Ewa
Super godt
Gibidyl Avanced Shampoo - perfekt shampoo til mit hår med mange problemer. 57 år og taber meget hår. Efter 2 mdr. forbrug, jeg har hår igen.
Super god helsekost webbutik.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Jala Helsekost ApS
25. august 2010
Simpelthen perfekt!
Jeg har flere gange handlet hos Jala helsekost og altid med samme super resultat.
Rigtig gode priser, hurtig levering, information omkring at forsendelsen bliver sendt og hvordan jeg skal forholde mig i tilfælde af at jeg ikke modtager forsendelsen som ventet.
Alt i alt er der kun godt at sige om Jala helsekost ;o)
Kasper
Nemt, hurtigt og praktisk
Bestilte vitaminpiller og fiskeolie hos Jala helsekost om mandagen, fik en mail om tirsdagen om at det det var afsendt, og modtog det om onsdagen..!! Nemt , hurtigt og prraktisk.... ;D
1. september 2010
Super service - kort leveringstid :)
Jeg har købt feminine gennem firmaet - produkterne kom allerede dagen efter jeg bestilte - super god service... :)
Tommy
31. august 2010
Dejlig butik
Jeg har nu gentagende gange bestilt hos Jala Helsekost, hver gang har jeg fået hurtig levering. Der var endda en gang hvor jeg ønskede at hvis pakken blev sendt på nogle specifikke dage, skulle sendes til en adresse, ellers skulle den sendes til en anden adresse. Selv dette gik godt.
De har yderligere altid gode priser.
Den største grund til at bestiller fra Jala Helsekost er at der gratis fragt!Prikken over i'et er at der altid er en lille pose slik med. :D
29. august 2010
Ingen slinger i valsen!
Jeg køber ofte Eye q® 360 kapsler hos Jala Helsekost.
Prisen er langt den laveste jeg har kunnet finde i butikker og på nettet. Deres service er hurtig og helt i top. Leveringen er den hurtigste, jeg har erfaret på nettet. Jeg har anbefalet Jala Helsekost til flere, som nu også benytter deres hjemmeside.
27. august 2010
At handle med jala-helsekost fungerer perfekt
Mine varer - 3 x Gibidyl forte shampoo - som jeg bestilte onsdag aften modtog jeg allerede fredag formiddag. Det er bare så perfekt at handle med dette sted.
27. august 2010
Hurtig og gratis levering
Jala helsekost har mange valgmuligheder, god og hurtig service og gratis levering. Det er lige sådan alle vil have nethandel til at være. Der er et ekspeditionsgebyr på små 25 kr, der frafalder ved køb over 300 kr. DET er billigt!
26. august 2010
Unaturlig hurtig
Avosol, green oil o.a. som jeg bestilte en formiddag, og samme eftermiddag fik jeg en mail om at varen ville blive afsendt samme dag
26. august 2010
Hurtig og professionel levering
Virkelig hurtig levering - rigtig god information omkring afsendelsestidspunkt. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her!
Clara
26 point
6 Anmeldelser
24. august 2010
Hurtig levering!
Jala Helsekost Aps har en overskuelig og udmærket hjemmeside - billige varer - fordelagtige leveringsomkostninger!
Levering sker hurtigt - ordentlig indpakning!
Så jeg handler gerne her igen!
Poul Erik
24. august 2010
Jeg har købt Eye Q kapsler.
Jeg er meget godt tilfreds med at handle ved jala-helsekost,alt fungerer bare perfekt. Så jeg kan kun anbefale virksomheden til andre.
Martin
23. august 2010
Nem og hurtig levering
Rigtig hurtig levering. Jeg synes det er dejligt med lidt ekstra i pakken når man åbner. Kunne godt være lidt mere beskrivende over hvad de forskellige produkter gavner. Men vil helt sikkert anbefale siden.
23. august 2010
Upåklagelig
Jala Helsekost aps er hurtige og venlig betjening. Alt er i orden.
Nete
20. august 2010
Rigtig god og professionel service
Som altid rigtig god service og hurtig levering. Det eneste jeg synes er lidt træls er at der proppes slik i kasserne. Det matcher ikke rigtigt et sundt image som en helsekost forretning ellers signalerer. Lidt ærgerligt at proppe det direkte i skraldespanden hver gang.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering, og så et produkt til markedets bedste pris.
19. august 2010
hurtig og perfekt levering.
Det var nemt, hurtigt og perfekt
Som forventet
Perfekt forløb - ingen bemærkninger.
pernille
super service
god service og hurtig levering:handler gerne igen
17. august 2010
Nem og tilgængelig hjemmeside. Gode priser og en hurtig ekspedition.
17. august 2010
Har købt eye q hos dem da de var billigst. Har handlet der før, super hurtig levering, tusind tak.
17. august 2010
Altid hurtig og venlig betjening
Vi har flere gange handlet hos Jala Helsekost, og det er hver gang med en god oplevelse. At det så også er fornuftige priser, gør kun oplevelsen endnu bedre. Jala Helsekost kan varmt anbefales!!
15. august 2010
super
Hurtig og professionel levering - kan kun anbefales
15. august 2010
Perfect og præcis
Rinadyl vanddrivende naturmiddel - som virker
Henriette
12. august 2010
Ualmindelig god og hurtig betjening
Jeg købte Imedeen produkter fra Jala Helsekost. For det første var det væsentlig billigere end at benytte andre forhandlere, det være sig forretninger eller on-line forhandlere. Selvom man handler on-line formår Jala at få kunden til at føle sig personligt betjent.
Fantastisk hurtig betjening. Allerede dagen efter min bestilling, blev mine varer afsendt, og pakken lå ved min hoveddør (fordi det havde jeg ønsket) allerede på 2. dagen. Tak Jala, I er anbefalelsesværdige, og jeg bliver fast kunde hos jer!
Jeg vil gerne give jala-helsekost 5 stjerner for god service og hurtig levering
Mejse
Lynhurtig betjening
Jeg har nu 2 gange handlet hos Jala-helsekost og er begge gange blevet glædelig overrasket over deres billige varer og hurtige levering.. Og så får man en lille surprise med i pakken:-)
Perfect
Alt gik lige efter bogen.
Cathrine
9. august 2010
fantastisk forretning
jeg har købt vitamin piller til min søn, fik en rigtig god hjælp til valget af piller, rigtig søde og hjælpsomme. helt sikkert et sted jeg vil handle igen fast.
Henrik
8. august 2010
Ny ambassadør for Jala Helsekost!
Jeg fandt nettets billigste Bio-Sport hos Jala Helsekost. Jeg hæfter mig ved følgende:
- god pris
- ingen portoomkostninger
- HURTIG levering
- meget nærværende og personlig ordrebekræftelse
Jeg vil fremadrettet benytte mig af Jala ved hvert "helse-køb" og helt sikkert anbefale virksomheden til andre. Mvh. Henrik
6. august 2010
nem & hurtig, min pakke kom dagen efter jeg bestilte den.
En rigtig god netbutik, nemt at finde det man skal bruge og dagen efter har man sin pakke, jeg handler der igen næste gang.
Merethe
6. august 2010
Fin service
Prøvede for første gang jala helsekost - uden problemer og til rimeliig pris set i forhold til andre hjemmesider.
Oluf
1. ste klasses service
Har handlet for første gang (men ikke sidste) hos jala-helsekost. Købte et
naturprodukt, den selvsamme vare koster ca. 15 % mere i andre helsek.bu-
tikker. Dertil kommer prof. behandling og dagen efter bestilling var afgivet
pr. tlf., kom posten med varen, helt som aftalt!
Blev betjent af Lars.
Mvh Oluf
5. august 2010
Hurtig levering og billigste priser
Jeg køber tit nogen forskellige ting fra jala helsekost, fornyligt har jeg købt sukrin og Argan skønheds olie fra Morokko.
Glad smiley herfra
Hurtig og præcis levering. Dejligt med fragtfri levering.
Handler gerne med jer igen.
Fantastisk service
Jeg købte forskellige cremer og så den fantastiske Tea tree oil.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos jala-helsekost, da det tydeligt mærkes at de sætter en ære i at man skal få en positiv oplevelse :)
Hurtigere levering skal man lede længe efter.
Jag vil helt sikkert handle her for eftertiden.
Annalise
5. august 2010
God service og hurtig levering
Jeg køber bl.a. Epa-Gla hos Jala. De har altid et godt tilbud.
Meget hurtig levering - ses ikke mange andre steder.
God service, hvis problemer med levering sender de besked med det samme.
Søde og rare mennesker at tale med. Her bliver jeg ved med at handle.
Majbrit
4. august 2010
God handel.
Jeg har kigget længe på nettet over det billigste sted at handle kosttilskud.
Jeg ville også gerne have et stort udbud. Jala Helsekost blev det sted jeg valgte og har lige modtage min første pakke. Jeg købte Kæmpenatlysolie, blandingsolie 3 6 9 og pollenkapsler. Indpakningen var utrolig god og solid og en lille pose vingummi fik et smil frem på læben, sødt. :) Prøver på noget creme gør også et eller andet godt. Må sige jeg er yderst tilfreds og det er her jeg vil handle kosttilskud fremover. Anbefaler det varmt til andre.
Hilsen Majbrit.
Helle
3. august 2010
Lidt mere end forventet
Varen kommer altid meget hurtigt, god og hurtig tilbagemelding på mail hvis der er spørgsmål. Jeg vil klart anbefale virksomheden til andre.
Man får lidt mere end man forventer.
30. juli 2010
Super godt
Hybenpulver- billigt-fragtfrit og hurtig levering(1 dag)
30. juli 2010
Hurtig levering uden problemer
Vi handler tit hos Jala-Helsekost, de har rimelige priser og der er altid hurtig levering.
29. juli 2010
Igen super levering
3 x Bio-Calcium+D3, jala-helsekost. Efter atter at have modtaget en kvik levering og sendt 1000kr for meget blev pengene efter en behagelig telefonsamtale sendt retur til vor bankkono.
Vi handler også der næste gang.
mvh anne & kurt bømler
28. juli 2010
Jeg kan kun tilslutte mig de andre fine anmeldelser. købte forskellige vitaminer,cremer og shampoo. Et produkt nærmede sig udløbsdatoen, det fik Jala-helsekost til at ringe mig op og tilbyde mig produktet til halv pris. Billige varer, sød og personlig betjening og små overraskelser i pakken. Her vil jeg handle igen
Dorthe
28. juli 2010
Hurtigt og god service, vil helt sikkert handle her igen
Hurtigt og god service, gode produkter til rimelig pris, kan varmt anbefales
Bare perfekt
Jeg køber jævnligt Policosanol og Diasin hos Jala Helsekost. Der er altid hurtig, præcis og informativ levering, så hvad er der andet at sige end....bare perfekt.
Anders Mikkelsen.
28. juli 2010
Det er let at blive en trofast kunde :-)
Jeg har handlet mange gange hos Jala Helsekost, og min oplevelse er hver gang: fin hjemmeside, god service, lynhurtig levering, billige varer og generelt ingen slinger i valsen, der er tjek på tingene. Så jeg har været trofast kunde siden jeg første gang prøvede denne netbutik.
Else
Connie
27. juli 2010
Perfekt sted at handle
Jeg køber altid mine kosttilskud hos Jala Helsekost ApS
Hos dem er der orden i tingene, man får en rigtig god service, fornuftige priser og så har de en lyn hurtigt levering som er uden problemer.
Jeg anbefaler alle som jeg kender at bruge Jala Helsekost ApS
Jeppe
15 point
3 Anmeldelser
22. juli 2010
Billigst og hurtigt
Fortræffelig handel ved køb af billig Razorpit. Hurtig levering og perfekt produktbeskrivelse.
21. juli 2010
Super godt
Super service og hurtig levering.
En veninde anbefalede mig at købe energibar hos Jala - og det har jeg helst sikkert ikke fortrudt. Anbefaler selv gerne til andre
christina
Hurtig og god service
----------
Rikke
Professionel
Super service, hurtig levering. En enkelt gang var der nogle få dages bestillingstid på et produkt, og det blev der informeret om ved meget personlig mail.
Super firma og beening
Vi har i flere år handlet med jala-helsekost med meget stor tilfredshed.Indtil for nylig har vi selv afhendtet vores varer i Skejby og der altid fået en hel enestående behandling og gerne en lille ekstra påskønnelse. Efter at jala er flyttet har vi køb på nettet og samme hurtige ekspedition og service har vi igen oplevet. Vi kan kun varmt anbefale Jala-helsekost de er bestemt de bedste. Gamle kvaliteter som service, som nu til dags er sjældent, formår de stadigvæk i rigt mål. Vi mener ikke der er stjerner nok. Mange hilsener Ellen og Frank.
17. juli 2010
Fuld tilfredshed
Hurtig levering. Meget rimelige priser.
13. juli 2010
Rigtig hurtig ekspedition-
Det gik bare rigtig hurtig med at få varen og så sparer man oven i købet penge i forhold til at gå f.eks. i Matas. Og varen bliver leveret til døren. .
12. juli 2010
Strålende mht både pris, service & effektivitet!
Kommer bestemt til at købe via Jala igen :-)
11. juli 2010
Postordre
Jeg har købt naturmedicin 2 gange, og hver gang er det gået glat og hurtigt.
Mette
9. juli 2010
Tilfreds
Jeg kan varmt anbefalde andre at benytte Jala-helsekost.dk. Der er hurtig levering af det man bestiller - i mit tilfælde var det Beaute Pacifique Super 3 Booster, og der var tilmed en vareprøve og lidt slik gemt i pakken:)
Så det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Jala Helsekost.
JAC
9. juli 2010
Super betjening
Dejlig overskuelig hjemmeside med et meget stort udbud af varer. Havde et spørgsmål vedr. en bestemt vare og kontaktede Jala, hvor jeg fik en kompetent betjening. Ikke sidste gang jeg handler der!
Stjerner over alle stjerner
Har handlet mange gange hos jer - I er billigst - hurtigst og Ja og de bedste!
Hvad skal jeg skrive det bliver bare ikke bedre.
Mange hilsner Gitte Lykke Holm
ANM
Det er svært at...
... finde på positive aspekter ved Jala Helsekost, som ikke allerede er nævnt af de andre anmeldere, så her er bare en kort opsummering:
Super konkurrencedygtige priser, ekstrem hurtig levering, meget professionel håndtering af kundekontakt - og en lille overraskelse i hver pakke.
Jeg kan helhjertet anbefale alle at handle hos Jala Helsekost.
Super nemt!
Jeg bestilte en kasse Imedeen tan optimizer og allerede dagen efter, inden der overhovedet var gået 24 timer, modtog jeg den. I pakken var der puttet to stykker slik i, måske lidt ligegyldigt, men jeg synes det var lidt sødt og hyggeligt :)
Det var let at bestille varen, jeg følte mig tryg ved købet og leveringen var hurtigere end jeg havde turdet håbe på! Skal jeg købe helsekost en anden gang vil jeg helt sikker bruge Jala igen!
7. juli 2010
Bedste pris, hurtig og gratis levering
Googlede EyeQ fiskeolie kapsler, fandt ud af at Jala Helsekost var billigst og da de tilligemed havde gratis levering ved køb på 398,- kr. valgte jeg, at handle. Jeg afgav min ordre lige over middag og modtog varen dagen efter med posten - - fantastisk - - :-) TAK for det.
Axel
København, DK
54 point
7 Anmeldelser
Perfekt internethandel
Har handlet flere gange hos jala-helsekost. Lynhurtig og korrekt ekspedition. God og overskuelig hjemmeside, og venlige hilsener fra firmaet (både verbalt og i form af små reklame-gaver) virker meget positivt.
Forhåbentlig har firmaet da mange kunder, men hele måden og tonen, firmaet henvender sig til kunden på, kan sandsynligvis få den enkelte kunde til at føle sig som noget specielt.
Generelt ved jeg intet om varesortimentets kvalitet, da jeg kun har købt varer, jeg kendte på forhånd.
7. juli 2010
Fantastisk hele vejen igennem!
Yderst god service hele vejen igennem. Aldrig før har jeg oplevet, at modtage en personlig mail fra en net-virksomhed. Det gav mig en tryghed og oplevelse af, at der var "sjæl" bag salget. Arbejder til dagligt med skønhedsprodukter og har personlig kundekontakt. Så dette betyder meget for mig. Ydermere har Jala helsekost lige præcis de varer, der passer til mine behov. TAK!
4. juli 2010
Hurtig levering uden problemer
Det er nemt at finde rundt på hjememsiden. Jeg købte en lækker massageolie til rimelig pris. Betaling og levering uden problemer! Dejligt
4. juli 2010
hurtig levering
Coesan hyben pulver Øko 200 kapsler. Altid kvik levering og nem hjemmeside
Schmidt
3. juli 2010
Helt igennem i orden
Bortset fra navnet - JALA Helsekost som lyder noget obskurt, så er det 100% dansk ejet firma et besøg værd.
Jeg bestilte varer - til en billigere pris end listeprisen ikke at forglemme og sparede ovenikøbet fragten - torsdag middag og fredag eftermiddag var de leveret ved min hoveddør. Godt emballeret så alt var intakt endda med små ekstra varerprøver uden beregning :-)
Desuden fik jeg undervejs mails med bekræftelser og at nu var varerne afsendt - alt i en meget venlig og imødekommende tone.
Jeg kan kun anbefale JALA Helsekost til andre - og nej jeg er ikke i familie med dem og kender dem ikke. Det er første, men ikke sidste gang jeg handler hos dem (men gid de ville ændre deres navn ...).
mjh
31 point
11 Anmeldelser
1. juli 2010
Lynhurtig ...
... service og MEGET rimelige priser!
Tak!
Carsten
Eminent og hurtig service
Varene kom dagen efter at ordren var modtaget hos Jala, og kombineret med Døgnpost, er det godt nok nemt at hadle og få leveret varene
Super god firma(:
Jeg bestilte EyeQ og fik min ordre 2 dage efter at det var bestilt. De er er super gode til at oplyse om de forskellige ting på mail. Også er deres varer billige. Kan kun anbefales til andre.
Jette
30. juni 2010
Hurtig og præcis levering!
Jeg købte fire ting, ønskede levering på mit arbejde.
Bestilte søndag og modtog pakken tirsdag morgen!
Hurtigt og præcist - vil absolut bruge dem igen!
30. juni 2010
Holder hvad der loves på hjemmedsiden
.Dunet Dueurt. Bestilt søndag- varen modtaget onsdag
28. juni 2010
Super leverandør
Har handlet på siden nogle gange nu, og varerne kommer altid super hutigt og altid uden mangler. Deres priser er afgjort også i den rigtige ende på produkterne.
25. juni 2010
Hurtig og korrekt levering
Købt rød elmebark, leveret omgående
25. juni 2010
Altid 100 % tilfredshed med Jala-helsekost
Jeg har den 24.6.2010 bestilt Padma 28 tabletter hos Jala-helsekost.
Jeg har gennem flere år købt varer hos Jala, og der har altid været
maksimal tilfredshed med betjeningen og varerne.
Hertil kommer så, at Jala stort set altid er billigere end deres konkurrenter.
Jeg kan derfor kun anbefale Jala-helsekost til andre kunder.
Lene
23. juni 2010
Jala-helsekost :-)
Jala-helsekost. Købte Eye Q og der var bare lyn hurtig levering og god service i form af mails.
18. juni 2010
5 stjerner til Jala-helsekost,som er rigtig god hele vejen igennem.
Jeg har nu handlet hos Jala-helsekost ik en årrække, og har kun godt at sige om dem.
De har en rigtig god og forståelig hjemmeside.
Gode varer til en fornuftig pris,og en hurtig ekspedition.
Jeg har bl.andet købt. tranebærkapsler og Uni kalk forte.
Med venlig hilsen Lis Petersen
17. juni 2010
Meget hurtig og kvik levering. Ingen skjult fragt, gebyr m.m
17. juni 2010
Hurtig til at levere
Jeg bestilte mandag, og modtog mine varer tirsdag.
Finn
16. juni 2010
Hurtig
Jala helskost er super hurtig.
Bestilte vare hos dem den ene dag og modtog det den næste med posten.
Pænt pakket ind og med god information og god kundebetjening.
Ikke noget vrøvl når man køber for 295 kroner, ingen porto, og ingen skjulte ekspeditionsgebyrer.
Kan kun anbefales.
16. juni 2010
Service på topniveau
Har købt Cantheron hos Jala-helsekost. Ekspeditionsgebyr under det halve af hvad mange andre tager - Hos Jala betaler man kostprisen. Meget hurtig ekspedition og mail med oplysning om, hvornår produktet er afsendt. Den bedste service jeg længe har oplevet - så derfor 5 stjerner.
Line
15 point
3 Anmeldelser
15. juni 2010
Perfekt handel
Billig og hurtig.
15. juni 2010
Jeg har købt Glucosanol.
Servicen er i top. Hurtig med levering, og kontakten super.
Handler med glæde hos Jala-helsekost igen :)
14. juni 2010
Supergod service
Modtog varerne dagen efter bestilling, har handlet 2 gange, vil helt sikkert gøre det igen.
Billige varer i forhold til butikspriser, har f.eks. købt Annemarie Börlund mascare, den er ikke testet på dyr, den er virkelig dejlig at bruge, vipperne bliver fine og meget bløde, bliver ikke stive som ved andre typer mascare. Det bliver den jeg vil bruge fremover. Hermed min bedste anbefaling til Jala Helsekost
lisbeth
12. juni 2010
hurtig levering+ små overraskelser i pakken.
Bestilte varer torsdag morgen - fik leveret fredag med posten. Der var gjort lidt ekstra ud af pakken så som små varer prøver,selvom jeg ikke havde købt for "mange" penge. rigtig dejligt.
Zach Brown
11. juni 2010
rigtig god orden og kvalitet i alt
Jeg har nu to gange købt kosttilskudet Avosol hos Jala helsekost ApS via internet. Jeg kan rigtig godt lide Jala's måde at fungere på. De er hurtig, effektiv, smart og meget venlig ved kundebetjening. Alle oplysninger på deres hjemmeside og på fakturaen, som man modtager med ordren, er overskuelige, klare og ukomplicerede. Man er aldrig i tvivl om noget som helst. De orienterer kunden om det med en e-mail, når den bestilte ordre er sendt afsted. De handler tilsyneladende kun med kvalitetsprodukter, som man trygt kan regne med. Det er klart, at jeg vil blive ved med at handle med Jala fremover.
hurtig og korrekt levering
Varen kom dagen efter bestillingen og det var de rigtige varer, der blev leveret!
Ren fornøjelse!
Efter i adskillige år jævnligt at have handlet med jala-helsekost, kan vi konstatere, at vi altid er blevet mødt og afhjulpet med en helt enestående venlighed og imødekommenhed, ligesom informations- og tilbagemeldingsniveauet må betegnes som værende meget højt - langt ud over, hvad man i dag er vant til. Det er med den største tillid, vi hvergang henvender os til jala-helsekost, når vi har brug for lidt 'opbyggeligt' i hverdagen. Derfor denne 100% klare erkendelse af, at hvis noget firma har fortjent maks. ros og omtale - 10 stjerner ville såmænd ikke have været for meget - så er det jala-halsekost!!!
9. juni 2010
fejlfri og hurtig ekspidition
søgeprogrammet er let for en som mig der ikke er så god til computer :o). og det er skønt at jeg får varene så hurtig..og rigtig sødt med en lille ekstra "hilsen" (slik eller en vareprøve).
9. juni 2010
Super hurtig betjening
Jeg har tit handlet hos dem og har altid været tilfreds. Og jeg sparer altid penge på de produkter jeg køber. Kan anbefales:)
Kirsten
7. juni 2010
Hurtig betjening
Man kan få det meste, der er hurtig betjening og så er priserne bare gode.
1. juni 2010
Overskuelig hjemmeside, hurtig og effektiv betjening - suveræn oplevelse.
Jeg købte aesculaforce hos Jala Helsekost. Det var overskueligt, fair pris og ingen skjulte gebyrer, kanon opfølgning fra Jala og mine varer var leveret til tiden. Dejligt var dejligt at opleve, jeg kan dermed anbefale Jala til andre kunder. Mvh. Lasse Jensen - Aalborg
31. maj 2010
hurtig levering
EyeQ flot hurtigt leveret
30. maj 2010
Godt sortiment til gode priser
Kosttilskud og cremer til gode priser. God betjening. Kan klart anbefales
29. maj 2010
Effektivt og billigt!
Jeg fandt tranebærpiller hos Jala-helsekost til halv pris i forhold til butikspris. Hvorfor så ikke handle her, når ekspeditionen oven i købet er til ug?
Laila Andersen fandt anmeldelsen nyttig
René
29. maj 2010
Hurtig og venlig service
Modtog pakken dagen efter, den blev bestilt. Tak for handlen. Vil handle der igen :-)
Kenneth
28. maj 2010
godt indpakket, hurtig levering, god information på ordre status
Godt indpakket.
Incl skumfiduser - også selvom de fleste ting var hårde.
hurtig levering, god information
en af de bestilte ting var udsolgt alle andre steder, og her kom der straks en mail om, at der var nogle dages ventetid. (her kunne jeg så ha' valgt at stoppe ordren) - men da der også var vente tid andre steder, valgte jeg at fortsætte.
birjap
kgs.lyngby, DK
51 point
6 Anmeldelser
28. maj 2010
så kan det ikke blive bedre
Zingosin extra og Zingosin classic købt produktet flere gange og er yderst tilfreds med resultatet,som har resulteret i mindre ledsmerter.
Og fordelene ved netkøb er en besparelse samt levering lige til døren i løbet af 2 dage og en fin kommunikation,så det kan ikke gøres bedre.
Mange hilsner Birthe & Jan
26. maj 2010
Pålidelig og hurtig
jala-helsekost.dk
Meget brugervenlig hjemmeside. Nem søgning. Hurtigt overblik. Ingen tvivl om produkter og priser. Også kundevenlig telefonkontakt. Jeg kan anbefale jala-helsekost.dk som værende meget pålidelig.
(Ovennævnte kommentarer fra en JALA kunde gennem rigtig mange år).