We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jobigen anmeldelser

Jobigen Logo
Kunderne om Jobigen : »Tak for Professionel og Effektiv Hjælp!« »Tusind tak for hjælpen« »Meget anvendeligt« 25
Godt
7.7 af 10

25 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (25)

Tusind tak for hjælpen

Det er første gang, jeg har fået en konkret og overskuelig hjælp til min jobsøgning. Og det var oven i købet gratis!

I ønskes en glædelig jul og godt 2012

Udvalgt anmeldelse om Jobigen

Jobigen

Tak for Professionel og Effektiv Hjælp!

Tusind tak for jeres yderst effektiv hjælp i min jøbsøgningen!!!

Efter mange afslag og frustrationer har jeg kontaktet jobigen.dk mht. revidering af min ansøgning samt CV/ jeg har bestilt medium pakke. Jeg har fået svar med det samme og sendt mine ansøgning og CV . Jobigen.dk har grundigt revideret og skrevet om min ansøgning og jeg har fået mine dokumenter tilbage efter kun et dogn. Fantastisk, min ansøgning er blevet meget mere målrettet og professionel, samt let at forstå og læse!

Kort efter jeg sendt min første ansøgning af sted blev jeg inviteret til min 1.samtale!!! Udfra over 200 ansøgere!

Det har jeg slet ikke forventet og har kontaktet jobigen.dk og spurgt om jeg må få coaching pr. telefon, da jeg er ikke speciel erfaren i jobsamtaler. Jeg har fået det bedste instrukser og fulgt dem til min samtale!
Det hele gik super godt og nu er jeg blevet udtaget igen inviteret til den 2.runde samtale! Utroligt! Kan stadig ikke tro på det!

Det er mit drømmejob og den sejeste virksomhed i DK man kan forestille sig! Konkurensen er hård og der er mange ansøgere. Alene det, at jeg nåede til d. 2. samtalerunde betyder meget! Det var aldrig sket med mig før.

Jeg ved jeg får det her job, hvis ikke denne gang, så bliver det snart! Jeg kan anbefale på det varmeste at bruge jobigen.dk i jeres ønskejobsøgning. De er super professionele, erfarne og effektive! Deres service er meget billig, efter min mening. Andre steder betaler man mindst 3 gange så meget! Jobigen.dk er supergode!

Meget anvendeligt

Jobigens gratis pakke gav mig god hjælp til at skrive min ansøgning og CV - og jeg fik det første job jeg søgte :-)

God inspiration til jobansøgning

Jobigens gratis jobsøgningspakke giver god inspiration, når man skal igang med at skrive jobansøgninger

Jens Nørregreen

Har læst disse råd før, forrige gang jeg var arbejdsløs tilbage i 90´erne.
Rart at få opfrisket

Tak ;D

Godt at se andres CV og ansøgningseksempler. god og overskuelig
Tak

ringe eksempler

selve e-bogen var god inspiration, med cv og ansøgnings eksemplerne synes jeg var meget ringe. Det ene cv ser total rodet ud - uden konsekvent layout - dvs. årstallene står forskelligt istedet for regelmæssigt. Desuden er der ingen af cv eksemplerne der er egentlige kompetence cv'er - de er meget gammeldags. Ansøgningerne er ligeledes enormt kedelige og alt ialt vil jeg sige at disse eksempler har talt mig fra at købe en ansøgning udformet af jobigen - hvis de gratis eksempler er en smagsprøve på hvad firmaet kan tilbyde vil jeg hellere selv gøre det...

Super hjælp

Jeg bestilte deres hjælp til at udformulere en Ansøgning samt et CV, det fremsendte matriale var mere behjælpelig end jeg havde regnet med, og har hjulpet mig til at finde et job efter flere ugers ledighed.

Tak for hjælpen!

God støtte i at se andres CV og ansøgningseksempler. Det er lige det man mangler for at blive inspireret!

Lige det der mangler

Det er hårdt nok i forvejen at være arbejdsløs og få det ene afslag efter det andet. Når man så roder rundt på nettet og finder sådan et guldkorn som jobigen.dk, hvor der er skabeloner og sindssyge gode råd, som man bare kan samle op og bruge - jamen så kan armene slet ikke komme ned igen...
Jeg kan kun sige tusinde tak fordi alle her får muigheden for at prøve igen :)
Med venlig hilsen Annette

Jobigen

Fin lille side med et par gode råd.

Jeg har især benyttet mig af skabelonen til opstilling af CV, som jeg synes var god, overskuelig og kortfattet.

Super og lige til

Jeg manglede inspiration til at lave min ansøgning og CV. Så jeg googlede efter 'skabeloner og eksempler' og fandt der igennem jobigen.dk. Let overskuelig side og tilmeldte mig selvfølgelig jobsøgningspakken. Har brugt både eksempler på ansøgninger og CV foreslag med stor succes, da det blev meget lettere at komme igang med det hele. Læste også e-bogen, som jeg synes er detaljeret og inspirerende. Har dog ikke været ledig så længe, så jeg har mere brugt e-bogen til at være opmærksom på de 'fald-grupper' der er ved længere tids ledighed. Så klart anbefalelsesværdig. Mvh. Betina

Kan ikke anbefales

Jeg har haft bestilt en ydelse hos jobigen og brugt lang tid på at sende de ønskede ting, men intet svar fået. Dette til trods for, at jeg har kontaktet firmaet flere gange efterfølgende. Jeg har to gange bestilt deres bog, men intet modtaget. Kan derfor på ingen måde anbefale denne side, da det virker meget useriøst, at man intet svar får og spild af min tid, at jeg har sendt materiale til jobigen.

Jobigen

Super side, med masser af hjæp til jobsøgning.

Jeg er meget glad for den gratis version af hvordan en jobansøgning skal stilles op, da det er enormt mange år siden jeg sidst har søgt et job. Tak for hjælpen :-)

Jobigen

gav en god hjælp til job jøgning

gav mig nogle indput som var meget behjælpmig med at skrive en job ansøgning

Glimrende Inspiration

Jeg synetes det materiale man får tilsendt er glimrende til at hjælpe en og til at få inspiration fra.

inspiration ud over alt

Jobigen's e-bog med eksempler på CV og ansøgninger gjorde det utrolig nemt for mig at overskue hvordan jeg skulle gribe det hele an. Det var ellers ikke nemt, da det er min første ansøgning nogensinde. Så takket være e-bogen kom jeg i gang og har nu sendt tre ansøgninger siden i går.

S.

Jobigen

helt sikker hver at tag et kig på!

helt sikker hver at tag et kig på!

Jobigen

Virkelig god ansøgning, men ingen samtaler

Jeg fik lavet en virkelig god ansøgning + CV, meget fangende efter min mening - men desværre har den ikke givet mig noget.
Jeg får det ene afslag efter det andet

• A
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Okay hvis man er nybegynder i jobsøgningen.

Udemærket hvis man er total på bar bund med at skrive jobansøgninger.

Desværre foreslås der en masse klicheer, som man nok ikke kommer langt med i disse tider.

Men som et gratis tilbud er den bestemt brugbar.

Jobigen

Rigtig fin input til min jobsøgning

Jeg kunne dog godt bruge lidt info målrettet den nyuddannede.

Hej Caroline

Vi vil super gerne høre hvad du mangler, er det i e-bogen eller artiklerne på sitet?

Mvh
Jobigen.dk

Absolut anbefalelsesværdig.

Det var med stor interesse jeg læste den lille ebog : "Gode råd til jobsøgningen" af folkene bag jobigen.dk. Den er let at overskue og meget letlæselig for de fleste.
Den beskriver fra start til slut hele processen omkring jobsøgning, lige fra man står som nyledig og indtil man forhåbentligt står og er ansat i ønskejobbet.
Der kan hentes mange gode råd omkring selve formuleringen af ansøgningen, udfærdigelse af ens CV, opsøgning af arbejdsgivere og vejledning i at søge oplysninger omkring virksomheden/institutionerne, forberedelse til samtalen - hvis man er heldig at komme til samtale og gode råd om hvordan man kan fremtræde, så man skiller sig ud på en positiv måde under selve samtalen.
Samtidig er der også en forklaring på alle de uhensigtsmæssige psykologiske mekanismer, vi som mennesker kan få sat i spil, når vi står som arbejdsløse. Selvværdet og selvtilliden kan få nogle ordentlige hak, både når man står som arbejdsløs og når man oplever afslagene på ens ansøgninger hagle ind ad brevsprækken. Jeg har 3 uddannelser, der er rigeligt for mig at søge, men alligevel har jeg oplevet afslag på mine indtil videre ca. 150 ansøgninger, selv om jeg mener jeg er god til formulere mig.
Har nu taget alle de gode råd og vejledninger til mig fra jobigen.dk og haft en proffesionel jobcoach til at hjælpe mig og allerede efter den første ansøgning blev jeg kaldt til samtale, ud af 300 ansøgere. Fik ikke stillingen, men tror nu at det kun er et spørgsmål om tid.

Kære Annie

Tak for de fine ord om vores bog. Vi er super glade for at vi har kunnet hjælpe dig på rette vej.

Stort tillykke med samtalen - det er et skridt i den rigtige retning!

Held og lykke med jobsøgningen.
Mange hilsener fra jobigen.dk

Den var fin

Yderst tilfreds

Jobigen

Superkvalificeret hjælp til god jobsøgning.

Jeg syntes, at min jobsøgning stod i stampe, og jeg fik ikke længere respons på de ansøgninger, jeg sendte ud. Jeg kunne ikke selv gennemskue, hvad der skulle til, og derfor besluttede jeg at maile til Jobigen, for at få nogle professionelle øjne til at se på det, og det har jeg ikke fortrudt.

Jeg modtog en lang mail vedhæftet forslag til forbedringer/ændringer af mine ansøgninger og mit CV samt generelle gode råd, og har nu fået fornyet tro på, at det nye job venter lige om hjørnet.

Mange tak til Jobigen for hurtig og meget kvalificeret respons.

En E-bog der virker!

Jeg husker faktisk ikke helt, hvordan jeg endte på jobigen.dks hjemmeside. Måske var det en reklame på Facebook? Anyways så var de som sendt fra himlen, da jeg havde meget lyst til et nyt job. Jeg hentede deres gratis E-bog om jobsøgning for et par uger siden, og læste den forleden i toget til Jylland. De har fat i det helt rigtige, synes jeg. Jeg har allerede brugt flere af deres råd - bl.a. har jeg kontaktet flere potentielle arbejdsgivere, og fået værdifulde oplysninger om jobbet og virksomheden, inden jeg sendte dem en uopfordret ansøgning. Tror det giver pote. Håber. Skiver bestemt herinde igen, når jeg (forhåbentlig snart) får nyt job.

Hej Mette

Tak for dine kommentarer. Vi er super glade for at du kunne bruge vores gratis e-bog og håber at den har hjulpet dig videre i din jobsøgning.

Held og lykke fra jobigen.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk