[REPLY]
Altså det er et sted der parkeres CV'er men de bruges ikke til noget specielt. jeg er aldrig blevet kontaktet af en arbejdsgiver der igennem
Min hustru har nu gået i snart 2 år uden job, og jobcenter kalder det aktivering at sende hende 3 gange nu, til samme kursus, hvor man skal lære at lave CV og ansøgning, hvad siger man så, når hun snart har lavet 4-600 ansøgninger og at de stadig tror de kan lære hende nyt.
Nå men til medarbejder der pisser på de arbejdsløse, hun var til møde i jobcenteret i tirsdag i københavn, her så hun et job der var opslået, dette ville hun gerne havde, hun skriver alt ned om kontaktperson og ringer til den medarbejder der har med den stilling af gøre.
Telefonen er optaget, hun prøver efter nogle min: men stadig optaget, så kommer hun igennem 3 gang, juhuuu, men men, Automatisk telefonsvarer, Hun indtaler besked på den at hun har stor interesse for det job og lægger sit navn og nummer og så burde en af jobcenteret ansatte jo ringe tilbage, men ikke ham her.
Det er et bevis på at De ansatte i jobcenteret i København skider på de arbejdsløse og behandler dem som lort, hvis de ikke gider ringe tilbage til folk der gerne vil havde et job, burde de ikke være ansat i sådanne stillinger.
Hjemmesiden er lidt rodet og gammeldags, og jeg støder på "broken links" til eksterne sider gang på gang - ret irriterende når den eneste grund til at man skal bruge sitet er for at finde et job...
Min mand er uddannet smed men arbejder som rejsemontør. Så en gang i mellem er han arbejdsløs. Så gør han som han skal med at melde sig ledig og alt det der.
På "min side" kommer der jo jobforslag, men 70% af forslagene er ikke raliteret til hans CV... næh nej, det er pædagog, bankassistent eller rengøringsjob osv.
Det kunne de godt gøre meget bedre.
Virker som den skal. Kunne dog godt bruge at man kunne markere de jobopslag man havde set på og evt. søgt, så man ikke skulle de samme igennem hver dag. Det ville gøre søgningen mere præcis og effektiv.
Synes det er noget skidt med hjemmesidens søgekreterier, man får tit tilbudt ting som overhovedet ikke passer på ens profil, og som ligger i den anden ende af landet, eller i et helt andet land!!! Omm'er!
Det er meget nemt at finde ud af hvad man søger, og den kan give mange gode jobtilbud, på ét sted
Jeg ved ikke hvordan andre har oplevet dette foretagende, men personligt, har jeg haft langt mere ud af at kontakte andre og mere professionelle "job-udbydere", der kunne hjælpe langt mere.
Syns det er alt for rodet og uoverskueligt og vil man vide noget om forskellige job, eller prøver man at blive bare det mindste specifik i sine søgninger, så er den helt håbløs.
Der mangler langt bedre "filtre" og søgemuligheder, der tillader at JEG kan sætte specifikke krav til mine søgninger.
Det er i sig selv en meget pæn side, hvilket er rart når man skal søge job. Det er heller ikke svært, men der var nogle gange med søgningen, hvor det godt kunne drille lidt - f.eks. hvis jeg valgte "i nærheden af" og den så gav mig opfordringer fra steder som jo ikke var i nærheden.
Ellers er den let at bruge og ikke så meget der - og har endelig fået styr på det med søgningen. Den får dog alligevel kun 4 stjerne pga. søgefunktionen.
byrokrati og atter byorokrati igen og igen selv med stavefejl
En utrolig ringe side.
Nem ifht hvilke jobcenter du skal kontakte og hvilke aftaler du har med dit jobcenter.
Men i ifht jobsøgning er den enorm ringe. Selv på jobkurser bliver man opfordret til at finde andre portaler, at bruge til jobsøgning. Så på den konto er siden en ommer..
Det gode ved denne side er at man kan få arbejde hurtigere via. internettet men der er også den dårlige ting at hvis man nu ingen penge har eller er hjemløs så kan man IKKE på nogen måde få et arbejde udover avisen .. Nogen mennesker har ikke engang råd til aviser!
Man får en venlig modtagelse, bliver informeret ok, men når det gælder sygdom er der ikke særlig meget empati. Man skal selv bede om hjælp til ex stress. Der er kun fokus på at komme i arbejde igen men ikke hvordan.
Ved stress- stresser det endnu mere at få at vide at man kun har så og så mange uger tilbage af sygemeldingen.
Hjemmesiden er omstændig at anvende og kan være svær at dirrigere rundt på
Det er nemt at søge efter det job eller den kategori man gerne vil finde.
Jeg synes det er forvirrende at man nu ikke kan vælge et bestemt område som fx 2900 Hellerup, som man kunne før.
Nu hedder det: "Søg i nærheden af XX" og så kommer der job som ikke er i umiddelbar nærhed af det man gerne vil.
Jeg savner funktionen hvor man kunne søge et bestemt sted og fandt man så ikke et job der matchede, så kunne man selv udvide sit geografiske område.
Siden er forvirrende for at sige det mildt - og fyldt med indforståede vendinger, selvom Jobnet.dk skal have ros for trods alt at PRØVE at komme borgerne i møde.
Systemet giver mig et godt overblik og effektive redskaber i min jobsøgning.
Man skal jo bruge den men den er elendig til at finde job opsalg på der er jobindex klart beder.
synes jobnet er blevet mere bøvlet at finde ud af efter at de har lavet det om, kunne bedre lide det som det var før, det var efter min mening en del mere enkelt at finde rundt på...
Pæn side, men det er blevet en dårlig side, efter den blev lavet om. Man har en dårlig oversigt over de jobs der er ledige. Og man mister hurtigt overblikket.
Håber de finder en anden måde at stille det op på. Før det blev lavet om, kunne man trykke, vælg kommune, det var et meget bedre system, syntes jeg.
Hvofor er der intet der funger efter sidste opdatering ?
Hvor er alle opslagene henne ?
Jeg er helt igennem tilfreds med Jobcenterets håndtering af min tid som arbejdsløs. Vha. Jobcenterets hjælp og ikke mindst Jobnet.dk har jeg nu en fast stilling indenfor mit fag.
syntes siden kunne være bedre, bla. søge mulighederne er for ringe, godt man har arbejde, og ikke skal bruge den hele tiden
Jeg behøver ikke begrunde yderligere.. folk ved udmærket hvor inkompetente jobnet er.
Tidsspild og vildtledende! Andet er der ikke at skrive! Det er meget frustrerende og meningsløst at søge job på jobnet.
Overskuelig og nem at bruge. Ift. antal brugere kunne man håbe på flere opslag.
Har som arbejdsløs været, meget flittig bruger af denne side. De har desværre lavet nogle opdateringer, som har gjort den sværre og bruge.
Jobnet er et rigtigt godt sted at søge efter ledige jobs - dog gør alle andre det også, hvilket medvirker til at jeg aldrig har fået et job derigennem. Slutteligt skal det siges, at deres fornyelse af sitet ikke har gjort noget bedre - kun værre.
ved sgu ikke hvad det er for en drømme verden de tro vi lever i man kan sgu da ikke bruge dette til noget!...
jobnet er en god hjælp i en svær tid. Dog er alt ikke lige nemt.
Og man kun kan søge på " i nærheden af" og så viser den jobs hvor selv om det rent geografisk ikke er langt væk, så er forbindelsen med offentligt transport måske helt af H' til...
Det gamle system med "vælg kommune" var meget bedre.!
Tina Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg syntes at den nye opdatering af jobnet.dk er for ringe. Det var meget nemmere at finde job på deres gamle site. Der er alt for meget klikkende rundt nu for at finde job i de forskellige afsnit. Det kan i godt gøre bedre.
Fidus ! Ring op og spil dum, at du har hørt at de muligvis mangler en til dit og dat (brug orderene i annoncen) forsøg at gører samtalen interessant få chefen til at snakke om sig selv og firmaet i stedet for om dig. Skriv derefter ansøgning og skriv att. til den du har talt med så er chancen for job interview x 10
Miss Del Nasi fandt anmeldelsen nyttig
der er mulighed for at søge efter det man virkelig vil, men synes der mangler mere præcision omkring flexjob. jeg ved det kræver at virksomheder/folk lægger ansøgninger ind, men der er mange flexjob som ikke er registreret som flexjob. efter min mening.
Efter deres nye look, må det siges at være blevet meget ringe. Før fungerede det og det var overkueligt og nemt at finde rundt. Nu er det virkeligt uoverskueligt såvel jobsigning som design og til tider fungere det ikke.
Har valgt at bruge andre jobsøgningsmaskiner på pc og mobil. De finder i det mindste noget og fungere.
Kom på et af deres ansøgningskurser en uge før jobstart - hvorfor ved jeg ikke, og det var tillige også spild af tid. Hvad angår de ansatte, så har jeg endnu ikke mødt en det vidste, hvad pågældende arbejde med eller kendte reglerne. Har kun hovedrysten tilovers.