[REPLY]
Jeg fik en enkelt dags, eneundervisning i InDesign, og føler mig nu klædt på til at gå igang med diverse opgaver. Underviseren var meget kompetent og fangede hurtigt hvad mit behov var. Kurset fandt sted i rolige omgivelser med en afslappet atmosfære. Jeg kan varmt anbefale Pixiate.
Marianne Olldag Bay, Robert Bosch A/S
Jeg har fået en super god tilgang til Flash, som jeg ikke kunne have tilegnet mig på anden vis på én dag. Masser af gode øvelser, som krævede koncentration og lidt support fra sidelinjen. Jeg glæder mig til næste gang allerede (c;
Et supergodt, meget koncentreret kursus hos Pixiate. Jeg føler virkelig at jeg gik derfra med meget i bagagen. Eneundervisning er en fantastisk mulighed, og endnu bedre, når instruktøren har indsigt nok til at skræddersy kurset on-the-fly.
Pixiate jeg har lært vildt meget... det er de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget i fordi det tog udgangspunkt i hvad jeg kunne og hvor jeg gerne ville hen.
Det største minus var nok at tiden gik så hurtigt. Ville ønske jeg kunne have nået at suge meget mere til mig fra underviseren Jacob Lindborg.