[REPLY]
At bestille og få blerefil gik super nemt. Dog synes jeg der er lugtgener ved brugen af denne blespandrefil i forhold til de orginale refil til spanden.
Bestilte 12 refills til vores Tomme Tippee. Det er vist en lidt ældre model, for det med bare at sætte det medfølgende håndtag på fungerede ikke helt, men så satte vi bare den gule plasticring nedenunder også (som vist egentlig er til blespande af andet mærke), så poserne blev hævet lidt. Så kunne den nemlig godt dreje rundt uden at støde på. Man kan nu til gengæld ikke lukke låget, men det gør ikke så meget - de fungerer udmærket og er MEGET billigere end de rigtige poser.
Hejsa
Det bedste i en sådanne situation, ville være, at I ringede
til os, og fik en forklaring, hvorfor låget ikke kan lukkes i,
for det kan det, løsningen er, at ved hver enkelt refill, er ilagt
2 håndtag, et lille og et stort håndtag, her skal i så vælge at
bruge det håndtag der passer til jeres spand, når i så har valgt
det rigtige, så kan låget godt lukkes i. Alle mine kunder er MEGET
velkommen til at kontakte mig, telefonisk 48799799 eller via mail,
jeg ønsker kun, at mine kunder er tilfredse med mine produkter.
Håber denne info hjælper, ellers som skrevet, venligst kontakt mig.
Mvh
karl-Erik Wessmann. Lamico ApS
De bestilte varer kom hurtigt, og alt var som det skulle være.
Havde problemer med at få betaling til at gå igennem, men fik hurtigt hjælp og svar på mail. Fik desuden ordren allerede dagen efter. Kan varmt anbefale Inkobaby :-)
Super service. Bestiller og poserne kommer dagen efter. Fantastisk.
Er OK tilfreds. Men måtte lige rode lidt med den, før jeg fik den til at vende rigtigt. Så det ville have været fint med en kort brugsvejledning eller nogle pile eller noget :)
Hejsa.
Blot lige for at info dig, der er vedlagt/hæftet på en af refillerne, en
label samt en brugs anvisning, men tegning om hvorledes refillen bruges, og
det er helt sikkert, at dette ligger i hver en levering.
Venlig hilsen: Karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"
Nem og overskuelig hjemmeside, og levering efter 2 dage. Det er god service.
Det er simpelhen en fantastisk service. Der går ikke lang tid fra bestillingen er lagt og til de blev leveret :o)
Jeg fik varen rigtig hurtigt og de passer perfekt til min blespand
Bare billigt! Kunne måske bruge et track and trace nr.
Tusinde tak for den behagelige telefonsamtale og hjælp du gav mig i dag.
Jeg kan kun sige at det er en super service og andbefalingsværdig.
Jeg manglede, inden jeg havde bestilt og trykket ind for at købe, at jeg havde kunne se, hvad fragten kostede. Eller måske var det bare mig, der ikke kunne finde det!
Hejsa.
For at systemet kan finde ud af fragten, så skal systemet have at vide mængden
af dit vare køb og evt, adresse , derfor kommer fragtomkostnings svaret først
til sidst under dit vare køb, her står så, hvormeget du har købt for, samt moms
samt porto og tilsidst et totalt beløb, OG, før du handler, skal du bekræfte, om
tingene nu er som du gerne vil have det, her kan du svare nej, og dermed bliver din handel ikke ekspideret. Ergo, du har haft muligheden for oplysning omkring
fragten. Håber alligevel, at du er tilfreds med handelen, ellers må du endelig
give os besked: Tlf 48799799
Venlige hilsener Lamico ApS "InkoBaby" K.E.Wessmann
Leveringen var tilfredsstillende. Varen er lidt anderledes at bruge end den originale
Hejsa Marianne
Der må være noget helt galt i din brug af vores refill, jeg vil bede dig inderligt, at kontakte mig via Tlf: 48799799 eller 20441766 Begrundelsen kan
du jo bla. se via de andre meget fine trustpilot anmeldelser vi har modtaget.
Håber at høre fra dig
Venlig hilsen Karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"
PS: Samtidig skal du vide, at du er meget velkommen til at returnere, så sender
vi dig beløbet.
lidt bøvl med kreditkortbetaling... men i øvrigt fin og hurtig service som kan anbefales.
Nemt, hurtigt og billigere end originale refills
Bestilte og betalte søndag, og pakken kom tirsdag. Er også rigtig glad for varen jeg købte!
En af de nok bedste handler jeg har gjort på nettet. en imponerende kundeservice de har.
deres priser er vanvittige lave. kan absolut kun anbefale denne virksomhed
Fin betjening og hurtig levering.
Jeg bestilte refills til vores blespand en lørdag og modtog varen om tirsdagen, hvilket var helt fint.
MEN: jeg fik ingen ordrebekræftelse pr mail efter at have gennemført betalingen, så resten af lørdagen og søndagen med, gik jeg og spekulerede en del over, hvem der mon havde taget imod mine kortoplysninger, og hvad de mon kunne bruges til. Det kunne have været rart med en automatisk "vi har modtaget din ordre-mail."
Om mandagen kom der en meget lidt informativ mail om, at min ordre var betalt og afsendt, men der stod ikke noget om, hvad det var, jeg havde købt. Det kunne jeg naturligvis godt huske, men jeg var jo som sagt lidt i tvivl om, hvorvidt min ordre var gået korrekt igennem eller ej.
Men som sagt i starten lykkedes det hele, og jeg er godt tilfreds med både varen og med prisen, men selve forløbet af handelen kunne have været bedre.
Hej, Jeg beklager fejlen, du skulle have modtaget en ordrebekræftelse, der er
ellers indbygget automatisk ordre bekræftelse i vores EDB system, men det har
åbenbart ikke virket i dette tilfælde. Fejlen er vidregivet til vores Computer afd.
Du meddeler at du betalte ved din ordregivning, dette er ikke tilfældet, din
betaling blev først trukket på din conto om Mandagen hvor vi afsendte din ordre.
Endnu Engang Undskyld
Venlig hilsen Karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"
Jeg har lige købt refill-poser til vores datters blespand. Bestilte mandag aften, modtog pakken onsdag morgen.
Det er sgu da super service !
Produktene jeg kjøpte passet min AngelCare bøtte.
Er 2. gang jeg handler ved InkoBaby. Det er nemt og billigt, samt at leveringen har været super hurtig. Efter jeg har fundet denne hjemmeside, køber jeg altid mine bleposer her. Kan varmt anbefale Inkobaby :-)
Det er ikke så meget at sige, kan ikke sætte en finger på Inkobaby. Super hurtig ekspedition og levering samt et god produkt til en fornuftigt pris :-)
bestilte og fik leveret inden for 2 dage, passer bare perfekt tilmin angelcare blespand og meget billigere end de originale fra Babysam.
Ikke verdens bedste hjemmeside og ikke videre informativ, men fair priser og hurtig ekspedition :)
Jeg synes det var nemt at finde ud af hvilken type pose der passede til den blespand vi har, og de er nemme at sætte i spanden uden problemer. Det er billige poser. Jo flere du køber på én gang, jo billigere bliver de, så jeg slår mig altid sammen med en veninde når jeg køber poser, og så køber vi en kasse med 24 refills så vi får dem så billigt som muligt. :) Der er desuden mere pose i de her refills i forhold til de originale, så på den måde er det også billigere. De fungere godt uden problemer. De holder godt nok ikke lugten inde på samme måde som de originale, men det er kun når du ta'r låget af spanden for at tømme den at du bemærker det -det er ikke fordi der lugter i rummet hvor spanden står. Det går også hurtigt med at de kommer når først der er bestilt så også det er tip top. Den eneste årsag til at jeg ikke gi'r 5 stjerner er at jeg har haft sendt en mail med spørgsmål fordi jeg var i tvivl om noget ved en bestilling, og jeg fik aldrig svar. Men alt i alt et dejligt BILLIGT alternativ til de røvdyre originalposer.
Smart produkt, rimelig hurtig levering men der gik næsten en dag før jeg modtog ordre bekræftigelsen
Hejsa
I denne moderne computer tid, kan der opstå computer fejl,
hvilket også var tilfældet netop den dag du sendte din ordre,
faktisk havde vi det i 2 dage. Undskyld.
I gamle dage, kunne man også have problemer, dengang var det
bare blyanten der knækkede.
Mvh
karl-Erik Wessmann Lamico ApS "InkoBaby"
Nemt at bestille, betale og få sendt lige til døren indenfor bare et par dage.
Det eneste der ville være bedre var en fast pris uanset antal så man selv kunne bestemme om man skulle bruge 2 eller 17 pakker
Bestilte en 12 weekend refiller,og er super fornøyd.Neste gang bestiller jeg flere.Passer ikke like bra som orginalen,men funker supert likevel.
Besparelsen er blevet mindre synes jeg, men der er ok hurtig levering, og poserne er mindst lige så gode som de originale.
Det er let at bestille varer, da der ikke er en masse at vælge imellem. Der er meget billigere end i butikkerne og poserne holder godt. Varerne kom allerede to dage efter bsetilling. Jeg kan ikke klage over noget!