil videre, så hvis i sidder med et Philips tv og de henviser jer til Infocare, så sig pænt nej tak og aflevere selv dit tv i forretningen hvor du købt det og bed så til at de kan finde ud af lave det rigtige..- Jeg hvertfald spændt på se hvor lang tid det vil tage dem med mit..-
Hold jer langt væk fra dette l**** firma - går i 2g og har ikke tid til at sende min computer til reperation i tide eller utide! De ha ringen situationsfornemmelse, og da jeg har sendt den ind én gang og den stadig har den samme fejl (MSI CX623 Blue Screen of Death) har jeg intet til overs for dette og har søgt om kreditering, men dét fatter de heller ikke engang.....
INFOCARE har haft min pc til reparation 3 gange, og har endnu ikke oplevet noget der minder om acceptabel service.
Denne gang skulle der gå 2 uger med at finde ud af, at maskinen skulle have en ny hard-disk.
Dette på trods af, at jeg på forhånd havde bedt om lidt hurtig service, da computeren er meget vigtig i min hverdag (arbejde/rejse).
Ved modtagelsen fandt jeg ledning og strømforsyning fuldstændig indsmurt i fedt/lim og maling. Det var tydeligvis ikke min strømforsyning.
Infocare afviste min kritik og hævdede, at strømforsyningen var sådan, da de modtog den !!!!!!
Infocare sendte min computer i en fuldstændig usikret æske, og hævdede også, at det var sådan, de modtog den.
Dette var blot et par at de kritikpunkter jeg har efter mødet med Infocare.
Mit råd nr. 1: Hold jer LANGT VÆK, hvis det er muligt.
Mit råd nr. 2: Køb IKKE en MSI computer, da den i givet fald skal repareres hos Infocare. De magter ikke opgaven.
FORTSAT D. 7. MARTS 2012
Jeg tænker stadig ofte på min dårlige oplevelse med INFOCARE. Nu har jeg lige læst en del af de nyeste anmeldelser.
Gad vide, hvad der sker i et firma, der på deres hjemmeside (http://www.infocare.dk/fullstory.aspx?m=129&amid=775) blandt andet skriver:
"Kundetilfredshed er afgørende for en servicevirksomhed som InfoCare. Vi prioriterer løbende træning i bløde værdier og kundeservice højt. Alle vores aktiviteter er baseret på InfoCares værdier; Respect, Citizenship, Trust and Joy. For at sikre en høj kundetilfredshed i vores serviceleverance, udfører vi jævnligt kundetilfredshedsundersøgelser internt såvel som udført af eksterne specialister. Vi udfører dybdegående interview med partnere og kunder. Vi bliver løbende målt af vores partnere."
Kontrasterne taler for sig selv.
en samsung bærbar blev sendt ind sidste år, tre gange for at fixe 2 problemer. første gang fixede de problem 1, og undgik at kigge på problem 2. anden gang sagde de at de havde fixet problem 2, men det havde de det ikke. tredje gang fik de det så rigtigt, troede jeg da, for senere fandt jeg endnu et problem som var opstået efter at de havde haft min bærbar i godt 2-3 mdr.
så jeg ringede 2 gange til Samsung support, 2 gange til Infocare, og en gang til tredje-parts reperatør (henvist fra Samsung), alle fem siger at min detaliejede problem beskrivelse tyder på en fejl, som bestemt kan blive fixet på garantien, og Infocare levede også, i telefonen, op til kravet om at jeg burde kunne få den ombyttet.
men jeg viste det var for godt til at være sandt, for selv om fem personer gav mig ret i fejlen, og 2 af dem var Infocare selv, siger infocare at der ingen fejl er og jeg får en regning på godt 500kr.
SUPER!!
hvis du skal have et product repereret på reklamation, insister ALTID STÆRKT på at det IKKE er Infocare som skal fixe det. ud over det håber jeg infocare brænder til grunde for at være sådanne nogen elendige fæhoveder.
In february an error started to show up on my tv (a vertical line), after which I contacted Philips. It was a bit difficult to get it fixed, as I bought my tv in Holland but live in Denmark now.
The European law states that, wherever you bought the tv, as long as it is within the EU countries you have a right to 2 years of warranty.
After a few back and forth calls between Philips Denmark and Philips Netherlands, Philips Denmark gave me the repair.
Within a week after Philips agreed on repairing it, there was a guy of InfoCare calling me that the parts were in and that he wanted to make an appointment to do a "hjemmefix", so I did not have to part with my tv!
The guy completely disassembled my tv, replaced the panel and it worked like a charm. He must have been inside my place for about 3 quarters.
Perfect service!
Sadly enough, a blue spot started showing on the panel midway through June, so I called philips again who directly contacted InfoCare to order a new panel.
Today, 8th of July, the technician came to replace it. And again after taking good care of my tv, it works like a charm, without blue spots.
Great extra: My tv runs out of warranty tomorrow (2 years ago I bought it), but the panel has an extra 6 months warranty.
Nothing bad about InfoCare from my side!
Der går en måned, og jeg vil gerne have vide hvor langt de er kommet med min MSi bærbar. Da jeg siger at jeg for det første ikke har et service nr. fordi de ikke har givet mig noget, bliver jeg skældt ud.
- Derefter spørger jeg om de ikke kan bruge mit telefon nr..
Det tog hende bogstaveligtalt 2 sekunder at finde denne sag. Gennem hele samtalen bliver der talt ned til mig og da min computer endelig kommer tilbage efter 40 dage, er der stadig fejl på. Før var fejlende bare noget HDD, men de har slettet alt software, recovery og alt det andet.
Hvad fanden tænker de på? Man får da ikke recovery disc, det er en gammel ting. Nu ligger alt på harddisken.
- Hvis du skal til at sende din computer ind, så annuller aftalen, mens du stadig kan.
Det ser også ud til at de har lavet yderlige defekt på andre steder i computeren.
Sendte min gamle iMac til reparation hos InfoCare. Da jeg ikke længere havde den originale indmad til selve kassen som min iMac kom i havde jeg for at beskytte den lagt en tynd dyne og et uldtæppe i kassen omkring maskinen.
Efter end reparation fik jeg ikke disse ting med retur. Jeg ringede derfor til InfoCare som blot gav mig den undskyldning at de skrotter alt emballage som sendes med ind til reparation...
Jeg kiggede derfor alle deres bettingelser igennem og der stod intet omkring dette.
Jeg var flere gange i kontakt med InfoCare via telefon og mail, men blev konstant mødt af en sur tone fra deres direktør som ikke ville tage ansvaret for de ting som de havde skrottet men blev blog ved med at sige at de skrottede alt emballage som var sendt med ind...
Det der så undrer mig er at de godt kunne finde ud af at sende min iMac i den kasse som jeg også havde sendt den i... Men min dyne og mit tæppe kunne de bare ikke magte at opbevare i kasse ment min iMac blev lavet...
Syntes det er under alt kretik og læner sig næsten op af tyveri!
Det skal så nævnes at jeg i min meget udførlige fejlbeskrivelse havde gjort klart opmærksom på hvilke dele der var sendt med ind til Reparation og hvordan enheden var pakket og at jeg ønskede det hele med retur.
Politi og advokater blev kontaktet (det blev en princip sag) men mente ikke de kunne gøre noget, desværre.
Og nej reparationen var ikke udført korrekt, så måtte have enheden til reparation igen, men denne gang blev InfoCare ikke valgt!
mulis fandt anmeldelsen nyttig
Jeg sender en bærbar PC til reparation p.g.a. en løs forbindelse der skaber forstyrrelser på skærmen. InfoCare's løsning på dette problem er at skifte hele skærmen! Det er en forkert løsning og virkelig uprofessionelt arbejde!
Kommunikationen har også været dårlig. Det virker som om de ansatte ikke er sat ind i sagerne. Udadtil virker de også illitterære, da grammatikken de bruger i e-mails ikke engang kan bestå en folkeskoleprøve. Når der tages høje priser bør der arbejdes meget hårdere synes jeg.
Jeg er forhandler af notebook, og har på den baggrund tit sendt notebook til reparation hos Infocare. Jeg kan forstå på en tidligere ansat, at de mangler penge. Og så kan jeg jo godt forstå deres optræden. Jeg har ved flere lejligheder været ude for, at infocare påstår at der intet var i vejen med computeren, og på den baggrund vedhæftet en regning på 800 kr. (Legalt tyveri). Jeg har lige fået en Toshiba retur, der havde lavet sig selv undervejs, til trods for at bundkortet var brændt af. Det er et stort firma der selv har It-afd. der havde undersøgt pågældende Pc inden den blev indleveret til mig, hvor jeg konstaterede at den var helt død, testet med og uden batteri, og flere strømforsyninger. Jeg har arbejdet med det her siden 1980, så jeg har lidt erfaring. Men jeg fik den tilbage, med en regning på 800 kr. Efterfølgende vil jeg klage over afgørelsen, der var mailadresse hvor man kunne klage. Jeg fik selvfølgelig ikke noget svar, og jeg sendte så en mail mere, med det resultat, at min IP adresse blev blokeret, så jeg ikke kunne sende mail mere. Jeg holder nu helt op med at sælge mærker der skal ind til infocare
Jeg købte en MSI GT 660 og den virkede fint, men kun i en ti dages tid, hvor der så skete et eller andet med batteriet så det ikke ville lades op. Så jeg gik i gang med at ringe til MSI Support hotline og fik min computer fejlmeldt, og dagen efter fik jeg pakkelabelen. Jeg sendte så min computer afsted til Infocare ved forhåbningsfuldt mod, men så kom jeg så herind og så alle de skrækscenarier der blev tillagt Infocare. Jeg var noget nær skrækslagen, og begyndte straks at checke op på mine rettigheder som forbruger og alt det halløj. Jeg blev dog beroliget efter to dages tid, da jeg så kunne gå ind og se status på reparationen. Og så i fredags, 6 dage efter at Infocare havde modtaget min computer, fik jeg besked om at de var færdige med den.
Overordnet er jeg tilfreds med Infocare, jeg er dog stadig en smule frygtsom for at jeg måske får batteriproblemer igen, da der som status for udførelsen af reparationen stod at der ikke var blevet oplevet nogen opladningsproblemer.
En ting der irriterer mig noget, er dog at Windows var blevet sat tilbage til startinstillingerne, men det er dog et mindre irritations-moment,
Vores HP bærbar gik i stykker og den blev indleveret til reparation hos ovenstående.
Da den kom retur undrede det mig at den var helt tom (reinstalleret). Da fejlen var en blæser. På reparationssedlen står der "FAN Error, FAN replaced. Software reinstalled".
På intet tidspunkt blev jeg informeret om at "de bare lige sletter alle ens data".
Synes edderbroderme det er dårlig service. Magen til "kælder-værksted" skal man godt nok lede længe efter.
På telefonen med dem, blev jeg så spist med en "jamen, vi fandt en driverfejl på den". Ja, den er god med jer og sjovt at den ingen fejl havde på softwaren overhovedet, da den blev indleveret. Men det er med garanti bare en standard bemærkning i fyrer af, hvis kunderne spørger til sådanne ting.
100% ubrugelig service. I burde lukke og slukke, for lige præcis DET har i ikke styr på.
Carsten,F fandt anmeldelsen nyttig
Der er en læk hos Infocare kundernes ting forsvinder, bærebar, fladskærme og dele siver ud hver eneste dag Infocare har sat overvågningskamera op og medarbejderne bliver visiteret med det hjælper ikke på problemet.
Tja, 1 stk. LG led tv indkøbt hos ComputerSalg og indsendt til Infocare til reparation på garantien.
Tv'et er købt 10-01-11, indleveret til reparation 27-01-11 (desværre, de 14 dage var overskredet) og kom retur 18-02-11. Der medfulgte ingen reparationsseddel ... så hvad var der udført ?
På Infocare's tracking fremgår det, at Mainboard'et er udskiftet.
Det har imidlertid ikke fjernet fejlen ! - hvorfor har Infocare ikke checket det ?
Samtidig er der opstået yderligere en fejl ... !
