[REPLY]
God vejledning og god tid til mig og mine sære behov med henblik på køb af cykel. endte med at købe for 8000. kr. og blev hele vejen igennem godt betjent og rådgivet. Jupiter cykler i Glostrup i er godt på vej mod den femte stjerne hvis i holder stilen i min garantiperiode også. et sted jeg gerne tør anbefale at handle og jeg har handlet cykler mange steder hvor service var en by i Rusland(cykelkongen.dk) blandt andet, men her vil de vidst gerne se mig næste gang jeg skal handle cykel og det kunne mærkes. TAK.
Vh.
Lars W. Jensen
Jeg havde købt en cykel til min søn hos Jupiter cykler i City 2. Jeg kommer hjem og ser hvad der for mig ser ud som om at bagdækket er monteret omvendt på fælgen. Mønstret er modsat end på forhjulet og der er en pil på dækket der peger fremad og så står der "rear".
Et par dage efter tager jeg ud til Jupiter cykler i City 2 for at få det monteret rigtigt. Min kone og jeg og mine 2 børn på 5 og 7 år er med mig. Jeg når dårligt ind i forretningen før der står en mand og spørger om han skal hjælpe, det var jo positivt nok, men da jeg siger at dækket ser ud til at være monteret forkert på fælgen, får jeg svaret: "Det er sgu da ligemeget". Jeg bliver lidt paf og siger til ham at det synes jeg ikke når jeg lige har givet 2500kr for cyklen et par dage inden, så selvfølgelig skal det være i orden. Nu tager han et kig på cyklen, og efter et par sekunder, siger han at det skal sidde som det gør, det fortæller jeg ham at jeg ikke kan forstå, pga. pilen på dækket og at det sidder omvendt end forhjulet. Han prøver at forklare mig hvad den pil betyder. "Rear betyder bagud". Lidt arrogant! Jeg spørger om jeg må se hans andre cykler hvor det sidder på samme måde, han forklarer mig at det ikke er alle dæk der er sådan. Jeg siger ok, men det giver ingen mening for mig at der er en pil der peger fremad og samtidigt står rear på. Han bliver irriteret på mig og siger jeg ikke lytter efter. Min kone afbryder ham og siger at det jo er fordi jeg prøver at forstå hvad han forklarer mig og at jeg jo gerne vil forstå det, men simpelthen bare ikke kan. Han beder min kone holde mund. Jeg fortæller ham at magen til dårlig service skal man lede længe efter og spørger om jeg må tale med chefen, han siger at det er ham der er chefen. Forbløffet siger jeg at han er en dårlig sælger og at han da ikke kan få solgt meget med den indstilling. Han fortæller mig at jeg er en dårlig kunde og at han ikke vil finde sig i hvad som helst. På dette tidspunkt taler både han og jeg lidt højt og mine børn bliver faktisk ret bange og de spørger min kone hvorfor manden snakker så grimt til mig.
En så ubehøvlet, kundefjendsk butiksejer skal man lede længe efter. Jeg synes heller ikke ekspedienter og andet butikspersonale skal finde sig i alt, men denne mand bad min kone holde mund samtidigt med at han sagde jeg var en dårlig kunde og at jeg ikke gad at høre efter. Det er til trods for jeg lige havde lagt omkring 3000 kroner i hans butik et par dage i forvejen. Det er dårlig service og en oplevelse jeg gerne ville have været foruden. Jeg finder mig nemlig heller ikke i hvad som helst som kunde.
Denne historie har jeg skrevet til Jupiter Cykler gennem deres hjemmeside og har efter 3 ugers tid, ikke fået noget svar endnu
Jeg kan på ingen måde anbefale Jupiter Cykler i City 2.
CJ fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har købt min cykel hjelm her og de gav sig tid til og hjælpe så har ikk noget skidt og sige om jupitercykler i city 2
Jeg købte 2 nye mountain bikes til en samlet pris på over 8000 kr. til mine børn, efter 2 måneder begyndte de at ruste, jeg henvendte mig selvfølgelig til dem og fik den besked her, man kan da ikke forvente andet at de ruster det gør nye biler da også, så hjem igen med en mærkelig følese af at jeg havde købt noget af meget dårlig kvalitet. Nå så efter ca. 4 mdr. ville den ene ikke rigtigt skifte gear mere, over til Jupiter igen, kæden samt geartandhjul er slidt lød beskeden. humm den havde ca kørt150 km og allerede slidt, jep det var hvad man kan forvente men de ville gerne give et afslag i prisen for at få den lavet. Så aldrig mere handel med dem igen.
PS. den ene stjerne er kun fordi at der åbenbart kræves min. en for at tilføje en kommentar.
Jeg har handlet hjelme og fået lappet cykel hos Jupitor cykler i City2 flere gange. Oplever fin service og velvilje til at fortælle om deres produkter og cykler også selvom man ikke nødvendigvis er der for at handle. Fik engang lov til at prøve en elcykel på en tur på 5 minutter. Køber nok min næste cykel der senere i dag.
Jeg købte en cykel på udsalg i Glostrup for to måneder siden.
Er fast kunde og har ingen problemer haft med butikken.
Købte for mange år siden en cykel hos Jupiter på Nørrebro. Det var et super attraktivt tilbud, og jeg var glad for cyklen ind til jeg havde behov for at reperere på den efter 3 år. Så kom problemerne. De havde ikke brugt fedt i samlingerne, hvilket betød at cyklen var rustet uhjælpeligt sammen. Jeg kan have været uheldig. Men siden da var Jupiter sat i skammekrogen.
Da jeg fornylig (en 3-4 cykler senere) skule have ny cykel søgte jeg på nettet og fandt et par attraktive tilbud på Jupiters netshopp. Jeg beslutter at give dem en ny chance.
Men to dage senere ringer de tilbage om, at den cykel jeg har købt hos dem på nettet desværre har været udsolgt længe. Jeg spørger til flere andre cykler fra deres nethandel, men disse har også været udsolgt længe.
Det er ufatteligt dårlig styring, hvis man bevarer sine varer i netbutikken, selv om de er udsolgt. Ved ikke om det skyldes inkompetance, eller om det er et bevidst forsøg på at lokke kunder til med gode tilbud, som ikke eksisterer i vrkeligheden, for bagefter at prøve at sælge noget andet (og dyrere). Well, ret skal være ret, de gjorde ikke nogen stor indsats for at sælge mig noget andet i stedet for.
Jupiter udbyder en 10 år service-garanti, hvor man bl.a. kan få "smurt og justeret gearene, så de fungere optimalt". Man kan få sin cykel "vedligeholdt i de måneder, der er hårdest ved din cykel". Dette er bare ikke virkeligheden. Min kæreste kom ned med sin cykel, da den første spæde nattefrost havde vist sig og gearene ikke virkede. Cyklen er under et år gammel. De påstod, at det var fordi gearkablet skulle smøres, men at det ville koste 200,-, da man ikke kan smøre gearkablet uden at tage det af. Og hvis man tager det af, så går det i stykker og der skal et nyt på, som koster 200,-.
Da jeg kom ned for at hente cyklen, gjorde jeg dem opmærksom på, at det måtte være dækket af den 2-årige reklamationsret, da cyklen jo må være i stykker fra fabrikken, hvis den ikke kan tåle frost. Det er ikke en indendørscykel. Man må gå ud fra, at den kan holde mere end et halvt år og kan holde til minus 1 grad. Det benægtede de og sagde at ingen gear kunne tåle frost. Det er bare løgn, for Torpedo-gearene fungerede fint i hård frost i 90'erne, før cykelbranchen begyndte at sælge ubrugelige gear, der skal til reparation hele tiden.
Så forklarede jeg dem, at hvis de hævdede, at det er helt normalt, at gear ikke kan tåle frost, så må det da også gå under almindelig vedligeholdelse og derved være dækket af deres "10 års service graranti" vi har betalt 300,- for. Der står ordret i garantien: "få smurt og justeret gearene, så de fungere optimalt" og at man kan få sin cykel "vedligeholdt i de måneder, der er hårdest ved din cykel".
Efter at have læst andre folk oplevelser med Jupiter, så undrer det mig ikke, at de var så lige glade med mig. Det lever jo af at narre folk til at tro, at garantien ikke dækker. Og tilsyneladende er de totalt lige glade med Forbrugerklagenævnets afgørelser, hvilket forklarer, hvorfor de var så lige glade med, at jeg truede med at klage over det.
Efter grundig afsøgning af markedet købte jeg en cykel i Jupitercyklers netbutik. Det var et godt tilbud på en cykel, som kan fås mange steder.
ET par dage senere får jeg besked om at de ikke har cyklen længere.
Hvis jeg skal være venlig vil jeg blot konstatere, at de ikke har styr på butikken, og derfor prøver at sælge varer de ikke har. Ordentlige netbutikker har deres varelager integreret med netbutikken, så man altid kan se om en vare er på lager. Det er ganske enkelt umuligt at købe en adsolgt vare i en ordentlig netbutik - men ikke her. Jupiter har tilsyneladende ikke styr på om de sælger varer i netbutikken, som de rent faktisk har til salg.
Hvis jeg skal være mindre venlig kunne jeg mistænke dem for at være ligeglade, fordi falske billige varer i netbutikken kan lokke kunder ind på deres side.....
Amatøragtigt.
Jeg indleverede min cykel hos Jupiter Hvidovre til reparation af mine bremser. Da jeg hentede den (de glemte i øvrigt at ringe til mig, da den var klar), kunne hjulene dårligt køre rundt.
Da de havde haft den nede anden gang, kunne hjulene køre, men de oprindelige problemer med bremserne var der stadig.
Jeg endte med at sende cyklen til en anden reparatør, som kunne konstatere, at de dele, jeg havde betalt for at få skiftet, aldrig var blevet skiftet. Jeg havde betalt 500 kr. for ingenting hos Jupiter.
Denne historie er vel omkring et års tid gammel.
Jeg skulle have repararet min cykel, og gik ned hos Jupter Cykler på Gl. Kongevej. Opgave: Skift kæde, udskift punkteret slange i dækket og skift bremser. Jeg havde selv nye bremseklodser liggende, så dem tog jeg med ned til cykelhandleren, så jeg ikke skulle købe nye bremser. Da jeg afhenter cyklen hænger posen med min egne bremseklodser på styret, og butikken har sat deres egne klodser på. Da jeg påpeger det, spørger ekspedienten, om jeg virkelig vil have mine egne klodser på (antyder de er af dårlig kvalitet - og det kan da også godt være). Dertil svarer jeg ja, og cyklen bliver hevet ud bagved og får monteret mine egne bremser. Så kunne jeg stå og vente på det. Desuden havde de så valgt at lappe min slange på trods af, at jeg havde bestilt en ny, da den der allerede sad på cyklen var lappet flere gange. Da jeg kører fra butikken finder jeg hurtigt ud af, at jeg næsten ikke kan træde cyklen frem, da den eksisterende krans på baghjulet er blevet slidt af den gamle kæde, og derfor ikke passer til den nye kæde. Jeg fik at vide af en anden cykelsmed, at man i stedet for at skifte kæden blot kunne have renset den. Nu da kæden alligevel var skiftet skulle kransen så også skiftes (en noget større udgift end blot at rense kæden). Så påpeger over Jupiter Cykler, at det er dårlig vejledning fra deres side, som nu koster mig ekstra penge (ellers havde jeg blot valgt at rense kæden). Efter lidt diskussion får jeg den nye krans med rabat. Ekspedienten som giver mig rabatten siger dog til mig, at han slet ikke forstår, at hans kollega ikke havde gjort mig opmærksom på, at kransen skulle skiftes samtidig med kæden. Da jeg afhenter cyklen, så oplever jeg dog gudhjælpemig at selvsamme ekspedient står og tager imod en bestilling fra en anden kunde på udskiftning af kæde - uden selv at gøre opmærksom på, at kransen samtidig skal udskiftes. Nå ja, da jeg så fik cyklen tilbage denne gang sad baghjulet helt løst og de havde ødelagt holderen til min cykelcomputer. FARCE!
Lavt serviceniveau, men virker som om de har ok cykler...
Jeg har desværre lige haft en cykel til reperation hos Jupiter Lyngby på Banegårdspladsen. Det var ikke nogen god oplevelse. jeg indleverede min cykel fuld af tillid til at sådan en stor fin butik havde dygtige dedikerede medarbejdere, men nej jeg er slemt skuffet og vil ikke anbefale nogen at benytte sig af Jupiter til reperationer af nogen art. Dels fordi servicen er ringe men hovedsagligt fordi medarbejderne ganske enkelt ikke ved hvad kundeservice er og er totalt ligeglade med deres kunder.
Jeg måtte vente 4 uger på at få min cykel retur i reparetret tilstand, indrømmet at det må have været vanskeligt at skaffe reservedele til en elcykel.
Den lange ventetid var hovedsagligt affødt af fejl hos jupiter der på 10 dage ikke formåede at udføre de bestilte reperationer. Ganske enkelt fordi de ikke har set på ordresedlen hvad der skulel laves.
desværre har de fejl Jupiter har begået ikke udmyntet sig i så meget som en enkelt lille bitte beklagelse indrømmelse eller undskyldning tværtimod kommer man til at føle at man er til ulejlighed og nærmest skal undskylde sig fordi man kommer til at bemærke at 4 uger til ret simple reperationer måske er at strække den lige lovlig langt.
Jeg vil ikke anbefale nogen at udsætte Jupiters uengagerede, ligeglade og uhøflige medarbejdere for den ulejlighed det må være for dem at have kunder i butikken.
jeg har aldrig haft mange problemer med nogle af mine andre cykler som den jeg har købt hos jupiter cykler købte en cube atention 2011 har været inde 6 gange på 2.5 månede.
Du kan godt søge inspiration, men du skal ud og prøve den før du køber
Jeg har altid fået cykler herfra lige fra da jeg var lille.
Har aldrig haft problemer med mine cykler eller deres service.
Kvaliteten af butikkens fremtræden og evne til at sælge de varer der tilbydes - afhænger af butikken og dens personale/ledelse.
Således kan jeg anbefale Jupiter i Mørkhøj (2730 Herlev og 2800 Lyngby)
Vi skulle have cykelhjelme til familien, aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling og ringe servise i butikken i herlev. Der var behov for at ombytte den ene hjelm - jeg blev både kaldt for snyder bedrager og en lægner i et meget ubehageligt tonefald - foran min søn på 2 år. Jeg handler aldrig mere i jupiter - tænk at man kan køre sin forretning sådan!!!
Jeg har for 4 år siden købt en jupiter shopping cykel, som jeg ellers generelt har været glad for. Da jeg købte den i Fisketorvet, fik jeg sat en lås på, som viste sig at sidde skævt, så den snittede hjulet i åben tilstand, altså ved kørsel. Det pointerede jeg ved det efterfølgende check, hvorefter de rettede på den. Jeg kunne godt se at den stadig sad tæt på hjulet, men de påstod at den var helt fin nu.....
For nylig har jeg så været hos en anden cykelhandler, der gjorde mig opmærksom på at min lås var livsfarlig....! Jeg blev lidt chokeret, og tog den i dag forbi Jupiter Mørkhøj butikken (da jeg nu bor tæt på denne butik) for at høre deres mening. De sagde, at det var den forkerte lås, der var sat på cyklen fra starten, samt at den oven i købet var sat skævt på! De tilbød at rette op på den, men at jeg skulle betale arbejdslønnen for det. De anbefalede dog, at jeg fik sat en helt ny lås på i stedet - dog skulle jeg stadig betale for både lås og arbejdsløn.... Jeg sagde at jeg gerne ville betale for en ny lås, men mener ikke jeg også skal betale for arbejdslønnen, da fejlen ikke er min! Tværtimod! Dette afviste de med henvisning til at reklamationsretten er overskredet....
Jeg ved godt, at der er gået lang tid siden, jeg købte cyklen, samt at de to års reklamationsret er overskredet. Problemet er bare, at jeg reklamerede umiddelbart efter cyklen blev købt, hvorefter problemet ikke blev rettet...!! I mellemtiden har jeg i god tro kørt på en livsfarlig cykel og nu da jeg gør Jupiter opmærksom på dette, tilbyder de ikke engang at rette problemet til nedsat pris! Er der ikke noget der hedder service eller ansvarlighed længere! Jupiter burde være glade for, at der ikke er sket nogle ulykker, med et potentielt sagsanlæg til følge. Har en cykelforretning ikke ansvar for det arbejde de udfører???
Jeg er rystet og fraråder alle at købe cykler hos Jupiter.....
Det lyder for godt til at være sandt: Få 10 eftersyn for kr. 300. Den holder altså heller ikke.
Den dybere mening for Jupiter må være den, at der skal opdages fejl på cyklerne, hvorefter man så kan lave en aftale med kunden om at udbedre fejlen.
I mit eksempel (min søns godt 1 år gamle cykel) blev cyklen indleveret til serviceeftersyn med den bemærkning, at "kæden falder af". Fejlen blev dog ikke udbedret i forbindelsen med eftersynet, og derfor blev cyklen indleveret til Jupiter igen. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at kæden var slidt, og man anbefalede at skifte kæden. Det accepterede jeg. Cyklen kunne aftentes en tirsdag kl. 14, og min søn stod i forretningen præcis kl. 14 den pågældende dag, men cyklen var ikke færdig. Han ventede til cyklen var færdig.
Irritationen blev dog vendt til vrede fordi kæden var faldet af cyklen inden han var kommet hjem. Nu havde han betalt kr. 113 uden at vide hvad han havde betalt for. Han fik ingen kvittering. Jeg indleverede cyklen sammen med et sandt raserianfald, og cyklen kunne herefter afhentes med ny kæde monteret indenfor 30 minutter. Jeg blev bedt om at betale kr. 100 for en ny kæde, for 1/4 times arbejdsløn havde jeg allerede betalt.
Nu er den nye kæde hoppet af cyklen igen - 1 uge efter montering. Nu er kæden så ved at hoppe af for mig, hvorfor jeg er nødt til at droppe Jupiter for mit eget helbreds skyld.
Jupiter er blevet et samtaleemne i vores omgangskredt, og måske ikke helt overraskende, er jeg ikke ene for dårlige oplevelser med Jupiter Odense.
David Von Thun fandt anmeldelsen nyttig
Har ikke været i andre jupiterbutikker end den i Herlev..men den er sgu helt ok
vi var til servicetjek med vores 2 år gamle cykler. meget velholdte og ikke en ridse. Da vi hentede dem havde de dybe ridser flere steder. en medarbejder fortalte der var flere cykler der var væltet pga af de havde for mange cykler til reparation. da jeg fik fat i chefen påstod han vi sikkert selv har lavet ridserne. var meget fræk og ubehøvlet i sin tone. ville ikke tage ansvar. vi fik malet cyklerne med var meget grimt repareret. og skader var stadig tydelige og se. øv hvor ærgerligt når man selv passer på sin cykel. mit logo på cyklen er ødelagt og de vil ikke lave det. de kan ikke tilbyde mere. hvad kan vi dog gøre. vores cykler er meget ødelagte og vi er blevet afvist af forhandleren jupiter i city 2 i taastrup. køb aldrig de cykel der. der en ingen service efter købet. har hørt om mange uheldige oplevelser i samme butik. øv øv vores cykler er ødelagt mange steder i lakken.i øvrigt påstår de at 80 % af deres kunder er fulde af løgn. sikke en tillid til kunderne som de lever af. hvis i kan hjælpe os vil vi gerne have gode råd om hvad vi kan gøre så vores cykler kan blive reparereret ordentligt. må I gerne kontakte os. på forhånd tak. vores mail adr. er poulin@os.dk. hilsen de 2 ulykkelige ejere af 2 ødelagte cykler
Jeg har i marts 2011 købt en Von Backhaus cykel hos Jupiter Cykler Nørrebrogade, og er tilfreds med deres kundeservice.
Giver sig god tid til at vejlede om køb af den rigtige cykel og er meget hjælpsomme.
Jeg havde en knallert hvor optrækket var lidt underligt. Accelererede fra 0-25 langsomt og 25-45 med god kraft på. (30 knallert)
Jeg afleverer den, og siger at de KUN skal finde fejlene, ikke lave dem, da jeg bare ville vide hvad der var galt. Det kunne de godt.
Næste dag ringer de og ligger besked på telefonsvareren, om at jeg kan ringe tilbage på et nummer. Jeg prøver at ringe tilbage men nummeret virker ikke. Jeg tager så personligt derned, og får at vide at det er stemplet der er gået i stykker. (skulle også have sat kickstarteren op, og lavet en lille ting i baghjulet). Det ville blive 1100,- i reservedele + 2x540,- for hans timeløn. Her tænker jeg allerede at der skal den i hvertfald ikke laves, da det er utroligt mange penge. Jeg siger så at jeg gerne vil have den med hjem nu, for jeg skulle på arbejde selv samme dag. Det kunne jeg godt få, men så skulle jeg betale 540,- hvilket jeg ikke havde fået at vide da jeg afleverede den. Han siger så at det "kun" kommer til at koste de 1100+2x540 kroner, hvis jeg får den lavet med det samme. Jeg siger selvfølgelig ja, nærig som jeg er, da jeg ikke vil miste de 540.
Den bliver så lavet. Jeg henter den, og optrækket er ikke blevet bedre. Jeg kører på den i nogle dage for at se om det ændrer sig. Det gør det ikke.
Jeg går ned igen, og siger at det han har lavet ikke virker. Han siger at det vil han da gerne kigge på, hvis det er hans fejl. Jeg spørger denne gang om det kommer til at koste noget. Hvis det er hans fejl ordner han det gratis, hvis det er min fejl koster det de 540 + reservedele.
Jeg afleverer den selvfølgelig ikke, da han skal bedømme sit eget arbejde, og han kan jo bar sige det er min skyld, uanset hvad.
Jeg afleverer den idag, hos min fars ven som har med knallerter at gøre, og han siger at karburatoren ikke burde have været skiftet (havde de "ødelagte" dele med) og at det med optrækket burde skyldes luftfiltret.
Den er nu afleveret hos ham idag, og håber at det kommer til at virke.
En lille ekstra historie:
Min vens knallert skulle lappes, han spørger hvor meget det bliver og det bliver 150.
Han skulle slippe de 150 + 540 i arbejdsløn (som han ikke havde fået noget at vide om) da han henter den.
Min anden vens far ringede derned for at spørge mht hans søns flade dæk. Han får at vide det bliver de 150, efter min 1. vens historie spørger han om han er sikker på det kun blir 150. Det siger han at han er.
har frarådet min ven at få den lappet, eftersom at jeg ved at det bliver mere end de 150.
LAD VÆRE MED AT HANDLE DER!
Jeg har nu med både min egen og min kones cykel været til eftersyn MANGE gange i Jupiter Cykler på Nørrebrogade 209. Alle gange har jeg måtte pointere ting som ikke var gjort. Vel at mærke ting som står på deres reklameseddel over ting som de siger er inkluderet i eftersynet.
Denne gang brokkede jeg mig over eftersyn generelt og at jeg ikke kan stole på at de rent faktisk har gjort det de siger de vil gøre. De undskyldte sig med at det var en smutter og de kun er mennesker.
1. Køb ALDRIG "eftersyn liv" hvis du skulle være tvunget til at købe din cykel hos Jupiter Cykler.
2. Køb ALDRIG noget i Jupiter Cykler Nørrebrogade - de er arrogante og uvidende.
3. Fik jeg nævt at Jupiter Cykler Nørrebrogade er en dårlig butik / værksted?
Jupitercykler i Glostrup. jeg Har købt en børne pige cykel, der var samlet af butikken. Da vi kommer hjem, og skal montere støttehjul, opdager vi at møtrikken på bagakslen er skruet skævt på. Vi tager tilbage til butikken samme dag, for at få rettet op på problemet. Da vi ankommer til butikken, siger de at de ikke kan hjælpe os, og beskylder os for at selv at have ødelagt cyklen hvilket selvfølgelig ikke er tilfældet. Vi siger til dem at vi vil have en anden cykel i stedet for, men det kan ikke lade sig gøre. Efter som der ikke er reklemationsret eller garanti på cykler i jupitercykler. Efter mange diskutioner med både ejer og medarbejderne i butikken, kommer vi til enighed om at de vil skrifte hele baghjulet.
Bestilte min cykel onsdag og fik den mandag. Cyklen var pænt pakken ind og var gratis leveret.
Kunne dog godt have ønsket at de havde efterspændt og justeret den lidt bedre, så derfor kun 4 stjerner.
Ved køb af ny cykel 2010, fik vi et såkaldt "rentefrit lån", som vi naivt troede var uden ekstra omkostninger for os.
Ingen gjorde opmærksom på at det medførte et gebyr på 800 kroner!
Ved senere henvendelse derom, blev vi meget uhøfligt behandlet, fik at vide at "det kunne vi da selv have regnet ud", og blev bedt om ikke at komme oftere i butikken!
Se mere på wehatejupiter.dk
Købte en mountainbike til min søn i julegave i forretningen i Lyngby, og der var ingen mangel på de flotte ord i forretningen under købet.
Cyklen var sat ned fra 3.200 til 2.200, inkl. 1. service. En lås og nogle skærme blev også købt. Alt i alt små 3.000 kr.
Ingen dyr cykel, men det blev fortalt at denne sagtens kunne holde til en dreng på 12, og at det var et godt køb.
2 måneder efter købet begyndte cyklen at ruste ret voldsomt på alle blanke dele, skruer blev løse og styret blev svært at styre med.
Cykelen blev afleveret til 1. service i forretningen, hvor de var fuldstændig ligeglade med rustproblemet, og var meget arrogante og afvisende overfor dette.
Da vi skulle hente cykelen havde de dog prøvet at fjerne rustet, men i stedet for den gratis 1. service der fulgte med købte, ville de nu have 350 kr. for fjernelse af rusten. Problemet med styret havde de ikke haft tid til at se på. Men det kunne ordnes under næste service, hvor de ville give mig en god pris????
Det ville vi naturligvis ikke betale, for rusten var ikke fjernet og vi kunne ikke forstå det med styret. Efter en heftig diskussion, hvor vi blev kaldt både det ene og det andet, blev vi smidt ud af forretningen med besked om ikke at henvende os der mere.
Jeg syntes tonen var pæn fra vores side, og har aldrig oplevet en forretning der har opført sig sådan før.
Skal I købe en cykel, så gå langt udenom Jupiter cykler i Lyngby.
Min datter havde ikke penge nok med til reparation, jeg fik lov (pr. telefon) at komme dagen efter for at betale resten ! (det kan man normalt ikke i en butik) - tak for hjælpen !
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Jupiter Cykler i Odense. Jeg er rigtig ked af at jeg har købt cykel hos dem, jeg føler mig meget snydt! Jeg kan på ingen måder anbefale andre at handle hos Jupiter cykler i Odense.
Det er nu anden jeg køber en cykel hos Jupiter Cykler, butikken i Lyngby - og begge gange har jeg modtaget en cykel, som slet ikke er justeret på plads: gear klicker fordi de ikke er justeret og hjul der ikke triller ordentligt rundt. Det er pisse irriterende, specielt når det er gaver til børn, der ikke kan forstå, at deres cykel skal indleveres igen, førend de kan få lov at bruge, deres superfede gave.
Jeg har købt en cykel til 3850kr. Den påståede leveringstid er fem dage men fik den efter tretten.