[REPLY]
Samarbejdet med Jensen Print er i top, så slutresultatet bliver fortræffeligt. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, og hvad angår prisen er Jensen Print bestemt konkurrencedygtig.
Jeg valgte at få lavet en paperback-bog hos Lars, da han var den blandt en håndfuld konkurrenter, som kunne tilbyde mig den bedste pris.
Jeg er mere end tilfreds med resultatet af bogen, den korte leveringstid samt den venlige service Lars gav mig.
Jeg ved derudover, at min kæreste tidligere har fået lavet visitkort af ham, hvilket ligeledes har været til stor tilfredshed.
En varm anbefaling herfra :)
Jensen Print kan det der med service, uden at det koster! Uanset om det er en stor eller en lille opgave, føler man sig hjulpet fra første øjeblik. Opgaverne løses hurtigt og fleksibelt, og jeg kunne endda ringe efterfølgende og få lidt mere hjælp - uden at det kostede ekstra.
Lars var sød, venlig og engageret i at finde den bedste løsning, han gav den bedste pris, kvaliteten af trykket var lækkert, og han leverede hurtigere end forventet.
Jeg fik printet mit speciale hos Jensen Print, hvor jeg modtog en meget behagelig service hele vejen! Resultatet var pænt, med gode farver og papir kvalitet.
Vi var meget tilfredse med den behandling vi fik, hvor vi både fik god service og rigtig fint produkt. Vi vil med sikkerhed bruge Jensen print næste gang.
Jeg fik printet min opgave inden for en meget kort deadline. Super service.
Super kvalitet og service! Kan virkelig anbefale Lars.
Mit møde med Jensen Print og indehaver Lars var en ren fornøjelse.
Den venlige og personlige kontakt og ekspedit, flot arbejde !
Klart anbefalelsesværdigt.
Kan kun anbefale Jensen Print.
Super god service og kvalitet !
Jobbet blev effektivt udført og der er lavet et fint arbejde.
Lars er dygtig, fleksibel og meget sympatisk. Der er ingen tvivl om at jeg fremover vil bestille alle mine tryksager hos ham.
Lars Jensen møder en med et smil, og man er under hele ordren tryg ved at resultatet bliver godt.
Jeg var imponeret over det høje serviceniveau og hurtige betjening. Og så var det færidge resultat meget flot og på lækkert papir!
Kan kun anbefale Jensen Print. Fik en af de bedste service som jeg har fået. Meget meget positive oplevelse.
Min oplevelse hos Jensen Print var overraskende, for ikke alene var prisen en af de bedste på markedet, men kundeservicen var også helt i top. Min deadline den samme dag blev mødt uden problemer og min gentagne forsikring om at det ville blive klar blev mødt med smil. Alt i alt var det en meget tilfredsstillende oplevelse og jeg vil helt sikkert anbefale Jensen Print til alle.
Betjeningen var super og top professionel. Gode priser og hurtig og effektiv behandling af min opgave. Stor samarbejdsvilje. Jeg vil klart anbefale og selv bruge Jensen Print en anden gang.
Concerto Copenhagens Venneforening skulle bruge nye Flyers, så vi spurgte Jensen Print. Der gik kun en time, så havde vi 500 stk. Flyers i farver. Godt gået.
Hilsen
cocosvenner.dk
Jeg er utrolig glad for mit produkt, da jeg ønskede god kvalitet og det fik jeg.. Lars er enormt fleksibel mht. ens ønsker.. Og er derudover meget imødekommende og smilende.. Kan klart anbefales :)
Har benyttet Jensen Print tre gange, alle tre gange har servicen været i orden, jeg har fået printet hurtigt, og resultatet har været perfekt og billigt.
Jensenprint leverede god rådgivning før opgaven blev aftalt, og det var derefter en effektiv proces. Produktet er af højeste kvalitet, og jeg vil klart bruge Jensenprint en anden gang.
Methe Sofia Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg skulle have printet 4 x 77 sider til en projektopgave og Lars var hurtig, effektiv og meget fleksibel. Opgaven med print, forside og limryg blev helt perfekt og det var meget billigere end forventet. Hans servicemind er helt i top og det er helt sikkert et kopicenter, jeg kan anbefale.
God og meget fleksibel service også til mindre bestillinger (f.eks. studerende).
Trykt med lynets hast i super kvalitet og til en yderst rimelig pris
Jeg ringede og bestilte 2 gange 215sider i farver (Speciale opgave), det var klar på mindre end en time. Top professionelt, god kvalitet, god service. Hvis man kunne give en sjette stjerne så havde jensen print fået det!!!
Vi var glade og tilfredse for at få udført vores print (julekort til kunder) hos Jensen Print. Ordren var hurtigt færdig og pris samt kvalitet var god. På eget initiativ lavede Jensen Print en bukkekant på kortene, en detalje vi ikke havde tænkt på, som forbedrede produktet. Vi anbefaler Jensen Print til andre.
Rigtig venlig, god og engageret service, som jeg ikke har oplevet nogen andre steder. Fra start til slut bliver der fulgt op på, hvad jeg har bestilt. Det bliver udført til mere end bare punkt og prikke, nemlig med oprigtig interesse for det, der bliver trykt og et resultat der efter!
Methe Sofia Pedersen fandt anmeldelsen nyttig
I was very happy with the service, quick to answear all my questions on e.-mail and the print was perfect! Much better than i had hoped for. Will go back there 100% next time!
Produktet var super flot, det tog ikke særligt lang tid, prisen var også til at overkomme!
Kan helt klart anbefales :-)
God personlig service ved henvendelse på telefon og i butik.
Resultatet er glimrende i farver og kvalitet .
Hos Jensen Print er der en åben og hyggelig atmosfære, og man får en personlig og venlig betjening - noget, man ellers ikke længere kan tage som en selvfølge.
Jeg var ude i absolut sidste øjeblik og skulle have trykt nogle brochurer, og selv om Lars var ramt af influenza, tog han sig alligevel tid til at trykke og folde dem. Så fint!
Hurtig levering og høj kvalitet!!!