Under reparationsforløbet har Infocare rykket færdigdatoen fra 03-02-11 til 07-02-11 og igen til 14-02-11 uden at informere om hvorfor.
Telefonisk henvendelse gav intet fornuftigt svar, og henvendelse via mail blev ikke besvaret.
Ved returnering blev det aftalt, at returneringen skulle ske med GLS til GLS pakkeshop, og det fik jeg yderligere verificeret ved henvendelse til Infocare. Alligevel blev produktet sendt direkte til min adresse, hvor der naturligvis ikke var nogen hjemme ... !
Produktet blev indleveret i original emballage. Da jeg fik det retur, var det godt nok i samme emballage, men det var bare presset ned uden hensyn til flamingo indsatsen.
Det er bare manglende service og kompetence på alle områder.
Hvis jeg kunne give NUL stjerne, synes jeg, at det var passende.
Den ene stjerne, jeg ikke kan undgå, må jeg så trøste mig med, at Infocare får, fordi jeg trods alt har fået tv'et tilbage, og nu forhåbentlig kan få det repareret et andet sted.
...... et godt råd: Hold jer langt væk.
Havde jeg studeret anmeldelserne her, havde jeg gjort det samme !
Produkter kan altid være fejlbehæftede, det sker -
men den dårlige oplevelse kan ikke undgå at falde tilbage på producenten, som autoriserer deres værksteder samt leverandøren, som henviser til det pågældende værksted (der var andre muligheder).
Jeg sendte min MSI ind efter, at den var gået ned. Der nogle dage før jeg fik pakkelabelen, så jeg kunne sende den ind, og da den var kommet ind, kunne jeg se, at den forventedes at være færdig den 7-2 kl. 16. Men for en sikkerheds skyld tilmelder jeg mig en service, så jeg skulle få besked - både på mail og pr. sms - når den var færdig. Men da det blev den 7., havde jeg stadig ikke modtaget nogen mail eller sms, så jeg går ind og tjekker igen, og her kan jeg se, at den nu pludselig forventes færdig den 14-2 - altså en uge senere. Det fik jeg ikke nogen besked om, at det pludselig tog en uge mere.
Jeg går så ind og tjekker (cirka) dagligt og kan se, at den blev færdig den 11., kl. 15.08. Jeg får stadig hverken sms eller mail. Efter et par dages venten, modtager jeg computeren igen.
I SKAL FÅ STYR PÅ JERES SYSTEM.
Aftalte levering pr. taxi, aftalte hastegebyr for at få garantisag håndteret med det samme, men måtte senere flere dage efter rykke fordi man havde glemt overhovedet at registrere at man havde modtaget den - vi måtte kontakte taxifirma for at få bekræftet at der var afleveret.
Fejlen var at den pg. MacBook Pro ikke kunne starte på den medleverede start/system DVD. Desværre kunne Infocare ikke skaffe en sådan og kunne ikke klare sagen. De havde bestilt en sådan DVD, men den var blevet væk i posten eller hos dem selv.
Vi fik computeren tilbage og får det ordnet med hjælp fra Apple som virker meget servicemindede.
Konstaterer at InfoCare formodentlig ikke er i stand til at håndtere garantireparationer m.v. på Mac.
Skriver udtrykkeligt at der er fejl på rammen, men de vælger at lave en simpel recovery, sende min pc tilbage, vente to uger og så sende en faktura på 650 kr. FOR HVAD?? En recovery???? Sendte en klage med det samme og så her 1½ måned efter sender de mig en rykker ?! skriver at jeg har sendt en klage og så får man svar.
Men svaret stemmer ikke overens med det der er skrevet i min faktura. Inkompetent!
OPDATERING:
Vi skriver frem og tilbage og de truer med inkasso, hvor jeg derefter truer med Forbrugerklagenævnet, vupti! Tre dage senere kommer der en kreditnota :) Liiidt mistænkeligt. Dog kommer deres Inkassofirma stadig med en rykker, hvor jeg forklarer at Infocare har sendt mig en kreditnota og ja.. Så hører jeg heller ikke mere fra dem :)
Jeg havde haft et uheld med min bærbare, men heldigvis havde jeg i sin tid tegnet en 3 års produktforsikring på den. Jeg indleverede den til Infocare efter henvisning fra min forhandler. De klarede alt med min forsikring uden jeg skulle belejliges, og på kun 11 dage, hvilket egentlig er meget imponerende med tanke på, at de skulle kontakte både min forsikring, derefter bestille reservedele og så lave reparationen.
Der var dog nogle små irritationsmomenter, f.eks. er der ikke meget information at hente online, udover en forventet afslutningsdato, så hvis man vil have mere info skal man ringe ind. Det fungerer dog fint, uden den store telefonkø. Derudover var den forventede afslutningsdato heller ikke særlig præcis, men det havde jeg nu heller ikke regnet med.
Noget andet, som jeg egentlig ikke tror har noget med Infocare at gøre, men min forsikring, er at der er brugt uoriginale reservedele. Det ser ikke specielt godt ud, da man tydeligt kan se farve forskellene, men det kan jeg leve med.
Alt i alt den bedste og hurtigste reparation jeg har oplevet.
nu er min færdig behandlings dato blevet udskudt 2 gange pga af man bestiller reservedelene af 2 gange og når man ringer til dem siger de at de nok skal prøve at fremskynde det jeg glæder mig til den næste afslutnings dato for det kan da være jeg får det der
Infocare har fået min sprit nye HP Envy 15, blot 11 dage efter jeg modtog den gik blæseren "i stykker" og begyndte at støje.
Nu, lidt over 3 måneder siden infocare hentede maskinen, har jeg fået en melding om at de har skiftet delen.
Tillykke, det er simpelthen for dårligt. Sliddele som blæsere burde altid være på lager.
Det tog dem over en måned, og der skete først noget da jeg kontaktede dem med trusler om at oprette en sag hos forbrugerstyrelsen. Udover den lange ventetid, ødelagde de også en port på min computer. Slut resultatet var blot en computer i endnu værre stand end før, det hele drejede sig om varme problemer, men det har de heller ikke fået fixet.
Alt i alt den dårligste reparation jeg nogensinde har oplevet.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner
min bærbar har været ind og ud af info"care"s hænder siden august!!
det er en rep på forsikring så ifølge dem er der ingen tidsgrænse !
hver gang de har sendt den retur til mig fuld af fejl og ubrugelig har det kostet mig 75 kr at sende den ind igen som de iøvrigt nægter at betale!
infocare har kostet mig tid og penge som intet andet "service" firma før
deres service er ikke eksisterende
jeg kan desværre ikke selv vælge hvem der skal lave den da USG som er der hvor jeg lavede min forsikring har info"care" som rep selskab
nu har jeg den inde igen og intet lavet i 2 måneder ! jeg ved ikke engang om de er igang med den eller om de har smidt den ud eller noget ?
Jeg vil på det kræftigeste fraråde alle at bruge info"care" da de på ingen måde er et service firma samlet 6 måneder uden bærbar !
jeg har indlevert en fujitsu stationær pc til rep i elgiganten. den 2okt. og den 8okt modtog infocare den. og den er ikke en gang på begyndt rep af den i nu.
meget dårlig service. fra infocare side :(
Det er nu 56 dage siden at Infocare som står for rep. af fjernsyn købt gennem Happii/Proshop, hentede vores fjernsyn til reperation, og vi venter stadig på at få det tilbage, er det god service????????
min samsung skærm gik i stykker, de sendte mig en kasse med en helt ny skærm, der var så et porto label på, så jeg ku smide min skærm ned i og sende dem tilbage til dem, gratis :)
de reparerede også mit kamera på 2 dage, det kan ikke blive bedre.
Min HP bærbare havde problemer med bundkortet (genstartede spontant), så den blev sendt til InfoCare.
Jeg fik den tilbage efter kun 8 dage, og den har virket fint lige siden, nu ca. 2 måneder uden problemer.
Det kunne ikke have gået bedre.
Har selv haft en bærbar fra HP som er købt med HP CARE PACK garantiudvidelse i 3 år. Efter bare 1-2 måneder gig comp. i stykker, sender den til rep, og dog, jeg får den igen bare 8-10 dage efter. Men til min store overreskelse, gik comp i stykker igen bare 1-2 UGER efter. Så sende jeg den igen. Denne gang gik der ca. dobbelt så lang tid som første gang, men OK det er også til at leve med. Tredje gang som for i øvrigt er med den samme fejl som de to første gange, sender jeg den til reparation, men denne gang går der over en måden, og så begynder jeg at rykke efter min bærbare, og til sidst mister jeg tålmudihed og siger at jeg nægter at få den repareret og vil i stadet have penge tilbage for den. Der får jeg at vede at det er HP som skal bestemme og de vil ombytte den ( det kan jeg ikke helt fårstå når det ikke er HP som reparere dem ), men jeg ringer til HP og som forventet er der ingen hjælp at hente. vender tilbage til InfoCARE og begynder at diskuterer sagen med en at deres medarbejder, men til sodst fik jeg at vede af deres reparatør at jeg skulle bare ( jeg citerer ) "HOLDE MIN KÆFTE; FOR HVIS HAN SIGER AT DEN SKAL REPARERES OG IKKE OMBYTTES, SÅ SKAL DEN REPARERES ) og så kom der et lyd i røret der sage tut, tu, tu, JA han lagde rør på.
Til sidst sagde jeg at hvis ikke jeg fik min penge igen vil jeg send sagen til forbrugerklagenævnet, så have de reageret, og jeg fin min penge igen.
Kender flerer som har haft problemer med dem. For bare 1 dage siden fik en af mine kolegaer sin bærbar tilbage som var til reparation fra 29.01.2009 til 25.03.2009, det er simpelhen ikke til at leve med. Kan ikke forstå at de kan blive ved. Jeg har anbefalet min kolager at sende en klage over dem til forbrugerklagenævnet, fordi den sag vil hun vinde og få en ny maskine i stedet for er som var til rep. for anden gang, og som sagt næsten 2 måneder anden gang.
Sidder efter 43 tyvende dag efter indsendelse af HP bærbar født med defekt Blue-Ray drev.
Farsen starter den 19.01.09 hvor jeg sender min HP indtil Info-Care. Noterer ifl. Reparationsudskrift at der går 6 dage fra ankomst til en reparatør overhovedet kigger på den. Herefter går der så 3 dage yderligere inden at den er færdig ”repareret” den 30.01.09. Modtager dog først den bærbare med posten den 05.02.09. Er godt klar over at Post Danmark ikke er verdens hurtigste men nægter og tro på at man skal bruge 6 dage på at sende en pakke i DK:
Hvis det så bare var det.
Ser med det samme efter opstart af computeren at man har udskiftet mit Blue-Ray drev med et regulært DVD drev. Det er ikke en fejl, det er sjusk!!!
Efter at have haft HPen hjemme i 20 min kan jeg så pakke den ned igen.
Nu sidder jeg og venter igen. Har rykket for den, da jeg ikke mener at det overhovedet er acceptabelt at skulle vente i uendelige tider pba. InfoCares eget sløseri. – Bliver stillet om til en intet anende HP supporter der sidder 1100 km oppe i Sverige. Ren og skær buffer funktion, han kan blot konstatere at man ved InfoCare skal bruge (i skrivende stund 03.03.09) 16 dage!!! på reservedele, som det hedder. Indtil nu venter "vi" stadig. Hvis jeg er orienteret korrekt,er det et ”Optiarc BC-5500S” Blue-Ray der sidder i HPen. Jeg kunne have drevet i hånden efter 20 min. ved at gå i et af byens pc lagere.
Et hurtigt opslag på google og ikke mindst google.groupes ser man hurtigt at vi er rigtig mange der venter på reservedele. Sjovt nok er de fleste med problemer med InfoCare alle der gør brug af produktgarentien. Der er måske en anden service når man er "selvbetaler".
I alle de år jeg har beskæftiget mig med Pc'er mv. har jeg aldrig oplevet noget lignende.
Og til HP. Det er slet ikke godt nok!!!
Linkman fandt anmeldelsen nyttig