We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jesperhus anmeldelser

Jesperhus Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Jesperhus før du handler og giv selv din bedømmelse af Jesperhus 5
Godt
7.6 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Jesperhus

Suveræn oplevelse

Helt suveræn oplevelse, at nogle kan finde på at sige/skrive at det er alt for dyrt, er helt hen i skoven. Så ta' da en uge eller to senere, hvis ikke pengepungen passer jer. Det gjorde vi, i uge 32/33, sparede flere tusinde kr. lige efter høj sæsongen, men alle aktiviteter, var bare helt i orden, kan kun anbefales,og vi kommer 100% sikkert tilbage næste år:-), Det er et sted for hele familien, store som små.....

Vilde med jesperhus

dog ikke med deres priser for at bo på campringpladsen, det er helt hul i hovedet at 4 dage i a hytte skal koste næsten 6000 kr uden måltider.

åh Jesperhus - din flotte park

Det er et rigtigt godt sted og flot

Fin service generelt

Der mangler dog noget til større børn ... De kunne altså godt få nogen flere attraktioner ... snart

De større børn gider ikke det der længere
- derfor er vi der ikke mere "men vi har også været der så meget"

Jesperhus

Flot park med noget til ungerne også

Et hyggeligt sted at tilbringe en eftermiddag.!
Der er her tale om en rigtig flot blomsterpark, hvor der er brugt tid på at plante blomsterne rigtig. Man bliver jo helt misundelig over alle de blomster, som man ikke kan have i sin egen lille have.
Der var også ting børnene kunne prøve så det også synes det var en god dag.

Priserne er dog lidt stive, derfor kun de 4 stjerner
Og gode muligheder for handicappede at parkere.!!!!

Sjovt og spændene

Vi har været på vinterferie på Mors og var i den forbindelse i Jesperhus Badeland + lasergame + Bowling.
Super fedt sted, dog var maden noget dyrt i forhold til kvaliteten.
Badeland var rigtig lækkert, dejligt stort og sjovt. Lasergame var så fedt at man faktisk syntes man havde for lidt tid, 25 min er ikke meget når man har det SÅ sjovt. Bowling var også godt, lidt øv at de bander man kan rejse op til børn når de skulle spille, ikke kunne hæves og sænkes efter hvilken spiller som spillede, enten så var de der, eller ikke...hvilket betød at børnene enten måtte undvære og kyde i pisrenden hele tiden, eller de voksne måtteføle de havde det for nemt. Ellers super fedt sted.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk