We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ipperne.dk Logo
Kunderne om Ipperne.dk : »Super service og absolut værdig butik!« »God behandling til lave priser.« »Super sted at handle« 217
9.4 af 10

217 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • ronny

50 %

bestilte lige en skærm beskytter til iphone 4 og til sony erricsson ray, iphone 4 passede perfekt den til sony ray telefonen passede ikke for stor i siderne

Hej Ronny

Det lyder desværre som en fejl fra producentens side, men det skal naturligvis ikke gå ud over kunderne. Derfor har jeg bestilt nogle nye skærmbeskyttere hjem fra en anden producent og vil sørge for at du får en ny til Xperia Ray sendt ud hurtigst muligt.
Jeg vil dog gøre opmærksom på at, da vores leverandører ligger i udlandet, kan der gå 7-10 hverdage før du vil have den.

Jeg beklager fejlen meget

Udvalgt anmeldelse om Ipperne.dk

• Leo
  • Verificeret køber

Super service og absolut værdig butik!

Har bare ikke andet at sige end at servicen var i tip-top og absolut anbefalelsesværdig for andre at købe deres skærmbeskyttelse til smartphone her. Det giver INGEN mening, at man skal give 129kr for skærmbeskyttelse til smartphone i Elgiganten, når man sagtens kan købe billigere (og samme kvalitet!) til KUN 20kr hos IPPERNE.DK! (og tak for den lille slikpose, by the way:))

• Camilla

God, men....

Alt i alt en god oplevelse hos ipperne.dk - dog bestilte jeg et stk. MAT skærnbeskytter, men den jeg har modtaget er helt blank.. Men ellers var leveringstid god og hurtig :-)

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse. Modtager du en forkert vare, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til kunde service således at du kan få den rigtige vare. Dertil vil jeg bemærke at matte skærmbeskyttere ikke fremstår som matte før efter de er monteret, derfor kan de godt ligne de almindelige når de bliver modtaget.

venlig hilsen

• Johnni
  • Verificeret køber

God behandling til lave priser.

Dette er første gang jeg benyttede Ipperne.dk grundet de fornuftige priser og jeg fik god valuta for pengene. Varerne kom et par dage efter og var i den lovede stand.

Super sted at handle

Er stor forbruger af mobiltelefoner, og har derfor handlet en del hos ipperne.dk....Det er nemt at bestille, billig og man får ALTID en hurtig levering, og til stor glæde for ungerne, er der altid en lille pose slik med i kuverten. Kan varmt anbefale at handle der.

over alt forventning

Perfekt

Jeg var meget i tvivl i starten om jeg kunne stole på virksomheden, da jeg ikke havde hørt om den før, men tog chancen alligevel.
Jeg bestilte en skærmbeskytter til min iPhone 4, og modtog den meget hurtigt og den sidder bare perfekt. Man kan slet ikke se, at den overhovedet sidder på. De sendte også en god og overskuelig vejledning til hvordan man skal sætte den på + en slikpose.
Det kan da ikke blive bedre!

• Bo
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God service og kvalitet til billige penge

Super god service, fik 2 nye beskyttelsesfilm til ipod touch, da de ikke klistrede.

• Junnie
  • Verificeret køber

Til enhver tid til at regne med

jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre

altid hurtig levering

Har handlet hos ipperne.dk 2 gange og begge gange kom varerne med posten næste dag og så er det rart at man kan se hvor mange stk. der er på lager.

• Bo J.

Hurtig, effektiv og pålidelig

Jeg har for anden gang haft en god indkøbsoplevelse med Ipperne.dk. Varerne kom 2 dage efter bestillingen og jeg blev løbende informeret om ordremodtagelse og afsendelse.

• JHM

Hurtig betjening

Bestille varen den ene dag og modtage den anden, bedre kan det ikke gøres. At så produktet er i orden, gør kun det hele endnu bedre.

• Sanne

Super service :)

Kan kun anbefales. Bestilte varerne og havde dem ganske kort tid efter. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

• Nicolai

Super service og levering

kan kun anbefale og købe her. Har købt her flere gange og ikke sidst gang .

Hurtig betjening. Perfekt

Jeg bestilte varen den ene dag og dagen efter lå de i vores postkasse :)

• Kasper

Super hjælpsom service

først købte jeg 3 skærmbeskytter, de fik alle en lang luftbobbel ud i venstre, jeg kontaktet ipperne og fik hurtigt et svar tilbage, og de kunne ikke sige om det var en forkert montering eller en produktionsfejl, så de sendte 3 nye uden beregning, jeg prøvede dem men stadig uden held. Jeg kontaktede dem igen, og så bestilte de nogle nye slags hjem, og sendte dem til mig, med det samme de fik dem, jeg fik dem dagen efter, og nu fik jeg monteret den første uden problem.
Super god service.

hurtig levering

Som de fleste fremhæver på Trustpilot, så er leveringstiden kort og prisen er lav. Jeg håber, at kvaliteten af skærmbeskyttelsen er OK,

hurtigt

alt perfekt!!

• Juan

Seriøst og hurtigt levering

Kom dagen efter jeg havde bestilt det. Inden for 24 timer. Det virker.

• Kristine

god service og tilfredshed

jeg synes det var rigtig god service og hurtig lavering. det var billigt, men stadig super gode produkter. jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds :)

• Sofie

Nemt og godt

Det var simpelt at bestille, og fik hvad jeg bestilte inden for en uge (Var på ferie så ved ikke præcis hvilke dag jeg fik brevet)

Kan anbefales og handler der sikkerrt igen.

• Steen
  • Verificeret køber

Hurtig levering, bedste pris.

Gav 20 kr for beskyttelses film til skærmen på min telefon. Havde set samme vare i elgifanten til 139 kr. Passede perfekt.

Eneste minus må være at de ikke også sælger covers/etuier ;)

• Simon

Utroligt billigt!

Ipperne.dk er både utroligt billigt og giver god service!

• Søren

Super alles in ordnung

Super alles in ordnung

Ikke tilfredsstillende levering

Jeg bestilte 2 stk. skærmbeskyttelse til mine Samsung Galaxy, men desværre var den ene som jeg bestilte forkert, så umiddelbart efter lavede jeg en ny bestilling på den rigtige, men
Ipperne kan åbenbart ikke finde ud af at sende dem samlet, så jeg modtog 2 stk. breve med 1 dags mellemrum, det syntes jeg ikke er iorden, når vi lever i 2011, det burde systemet kunne finde ud af.
Hilsen Bent

Hej Bent

Alle ordrer afgivet hos Ipperne.dk bliver behandlet individuelt, med mindre kunden gør kundeservice opmærksom på andet.
Kontakt til kundeservice kan ske enten via den mail der bliver oplyst i ordrebekræftelsen (man kan evt. blot besvare ordrebekræftelsen), via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at bruge kommentarfeltet under ordreafgivelse.

I tilfælde af at en kunde ved en fejl får bestilt en forkert vare, eller ved andre problemer i forbindelse med ordreafgivelse, kan der altid rettes henvendelse til kundeservice, der vil svare tilbage hurtigst muligt, således at en tilfredsstillende løsning kan findes.

Med hensyn til leveringstiden, kan jeg oplyse at begge ordrer er afsendt samme dag med A-Post og jeg vil derfor på opfordring fra Post Danmark anbefale dig at klage til dit lokale posthus, såfremt du ikke har modtaget brevene samme dag.

Lynhurtig levering

Jeg bestilte varerne den ene aften og næste formiddag lå de i postkassen. Er super tilfreds med kvalitet og hurtig levering. Desuden er prisniveauet rigtig godt.

• Claus
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god service

Rigtig god oplevelse som altid. Fik mail om forsinket levering og igen da ordren var afsendt.
Pænt pakket ind og god kvalitet.

• niels

HURTIG RIGTIG VENLIG

En af mine bedste oplevelser af en handel på nettet, hurtig respons.
Vil altid kigge på Ippernes hjemmeside hvis jeg står og skal bruge noget til min mobil :-)

• nikolaj

hurtig og effektiv

Det er nu gang jeg benytter mig af ipperne, og jeg er stadig tilfreds.

• lars

perfekt

rigtigt god service

• Mogens

Rigtig god service

Havde bestilt et beskyttelse til min Samsung Galaxy S2. Servicen var helt perfekt!

• Lone

super

Hurtigt og billigt, hvad mere skal man skrive

Alt i orden

God pris. Hurtig levering. Intet at udsætte herfra.

• Louise Maria
  • København, DK
  • 28 point
  • 8 Anmeldelser

God handel

Varen blev leveret hurtigt og levede op til mine forventninger og så oven i købet til en rigtig god pris.

• Helle F.
  • 27 point
  • 7 Anmeldelser

Perfekt

Perfekt og super hurtig levering.

• John
  • Verificeret køber

Fin service, levert dagen efter.

Let at sætte på, og fint man kunne se det på video, så de bedste anmeldelser her fra

• Fruen

helt ok

hurtig levering, korrekte varer, fin pris

perfekt

hurtig om nemt levering

Fantastisk

Hurtig levering, nem hjemmeside og super god service

• Kim

Perfekt

Hurtig og præcis levering, til gode priser :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk