[REPLY]
Det er første gang jeg har købt hos Jer, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg syntes det er dejligt I tager Jer tid til at maile tilbage. Jeg har også modtaget mine piller meget hurtigt uden nogen problemer. Jeg vil fremover betaler via netbank med det samme, jeg er tryk nok ved Jer. I min familie er vi afhængige af Eye q pillerne, da vi har ADHD, og disse piller ER de bedste på markedet men utrolig dyre i matas. Hos Jer kunne jeg så få dem billigere og straks slog jeg til. Jeg håber de bliver ved med at være så billige... ellers køber jeg dem nok alligevel.
Glæder mig til at se hvad I ellers har i jeres "butik" :-)
tak for slikket i min pakke..
Mette Kæstner
Hvilken behagelig overraskelse, at kunne sætte sig ned og købe sine varer på nettet og tilmeld blive belønnet med godt udvalg, service og levering. 3 ord, der alle beskriver Jala Helsekost nøjagtig, som man oplever det.
Jeg er mere end glad for, at jeg kan dele denne oplevelse med jer der ude, som sidder bag skærmen og tænker på, hvor i skal købe jeres varer henne. Mit svar er klart: Hvis det er i kategorien for, hvad Jala Helsekost levere, så har du fundet det rigtige sted. Læn dig blot tilbage og nyd det store udvalg og den hurtige levering. Der vil helt sikkert blive taget god hånd om dig. Som lille bonus kan jeg fortælle, at bestiller du lidt ekstra, så bliver leveringen tilmed gratis, det er da til, at forstå.
Tak for en god oplevelse, dem kan man aldrig få for mange af.
Gode priser, rigtig god kommunikation undervejs og hurtig levering.
Da det er første gang, jeg bestiller min helsekost via nettet, er jeg glad for at jeg fik bestilt hos Jala. Der er det supernemt at overskue og finde rundt i de forskellige kosttilskud, og til min store overraskelse var der sørme også mine forskellige dag -og natcremer, så udvalget er stort.
2 dage efter min bestilling modtag jeg varerne, så jeg er fuldt ud tilfreds.
Vil helt bestemt bestille hos Jala Helsekost igen.
Stort udvalg af helsekost til lave priser.
Her handler jeg helt sikkert igen.
hurtig og god betjening. Her er godt at handle. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering og helt super hurtig og behagelig kundeservice, da et af mine bestilte produkter var udsolgt.
Her handler jeg igen!!
Ikke nok med at de har gode priser, så kommer varerne også hurtigt frem til en.
Varerne kom hurtigt og var som forventet, jeg vil helt sikkert handle der igen. Virker som en "behagelig virksomhed" måske en lidt underlig vurdering, men jeg synes det har været behageligt at handle hos Jala og prisen synes jeg også er ok
som Altid 100% tilfreds når jeg handler hos Jala-Helsekost
I et par år har jeg købt Eye q-fiskepiller hjem fra England gennem producentens hjemmeside, da det var billigere end i detailhandelen herhjemme. Men for et par dage siden fandt jeg ud af, at pillerne er billigere hos Jala Helsekost! De blev bestilt via hjemmesiden - sammen med nogle andre varer, der også er billigere hos Jala end i de fysiske butikker "ude i byen" - en sen aften, afsendt dagen efter, og dagen efter igen modtog jeg pakken. Alt til min fulde tilfredshed! Tak! Venlig hilsen Per Høyer
Alt er gået som jeg gerne vil have det, når jeg handler på nettet .... bestille varerne den ene dag, og have dem med posten den næste.
Jeg vil helt klart vælge at købe hos Jala Helsekost næste gang jeg skal købe vitaminer/mineraler m.m.
Sådan skal en nethandel være - hurtig og pålidelig. Alt som lovet :-)
Dejlig overskuelig, rar og nem hjemmeside. Og ovenikøbet billigste varer - har sammenlignet priser på flere steder på nettet. Og så lige en ting til: Jala var det eneste sted, som havde alt det, jeg skulle bruge. Super! Tak.
Hurtig levering, gode priser og god service!
Jeg har netop modtaget en pakke, hvor der manglede et produkt. Det kan jo ske :-) Da jeg ringede var der ingen problemer eller diskussion om at få produktet eftersendt - det er god service!
Jeg har hver eneste gang fået leveret varerne inden for 2-3 dage, og indpakningen er helt i top. Rigtig god service!
Jeg bestilte en vare igår og får den idag :))))
Tak for god service
Varerne kom hurtigt og var som forventet, vil helt sikkert handle der igen.
Jeg har nu i et par år købt div. vitamintilskud hos Jala-Helsekost. Først og fremmest, fordi de kan konkurrere med de fleste andre onlinebutikker på prisen - selvom jeg har undersøgt priser flere andre steder, så vender jeg til stadighed tilbage hertil og kan så købe varen til samme ..eller lavere pris! 5 Stjerner for det!
For det andet, skal deres evne til at sammensætte relevante tilbudspakker/storkøb ect. bestemt også lige nævnes, som noget yderst positivt jeg ofte benytter mig af.
For det tredje, er den fart de leverer i, ikke noget jeg oplever til hverdag ret mange steder.
Abel Bendel fandt anmeldelsen nyttig
Det er nemt at bestille varerne på Jalas hjemmeside. Har hver gang haft god erfaring med betaling/levering.
Fik omgående meget venligt svar på en mail-forespørgsel angående et produkt.
Varerne var hos mig to dage efter. Ordentligt emballeret og lige til døren.
Lavede en bestilling fredag eftermiddag. I løbet af weekenden opdagede jeg at der var lidt mere jeg skulle have med, skrev derfor en mail om det var muligt at tilføje lidt. Ikke nok med at det var muligt uden beregning, men fordi beløbet nu oversteg 800,- fik jeg "selvfølgelig" gaven med. Ekstra beløbet jeg bestilte for kom også bare på et girokort så man ikke først skulle lave indbetaling osv... SUPER SERVICE.... Tak for en god handel. Bare der var flere med jeres holdninger...
hurtig, fejlfri ekspedition
venlig attetude "alt for kunden"
Forholdsvis billige varer
God service med div prøvepakker
Bestilling og levering forløb problemfrit. Bestilte i week-enden og havde varen onsdag.
varene kom efter 2 dage, alt i orden.
Fandt dog de samme piller Eyq fra et engelsk firma ca 100 kr billigere, fakturabeløb 1359, så de er ikke de billigste.
Jala helsekost netbutikken fungerer perfekt. Jeg bestilte varer i går og har modtaget varerne her til morgen dagen efter. Sådan!
Let at bestille, billig og hurtig levering. Alt i orden :-)
Har handlet på nettet mange gange, men jeg er imponeret over en meget overskuelig side og særdeles hurtig betjening.
jeg har handlet med jala helsekost flere gange og syntes produktet var godt leveringen hurtig.
Jeg har handlet med jala helsekost i ca. 4 år og jeg har altid været rigtig godt tilfreds, ingen problemer og hurtig levering.
Jeg kan kun varmt anbefale og handle hos jala helsekost.
M.V.H
Laila Bæk Jeppesen.
Jeg har surfet lidt på nettet efter mit produkt, og endte med at vælge Jala, det har jeg ikke fortrudt.
Hjemmesiden er overskuelig, og varerne blev leveret hurtigt.
ikke sidste gang jeg har handlet her.
Hurtig og rigtig god betjening. Godt sted at handle.
Som førstegangskunde hos jala-helsekost.dk er jeg ikke blevet skuffet.
En nem og letnavigerbar hjemmeside førte mig hurtigt til det ønskede produkt. Bestilling og betaling var nemt overstået og leveringen var hurtig. Bestilling afgivet 10 januar kl ca 22.00 og levering 12 januar.
Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde.
Jeg kan kun varmt anbefale Jala Helsekost
Jeg havde hørt om Life Spice tabl. og været i forskellige forretninger for at se priser, men på nettet fandt jeg jala-helsekost, som kunne levere samme tabl. meget billigere.
2 dage gik der fra bestillingen til jeg modtog varen med posten, nemmere kan det ikke blive. Fremover vil jeg helt sikkert vende tilbage.
Jette Rasmussen
Nykøbing F.
hurtig levering, gode priser og ubeskadigede varer ved fremkomsten
Føler mig godt behandlet, --hyggeligt med de små vareprøver! Bestilling og levering let og smertefrit! Jeg vender helt sikkert tilbage ;-)
Hilsen fra det solbeskinnede Mols!