We are hiring!

• Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Jordemoder

Jordemoder

Ikke imponerende

Jordemoder.dk's boooking er rigtig god med mange tider t vælge imellem hvilket er rigtig rart. Efter vi havde booket tid i Odense en søndag ringede en meget sød mand til os for at spørge om vi ville komme lidt tidligere.

Han var rigtig sød og sagde i telefonen at vi endelig ikke skulle holde os tilbage med at spørge dem om alt mellem himmel og jord.

Min kæreste og jeg valgte en tryghedsscanning bare for at sikre at alt var ok.

Da vi skal scannes bliver vi mødt af en gnaven jordemoder (hun præsentere sig aldrig), som heldigvis hurtigt får sat dimsen på kærestens mave og ser at alt er ok.

Da vi stiller hende div. spørgsmål bliver hun mere og mere utålmodig/sur og kommer med meget utilfredstillende svar.

På hjemme siden reklamere de med at man får alle billeder og en DVD med hjem - vi fik 2 billede, resten krøllede hun sammen, og DVD så vi intet til.

Når/hvis vi skal scannes igen bliver det ihvertfald ikke hos jordemoder.dk

Jordemoder
  • MH
  • MH
  • 7000,
  • 13 Anmeldelser

Kan KUN anbefale Jordemoder.dk

Der er super service, venlig, og hjælpsom snak med medarbejderne, og man får en super oplevelse. vi var til scanning, og både kæresten og min mor var med, og fik en stor oplevelse, og fik en stor del af oplevelsen med hjem i form af billeder, både på print og på cd, og en dvd med hele scanningen.
Ser frem til igen at skulle scannes af de søde mennesker på Jordemoder.dk om knap 2 mdr :-D
KAN KLART ANBEFALES

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk