We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (515)

Super en betrouwbaar

snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede uitleg via de filmpjes.
Een aanrader.

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Zeer goede service/site en duidelijke instructie

Prima serviceverlening. Onderdelen, instructie en tijd/kwaliteit van toezending zonder meer prima. Een klein puntje van aandacht is dat in het instructiefilmpje (vervangen batterij IPhone 3GS) soms de handen tussen lens en object het zicht op de activiteit belemmert. Als deze er niet zouden zijn, zou het nog duidelijker overkomen. Het is nu net of je wat mist.

snelle levering!

Het Youtube filmpje om een batterij te verwisselen van een Iphone3 was zeer duidelijk en begrijpelijk, dus de reparatie was niet echt moeilijk, het was jammer dat de geleverde batterij niet beter was dan de oude batterij en dat betekende een ritje van 35 km naar Hilversum .en daar werd wel alles gelijk opgelost.

Wat een super service!

Bij het filmen had ik alleen maar meer een ruis dus geen geluid, even gemaild en de volgende dag een antwoord terug waarna de mails binnen enkele minuten over en weer gingen. Hierbij de link gekregen van het onderdeel dat ik zou moeten ervangen en gelijk besteld. Volgende dag om 11 uur in huis! Super

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Snelle levering, goede uitleg via Youtube, een aanrader

De accu was ver op van de 3GS, effe googlen en ik struikelde over de de youtube filmpjes.
Meteen besteld en betaald, een dag later alles is huis en na 20 minuten knutselen hadden we weer een werkende Iphone.

Snelle en goede service!

Toolkit opgehaald

Na een belletje of de toolkit op voorraad was direct even langs gegaan en ter plekke met ideal betaald. Mijn Iphone heeft in het water gelegen. Menko ging direct mijn toolkit uitproberen om te kijken in hoevere de waterschade was. Valt gelukkig mee. Kreeg advies hoe te handelen. Met zijn youtube begeleiding moet dat zeker lukken.
Ben zeer tevreden over de 150% service.
Goos

Servicegericht

Bij het uitpakken van het nieuw bestelde scherm met LCD bleek het LCD beschadigd te zijn. Met een korte mailwisseling om uitleg te geven is het kapotte scherm teruggestuurd en is alsnog een nieuw niet beschadigd scherm kosteloos opgestuurd. Super service.

top!

Top! Helemaal geweldig, we hebben meer dan 500 reviews en jullie beoordelen ons met een 9,3! Daar zijn we trots op! Sanne, Menko en Frederique.

Uitstekend.

Bestellen gaat vanzelf maar de levering is er even vlug. Dit is een site die zeer zeker aan te bevelen is.

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Uitstekend prodduct, goede prijs in combinatie met uitstekende uitlewg op you tube. Super

Keurig berorgd, en ook keurig afgehandel. Keurig gemeld dat het iets later wkam, mar perfect in orde.

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Mijn fout werd keurig opgelos door iocn

Afgelopen donderdag liet ik mijn man een nieuwe accu voor mijn iPhone 4 bestellen.
Deze werd vrijdagmiddag keurig door de koerier geleverd. Alleen had mijn man zich vergist en een accu voor een iPhone 4s besteld.
Een vervelende verrassing bij het uitpakken....
Gelukkig was de dame van iocn zo vriendelijk om gelijk de nieuwe accu op te sturen. Dus toen ik zaterdagavond thuis kwam lag de accu al op de mat.
Met het filmpje er zo in gezet.
Bedankt iocn!!
De verkeerde batterij is door mij vrijdag ook gelijk verzonden.

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Snel geleverd en duidelijke uitleg.

Met deze uitleg op youtube kan eigelijk iedereen die reparaties uitvoeren. Toppie.

iPhone Onderdelen Centrale Nederland

Snelle levering verzorgt product met duidelijke instructie

Al eerder een 3 GS batterij gekocht elders, deze was na 1 week defect door het ontbreken van de oplaad instructie. De door jullie geleverde lijkt het goed te doen door oplaad instructie op de verpakking. Instructie film maakt plaatsen heel makkelijk mooi dat de 3M plakfolie meegeleverd wordt. Keurig te woord gestaan door Sanne bij vraag mbt opladen. In 1 woord goed!

Helemaal goed

Anelke service en mbv de video eas t makkelijk de batterij zelf te vervangen

Super!

In het weekend een nieuw achterkantje voor mijn iPhone en de schroevendraaierset besteld. Kreeg meteen een bevestigingsmail met daarin dat ze mijn bestelling hadden ontvangen. Maandag weer een mail, ditmaal met het bericht dat mijn pakket was klaargemaakt en morgen bij me bezorgd werd. En inderdaad: dinsdag werd het netjes bezorgd. Heel erg tevreden over de shop. De ondersteunende YouTube filmpjes zijn ontzettend handig. Een aanrader!

Snelle, kwalitatief goede levering

Als pluspunt de duidelijke uitleg mbv een filmpje hoe eea te vervangen is.

Zeer goede service

Het vervangen van de batterij verliep zeer vlot enkel een beetje problemen gehad met connector 6 en 7 (zijn zeer moeilijk terug te plaatsen) heb dit een paar keer opnieuw moeten doen. Daarna alles terug in orde.

perfect

Heb net nieuwe battery in iphone 4 gezet en het lijkt het allemaal prim te doen.
Eerst maar eens een nachtje aan de lader
dank

Verificeret af virksomheden

Een kind kan de was doen !

Hoi, Dankzij de perfecte youtube beelden kon ik mijn batterij vervangen van een iphone.
Snele service kortom een aanrader.
Thanks

Verificeret af virksomheden

Goede en snelle levering van alle bestelde onderdelen.

Duidelijke stie. Bestellen gaat snel en de levering is ook snel na 2 werkdagen was alles in huis. De onderdelen paste goed.

Service

Goede uitleg. En snel binnen

Snel en goed!?

Duidelijke en goede website en snelle levering!

Verificeret af virksomheden

Zeer klantvriendelijk en correct.

Beste Menco en medewerkers, ben erg tevreden over jullie producten en service.
Ik had (stom genoeg) twee bestellingen achter elkaar geplaatst die tezamen meer dan Eur 50,- bedroegen, Na een telefoontje werd door sisow netjes alles in een verpakking gedaan zodat verzendinf gratis zou zijn. De verzendkosten had ik echter al betaald via de bestelling (IDEAL). De producten werden netjes de dag erop geleverd en twee dagen later werd het bedrag correct aan mij gecrediteert, Toppie!

Perfect

Heel makkelijk goeie onderdelen niet duur en een duidelijk internet video stap voor stap

Prima geregeld

In shock na een schermbreuk van mijn iPhone 5 direct online gezocht naar de beste oplossing. De Onderdelen Centrale Nederland bood uitkomst door een makkelijke online video op YouTube. Dus spullen besteld, wat een drama om dat zelf te doen. Bleek de homepage knop te ontbreken, wist ik veel dat ik die ook nodig had. Uiteindelijk dat onderdeel ook maar besteld en direct de volgende dag in huis. Ook maar even gebeld voor de zekerheid hoe dit te installeren en te monteren. Prima geholpen en het nieuwe scherm met homepage-knop gemonteerd. Met wat geduld en hulp is dat uiteindelijk prima gelukt. Misschien wat duurder dan overige aanbieders maar de service was uitstekend. een aanrader.

Verificeret af virksomheden

slecht,verkeerde levering en ook nog incompleet

Beste mensen ik beslel de laatste jaren bijna alles via internet. Dit is de eerste webwinkel waarbij alles verkeerd gaat. De levering is incompleet, terwijl op de afleverbon alles staat wat geleverd moet worden. Ook staat er op de verpakking bv dat het een accu voor een iphone 4 is en in de verpakking zit een accu voor een iphone 4s. Heel slecht. De verkeerde spullen heb ik vandaag retour gestuurd na eerst telefonisch kontakt met iocn. Dit heeft mij ook nog € 6,75 portokosten gekost.
Bij overmaat van ramp, heb ik de accu van de iphone 4s in een iphone 4s gedaan, daarna op de lader gezet, waarna het tst om de paar minuten zelf uitvalt en opnieuw opstart. Daarna enkele malen een harde reset gedaan, maar probleem blijft. Daarna toch weer originele accu in tst. gedaan. Al bij al een hele slechte ervaring

Verificeret af virksomheden

niet het goedkoopste en niet de hoogste kwaliteit.

ik heb al meerdere toestellen gerepareerd, het onderdeel in kwestie is niet van top kwaliteit. "flex kabel on/off".

Perfect

Nieuwe batterij perfect

Verificeret af virksomheden

Ondanks dat het koeriersbedrijf mijn adres niet kon vinden, is er na overleg met iphone-onderdelen shop toch nog snel geleverd na het doorgeven van gegevens.
Betrouwbare webshop.

Verificeret af virksomheden

Superkwaliteit voor een topprijs!

Ik heb onlangs een backcover, scherm en midframe besteld voor mijn Iphone 4. Het scherm en achterkant vervangen volgens de duidelijke tutorial via internet. Het vervangen van het midframe was mij iets te moeilijk, dus raad ik aan deze door de vakmensen te laten vervangen. Nu heb ik er 1 op voorraad voor de verkoop. De onderdelen zijn 100% origineel en dus van topkwaliteit! Perfecte werking en afwerking na vervanging. Een aanrader dus!

Snel

Supper goede uit leeg

Verificeret af virksomheden

perfect, meer kan ik niet zeggen

Goede prijs, kwaliteit, levering en ondersteuning met video's. Geweldig, ik weet waar ik moet zijn

Gewoon super

Zowel levering als info aan de telefoon is afgewerkt. Mensen zijn beleeft en behulpzaam.
Bedankt daar voor en doe zo verder.

Verificeret af virksomheden

prima service en zeer vriendelijke benadering!

Makkelijk bestellen, duidelijke welke producten je moet, en welke je eventueel extra, kunt bestellen (gereedschap bijvoorbeeld); geen dubieuze koppelverkoop!
Zeer vriendelijke bejegening, zowel per email als in de bestelprocedure.