We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

IT Jobbank anmeldelser

IT Jobbank Logo
Kunderne om IT Jobbank : »Den bedste job søgnings agent i Danmark.« »it-jobbank.dk en masse børnesygdomme« »KONGE SERVICE!« 4
Middel
6.2 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om IT Jobbank

IT Jobbank

Den bedste job søgnings agent i Danmark.

Jeg fik præcis de job annoncer som matchede min profil. Hver dag fik jeg mails med nye relevante stilligsopslags.
Jeg havde prøvet 4-5 andre sites, men fik altid en del stillings annoncer tilsendt der ikke var relevante.
Her findes en del gode rådgivning for oprettelse af en god CV og meget andet rådgivning.
Her kan du søge din drømme job med at læse stillings annoncer og kan også blive kontaktet af virksomheder som læser din digitalt CV.
Jeg har nu fået min drømmejob igennem IT-jabbank
IT- Jobbank kan klart anbefaldes

Fint job-site

Har fået fin feedback på mit CV. Har kun positive oplevelser med sitets service.

it-jobbank.dk en masse børnesygdomme

Jeg har desværre oplevet flere irritationer med it-jobbank.dk og har også flere gange rettet henvendelse til dem, desværre uden resultat

De problemer jeg har oplevet med it-jobbank.dk's service er eksempelvis det at deres site ikke fungerer korrekt på ikke iPhone mobiler (nærmere specifikt login funktionen).
Login funktionen på PC'ere virker heller ikke korrekt, klikker man på et link fra en jobagent (inde fra en email), og forsøger at logge ind efterfølgende, så redirectes man til en forkert/fejl side, dvs. ikke til jobannoncen, som man har klikket på.

Jobagenten viser blot jobtitler, ikke hvem arbejdsgiveren er, det gør jobindex.dk's jobagent.

Kort sagt, set i forhold til jobindex, så er it-jobbank.dk dårligt udviklet og har en masse børnesygdomme, som de bare ikke magter at løse.

Besvarelse fra IT Jobbank

Hej Anders - vi sætter en stor ære i at besvare alle henvendelser fra vores loyale og trofaste brugere, jobsøgere som virksomheder, som ugentligt giver os en del feedback. Det er det vi lever af og derfor giver det ikke mening at undlade at besvare netop din henvendelse. Jeg kan kun opfordre dig til at skrive til os igen (eller mig personligt), hvis du oplever flere problemer og så håber jeg du vender tilbage med en positiv anmeldelse.

Jeg håber du har lagt mærke til at:
- vi matcher din profil bedre end andre jobportaler og derved får du kun tilsendt stillinger der matcher præcis din profil. Relevans er med andre ord i fokus.
- du får personligt feedback på dit CV og du får en mail hver gang dit CV bliver læst af en virksomhed. Her finder du af hvor attraktiv din profil er for virksomhederne.
- sidst med ikke mindst kan du glæde dig over at nyopslåede stillinger oftest vises på it-jobbank før alle andre. Det giver dig en lille fordel.

Du er velkommen til at skrive til mig på jt@it-jobbank.dk

Mange hilsner
Jesper Teglgaard
Marketingchef

KONGE SERVICE!

Fik feedback på mit CV og fik inden for de 3 første dage 4-5 kontakt anmodninger, sitet er hurtigt og nemt at finde rundt på. Kan klart anbefales.

Seriøst jobsite

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk