We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jardex anmeldelser

Jardex Logo
Kunderne om Jardex : »Super Duper Service« »Jeg er blevet meget godt behandlet.« »Super« 73
Godt
8.9 af 10

73 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (73)
Jardex

Nemt - godt og meget hurtigt.
Kommer igen en anden gang

Hej Kirsten!

Mange tak for din anmeldelse ! Vi er glade for at du er tilfreds og håber at skjorten passer som den skal !

Udvalgt anmeldelse om Jardex

Super Duper Service

Jeg var inde på Jardex' hjemmeside for at lede efter en badekåbe til min mand. Jeg var i sidste øjeblik, som altid :) Der stod på hjemmesiden, at man skulle påregne 3-4 dages leveringstid. Det havde jeg ikke tid til, så ville den ikke nå frem til mandens fødselsdag. Jeg ringede derfor til Jardex, som lovede den nok skulle kunne være fremme senest 3 dage efter. Dette var onsdag kl. 15.45 og torsdag, altså DAGEN EFTER, kunne jeg se at pakken var afleveret hos os, via det link som Jardex havde sendt til mig. Min mand blev rigtig glad for gaven, der var lige som jeg forestillede mig, både i kvalitet, farve og størrelse. Tusinde tak til Mr. Jardex, det er ikke sidste gang, jeg har handlet hos jer :)

Hej Gitte !

Tusind tak for din anmeldelse ! Det er godt at hører at du er tilfreds og at gaven passede efter forventning ! Ambassador skuffer aldrig, når det kommer til kvalitet!

Jardex

Jeg er blevet meget godt behandlet.

Jeg er blevet meget fint behandlet.

Hej Lotte !

Mange tak for din anmeldelse ! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med handlen !

Super

Hurtig og god måde at handle på

Hej Finn !

Mange tak for din anmeldelse!
Vi håber at skjorterne passer, som de skal :)

Lidt langsom levering

Jeg bestilte onsdag, og fik varen leveret mandag. Det er efter min mening lidt for langsomt, især når man tager i betragtning at varen ikke er billigere end i konventionelle butikker.

Hvis varen var fremme fredag, dvs efter 2 dage, så havde jeg givet 5 stjerner.

Hej Jesper!

Mange tak for din anmeldelse!

Grunden til at den først leveres mandag, er at ordren er lagt onsdag aften, så vi kan først behandle den torsdag, hvor skjorten skaffes til forsendelse og sendes afsted fredag !
Det er også derfor vi noterer 3-4 dages levering, da nogle varer til tider skal skaffes fra leverandør ! Og Post Danmark leverer ikke i weekenden!

Men vi tager bestemt din anmeldelse til os og arbejder videre på systemet for at finde de bedste leveringsmuligheder!

Jardex webshop

Pålidelig

Jeg oplevede ingen problemer; pakken (min skjorte) kom 2 dage efter, at jeg havde bestilt via netshoppen

Hej Kim!

Mange tak for din anmeldelse ! Vi er glade for at du er tilfreds med ordren !
Vi håber at du er glad for skjorten!

God service og kvalitet

Jardex leverer til aftalt tid og kvalitet med god service.

Hej Morten !

Mange tak for din anmeldeles ! Vi er glade for at du er tilfreds !
Vi håber skjorterne passer som de skal :)

• Lene

Super service!

Hurtig levering og da jeg skulle have byttet en vare var der den bedste service man kan forestille sig!

Hej Lene !

Mange tak for din anmeldelse !
Vi er glade for at du er tilfreds med ordren og ombytningen!
Vi håber skoen passer :)

Hurtig ekspedition

Alt gik efter planen - kan varmt anbefales

Hej Jens Christian!

Mange tak for din anmeldelse :)
Vi håber skjorten passer dig, efter forventning !

5 Stjerner siger alt

Bestilte undertøj søndag aften, modtog varerne om tirsdagen.

Hej Kjeld !

Mange tak for din anmeldelse ! Og stjernerne :) Vi er glade for at hører at du er tilfreds med ordren!

Jardex

Jeg bestilte to par jeans, desværre fik jeg valgt den forkerte størrelse, var blevet lidt mere rund end jeg havde håbet på, jeg ringede til Jardex og forklarede problemet og dagen derpå kom posten med en byttepakke og nu passer bukserne, det er hvad jeg kalder god og hurtig service, det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Jardex, kan på det varmeste anbefale Jardex.

Hej Søren !

Mange tak for din anmeldelse ! Vi er glade for at du er tilfreds med ordren og at det hele kom til at passe :)

Fuldt ud tilfreds

Jeg føler at jeg har fået en god behandling og at der ikke har være nogen problemer med varen.

Hej Dan !
Mange tak for din anmeldelse ! Vi er glade for at alt gik som det skulle og at skjorten passede !

Jardex

OK til lidt fesen behandling

Måtte ringe for at høre om min bestilling i det hele taget var gået igennem. Fik først Trackingnummer efter at jeg ringede.
Udenom alt det her, var min ordre i gang med at blive udført,
så egentlig kan jeg ikke klage.

Hej Langelands Revyforening!

Mange tak for din anmeldelse !
Vi er kede af, hvis det tog lang tid, for tracking nummeret at komme igennem. Men håber ellers at ordren var tilfredsstillende og at vestene passede !

Godt, let og lige til.

Hurtig og korrekt levering.
Måske det var mig, men jeg mener ikke jeg fik mulighedden
for at ændre leveringsadresse/ fakturaadresse fra hinanaden, selv om det stod på hjemmesiden at det var muligt.

Hej Finn !

Mange tak for din anmeldelse! Vi håber at skjorterne og tilbehøret passer dig!
Du skulle meget gerne have mulighed for at skrive din privat adresse ind, som evt fakturaadresse og så skrive en alternativ leveringsadresse ind, som kan være firmaadresse!

fantastisk webshop!

Jeg har shoppet meget på nettet men har aldrig fået så flot og hurtig og venlig betjening som hos jer. Købte et par bukser den ene dag, fik bukserne 2 dage efter. Bukserne skulle byttes til større størrelse. En chauffør kom til min arbejdsplads dagen efter med de nye bukser og fik de andre med tilbage. Ingen kævl og bævl - total fleksibilitet og nu skal bukserne til Egypten og holde ferie. Jeg vender helt sikkert tilbage til jer.

Hej Lisbeth!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores betjening og at bukserne passer, så de kan komme med på ferie :)

Jardex

Pris og kvalitet passer sammen

God hjemmeside, hurtig levering og god opfølgning fra firmaets side

Hej Gert!

Mange tak for din annmeldelse ! Vi håber at bukserne passer dig :)

• jette
  • Verificeret køber

hurtig levering og ingen porto

Det har jeg ikke lyst til

Hej Jette!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med din ordre :)
Vi håber at trøjen passer, som den skal !

• Sanne
  • 4 Anmeldelser

Super duper service.

Ringede til kundeservice og fik god hjælp i form af rådgivning osv.
Efterfølgende bestilte jeg mine varer pånettet, og de blev hurtigt leveret.
Alt i alt en super god oplevelse at benytte Jardex.dk ;o)

Hej Sanne!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds!
Vi håber vestesættene passede i farve og str.

Effektiv

Super hurtig og professionel.

Hej Lisbeth!

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du er tilfreds :)

• Mogens
  • Verificeret køber

handlen fungerer perfekt med hurtig leverance

jeg kan anbefale handel på Jardex hjemmeside hvor der er anerkendte mærke til en go' pris

Hej Mogens!

Mange tak for din anmeldelse!
Vi håber du er glad for skjorterne!

• Ole

udmærket

udmærket webside - blev kontaktet telefonisk, da 1 af de bestilte varer ikke var på lager.

Hej Ole!

Mange tak for din anmeldelse! Vi håber du er glad for dine jeans og at farverne falder i smag !

• Ivar

Upåklageligt og hurtigt

I kan roligt bruge denne hjemmeside til at købe tøj, der ikke skal lægges ind/ud/op/ned

Hej Ivar!

Mange tak for din anmeldelse! Vi håber du er glade for dine skjorter :)

• oskar

super

perfekt, nem hjemmeside og super levering

Hej Oskar.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du fik en god oplevelse med din ordre.
Vi håber at poloen passer ! :)

• dennis

Jardex overgår mine forventninger

Jardex. En meget kundeorienteret virksomhed, der formår at skille sig meget ud ift de øvrige konkurrenter på et presset online market. De gør dette ved deres professionalisme, som deres interne styrke, og lytter til deres kunders behov i en sådan grad at kundernes forventninger overgås.
- konkret handler det om en bestilling, jeg i første omgang, ikke ville bestille online, da varen vare dyre end i butikkerne. Det forstod jeg jo ikke, da de måtte have samme prispolitik efter min mening. Jeg ringede til dem, og de ændrede prisen online med det samme. Samme dag, om aftenen, bestilte jeg på nettet en jakke i str 52, da der var angivet at de havde denne jakke. Dagen efter fik jeg en opringning fra Jardex, hvor de så desværre sagde at den ikke længere fandtes på deres lager i str 52 - jeg blev trist da jeg virkelig gerne ville have jakken,og begyndte derfor allerede at tænke efter andre jakker. Men så sagde de i Jardex kundecenter at de godt ville bestille / høre producenten af jakken om de skulle ha flere i str 52. Det havde, de havde en. De ville Jardex bestille og sende til DK.. Jubii

Hej Dennis.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din ordre! Og vi er rigtig glade for at vi kunne finde jakken til dig, så du kan blive klædt på her i vinterkulden ! Vi håber du bliver glad for jakken!

Perfekt lev.tid + god service

Jeg havde lavet en fejlbestilling hos Jardex (forkert str) Jeg kontaktede Jardex, og de hjalp mig HURTIGT med at få MIN fejl rettet. Det er den bedste postordreservice jeg nogensinde har oplevet GODT GÅET JARDEX

Hej Liselotte !

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds og at vi kunne få rettet jakken, så den kom til at passe !

• Johnny

God oplevelse

God information fra start til slut. Alt som det skulle være. Kan klart anbefales

Hej Johnny!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din ordre !
Vi håber også skjorterne passer :)

særdeles tilfreds

Produktet jeg søgte fandt jeg her. Det blev afsendt samme dag og jeg modtog det dagen efter. Pasform og kvalitet er
i top. Super service.

Hej Carsten!
Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds og at skjorten lever op til forventningerne !

• Vickie
  • Verificeret køber

Super rar og venlig service

Rigtig rar og imødekommende telefonisk service. Hurtig levering og vare levede mere end helt op til forventning.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Hej Vickie !

Tusind tak for din anmeldelse ! Vi er glade for at du er tilfreds og vi er glade for at jakken faldt i smag :)

Jardex

Ingen problemer men lidt langsommelig og dyr forsendelse.

Jeg bestilte 2 butterfly - og det var nemt og smertefrit, god hjemmeside. Men jeg syntes, de var lidt længe om at få dem frem til mig i forhold til mange andre netfirmaer, og jeg synes, at det var dyrt at betale 60 kr. i forsendelse for så lidt. Prisen på varerne i sig selv er ok, og deres udvalg er fint...

Hej Anne !

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg kan se at grunden til at det kan have taget lidt længere tid, er at ordren er modtaget fredag aften, og post dk levere ikke i weekenden, og derfor er varen modtaget tirsdag!

Ellers er vi glade for at du er tilfreds med vores hjemmeside og udvalget :)

Positiv og hurtig levering

Er rigtig godt tilfreds!!!

Hej Rune!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds!
Vi håber at skjorten passer!

Pålidelig

Hej Carsten!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores bahandling af din ordre og leverings tiden !

Køb forløb efter bogen

Bestilling, betaling og levering er forløbet problemfrit.

Billedpræsentation af varen på Jardex.dk er set bedre - ingen mulighed for at forstørre detaljer.

Hej Øjvind.
Mange tak for din anmeldelse!
Vi håber frakken passer dig!
Billedpræsentationen er også noget vi er ved at forbedre, med større billeder og flere billeder af vævning, snit osv. :)

Jardex

Rigtig vare, rigtig pris og hurtig ekspedition

Jeg køber gerne mit tøj over nettet men er træt af at mange web shop`s ikke liiige har den rigtige størrelse, den rigtige farve etc.
Det er min opfattelse at jeres web-shop fungerer til UG, at i rent faktisk har de varer i forsøger at sælge på lager og at prisen er passende !!

Hej Niels!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du fik en god oplevelse på vores webshop!
Og vi håber du får glæde af din jakke !

• Henrik
  • Verificeret køber

Manglende udvalg men flot kundeservice

Den bestilte vare var ikke på lager selvom det fremgik af udvalget på hjemmesiden. En servicemedarbejder ringede umiddelbart efter bestillingen og orienterede om problemet samt fortalte om alternativerne. Så ganske kort: Manglende opdatering af vareudvalg på internettet men flot kundehåndtering.

Hej Henrik.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at vi kunne finde et alternativ til dig!

Super god service

Købte en skindjakke og fik en rigtig god oplevelse, meget venlige og imødekommende og gav sig tid til hjælpe med af finde den helt rigtige størrelse som gjorde at den passede perfekt :-)

Som ekstra service var der en gratis retur fragtseddel med hvis jakken ikke passede, men da sælgeren gav sig umage med god vejledning blev der, til alles fordel, ikke brug for retursedlen ;-)

Hej Arne!

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hører at du er tilfreds og at vi sammen kunne finde den jakke du skulle bruge! Den er jeg sikker på at du bliver rigtig glad for!

Rigtig fin service

Perfekt service, blev ringet op af service medarbejder, da de ikke havde det produkt jeg havde bestilt, sammen fandt vi et lignende produkt. Det kalder jeg perfekt service.

Hej Kirsten.

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds og at vi kunne hjælpe med at finde et alternativ til den udsolgte varer!

stor

den var pakket i en alt alt for stor kasse med en lille æske indeni

Hej Lis!
Mange tak for din anmeldelse!
Nogle gange må vi pakke dem ind i større æsker, for at beskytte den indpakkede julegave!
Vi håber ellers at bukser og strømper passede !

• Tina
  • 3 Anmeldelser

God service trods alt

Først fik jeg besked på at varen var på lager og ville blive sendt hurtigt, men så viste det sig at man alligevel ikke kunne levere. Herefter fik jeg både mail og man prøvede at få fat i mig pr. telefon, så jeg fik beskeden hurtigst mulig.

Hej Tina!
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for anmeldelsen, på trods af at vi desværre ikke kunne hjælpe dig med din varer!
Glædelig jul!

• Lene

Blandet oplevelse

Jeg er fuldt ud tilfreds med bestillingen, tid på forsendelsen og followup.
Jeg er lidt skuffet over, at et hak ved "gaveindpakning" betyder, at to små æsker med manchetknapper (selve æskerne passer ikke engang i størrelsen til knapperne, de kan ikke lukkes) blot bliver lagt i en julepapboks, der er 5 gange større end pakkerne, så de to små æsker bare ruller rundt i kassen.

mvh
Lene Pein-Lorenzen

Hej Lene!
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med levering og bestilling!
Jeg beklager meget at der har været sjusk i indpakningen. Vi har haft meget travlt her op til julen, hvilket jo er dejligt, men ingen undskyldning for at julegaverne ikke er pakket ordenligt ind til dig! Det er noteret til næste gang, så vi kan give vores kunder en god oplevelse!

Jardex

Meget fin og hurtig service

Modtog varerne meget hurtigt. Dog fik jeg leveret de forkerte varer, men ingen problemer i det. Kontaktede Jardex og talte med en meget sød og hjælpsom dame, som ringede tilbage til mig og jeg fik at vide at Postdanmark ville komme og hente pakke - jeg skulle ikke engang selv på posthuset. Posten kom og aflevere en ny pakke til mig med de rigtige varer og han fik den anden pakke med retur. Det hele klaret på meget få dage og jeg har gaven til jul. Meget fin service!

Hej Charlotte!
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med vores behandling af din ordre. Og at vi fik løst den forkert leverede varer!
Glædelig jul fra Jardex

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk