[REPLY]
Omgivelserne er intime, rolige, moderne og rene. Carina er en superb behandler. Hun er behagelig, rolig, serviceminded og rigtig dygtig til sit arbejde. Behandlingerne som tilbydes er fremragende og kan klart anbefalet. Produkterne som bliver brugt er professionelle og lækre.
Vil helt klart anbefale dette sted. Fik lavet spraytan til 175 kroner og farven er bare så flot. Udover det er personalet dernede rigtig søde, og får en til at føle sig godt tilpas selvom man skal stå i ret lidt tøj for en fremmed. Og så er der rigtig hyggeligt dernede :-)
Der er et omklædningsrum hvor man får lov til at klæde om i fred, og så går man ind i et rum lige ved siden af og bliver sprayet brun :-)
Vil helt klart anbefale det! :-D
Update: Dagen efter jeg havde fået det lavet, var jeg utroligt plettet, primært på halsen og under halsen. Udover det, er jeg i løbet af de seneste par dage blevet HELT hvid i ansigtet, og resten af min krop er plettet -.-' Det vil jeg helt klart ikke anbefale til folk alligevel, og vil heller ikke gøre det selv igen.
Derfor har jeg ændret min vurdering fra 5 til 2 stjerner.