We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

JapanskeDanmark.dk anmeldelser

JapanskeDanmark.dk Logo
Kunderne om JapanskeDanmark.dk : »Langsom reaktion men god respons på klage« »Usriøst firma« »Utroværdig« 4
Middel

Udvalgt anmeldelse om JapanskeDanmark.dk

• Ellen
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Langsom reaktion men god respons på klage

Ekspeditionen ved køb af varen (et myggenet) var fin og den kom hurtigt frem.

Da myggenettet efter få uger gik i stykker ved alm. brug gik der 3 lange uger før firmaet svarede på min klage-mail.
De har nu lovet at give mig pengene tilbage, da der ikke kan fås reservedele til varen.
Venter spændt på at pengene går ind på min konto.

En hurtigere respons havde rykket karakteren op, men alt i alt ender jeg med at være en tilfreds med firmaets håndtering af sagen.

Usriøst firma

Bare kig på hjemmesiden. Det liger noget fra et folkeskoleprojekt, for 20 år siden.

Karsten Neve Petersen og Alexander fandt anmeldelsen nyttig

Utroværdig

Svend-Erik Mortensgaard har flere firmaer, og deres hjemmesider er direkte vildledende.

Besvarelse fra JapanskeDanmark.dk

Jamen Karsten og Jens dog!!!

Vi har blot et enkelt firma, CVR nr 16700576, absolut ikke andre. Det firma arbejder på at hjælpe mennesker, hovedparten ved at sælge futoner til danskerne, vore norske brødre, samt en mindre del til svenskerne, og der hjælper vi virkelig mange, bare se på hjemmesiden. Kik også (samme sted) på antal klik, aldrig under 10.000 om dagen, oftest flere tusinde ekstra. Dagligt. Altså aldrig en måned under 1/4 mio. klik. Og der går ikke en uge uden vi modtager mails fra nye kunder: Sikke dog en dejlig hjemmeside, med så utroligt lækre produkter, lige hvad jeg søger. Sådan lyder ni ud af ti kommentarer. En 3-4 gange årligt får vi en besked som: "I har bare verdens skønneste produkter - men jeres hjemmeside er bare så forfærdelig, ja verdens værste".

Uanset hvad, så stiger vi hele tiden i både omsætning og antal besøgende. Vi har nok Danmarks laveste konverteringsrate, altså den del af besøgende som køber noget, nemlig kun 0,08%. Men de der har behov for vores assistance, de finder ud af det. Hvis vort overordnede ønske var at tjene penge, så ville vi hurtigt få ændret siden, og komme op på måske 0,8% - altså en 10-dobling, men det er ikke vort ønske, vi vil heller hjælpe nogen flere. Bare vi har så økonomien ikke er et problem.

Derfor eksperimenterer vi da også alternativt, har bl.m.a. fundet ud af, at brandtæpper i DK ikke beskytter mod gasser, og det kan blive fatalt, når en brand overtænder, for så trænger gasserne igennem brandtæppet, og ilden brænder lystigt over tæppet. Det kræver dog en høj temperatur, før dette sker, men når det sker, så er der ikke noget at gøre. Vi fik derfor lavet et brandtæppe med en speciel belægning, så gasser ikke trænger igennem. Du kan se mere på www.brandtaepper.dk og der kan du også se fotos fra eksperimentet, som heldigvis kun kostede et havebord, fordi hverken pulver eller brandtæppe kunne slukke den overtændte ild.

Derfor sælger vi også brandtæpper - og taber stort på det. Men vi ved, at hvis et af vore tæpper en dag skal bruges, så virker det.

Mvh - SEM

Handel uden varer :(

September 2008 bestilte jeg 2 futonmåtter hos japanskemøbler. Jeg fik ordrebekræftelse og info om hvor jeg skulle bankoverføre (betal kun med dankort, ved bankoverførsel går pengene tabt hvis der går ngoet galt)penge til. Fik aftale om hvornår pengene skulle betales og varen levers. Da jeg skulle have mine varer så havde selskabet jeg handlede med indgivet konkurs. Viste sig japanskemøbler havde sendt mig videre så de mente ikke jeg havde krav på noget. Jeg kunne dog få leveret mine varer mod en merbetaling på 500, men da jeg i forvejen have betalt 2000 uden at få noget var det ikke en brugbar løsning. Gennem skriverier med japanske møblers indehaver fik jeg at vide at han flere uger havde forsøgt at redde kunder ud der var i konkurs klemmen. Sjovt nok følte han sig åbenbart ikke forpligtet til at informere kunder om undervirksomhedens konkurs så man kunne trække sig fra handlen mens tid var. Min betalingsfrist var sjovt nok sat til samme dag som konkursbegæringen. Og når pengene var overført var de indgået i et stort sort hul som var underskud i den konkursramte virksomhed Nippon A/S Kan ikke anbefale at handle hos Japanskemøbler. Stol ikke på steder hvor de ber om at man handler med bankoverførsel.

Karsten Neve Petersen fandt anmeldelsen nyttig

Kære Tina

Det er korrekt, at Nippon Møbler gik konkurs aug. 2008, men vi havde ikke noget med dem direkte at gøre, blot et link på vores hjemmeside over til deres. Det var deres piger man talte ved bestillingen, fra Nippon fremsendtes faktura direkte til kunden, og til Nippon betalte man - direkte ind på deres konto.
Så kom den triste dag, da den ikke gik længere, Nippon blev dermed en af de første ofre for finanskrisen. Vi tabte selv en god snes tusinde.
De, der var kommet ind til Nippon, via vores hjemmeside, havde vi navnene på,
så vi kontaktede straks kurator i boet, og fik en aftale bragt i stand, så "vore kunder" kunne få udleveret de møbler der var betalt for - mod et gebyr til boet på kr 500-. Det valgte næsten alle kunderne. En ung mand på Sjælland var ugen før sendt til Afghanistan som soldat, så hans far indbetalte de 500- til boet, og kørte fra Sjælland til Skibbild ved Herning, for at redde sønnens møbler ud af boet. Derefter kørte faderen til Nees, 35 km vest af Holstebro, bare for at takke os for at have hjulpet dem ud af kniben. Vi fik - heldigvis - samtlige "vore" kunder reddet ud, lige på nær Tina, som under ingen omstændigheder ville reddes.

Derefter overtog vi selv forhandlingen af Japanske Møbler, og nu går det virkelig godt.

Mvh - SEM

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk