[REPLY]
Jeg kan absolut anbefale Ink House og var imponeret over den hurtige service. Alle dagen efter min bestilling afleverede posten de 2 blækpatroner, jeg havde bestilt, en med sort og en med farve, så det må man sige var hurtigt.
Dejligt, at man nogle steder bliver glædeligt overrasket, så prøv dette firma næste gang du skal forny dine patroner.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Jeg har allerede anbefalet det til andre, der er blevet kunder.
ef ter at have besøgt to printersalgssteder hvor personalet ikke kunne finde ud af hvilke farvepatroner en Photosmart +B210 anvender, er det en fornøjelse at handle med Ink House på nettet, hvor produktvalg var overskueligt kombineret med enkel og hurtig ordrebehandling. Og varen leveret inden for een arbejdsdag. Super
Køber løbende blækpatroner hos InkHouse - altid hurtigt levering, next day hvis muligt. Priserne? - de er vist ok, jeg kan ikke finde det billigere
Du kan roligt handle hos Ink House, betjeningen er perfekt, varen blev leveret til tiden med 1 girokort, det er da tillid.
JEG SOM SKULLE KØBE BLÆKPARTRONER FOR FØRSTE GANG, FIK EN GOD OG MEGET VENLIG VEJLEDNING, JEG BLEVET ANBEFALET FIRMAET AF VENNER SOM OGSÅ HANDLER. TAK FOR HURTIG LEVERING OG GOD BETJENING.
Fra bestilling til varen lå i postkassen gik der to dage, dejligt. Kommer helt sikkert tilbage.
Desværre passede blækpatronen ikke i printeren.
Jeg bestilte printerblæk og det blev leveret som forventet.
Jeg havde bestilt og betalt for en original toner, men for tilsendt en billigere og uoriginal,( sagen er ordnet.)
Bestilte torsdag formiddag og patronerne kom allerede fredag formiddag. Kan helt sikkert anbefales.
Jeg vil til en hver tid anbefale jer til en ven eller firma, den service jeg har fået er til UG med kryds og bolle.
Leveret dagen efter bestilling og prisen fejlede ingenting. Super oplevelse.
du kan trygt regne med ink house. hurtig levering til døren og varen ok
Havde mine vare i løbet af 24 timer ,lige til døren.
Ingen slinger i valsen. Du bestiller i dag - og har det i morgen. Kun Google er hurtigere ;-)
Hurtig levering og god meddelelse om at varen er afsendt, så man kan se den er på vej.
Jeg har bestilt nogle patroner til min HP printer og prisen var den samme som konkurrenterne, bortset fra at fragten her var inkluderet. Fedt koncept, således at man ikke bliver overrasket over en alt for høj fragt pris, som så mange andre steder. Helt sikkert her jeg køber mine patroner fremover!
Bestilling er nemt og let overskueligt til rimelige priser samt hurtig levering.
Jeg har nu handlet ved Ink House flere gange, og kan derfor varmt anbefale det til andre.
Leverer hurtigt som lovet, og uden leveringsomkostninger super!!!
Jeg er endnu ikke begyndt at bruge patronerne, da der stadig er lidt blæk tilbage i de gamle patroner.
Derfor venter jeg med at bedømme kvaliteten.
Jeg synes, det var rart at jeg ikke skulle hente pakken på posthuset. (bestilte to blækpatroner) Men de blev leveret hurtigt til døren. Dog ikke i tide til at jeg kunne nå at bruge dem til den billet, jeg skulle printe ud, men det er ikke jeres skyld. Jeg vil handle med jer igen, hvis I fortsat har de billigste canon 510 black patroner.
Helt fantastisk nemt. Jeg bestilte og betalte online og modtag mine farvepatroner med posten næste dag. Kommer med garanti til at bruge det igen!
Den bestilte printerpatron var i min postkasse dagen efter. Perfekt!
Det er virkelig nemt, behageligt og uden problemer.
I løbet af få dage ligger de bestilte varer i postkassen.
Dag til dag levering, fin pris, absolut gnidningsløst.
Hurtig ekspedition. Har endnu ikke testet patronerne, men de er garanteret OK.
Nemt at finde rundt og dejligt hurtigt fremsendelse. God information om varens rejse.
Har endnu ikke prøvet blækpatronen - så jeg kan ikke udtale mig
Jeg kan kun anbefalde Ink House,varerne kommer alerede næste dag.
Jeg kan ikke klage, jeg fik en patron der ikke virkede rigtig
som den skulle, og dagen efter lå der en ny i min postkasse ,
(uden beregning)
Jeg er super tilfreds med jeres håndtering af min bestilling, og håber I kan leve op til denne næste gang