[REPLY]
Rigtig gode priser, billigste jeg kunne finde. Der var ingen problemer med fragten, da posten allerede efterfølgende hverdag var og ringe på. Kan klart anbefales
Overskuelig hjemmeside og let manøvrerbar bestillingsprocedure. Virkelig konkurrencedygtige priser - klart det billigste alternativ i min situation. Jeg bestilte min printertoner mandag formiddag og tirsdag morgen kl 8 landede den ved hoveddøren. Meget imponerende!
kan det gøres bedre jeg tror det ikke
Nem hjemmeside, gode priser og så fik man en pose dumle med i pakken :-) Sød idé.
Kort og godt, bedre og hurtigere levering plus fantastisk god service.
Kan ikke betvivle kvaliteten hos Incpro-
Bestilte søndag og pakken kom tirsdag, og til min overraskelse var der en pose Dumle i kassen- der slap jeg sgu for at køre på tanken for at hente slik til min gravide, slikhungrende kæreste..
Tak Inkpro
8. febr. 2012
Jeg har ikke tidligere benyttet Inkpro, men må sige, at ALT er fint. At Postdanmark "gemte" mine patroner i 30 timer, skal ikke lægges firmaet til last. Stor var min fornøjelse, da printeren reagerede positivt på de nye patroner!
Karakteren er i TOP!
Mvh.
Bjarne Bødtker
7000 Fredericia
Inkpro har givet en excellent service.
Hurtig levering.
Da en af printerpatronerne ikke virkede, var kommunikationen med deres kundeservice hurtig, venlig og effektiv.
Hurtigt havde jeg fået udskiftet patronen med en ny, som virkede, og Inkpro betalte mine forsendelsesomkostninger.
Der vil jeg også i fremtiden lægge mine køb af printerpatroner.
Vi har handlet via Dell før, som kunne ikke levere en Fakture før den bliver betalt. Vi kontaktede Inkpro og oprettede et konto bestilt via online fik fakturaen og toners dagen efter :-) Top service. Jeg anbefaler inkpro til alle virksomheder som ønsker hurdig levering og perfekt service.
Berkant Kamilov
Projectplace Denmark
Hurtig levering og tak for den lille opmærksomhed.
Meget hurtig levering af de varer, jeg bestilte.
På hjemmesiden er vare på fjernlager, 1-3 dages lev.
Efter 3 dage kommer faktura (som ikke indeholder CVRnr, selv om T&S kræver det) og forsendelsesadvis fra Postdanmark, men når man checker er varen ikke afsendt. Når man ringer til kundeservice får man at vide at varen kommer om 2 dage. Når man ringer igen får man at vide at de ikke ved hvornår den kommer. Medarbejderne er sure og afvisende og undskylder alt med ikke fungerende systemer, manuel opdatering af hjemmeside osv.osv.osv.
ALT-I-ALT: Her skal man IKKE handle, super dårlig service
Hej Martin,
Fakturaen er sendt til dig morgenen efter din bestilling, jeg skal derfor ikke kunne sige hvorfor du først har modtaget den 3 dage efter. Jeg vil også gerne sige tak for at du gjorde os opmærksom på det manglende CVR nummer på fakturaen - det er rettet nu.
Mht. forsendelses advis fra Post Danmark, bliver denne fremsendt idet vi klargør ordren, og først ikke når Post Danmark afhenter den, hvorfor den vil figurere som ikke værende afsendt indtil de scanner den ind. Dette er normal procedure hos de fleste internet butikker.
Jeg kan se du har snakket med vores kundeservice dagen efter din bestilling, hvor vi informerer dig om at varen er i rest fra vores leverandørs side og at vi derfor ikke kan sige dig hvornår den kommer.
Ydermere kan jeg se at du d.d. har ringet til os og annulleret din vare - i denne forbindelse noterer vores kundeservicemedarbejder i sagen at "kunden er meget ubehøvlet og utilfreds fra samtalens start".
Vi gør en store ære i at møde vores kunder i en konstruktiv og positiv dialog, hvad enten det er i vores butik, i telefonen eller pr. mail. Vi lever af vores kunder og ved om nogen at glade og tilfredse kunder vender tilbage. Vi er kun mennesker og laver selvfølgelig også fejl engang imellem, men vi bestræber os altid på at give vores kunder de bedste priser og den bedste service.
Hav en dejlig dag.
Vh Inkpro
Overskuelig hjemmeside og nem bestilling.
Ikke at forglemme: Super hurtig levering. Bestil den ene dag og få den næste. Bedre kan det vist ikke gøres.
Og så (førstegangskøb?) en pose dejlig Dumle oveni pakken:-)
Jeg købte:
a) Toner til Laserprinter (ikke original), og har lige her nået at afprøve den. Virker fint.-og
b) Inkjetpatroner til blækprinter. Dem har jeg ikke haft tid til at afprøve endnu, men de ligner den ægte vare, så de skal nok virke, mon ikke?! Ellers skal jeg nok lade jer det vide! :-)
ALT I ALT EN SUPER SERVICE. TAK TIL INKPRO
Må sige det har været behageligt. Jeg bestilte min varer lørdag eftermiddag og tirsdag formiddag havde jeg varen + der var dumle chokolade med i pakken, det er ALDRIG en dårlig kompi når det bliver leveret til 5 chokolade elskende piger :D Men det er helt sikkert jer vi bruger fremad rettet.
Tak for god oplevelse Inkpro
Overskuelig hjemmeside.
Bestilte varen mandag kl.12.12, havde ordebekræftelse kl.12.14.
Fik afsendelsebekræftelse kl. 12.50.
Så pakken lagde i min postkasse tirsdag formiddag, så det man sige kan ikke være hurtigere.
Inkpro kan klart anbefales.
Inkpro sikrer et godt alternativ til almindelige, dyre blækpatroner fra butikker. Det er nemt at bestille og pakkeløsningerne gør at man får mere for pengene. Varerene leveres hurtigt. Inkpro kan klart anbefales!
God Hjemmeside, Jeg bestilte lørdag eftermiddag. Mandag morgen var der en Ordrebekræftelse med Track og Trace nr. Ved Post Danmark.
Tirsdag kom varen med posten
Jørgen Vestergaard
Videbæk
Jeg var meget imponeret over mit første bekendtskab med INKPRO, bestilte varen kl 16.30 og havde varen allerede dagen efter, faktura lå i mailboksen og der er ingenting overhovedet at sætte en finger på.
Fik leveret en toner til en fax maskine i første omgang. En opringning og returnering af den fejl fremsendte toner og en korrekt toner fremsendt, godtnok fejlbehæftet, men en opringning til med vejledning om test af toneren som godtnok ikke virkede. Sammenligning med den nye og gamle mekaniske konstruktion betød at det venstre snekkedrev var fundet løst, men kunne så sættes på plads og virkede derefter. Se hosstående billede. Den hvide plastic dims er snekkedrevet som var løst.
Jeg bestilte til to forskellige printere og havde det hele et par dage senere. Dog var der fejl i en af patronerne. Det ringede jeg så og fortalte og fik straks at vide, at en ny patron var på vej. Så tak for super god service og levering af gode produkter til gode priser :-)
Jeg var imponeret over den hurtige levering.
Bestilte kl 16.00 og varerne var der allerede næste dag.
Super service!
Meget let at bestille, og bestillingen blev afsendt og leveret hurtigt. det er første gang jeg forsøger mig med en toner som ikke er original, men blot kompertibel til min printer. Denne var billig og fungerer fejlfrit.
Det var første gang, jeg handlede hos inkpro.dk. Leveringen var hurtig og problemfri.
Jeg bestilte kl. 21.30 og havde varen dagen efter med posten. Det er da vildt hurtigt!!
Stort udvalg, nemt at finde det rigtige produkt - og fedt med mange valgmuligheder i økonomi-sampakninger. God pris og hurtig levering!
Ud fra pristjek på nettet 2012-01-17 til min nye Dell Printer var Inkpro,dk billigst blandt otte mulige leverandører. Levering dagen bestillingen!
Varen kom som bestilt til levering indenfor 2 dage. Det var meget fint.
Fin hjemmeside,let bestillingsprocedure,ok priser
hurtig levering.
Ok priser, hurtig levering, portoen kan man vel ikke bonge Inkpro for, men snarre Post DK.
Ok butik ikke sidste gang jeg har handlet der.
Jack
Rimelige priser / hurtig levering (dagen efter der var bestilt) / god og oveskulig hjemmeside.
Mvh Henning Jensen
Langå
Det var nemt og hurtig. Bestilte den ene dag og havde det den næste
"Varer bestilt inden kl 18, modtages dagen efter".. Min oplevelse var i stedet:
Varen er bestilt kl ca 12:30 og blev afsendt dagen efter... Lidt irriterende når jeg netop valgte inkpro, da jeg skulle bruge blækpatroner dagen efter.
Pris ok, og varen kom da også dagen efter den blev afsendt, men gætter på det er PostDK's fortjeneste.
Hvordan kan Inkpro sende en mail til mig med forsendelse ID til postdanmark for dernæst at sende en mail, hvor Inkpro skriver at varen er i restorder selvom de har stået som på lager på deres hjemmeside...
F**K det er dårligt.
Hej Boris
Vi går meget op i vores kunder og det er derfor også vigtigt at høre hvordan i oplever os.
Jeg vil først beklage at du har fået en mail fra post dk med track inden pakken er sendt, denne opgave har vi sat
post danmark til at løse for os så dette skulle gerne blive forbedret snart.
Vi har skrevet en mail til dig på at varen var i rest, og der er svaret på din mail
fra idag den 5/1 omkring at varerne bliver sendt afsted idag.
Mvh Inkpro
Ledte efter de billigste patroner til min inkjet-printer og endte hos ink-pro.
Afhentede i Rødovre, sparede fragten, og tog glad hjem.
Et par dage senere blev jeg ringet op, at jeg havde været med i en konkurrence hos inkpro, hvor jeg havde vundet en telefon!
Lækkert!
Eneste man kunne ønske sig bedre, er en mere fyldestgørende beskrivelse af deres IT-produkter, her har jeg specifikt kigget efter foto-papir, men uden at blive klogere på hvad forskellen er på de enkelte typer.
Så der er plads til forbedring på hjemmesiden, men med en vunden telefon (Samsung Galaxy S2) klager jeg ikke over noget.
Ekspeditionen var iøvrigt hurtig og fejlfri.
Superb!
Hele forløbet særdeles tilfredsstillende, hurtig respons og hurtig ekspedition.
Valgte at købe hos inkpro.dk fordi de lovede hurtig levering og at varen var på lager. Fik også mail's som alt forløb glat. Faktura, tacking nummer. På faktura stod også på lager. Så jeg ventede bare på levering. Dagen efter kom der så en ny mail, hvor der blev oplyst at varen ikke var på lager og det ville tage 1-3 dage inden de fik den og så vel en dag oveni inden jeg fik den. Jeg annullerede ordren. De får 2 stjerner og ikke 1 fordi de dog ringede mig op for at medele at de nu havde varen, og om jeg havde ombestemt mig, og fordi de annullerede ordren da jeg havde fået andet steds fra.
Jeg er mega tilfreds, 1½ dag, så havde jeg min ordre.
Mvh.
Glædelig Jul og Godt Nytår.
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster
Nettjek.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster