We are hiring!

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Islevvvs

Mangelfuld, forsinket og fejlbehæftet installation

Jeg har købt et gasfyr og et ventilationssystem af Islev vvs.

Vi var ganske tilfredse med tilbudet, og vi satte arbejdet i gang. Der går en masse tid med at snakke om alt muligt andet. Efter to måneders forsinkelse og mange gange opringeninger til Islev vvs med "Hvornår kommer du og laver det?", er systemet endelig i drift.
Islev vvs er hele tiden venlige og forsøger i vid ustrækning at hjælpe. Det er rart, men fokus fra de bestilte opgaver forsvinder.
Vi forsøger at lægge en tidsplan, men den kan de ikke overholde.

Efter 4 måneders drift, kontakter jeg genvex for at vide lidt mere om kapaciteten på anlæget. "Det skal indreguleres", siger de.
Javel ja - det kunne Islev godt have sagt.
I forbindelse med indreguleringen findes der 5 fejl og mangler.
1. Der mangler spændebånd på rørene, hvor de går ned i aggregatet.
2. Der er for lille ventil i badeværelse.
3. Der er ikke vandlås på afløbet.
4. Indsugning og afkast hætterne på taget sidder for nær hinanden
5. Aggregatet er kun hængt op i toppen, det skal være hængt op i top og bund.

Jeg har siden hen ringet til Gastech angående fyret, som fortæller jeg har et opstarts service til gode, når fyret var sat op. Det kunne han godt have sagt.

Vi er trætte af hele tiden at have følt os nedprioriteret, men vi er især trætte af alle de punkter, hvor Islev bare skulle have givet os informationen, så vi selv kunne have taget hånd om afslutningen af projektet.
Jeg kan ikke, og jeg vil ikke anbefale nogen at benytte Islev vvs til andet, end de mest basale vvs opgaver (montering af håndvaske, opsætning af radiatorer).

Er Islevvvs din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk