4. maj 2010
super service
Nem og positiv handel, hurtig respons fra køber, kan varmt anbefale at handle med vedkommende.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om ITSTORE ApS
1. november 2008
hurtig og god service, kvalitetsprodukter til meget fair pris.
købte for et års tid siden en billig gamer computer hos ITstore, - med små forventninger efter at have ofret store penge på en dyr mærkemaskine lokalt, som udmærkede sig ved at være på værksted i 80% af tiden, - jeg fik den omtalte billige gamer hjem fra ITstore, - og den udmærkede sig ved at aldrig at have lavet en eneste fejl, og kører den dag idag. Jeg har netop købt en ny gamer fra firmaet og har oplevet samme gode kommunikation som sidste gang. Jeg kan varmt anbefale firmaet, for en gangs skyld et computerfirma der ved hvad de laver.
Bjørn Strauss, Jens Nielsen og jens fandt anmeldelsen nyttig
3. september 2009
god
God og hurtig lervering
3. september 2009
Superb service!
Som ny kunde fik jeg bedre behandling end jeg nogensinde før har fået i nogen computer forretning, og endda til priser der var noget under standarden.
Jeg bruger fremover KUN It Store!
kimmel
Haderslev, DK
19 point
3 Anmeldelser
29. juni 2009
Gode priser og hurtig afsendelse .
Jeg har flere gange købt mediacenter kabinetter hos ITstore (via QXL) og har hver gang fået en fuldt tilfredsstillende behandling . Kan derfor varmt anbefale firmaet .
26. juni 2009
Superservice
Lynhurtig levering, og en excellent service, hvor jeg blev tilbudt yderligere opgraderinger til tilbudspriser.
26. juni 2009
god service
God kommikation omkring opbygning, betaling og levering af maskinen..
24. juni 2009
Superhandel
Perfekt handel, jeg fik en pc der nærmest spinner som en kat. Meget hurtig levering.
21. juni 2009
100% i orden - som sædvanlig
Kunne ikke levere det købte omgående, men fik så tilbudt den større model på særdeles fordelagtige vilkår.
Nem forretning
Nem at ordne forretning med!
Perfekt samhandels partner!!
Alt var til UG vare forsendelse kommunikation!! Kan helt klart anbefales!!!
Super vare
Her er en seiriøs netforhandler, som giver en rigtig god service!
God handel
Varen kom som aftalt, så der er INTET dårligt at komme efter.
god service
hurtig og godt sted at handle
Fornem handel
hurtigt levering og god kontakt med kunden
12. juni 2009
Da man ikke længere kunne få den vare, som jeg havde bestilt, fik jeg foreslået en anden i stedet, som er rigtig god. Alt i alt god betjening
5. juni 2009
perfekt
Jeg fik en super service og var var som beskrevet til billig penge, det er ikke sidste gang, jeg kigger forbi og evt finder mere spændende sager.
2. juni 2009
*****
Super hurtig og proffesionel service
Ikke en finger at sætte på produkt eller service.
25. maj 2009
God forretning, vare som beskrevet, okay leveringstid.
Udemærket at handle med, kommunikation var god og varen levede op til det beskrevede.
Leveringstiden var som lovet.
24. maj 2009
Super hurtig og proffesionel service
Ikke en finger at sætte på produkt eller service.
23. maj 2009
varen er altid i orden og hurtig leveret!
varen er altid i orden og hurtig leveret!
Super information
Alt gik som det skulle varen var som den skulle være så kan kun være tilfreds kan varmt anbefales
God Service, Hurtig Levering
alt gik efter bogen, god oplysning om handelen og hurtig respons. Kan klart anbefales
4. maj 2009
God og hurtig lervering
Det hele gik bare hutig og de var lydhøre over for ønsker
Super betjening
Lyn hurtig betjening af forsendelse og en rigtig god monitor til næsten ignen penge :D
2. maj 2009
kanon handle og hurtig levering..
majbritt lauridsen
god og hurtig levering.... top i orden.
NIVOL
Hurtig levering uden væsentlige problemer
Hurtig levering uden væsentlige problemer
Super
Super kundeservice og hurtighed
Super
Hurtig, høflig og hjælpsom
Alt ok
Hurtig, alt lige efter bogen. Handler gerne hos itstore igen
2. maj 2009
Egentligt 4.1/2 stjerne !
Hurtig og god lille handel - handler der gerne igen ! Varen gjorde stor lykke.
Dog sagde " Knægten " Pæren er Skæv ! Derfor 4.1/2 stjerne .
Mvh. smei55
17. marts 2009
ELENDIG
Bestilte en disney mus før nytår.
Ingen mail at den var forsinket. To måneder efter for en mail at den er sendt. Pengene trukket med det samme på kontoen. 1 ige går men ingen pakke modtaget. Skriver til dem at giv mig track/trace nr. så jeg kan se hvor den er henne, for af vide at det har vi ikke længere, der er gået for lang tid.
På info mail at pakken er sendt er der ingen track nr, og de vil ikke sende faktura via mail hvor der evt. står track nr.
Ingen hjælp og 300,- i vasken!!!
20. februar 2009
Hurtig ekspedition
Intet at klage over
19. februar 2009
super
super hurtig og god handel
13. februar 2009
Smertefri handel
Hurtigt svar. hurtig forsendelse
11. februar 2009
"*****"
5 stjerner, meget hurtigt
Alt gik som det skulle
Alt gik hutigt og nemt...god kontakt og vejledning!
God, nem handel
Kan anbefale at man handler her...en god handel, god service og levering til tiden. Køber selv igen ved behov.
Steen
Hurtigt og billigt
Udmærket kvalitetsvare til en billig penge - og meget hurtig levering.
hurtig levering.
virksomheden kan anbefales som netshop, vi er yderst tilfreds med den vare vi har købt itstore.dk
super virksomhed
.hurtig levering, god pris, super varer
Super virksomhed
Fremragende virksomhed at handle, utrolig hurtig levering af varer.
Super god virksomhed
Dejligt med en virksomhed der gør noget for kunderne. Og gør det hurtigt.
hurtig/god service :-)
Det er en af de bedste internet handler jeg har lavet. det er hurtig respons og ingen slinger i valsen. * * * * * Det er vel fortjent
PS: så er i billige med høj kvalitets vare, og det kan vi godt lide.
26. januar 2009
Tilfres køber
Jeg kan kun sige jeg fik varen som bestildt og den virkede med det samme!
15. januar 2009
FINT SERVICE
Hej,
Fantastik service og hurtig levering. Jeg kan kun anbefales med mange ++++.
11. januar 2009
ALTID god SERVICE
hejsa folkens. jeg vil bare sige tak for de mange gode handler vi har haft siden i startede. og manglede man tips og tricks er der altid plads til det. også hvis man skal have gode råd ang. opdateringer og opgraderinger. kort sagt der mangler ikke noget her. :) keep up the good work.
11. januar 2009
Rigtig gode computere til fair priser
Jeg har købt en PC gamer hos IT store og den virker virkelig godt. Jeg kan godt anbefale køb her.
10. januar 2009
Godt sted at handle.
Jeg købte pc. på nettet, Det var nemt at betale, og varen kom hurtigt.
9. januar 2009
tal 5 herfra
Den er fjong kun +++++++ herfra.
9. januar 2009
Hurtig levering.
Rigtig hurtig levering. Varen kom 2 dage efter bestilling. Kan varmt anbefales.
25. december 2008
hurtig og nem levering
hurtig og nem levering
21. december 2008
supersælger
god og hurtig handel meget tilfreds med varen kan varmt anbefales herfra+++++++++
Mette
10 point
2 Anmeldelser
19. december 2008
Perfekt handel
Hurtig kontakt og fremsendelse af varerne. Kan kun anbefales!
13. december 2008
Nem handel
Fin vare-hurtig levering
13. december 2008
Super hurtig respons!!
Modtog min vare dagen efter bestilling. Thumbs up :)
7. december 2008
hurtig handel
Hurtig og fin handel .
2. december 2008
Fin, Reel og nogenlunde hurtig handel.
Pris og varekvalitet, svare fint til hinanden og handlen var hurtig og reel, dog synes jeg det er unødvendigt at komme sit plast og papir affald med varen, da varen iforvejen er pakket godt ind.
1. december 2008
Helt igennem perfekt
Købte en vare via auktion på QXL, kommunikationen forløb perfekt og varen blev hurtigt fremsendt og er selvfølgelig som den skal være.
Kjeld Madsen fandt anmeldelsen nyttig
28. november 2008
Hurtig og reel handel.
Varen er ok og bliver sendt hurtigt. Kan trygt anbefales.
26. november 2008
Alt gik efter planen :-)
26. november 2008
Rigtig god handel som absolut kan anbefales.
Varen kom hurtigt og var helt i orden.
Hurtigere kan det vist ikke gøres.
Kan varmt anbefales til alle.
22. november 2008
kun ros herfra
varen kpm allerede onsdag, mså det syntes jeg var både hurtigt og fint
22. november 2008
Et godt sted at handle
Jeg har handlet der flere gange og fået en god betjening,et defekt dvd drev blev bytet uden vidre,embalagen er altid fuldt ud tilstrekelig,et rigtig godt sted at handle
Jens
21. november 2008
Godt at handle med
Fin og hurtig betjening
jens
15. november 2008
god handel
super sted at handle fin betjening fornuftige priser har det man har brug for kan absolut anbefales
tak for en god og hurtig handel
jens (skagen)
10. november 2008
Super hurtig respons
Er førstegangs køber hos ITSTORE og jeg må sige jeg er fuldt ud tilfreds.
lyn hurtig respons er en af de helt store +'er
5. november 2008
Korrekt og hurtig
Varen svarede præsist til det udbudte, var vel emballeret, og ankom som forventet.
Jens
3. november 2008
Max hurtig levering og flot produkt
Havde varen dagen efter jeg bestilte, så det kan ikke gøres hurtigere. Rigtig flot produkt jeg fik til meget billige penge.
Handler gerne hos dem igen.
2. november 2008
reelt hurtigt billigt
Hurtig :O)
Response på mail forgår lyn hurtig hvilket er et stort plus samt levering er i top
SUPER 5 STJERNET VIRKSOMHED
DET VAR BARE IORDEN, HURTG OG NEMT DET KUNNE IKKE VÆRRE BEDRE. EN STED JEG GERNE KOMMER IGEN. MVH SUSAN
28. august 2008
Perfekt service
Jeg bestilte en computer, hvis kabinet desværre ikke var på lager.
Jeg fik tilbudt et nyt, og dyrre, til samme pris.
Rigtig god service
4. august 2008
dejligt sted køber mere snart
jeg sys det var fedt at allerede dagen efter jeg havde bestilt der inde at de skriver til mig at der er en af delene de ikke kunne skaffe så jeg fike n bedre ting til den samme pris.
Brian Hansen og Bjørn Strauss fandt anmeldelsen nyttig
Super hurtig handel
Jeg fik den sødeste lyserøde mus ind af døren efter en helt igennem perfekt og hurtig handel. Det er sjældent at jeg køber elektronik på nettet, da jeg af tidligere erfaring har oplevet at varen er defekt når den ankommer og at få byttet en defekt vare er altid et problem, men denne mus er bare flot og virker upåklageligt og så var den billig :)
rikke hansen og Bjørn Strauss fandt anmeldelsen nyttig
godmhandel
hurtig og god kommunikation
++++++ herfra
1. august 2008
perfekt handel - lige efter bogen.
hurtig kontakt - hurtig levering
8. juli 2008
God handel
De købte varer blev leveret hurtigt og var i perfekt indpakning. Firmaet er nemt at handle med og svarer hurtigt og effektivt på enhver henvendelse. Handelen forløb helt uden problemer.
7. juli 2008
Super service.
Endda under ferie og flytning af lokaler, havde de tid til samme dag at ringe mig op og sige min com's kabinet ik var på lager og om jeg ville ha et andet,hvis jeg ville ha min com lidt hurtigere. Super + email svar samme dag og igen næste dag..
Kun ros , husk at holde det oppe ved IT-store , så er i der mange år fremover.
6. juli 2008
5 stjerner...
Super hurtig levering og produktet virker perfekt.
Snakkede lidt med kundeservice vedr. en forspørgsel - Hurtigt og brugbart svar med det samme.
4. juli 2008
kun*********************************her fra
kun top sager kommer fra ITSTORE.DK.......................
Kan stoles på!
Et godt og regulært sted at handle IT produkter, intet at klage over! super keep it up drenge.
Balder
Stig
12 point
2 Anmeldelser
Det tog lidt tid.
Ellers var det helt fint. Kontakt via QXL.
3. juli 2008
It-folk der ved hvad de snakker om.
Man for altid en positiv oplevelse hos ITSTORE, og man lærer noget nyt hver gang man besøger dem.
3. juli 2008
Abselut hurtig levering ingen problemer vare som forventet.
Super service vare som forventet ingen problemer hurtig levering.
2. juli 2008
Hurtig levering til en billig pris for produktet
Havde varen stort set lige efter jeg havde trykket betalt..... Okey varen kom dagen efter ;-)
fremragende virksomhed. +++++++++++++++++
Lynhurtig levering
nick
7 point
2. juli 2008
Itstore levere igen god kvalitet til billige penge
Jeg fik en super god service, og fik min vare tilsendt hurtigt. Da varen ankom var den omgivet i god emballage og klar til brug.
Kan ikke andet end at anbefale dette firma, da de lever 100% op til deres krav. 5 stjerner
30. juni 2008
Kun roser
Kabinettet kom faktisk dagen efter bestillingen. Alt efter bogen, intet at klage over, tværtimod. Kan varmt anbefales!*****
30. juni 2008
Super handel og endnu bedre service.
jeg har både handlet i deres butik og via nethandel.
Deres side er let at finde rundt i og jeg fandt den vare jeg ville have med det samme (enda til en super pris)
I butikken var der en super service og en god atmosfære og jeg fik hurtigt mig et par gode vare med hjem.
Angående RMA er det igen 5 stjerner, jeg var så uheldig at få en harddisk der gik istykker, men den blev byttet uden problemer og sendt samme dag.
Håber de bliver ved med at levere en god service og de gode priser :)
27. juni 2008
Gamer PC
Købte en Gamer pc ved Itstore - fik den leveret til tiden
Og der var ingen probelemer med handlen
26. juni 2008
Flotte og billige Disney sager
Har bestilt en Disney mus og musemåtte og en taske til min bærbar. Havde varene dagen efter jeg havde bestilt dem, og de levede bestemt op til mine forventninger.
26. juni 2008
God service og gode produkter
ITStore er en god leverandør af it. Jeg er indkøber for en mindre virksomhed, og har kun ros til ITStore. Også til mig privat er de yderst profesionelle at arbejde med. Masser af ros til de flinke fyre.
25. juni 2008
Hurtig levering og god service
IT Store er nemme at få fat på og de er altid klar til at hjælpe, kan få fat i ALT hvad man skal bruge som virksomhed og privat.
De har god levering og hjælper gerne hvis du ikke er sikker hvad du skal have eller mangle nogle gode råd..
Takker og bukker
Kan kun være tilfreds med itstore. God, overskuelig hjemmeside og hurtig levering - hvilket er et must ved e-handel. Thumbs up herfra!!!
God service!
Kan kun varmt anbefale Itstore.dk! Købte en computer for noget tid siden, og da jeg som den klovn jeg er futtede strømforsyningen af, gik der ikke mange dage fra da jeg sendte den retur til at den var oppe at køre igen.
God service og en dejlig overskuelig hjemmeside.
Fremragende!
Efter en hulens masse tvivl om hvilken skærm jeg skulle vælge til min nye computer, fik jeg en forbløffende god service af Itstore.dk, jeg forklarede dem om min computer hvorefter de gav mig en masse gode valgmuligheder til meget acceptable priser. Super service og skærmen er bare helt i top!
24. juni 2008
købte et samlet system af itstore, er meget tilfreds!
Hurtig levering og maskinen spinner som en mis
Rigtig god skærm
Har fået den ønsket hjælp og dermed den ønsket vare.