We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jensen Company anmeldelser

Jensen Company Logo
Kunderne om Jensen Company : »En ret kedelig oplevelse« »ikke mindre end fantastisk...« »Blandet fornøjelse« 6
Godt
7.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super pris- Superhurtig levering

Bestilte en mikrobølgeovn søndag aften, til en særdeles konkurrencedygtig pris, blev leveret tirsdag eftermiddag, Supergodt klaret.

Udvalgt anmeldelse om Jensen Company

Jensen Company

Levering til tiden, fornuftig indpakning og god service

Modsat andre herinde har jeg ikke haft problemer med leveringstid eller service.

Jeg er godt tilfreds og vil også gerne fremhæve, at Jensen Company er prisførende på flere produkter.

Bestilte en Le Klint-loftslampe, der blev leveret til den oplyste leveringstid. På hjemmesiden fremgik det, at der fulgte et ophæng med, det gør der ikke normalt, og det var da heller ikke med i pakken med lampeskærmen.

Jeg rykkede for det og fik det leveret efterfølgende uden beregning. Det er jeg sådan set fint tilfreds med.

En rigtig god oplevelse synes jeg.

En ret kedelig oplevelse

Jeg købte tre lamper af Jensen Company via deres hjemmeside. Leveringstiden skulle have været 1-7 dage, men vi modtog først lamperne næsten 3 uger efter bestilling. Undervejs både ringede og skrev vi til JC for at få en dato, men fik bl.a. to gange at vide, at lamperne netop var kommet på lager, så jeg ville have dem inden for et par dage. Lamperne er dog fine og har været lidt billigere end konkurrenterne. Der har efterfølgende været problemer med at få penge tilbage pga. en dobbeltbetaling på hjemmesiden, som jeg stadig venter på refusion på. Handler der IKKE igen.

Jensen Company

ikke mindre end fantastisk...

Jeg har brugt jensen-co. i Vejle, hvor de også har en butik liggende.
- Claus og Rene giver en rigtig kompetent rådgivning og sørger for at produkterne passer til mine behov. Helt igennem en lækker oplevelse omkring både design, service og pris.
Levering til tiden og uden problemer.
Jeg vil klart anbefale andre at bruge butikken, som har flere interessante vare-grupper.

Blandet fornøjelse

En måneds leveringstid på en lampe er lige i overkanten - men til gengæld var den billig. Jeg fik en mail efter bestilling om 1-3 ugers levering og efter knap 4 uger ringede jeg og rykkede efter den. Dagen efter dukkede den op.

Alt i alt en ok butik - ville godt turde handle der igen

Jensen Company

Jeg kan varmt anbefale Jensen Company - de var super hurtige da vi stod og manglede en ny opvaskemaskine. Inden købet var rådgivningen per telefon over al forventning og prisen var bedre end jeg kunne finde noget andet sted på nettet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk