We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Joyrun anmeldelser

Joyrun Logo
Kunderne om Joyrun : »Venlig og effektiv service!« »Super god service og behandling!« 5
Godt
8.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Joyrun

meget hurtig - godt udvalg af ECCO løbesko

Jeg bestilte et par terrænsko fra ECCO igår. Jeg har dem i hånden nu.

Det er flot, og det er også flot,at butikken har et stort udvalg af ECCO's fremragende løbesko, der af en eller anden grund er svære at få fat i.

Joyrun

Venlig og effektiv service!

Bestilte et par Puma Nightfox Trail Løbesko (som der ellers ikke er mange butikker der har investeret i umiddelbart på trods af det skulle være en super testvinder-model til Trail-running).

Hurtig levering, perfekt stand - størrelsen passede ikke, så blev sendt retur men fik lynhurtigt endnu en pakke med den nye størrelse leveret.

Hurtigt og venligt svar via deres kundeservice-mail under hele forløbet. Ikke nogen grund til at være bange for at handle her i hvert fald :) Knock yourself out,

Joyrun

Bedste pris og lynhurtig levering - endda i gavepapir

Jeg skulle købe en Garmin Edge 800 HR CAD cykel-GPS med både pulsmåler og kadancemåler, og den klart bedste klart pris (2.795,-) fandt jeg på Joyrun.dk. Andre steder på nettet var priserne fra 3.195,- og opefter, mens butikspriserne startede ved 3.495,-kr, for samme pakketilbud. Hos El-giganten kostede selve enheden alene 2.799,- og med de 2 måleenheder lavede de et specialtilbud til mig på 3.600,- (som jeg pænt takkede nej til).

Der stod 1-3 leveringsdage på Joyrun.dk, hvorfor jeg lige ringede på deres kundeservice tlf.nr (torsdag aften kl 17), for at forhøre mig om den præcise leveringstid, da den skulle bruges som gave. Jeg blev oplyst, at hvis jeg skyndte mig at bestille, så ville de pakke den med det samme, og de ville nå på posthuset inden det lukkede kl 18.

Næsten morgen modtog jeg pakken med den ønskede Garmin Edge 800 HR CAD. Alt var perfekt.... men der var en ekstra detalje !! Den meget serviceorienterede dame jeg talte med i telefonen, havde bemærket, at jeg skulle bruge den som gave, og da jeg åbnede den brune papkasse, så var varen pakket ind i gavepapir med gavebånd!!!!

perfekt!

Købte et par Nike Free Run 2.0 i går, og fik dem allerede leveret i morges!

Joyrun

Super god service og behandling!

Jeg har for noget tid siden købt et par nye løbesko hos Joyrun og jeg må sige, at jeg aldrig før har oplevet en så fremragende service som jeg fik den dag jeg var i butikken :o) Personalet er super kompetent og de ved virkelig hvad de snakker om. Og som helhed føler man sig særdeles godt behandlet. Når mine sko er slidt vil jeg med sikkerhed gå til Joyrun igen for at få et par nye :o)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk