We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Japanfoto anmeldelser

Japanfoto Logo
Kunderne om Japanfoto : »GODE BILLEDER« »Sælger beskylder mig for at lyve da jeg klager over fejl på kamera« »katastrofal service i Japan Foto (Aalborg storcenter)« 8
Middel
6.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Super betjening og service

Japan Foto i Randers, Steen er helt fantastisk at handle med. Altid god tid og professionel behandling. Gå trygt ind til Steen

GODE BILLEDER

DE HAR EN GOD DETJENIG OG EN GOD PRIS HAR FÅDE LAVET EN GOD BOG MED BILLEDER DE KAN NÆSTE LAVE FRA DAG TIL DAG

Japanfoto

Sælger beskylder mig for at lyve da jeg klager over fejl på kamera

(jeg vil nævne at jeg har anmeldt denne butik under "japanphoto.dk" men jeg synes når der nu er to udgaver af firmaet med forskellig måde at stave på, så skal begge da lige have den, for at hjælpe alle andre der overvejer at handle i Japan Foto i Aalborg Storcenter)
Butikken i Aalborg storcenter.

Jeg køber lørdag d. 3/9 2011 et ret avanceret kompaktkamera, til en forholdsvis høj pris og finder ud af næste dag at kabinettet gaber og det knager under brug, det ser ud som om det ikke er blevet samlet ordentligt, eller har fået et tryk. Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med at købe et nyt produkt der er i så dårlig stand. Så jeg tager ind til butikken d. 4/9 2011 og viser ekspedienten kameraet og fortæller hvad jeg har observeret. Han kigger lidt underligt på mig og spørger hvad jeg mener og jeg viser ham at kameraet ser ud til ikke at være samlet ordenligt. Han siger med det samme at det vil han ikke tage imod, hvortil jeg spørger hvorfor.
Han tager endnu et kig på kameraet og siger at det har været tabt, og jeg bliver lidt overrasket og siger at det kan jeg forsikre det ikke har. Herefter begynder han opføre sig på en måde jeg finder ubehagelig, han begynder at bande og han siger direkte at jeg lyver, han beskylder mig for at have tabt og lyve, da han så spørger om om jeg tror at han vil sælge et kamera der har været tabt svarer jeg (efter 10 min. ubehøvlet behandling fra ham) at det tror jeg sådan set godt han kunne finde på. Han siger så at nu skal jeg vist opføre mig ordentligt, men jeg kan kun svare hvem er det der startede med beskyldningerne.
Han nægter stadig at ombytte kameraet og efter han siger at han kan jo se at det har været tabt, beder jeg ham bevise det (eftersom købeloven fortæller at de første 6 måneder efter køb er det butikken der skal bevise at at det har været behandlet dårligt) og han ikke kan finde et virkeligt bevis (kameraet har ingen mærker, hakker, buler el. andre ting der kan bevidne om jeg har mishandlet kameraet, hvilket jeg selvf. ikke har) begynder han at blive mere ubehagelig og beskylder mig igen for at lyve, jeg spørger så direkte om han tror jeg lyver, hvortil han svarer "JA" og et ret hurtigt svar fra en jeg havde med ind i butikken; "det siger så mere om dig end det gør om os", det får ham til at stoppe med beskyldningerne, efter at vi gentagne gange fortæller ham at han har bevisbyrden for at det skulle være tabt, siger han "så skal jeg satme give dig et nyt kamera" jeg afslutter med at sige at jeg "aldrig vil handle i Japan Photo igen" og han siger "det håber jeg sandelig heller ikke"

Jeg går ud fra butikken med et nyt kamera, der ser fint ud og en meget overraskende oplevelse, jeg kommer hjem og ser til min overraskelse at der ikke er noget batteri i kassen og heller ikke i kameraet, men der har jeg bare købt et nyt, jeg tror ikke jeg ville få ham til udlevere mig et batteri og jeg vil hellere betale 250 kr,- end at blive beskyldt for at lyve og blive tilsvinet af en sælger.

Jeg har selv stået i en fotobutik for nogle år siden, som jo gjorde at jeg var ret købelovs kendt og min ledsager har sturderet noget jura. Men her har jeg altid stolet på kunderne, med mindre jeg kunne fremlægge en meget stærk bevisbyrde, og stadigvæk der har behandlet kunderne meget pænt.

Jeg blev meget overrasket.

Japanfoto

katastrofal service i Japan Foto (Aalborg storcenter)

Vi skulle have nyt kamera - igen, fordi det sidste vi købte på "egen hånd" ikke gik så godt. Det levede ikke op til forventningerne. Så da vi skulle ud og købe nyt her et par dage før en rejse til ISland, blev vi enige om at vi måtte ty til profesionelle. Det skal Japan Photo jo forestille at være. Men vor herre til hest. Vi kom da ind i butikken, fik os vejledt frem til en Canon EOS 1000 digital med autofocus, 2 zooms osv. Hvis man skulle have et kamera der stadig var til at håndtere var det at foretrække med en zoom til inde og en til ude osv, hvor Sony eks. fylder meget til sammenligning fordi det har én zoom, som til gengæld er stor osv. Vi snakkede frem og tilbage og endte med at købe det Canon. Vi gav godt 4.500 kr for kameret og på vej ud får vi et smil med på vejen og et "husk at det skal lade 6 timer før det tages i brug". okay. Vel hjemme igen lades batteriet op i 6 timer og vidunderet skal besigtiges. Der var ingen strøm på det i forretningen så vi kunne i se det i action! Der burde man måske med rette allerede blive lidt mistænkelig. Men de er jo professionelle! Men det første man ser er at den store LDC-skærm ikke kan bruges som søger! Det kan man kun gennem det mindre søgeøje. Man skal manuelt gå tilbage for at se det billede man lige har taget. Det undrer os meget, vi læser manualen i detaljer, men nej, ingen søgefunktion/visning i LDC-skærmen. Vi starter PC'en og går på Canons hjemmeside. Og der ser vi at det er en udgået model - den nye efterfølger har visning/søgefunktion i LCD-skærmen. Hallo! Vi ringer så ind i butikken og spørger om det kan have sin rigtighed at vores nye kamera ikke kan det. Jo, det er korrekt siger manden. Og hvad koster så den nye model der kan det? Det koster ca. 2000,- mere end vi har betalt. VI siger at det vil vi så lige overveje hvortil der svares: jamen vi bytter det ikke. Vi tager jo ikke brugte kameraer tilbage!!!! Øh.... Vi har ladet batteriet op og konstateret at skærmen er sort. Men de er hverken til at hugge eller stikke i. De kan købeloven uden ad: paragraf 1 gi'r ingen returret, det er en service som alle andre en Japan Photo udøver. Så hvis man tror at man kommer til profesionelle for professionel behandling og service, så gå i Elgiganten, Bilka eller Aldi. Så kan i i det mindste prøve jer frem til i synes i har fået et acceptabelt produkt! De bytter nemlig med et smil.

svare ikke = Dårlig service

Sendt en e-mail omkring en produkt forespørgsel, (til i japanfoto aarhus ryesgade) men høre intet fra dem. Hvis ikke de kan finde ud af at svare tilbage skulle de nok ikke have en kontakt-email...
konklusion japanfoto er rene amatør som er ligeglade med kundeservice

Godt sted at hanle:-)

Har handlet ved Japnfoto i Århus C og fik en udsøgt betjning,er glad for den måde jeg fik hjælp på.

Dårlig service og fagkundskab

Jeg har brugt Japanfoto et stykke tid, men mp desværre erkende at de halter langt bagefter. De magter konsekvent ikke at fremkalde film i de rigtige formater, og giver en ubehøvlet service når fejl påpeges.

Efter to besøg i Japanfoto hvor de ikke formåede at fremkalde mine billeder rigtigt i Japanfoto på Gothersgade, vil jeg stærkt anbefale andre til at gå længere nede ad gaden til By's foto.

Fin betjening

Har handlet ved Japnfoto i Hjørring og fik en udsøgt betjning

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk