[REPLY]
Jeg har idag den 1-5-2012 modtaget en gæstebor og konfirmationskort, jeg skulle sende eget billede til dem, det er bare så flot lavet, blev så glad at jeg fik tårer i øjenene og skulle såment først betale efter modtagelsen
162 kr. lige ud af vinduet. Det er hvad jeg har fået ud af at bestille en bog hos Jeans Hobby. Fik en ordrebekræftelse og overførte pengene via bank den 17/2-2012, har ikke hørt noget siden.Telefon og mails bliver ikke besvaret, så det må være en FUP butik.
Så jeg vil advare alle, hold jer langt væk derfra.
jeg har handlet hos jeans hobby i 6 år og kan kun anbefale den altid god betjening og hurtig levering hvis man da ikke lige kigger forbi og får nye ideer og har man brug for hjælp er der også det super godt sted
Altså min mor sagde altid til mig ... hvis du ikke har noget godt at sige så hold din mund! noget jeg så har prøver at efterleve siden MEN... altså jeg har også besøgt Jeanshobby og jeg er possitivt overrasket og fik en udsøgt betjæning, det er rigtigt at der er meget i butikken og at man skal have god tid til at ose (hvilket man også kan UDEN at høre for det eller føle sig presset til køb) og du godeste hvor er der mange gode og sjove ting til bla. scraping og såklart også en hel del 3d til kort flotte pappir, stempler, stickers og ja jeg kunne blive ved.
Det der undrer og tildels støder mig er det siste indlæg mht. dobbelt 3d ark insinuerende at der er fusk med i spilet DET synnes jeg er groft jeg tror ikke på at det er forekommet for så ville du have en MEGET stærk sag på hånden og jeg er da sikker på at ophavsmanden ville betale dig rigeligt for det tip. så måske skulle du tage ved lære af min mors ord om at tie hvis du ikke har noget godt at sige, du kan jo i princippet bare holde dig væk, det er da det jeg gør hvis jeg er blevet behandlet dårligt min holdning er at det er deres tab jeg finder bare et andet sted!
det gør mig så ondt når man bare kan svine folk til og iøvrigt ikke fremlægger nogen form for bevis, det er for nemt.
Det eneste negative jeg har at sige om Jeanshobby er at De ikke skilter mere med deres existens priserne er reelle udbudet stort og hjertevarmen på det rigtige sted OG så er der KAFFE på kanden hver tirsdag hvor man kan møde op og klippe klister og få gratis vejledning hvor kan man få det nu om dage?
Håber at jeg ved denne komentar får ændret lidt ved de anmeldelser der kommer ind så alle jer der ER tilfredse også giver en komentar med på vejen.
Der er godt nok mange ting i butikken. Så burde der heller ikke være lang leveringstid, når man bestiller over nettet. Har lige handlet hos jeans, bla. 3-D klippeark. Der er specielt 2 ark som jeg studser over.Det ene er lidt sløret, som om det er en kopi. Det andet er der på bagsiden af 3-D et billede af en mand der fylder 40 år + en klovn. Hvilken side synes i jeg skal bruge til et 3-D kort???? Synes i andre ikke det er noget lusk. Burde ikke forekomme, hvis man ønsker at drive en god forretning.
Vi vil gerne have de varer, som der skulle være leveret fra os, men da vi ikke kan finde pågældende varer i dine ordre. vil vi gerne se varen. Kopi varer ser vi meget alvorligt på, så venligst bring det eller de ark, som det drejer sig om tilbage til butikken,så vil vi kontakte vores leverandør. (Penge og Porto vil
blive refunderet,oplys venligst konto nr.)
Da de var oppe i forretningen, blev de gjort opmærksom på at hvis nogle af ark var sløret skulle, man kontakte leverandøren af arket,(det står trykt på arket)Hvis vi får disse ihænde vil vi selvfølgig gøre det.
4700 Næstved
Jeanshobby har haft en ting i restordre siden foråret. Dengang blev jeg tilbudt pengene tilbage, men sagde nej da jeg ikke kunne finde varen andre steder, så vi afventede at varen kom på lager igen.
Nu har jeg så for flere dage siden skrevet og bedt om at få mine 82 kr retur, men har ikke engang fået et svar på min mail. Så kan absolut ikke anbefale denne butik.
I dag har jeg stadig intet hørt til mine penge/varer i restordre, og regner heller ikke med at gøre det. Kan kun gentage at man skal holde sig væk.
Vi beklager at vi fra levandørens side ikke set os muligt af levere den ønskede varer. kunden har derfor fået sine penge tilbage, pr. check.
4700 Næstved
Har bestilt og betalt varer 22.6 - desværre via direkte bankoverførsel. - i dag 19.8. er varerne stadig ikke modtaget. Svarer ikke på mails og tager ikke telefonen, så sidste og eneste gang jeg har handlet via nettet med Jeanshobby
Vi beklager ikke at kunne opfylde kundens ønsker, da der har været fejl info på denne side, som nu er rettet.
4700 Næstved
JEANSHOBBY ...kanon sted at handle, de har stort set alt, ellers skaffer de det.
Hyggeligt mødested, man er altid velkommen og de laver super kaffe :)
Er helt sikkert et besøg værd.