We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Isabellaw anmeldelser

Isabellaw Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Isabellaw før du handler og giv selv din bedømmelse af Isabellaw 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Fint sted

Bestilte et Pink glattejern fra HH simonsen, som isabellaw.dk var en af de eneste der forhandlede. Fin leveringstid og intet at klage over.

Udvalgt anmeldelse om Isabellaw

Isabellaw

Hårshampoo lige til døren ;o)

Har to gange beslilt mit ynglings hårshampoo hos Isabellaw i shoppen og det har jeg været fuld tilfreds med. Varen kommer godt sikret, så der ikke løber noget ud - og omviklet silkepapir - to små prøver havde også fundet vej i kassen, så det var skønt. Har en enkelt gang også besøgt den hyggelige butik.

Isabellaw

Hurtig levering og god service

Bestilte et glattejern for et par år siden. Varen blev leveret inden for få dage, og glattejern der er af mærket GHD 'lever' i bedste velgående den dag i dag.

Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge.

Isabellaw

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg fik mit glattejern kun to dage efter bestilling. God kundeservice. Tasken til mit glattejern manglede dog en knap, men kunne selvfølgelig få en ny.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk