We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jakodan anmeldelser

Jakodan Logo
Kunderne om Jakodan : »Lynhurtige« »Gode produkter, god service og hurtig levering« »Perfekt forløb« 570
9.5 af 10

570 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (570)

Udvalgt anmeldelse om Jakodan

Jakodan

Gode priser og hurtig levering

Jeg bestilte en kasse med 200 boblekonvolutter, og det var dagen før kristihimmelfarts dagen, fik det leveret til mit arbejde med GLS (som jeg ellers ikke kan fordrage)

Skrev at det skulle leveres i kælderen eller i receptionen.

Og dagen efter helligdagen lå min pakke i kælderen på mit arbejde :)

Kan klart anbefale denne virksomhed til andre

Lynhurtige

Sender altid hurtigt.

Jakodan

Gode produkter, god service og hurtig levering

Gode produkter til en meget rimelig pris. Let at bestille, og leveringen skete omgående. Super fint!

Perfekt forløb

Bestiller en dag og leverer næste dag. Varer er godt godt beskrevet på hjemmeside og leveret varer svarer til de beskrevne på hjemmesiden. Dejligt når der nogen der vil det med service.

Super hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside, fandt hurtigt det jeg skulle bruge, let at bestille og betale, og super hurtigt leveret til min arbejdsadresse.
Gode priser gjorde valget let!

• Line
  • 3 Anmeldelser

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering

Alt perfekt.

Styr på tingene, hurtig levering og perfekte varer - det kan ikke være bedre.

• Pia B

HELT EFTER PLANEN...

Venlig og effektiv response, da jeg ikke troede, jeg havde fået min pakke- DLG havde blot ydet ekstra service ved afsætning af pakken (dog uden at give besked i postkassen). Og så var der en sød lille hilsen i pakken :)

Overraskende nem

Hjemmesiden er nem at navigere, det er nemt at lave en bestilling, man føler sig ordentlig betjent og forsynet med tilstrækkelige informationer på trods af at det hele foregår online og 'uden menneskelig berøring'. Leveringen forløb problemfrit og hurtigt, og produkterne leverede op til forventningerne. Hvad mere kan man forvente? :)

Fint

Hurtig levering alt iorden

• Katja
  • København, DK

Fint

God service, hurtig levering og vare der lever op til forventningerne. Vil anbefale dem til alle

god og hurtig service

Fik gratis prøveposer i føste omgang (modtog dem først en uge efter bestilling)
Men da jeg bestilte postordre poser i weekenden modtog jeg dem tirsdag med inkl katalog. Det hele var perfekt. Bestiller helt klart derfra igen. billigere end andre og med større udvalg+++

Super service.
Hurtig levering og klar ved mail i forbindelse med support.

Jakodan

Bestilte en vareprøve med oplysning om, at jeg hverken har moms eller cvr nr. Det var ingen hindring såfremt jeg blot købte de mængder varen lå i. Prøverne blev modtaget dagen efter. Første bestilling blev afgivet og næste dag modtog jeg min pakke. Meget effektivt.

Glimrende overblik

Jeg er selv indehaver af en webshop der handler med friluftsudstyr og jeg kan kun sige at Jakodans webshop giver et flot overblik over varerne og betalingsflowet.
Vi har handlet der 3 gange nu og kigger faktisk ikke mere på deres konkurrenter. Det virker jo her.

Hurtig og korrekt levering

Har handlet med Jakodan i over et år, altid hurtig og korrekt levering. Så kan kun anbefale dem.

Kvalitet af æsker er også i top og de har mange størrelser, let og overskuelig hjemmeside. Så køb roligt her.

Dejlig service og billigt

God service & hurtig levering

Jeg har for første gang bestilt varer via Jakodans website, og var meget positiv overrasket over deres hurtige levering, gode personlige service (Jeg sendte dem en mail med et par spørgsmål og fik svar meget hurtigt efter) varerne var af god kvalitet og til en meget rimelig pris.

Jakodan

Tryg og hurtig levering - tak for det. Har kun godt at sige om Jakodan : ) og mange tak for den fine lille gave som var vedlagt.

God service - hurtig levering

God service - hurtig levering

Jakodan

God og hurtig ekspedition.

Overskuelig hjemmeside og fin kvalitet på prisvenlig pose.

• Conny
  • Verificeret køber

Billige priser og hurtig levering

Jeg har bestilt varer hos jakodan flere gange, varerne er iorden og man kan altid regne med hurtig levering.

• P.B

Perfekt

hurtig i levering, billig. Kan kun anbefales

Jakodan

Dreamshop2u.dk har brugt Jakodan flere gange uden nogle problemer, pakkerne bliver leveret til tiden, så vi kan sende vores ordre afsted i gode og solide kasser.

God og hurtig

Havde en god oplevelse og det gik nemt og hurtigt. Og så har de en rigtig god service.

Vare ikke leveret

:-(( - for meget ulejlghed, når de ikke leverer varen. Anden gang, de påstår, at der ikke er nogen på adressen. Varen blev bestilt 2. april.

Besvarelse fra Jakodan

Hej Kirsten,
Jeg kan se, at vi har sendt pakken til dig med gls.
Jeg tror, det må være en ansat hos gls, du har talt med og ikke en ansat fra Jakodan, da det er første gang jeg hører, at der har været problemer med leveringen.
Gls chaufføren siger, at han har forsøgt at levere pakken d. 11/4 kl 11.39 samt d. 16/4 kl 11.06, hvor der ikke var nogen hjemme. Hvad der præcist er sket - om han har ringet på forkert dørklokke, om dørklokken ikke virkede, om i var hjemme eller ej - har jeg desværre ikke mulighed for at se nogen steder.
Men vi lader pakken fra gls gå retur til os, og så sender jeg en ny i morgen med posten - så har du mulighed for at hente den på posthuset, hvis du ikke er hjemme når den kommer.
Jeg beklager den uheldige oplevelse.

• Monika
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fin vare til prisen - hurtig levering

Fin handel - hurtig levering. Lille overraskelse i æsken +++++

• Yang

meget godt service

meget godt service

Super tilfreds

Havde lavet en fejl i min bestilling - skrev en mail til Jakodan og vupti
havde jeg en mail retur med en rettelse på min fejl.
Super behandling og hurtig ekspedition

Superhurtigt

Jeg bestilte nogen småting om eftermiddagen, og havde dem morgnen efter, uden fejl.

Det kan ikke gøres meget bedre i min verden (og selv hvis der havde været fejl, eller pakken var kommet flere dage senere, ville de have scoret stjerner for de chokolade samples som også lå i min pakke :D )

Perfekt

Ualmindelig hurtig levering - kan anbefales

• Mogens

Anbefales

Jakodan kan anbefales som leverandør.

Jakodan

Super hurtig levering, dog ikke de billigste, derfor "kun" 4 stjerner.

• sanne

Super

Hurtig levering, og alt svarer til de forventninger jeg måtte ha til de produkter jeg har bestilt

Jakodan

Fin og hurtig service :-)

Dejligt med hurtig service. Handler gerne med Jacodan igen.
Vh Charlotte
www.pottelotte.dk

Jakodan

Jeg har handlet med Jakodan flere gang og har intet at klage over venlig betjening, hvis man ringer, hurtig levering. Kun den bedste anbefaling herfra.

Jakodan

Hurtigt, effektivt og god kvalitet

Vi bestiller hvert år poser til konfirmationerne til brug for telegrammer og blomster. Vi har aldrig været ude for nogen former for fejl eller mangler og vil til stadighed vælge Jakodan til det formål.

Jakodan

Hurtig og præcis levering - også af små ordrer

Jakodan sendte et prøveeksemplar i løbet af 2 dage og senere de bestilte varer samme dag som bestillingen var afsendt. Det kan ikke være bedre.

Hurtig levering......

Hurtig levering - god pris - gode tilbud og gode produkter .

en god oplevelse

det er en nem måde at handle på
jeg er fri for alle mulige sælger der kommer hele tiden

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk