We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jagtdanmark anmeldelser

Jagtdanmark Logo
Kunderne om Jagtdanmark : »Fin handel og hurtig levering« »Fup og bedrag« »Har INGEN af de annoncerede varer.« 3
Middel
6.3 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Jagtdanmark

Jagtdanmark

Fin handel og hurtig levering

Jeg kan se at mange brugere af trustpilot.dk har haft dårlige oplevelser med jagtdanmark.dk, men jeg synes også de positive anmeldelser skal med når de er berettigede.

Jeg bestilte en vare hos jagtdanmark.dk søndag, og havde den onsdag. Eneste minus er høje omkostninger i forbindelse med forsendelsen, men ellers var varen og handelen helt i orden. Vil man ikke betale forsendelses- og ekspeditionsomkostningerne, kan man afbryde handelen.

Fup og bedrag

Indehaveren er en notorisk svindler og Bedrager .Og søger man på carls szabad vil man kunne finde flere forum som bekræftiger dette .

Jagtdanmark

Har INGEN af de annoncerede varer.

På forsiden af deres hjemmeside bugner det med varer til næsten ingen penge. Når man så vil købe nogle af varerne får man at vide at ALT desværre er udsolgt. Men de har da noget tilsvarende, bare til dobbelt pris.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk