We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Just-Eat.dk Aps anmeldelser

Just-Eat.dk Aps Logo
Kunderne om Just-Eat.dk Aps : »Dejligt sted at søge mad« »Super nemt og ret imponerende« »Aldrig problemer« 1395
Godt
7.9 af 10

1.395 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1.395)

Læx, men forsinket

Maden kom omkring 15 min forsinket, men ellers var det helt fint. Vi fik de rigtige varer og alt det :) Så alt i alt fint nok

Udvalgt anmeldelse om Just-Eat.dk Aps

Just-Eat.dk Aps

Dejligt sted at søge mad

Det gør det hele meget nemmere når man skal bestille take away, idet vi altid har det nyeste menu kort. Desuden er supporten hos Just Eat rigtig god, når noget går galt hos en af de steder man får leveret mad fra.

• SH
  • København , DK
  • 5 Anmeldelser

Super nemt og ret imponerende

..så fint det kører. Bestil og en halv time efter har man en dampede pizza :-)

Aldrig problemer

Har handlet de sidste mange år. De har altid leveret til tiden

Just-Eat.dk Aps

Altid godt på en tømmermændsdag

Barespis.dk har redet mine søndage mange gange

næsten perfekt

Det er nemt, hurtigt og smart og booke direkte ved Just-eat, men da det ofte er dyrere end at gøre det direkte ved "restauranten" ryger det smarte lidt af det.

frokosttilbud findes f.eks slet ikke på just-eat men er på næsten alle pizzariaer

Superservice

Dejlig mulighed når man kommer sent hjem og ikke har købt ind.
Bestil og betal og maden bliver serveret.
Skønt i en håndevending.

Godt design

Endelig had just-eat en flot hjemmeside som også er brugbar - jeg synes der kunne gøre meget ved brugervenligheden - men det er nok også fordi jeg selv er ekspert i brugervenlighed i mit arbejde når jeg designer websites.
Tak for god mad Just-eat

Just-Eat.dk Aps

God side til at bestille fastfood.

Just-eat er god hvis du leder efter noget billigt, hurtigt og nemt mad. Den har de fleste fastfood steder derude, men jeg synes godt der kunne være lidt mere variation i det man kan bestille. Der er f.eks. ikke nogle sushirestauranter, som jeg kan bestille fra her hvor jeg bor, selvom der ligger 2 i vores lille by. Det er lidt skuffende. Noget andet er at de har et vurderingssystem på deres side, hvor man kan give restauranterne stjerner (1-5). Det kan man bare ikke helt stole på, da nogle af deres restauranter med mange stjerner laver noget meget ringe mad.

Hej Jonas

Tak for din bedømmelse.

Vi prøver hele tiden at udvide vores sortiment, så vi har mad fra en masse forskellige køkkener. Du må meget gerne sende mig navnene på de restauranter i dit område, som du ønsker på Just-Eat. Så vil vi gøre alt for at imødekomme dit ønske.
Du kan sende det til mig på trustpilot@just-eat.dk.

Med hensyn til vores bedømmelses system, er det vigtigt at huske, at bedømmelser er subjektive og alle derfor ikke er enige om hvordan mad smager bedst. Ligeledes er det kun mennesker, som står bag disken. Der kan ske fejl. Derfor sidder vi selvfølgelig klar i kundeservice til at hjælpe dig, hvis der skulle ske en fejl og du har fået dårlig mad.

Vi har en ansat til at holde øje med bedømmelserne. Vi forsøger hele tiden at sikre at alle bedømmelserne er reelle. Derfor skal bedømmelserne også godkendes.

Hvis du du har mistanke om ikke-reelle bedømmelser, må du gerne sende mig navnet på restauranten, og så ser vi naturligvis nærmere på det.

Med venlig hilsen og rigtig god dag
Mette, Kundeservice, Just-Eat

Love!!

At nogle af pizzeriaerne er lidt sløve til at overholde deres leveringstid, er jo overhovedet ikke Just-Eats skyld! Jeg ELSKER simpelthen bare den hjemmeside, og har brugt den igennem MANGE år! Der har aldrig været en eneste lille bitte ting galt, og det har bare altid fungeret som det skulle!

Hej Casper

Mange tak for din bedømmelse.
Vi sætter stor pris på det.

Husk at du kan følge os på facebook, hvor der fx. er information om nye fede tiltag og en masse konkurrencer. Find os på Facebook her: http://www.facebook.com/justeat.takeawaymadeeasy

Lige nu har vi en EM-Konkurrence. Du skal blot svare på 2 spørgsmål og så kan du vinde et års forbrug af Take away. Deltag her: http://blog.just-eat.dk/konkurrence-em-2012-quiz/

Held og Lykke med konkurrencen.
Vi ses på facebook.

super

just-eat er et fedt sted man bestiller sin mad af en eller anden art, betaler på beløbet (eller ved døren) og så kommer de ellers med maden

Hej Martin.

Mange tak for din fine bedømmelse.
Vi glæder os over, at have dig som kunde.

Rigtig god dag.

• David
  • København, DK
  • 5 Anmeldelser

Det er for dyrt

Servicen justeat tilbyder pålægger en alt for dyr pris oven på grundprisen. Derfor er jeg holdt op med at bruge just eat!

Hej David

Tak for din bedømmelse.
Vi har en politik hos Just-Eat om, at der skal være 0 kr. i forskel på priserne på menukortet online og priserne i restauranten.

Vi er ved at gå alle restauranternes menukort igennem og retter evt. prisfejl.
Dette gøres desværre ikke på en dag, og vi vil derfor meget gerne have vores kunders hjælp, hvis de oplever uoverensstemmelser på menukortene.

Jeg vil derfor meget gerne, hvis du sender mig navnet på restauranten på mail til mig. Du kan sende det til trustpilot@just-eat.dk eller metteb@just-eat.dk

Kanon service!

Jeg har ALDRIG haft problemer med Just-Eat, som ikke er blevet hurtigt klaret!
Jeg har ALTID fået super service fra deres kundeservice. Ingen sure stemmer, ingen "det ved jeg sørme ikke lige".. På deres Facebook side synes jeg de er gode til at informere om problemer..

Jeg kan se/høre at mange brokker sig over deres pointsystem. Personligt er jeg lidt ligeglad. Jeg handler hos dem fordi det er nemt og hurtigt. Ikke for at kunne "købe" gratis ting fra deres side :)

Hej Charlotte

Mange tak for din flotte bedømmelse.
Den er vi rigtig glad for.

Det glæder mig, at have dig som kunde.
Har du husket at deltage i konkurrencen om et års forbrug af take away fra Just-Eat. Du skal blot svare på 2 spørgsmål.

Deltag via. linket her: http://blog.just-eat.dk/konkurrence-em-2012-quiz/

Ønsker dig en rigtig god dag og hold og lykke med konkurrencen.

Super concept

Genial opfindelse - mange muligheder for at bestille forskellig slags mad - dog alt efter hvor man i landet, men det har jo så'n set ikke noget med justeat at gøre.
Overskueligt og nemt at bestille - man optjener osse point, som man så senere kan bruge i deres pointshop.

Hej Helene

Mange tak for din bedømmelse.
Vi sætter stor pris på den.

Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment, så vi har mad fra alle køkkener.
Hvis du kender en restaurant som du mangler på Just-Eat, må du meget gerne foreslå en restaurant via. linket:

Samtidig deltager du i konkurrencen om et gavekort til Just-Eat.

Tak, fordi dine besøg på Just-Eat. Vi glæder os til at se dig igen.

Just-Eat.dk Aps

God service og genial ide

Har kun haft gode oplevelser - enkelt fejl er sneg sig ind i løbet af de sidste 6 år jeg har brugt dem. De trak penge 2 gange en enkelt gang, men kundeservice var virkelig gode og dygtige.

Snyd og bedrag

Min familie og jeg har lige bestilt mad fra just eat (Den sorte gryde i Glostrup).
Vi har ventet på maden i 2,5 time da jeg ringer og beder dem slette ordren, da vi ikke gider vente længere.
Men nu påstår de at de har været her hele to gange og ringe på, og at de derfor agter at trække kr. 286,- fra mit betalingskort.
Det kan vel ikke være tilladt ?
Jeg har jo ikke fået varen !

Der er et sted i den bekræftigelsesmail jeg har fået hvori man kan trykke for derefter at blive ledt ind hvor evt. ændringer i forventet ankomst vil fremstå. Her står der stadig det samme som da vi bestilte.
De siger de har forsøgt at kontakte mig pr. telefon.
Nummeret de har forsøgt at kontakte mig på fungerer dog kun som fax i dag. Men søger man på nummeroplysningen på adressen dukker der en del numre op. Desuden kunne de vel kontakte mig pr. mail, da det er den vej de har sendt min bekræftigelse. Jeg mener der ER jo et online køb. Jeg har ikke ringet til dem. Min telefon kunne evt. være ude af drift, og at jeg derfor bestilte online ?

Jeg må tage den med banken. Men hold jer for guds skyld langt væk fra den skod-organitation.
En bande tyveknægte er hvad de er :-(

Hej Allan.

Mange tak for din bedømmelse.

Jeg beklager rigtig mange gange at du har haft en dårlig oplevelse med Just-Eat. Vores ønske er naturligvis at både vores kunder, og restauranter er tilfredse og glade for samarbejdet. Derfor er det meget ærgerligt at du ikke har modtaget den ordre, som du bestilte til din familie og dig. Dette beklager jeg naturligvis også rigtig mange gange for.

Når man laver en ordre over Just-Eat, sender vi ordren ned til restauranten, hvor de modtager den som en bon på en maskine. Vi oplyser ikke restauranten din e-mail adresse og de kan derfor ikke kontakte dig via mail. Restauranten modtager kun dine leverings oplysninger, og desværre har de fleste restauranter ikke en computer de kan bruge i restauranten. Derfor, er det som er meget vigtigt, at man som kunde kan kontaktes på de oplysninger man har skrevet og derigennem undgå en ærgerlig situation, som du selv har været udsat for her.

Da restauranten har lavet maden, og forsøgt levering, ønsker de naturligvis også betaling for dette, dog som du også selv skriver, har du ikke modtaget den vare du har betalt for. Jeg skal med glæde se nærmere på din sag, og se om jeg kan finde en løsning der er tilfredsstillende for både dig og restauranten. Jeg vil vende tilbage til dig pr. mail, eller telefon.

Jeg håber ellers du på trods af denne oplevelse, en anden gang vil benytte Just-Eat, og får din en god dag.

Nemt og hurtigt.

Har kun positivt at sige om just-eat

let og enkelt

alt godt til den dogne

Hurtigt og velfungerende

Giver en hurtig adgang til fast food i lokalområdet.

Hammersmart!

Internethandel og takeaway i en 50/50mix !.. Smart.

Just-Eat.dk Aps

Samme varer, men til en dyrere priser.

Jeg var forundret over at opdage, at prisen på mange varer er dyrere via just-eat end de er, hvis man går direkte til forretningen.
Det burde være muligt for just-eat at tjene penge uden at gøre produkterne dyrere, i og med at forretningerne burde give procenter til just-eat. De fleste justeat bestillinger går fra kunden til en forretning, som kunden ellers ikke ville have opdaget/benyttet er min teori.

Hej Martin.

Mange tak for din bedømmelse.
Vi har en politik hos just-eat, som siger at priserne skal være ens i restauranten, og på vores side. Vi er derfor også ved at gennemgå de forskellige restauranter, for at sikre os at priserne er de samme, men desværre tager dette noget tid.
Dog hvis du skulle kende til en specifik restaurant, må du meget gerne sende dette tilbage til mig på trustpilot@just-eat.dk. Så vil jeg med glæde se på det.

På forhånd tak for hjælpen.

Lidt lala

Har flere gange bestilt og betalt direkte på justeat. Men er så blevet ringet op, at de alligevel ikke vil bringe maden, da jeg bor for langt væk. Så må de jo lade være med at acceptere min ordre i første omgang. I mit univers er en deal en deal, og den laver man ikke om på. Just Eat har i den forbindelse ikke været meget bevændt, en beklagelse er fin, men et pålæg til deres leverandører om at opfylde aftalen burde være en selvfølge. Nå men når et er sagt, har jeg kun fået fremragende mad leveret fra de leverandører der kommer.

Hej Torben

Der er ingen tvivl om at det bestemt er meget irriterende hvis en ordre bliver annulleret af restauranten, efter den er blevet accepteret. Men det er blot mennesker der står og accepterer ordrerne, og alle kan desværre lave fejl. Men hvis du har mulighed for at vende tilbage til mig, med navnet på den specifikke restaurant der laver denne fejl, vil jeg med glæde ringe til dem og se om dem og jeg kan finde en løsning, der også vil passe dig som kunde. Du må meget gerne sende navnet til trustpilot@just-eat.dk

Ellers er jeg dog rigtig glad for at høre at du er tilfreds med det bestilte mad, og Just-eat, når du ellers har benyttet vores side.

Jeg håber at høre fra dig.

Nem og praktisk

Bestilling via just-eat er altid nem og praktisk, og har aldrig haft nogle problemer med det. Works like a charm.

Let og overskueligt :D

Det er nemt og simpelt at bestille mad fra mange forskellige madsteder :D

fantastisk

god og hurtig behandling samt let og over skulige hjemme side

Just-Eat.dk Aps

Nemmere kan det ikke være...

En rigtig god side, der er kommet der...
Vi bruger det mindst 1 gang om måneden... ... Dog vil jeg sige
- som mange andre - at det der pointsystem, er lidt noget skrammel... Sorry to say... :/
Sku' der gives 5 *'er, sku' der ha' været nogle 'gaver' man rent faktisk gerne vil ha' :o)

Hej Pia.

Mange tak for din bedømmelse.
Det er dejlig at høre at du er tilfreds med vores side, og vores koncept, tak for det.
Med hensyn til pointshoppen kan jeg informere om, at vi i øjeblikket opdaterer vores produkter på den. Jeg håber der i den nærmeste fremtid vil komme nogle produkter, som også kan vække din interesse.

Du må have en god dag.

Just-Eat.dk Aps

Hvordan kan man andet end elske JustEat?! :)

JustEat er jo et fantastisk koncept, når man ikke gider at lette røven eller ikke lige kender det bedste pizzaria i byen. Dog kune de godt gøre noget mere ud af anmeldelser på siden, da jeg sidst jeg bestilte fik en pizza fra et ret dårligt sted med få gode anmeldelser. Dog er det ikke nok til, at de ikke skal have fem stjerner herfra :)

En okay bestillingsside

Nem at bestille udfra... MEN point systemet kan jeg slet ikke bruge til noget, de gaver man kan vælge er virkelig uinteressante.

Så derfor kun 3 stjerner

Hej Hanne.

Mange tak for din bedømmelse.

Jeg beklager at du ikke er tilfreds med vores pointshop system. Dog er det dejlig at høre at du nyder vores hjemmeside, som jo også er vores hovedfokus.
Udover dette kan jeg fortælle, at vi i øjeblikket opdatere vores pointshop gaver. Jeg håber der snart også vil være noget, som du får lyst til at bruge dine optjente point på.

Du må have dig en skøn dag.

Skønt!

Så nemt og super hurtigt, hvis man vil have mad udefra!

VIRKER

Hjemmesiden virker og maden leveres som aftalt

prisen

jeg synes det er lidt dårligt at man skal bruge en onlinetjeneste, der så gør maden dyrere end hvis man ringer direkte til butikken. jeg har nu været ude for i hvert fald to steder, hvor tingene bliver 10 % dyrere hvis de bestilles over just-eat, så jeg er begyndt at overveje ikke at bruge det mere

Hej Maibritt

udemærket...men

Bestilte mad sammen med nogle gode venner, men den ene pizza manglede noget tilbehør.

Hej Kim

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager meget, hvis du ikke har fået alt tilbehør. Hvis du skulle være så uheldig at opleve det igen, vil jeg meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 70208590, via vores chatsystem eller på vores facebookside: www.facebook.com/justeat.takeawaymadeeasy

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail til os på trustpilot@just-eat.dk

Med Venlig Hilsen
Mette, Kundeservice
Just-Eat

Genial hjemmside

Aldrig problemer. Godt koncept. De kan ikke gøre for enkelte steder ikke er perfekte, men kunne ikke have overlevet min studietid uden just-eat.dk

Just-Eat.

Det er en service at man også som superkok kan få andre til at lave maden, den dag man er lidt sent på den med indkøbene.Den dag man er i dårligt humør, og ikke kan beslutte sig for hvad man vil have at spise. Så er der Just-Eat, på internettet. Et GODT sammensat menukort, i de fleste restauranter, og en dejlig ret på din tallerken indenfor en times tid. Det kan da ikke være nemmere!

Fint

God ide men koster lidt mere

Hej Hans

yiiiirrr

Super nem madbestillig :)
de havde fået den sidste stjerne hvis ikke de havde fjernet den del hvor man lige kan få kredit i nogle dage ;)
det ikke altid pengene er der de sidste 3-4 dage i måneden ;)

Just-Eat.dk Aps

Tager overpriser.. Dog virker systemet..

Syntes simpelt hen det er for meget at priserne er dyrere derinde end nede i forretningen..
Så ringe af Just-eat at de også skal tjene penge på forretningen udover alt det andet de tjener kassen på..

Hej Catja

Fantastisk ide.

Hvem har ikke købt mad gennem Just-eat en søndag med tømmermænd?

Gotta love it!

holder hvad de lover

god service, holder hvad de lover

Just-Eat.dk Aps

Spis ude hverdag, hjemme hos dig selv

besøg hjemmesiden Just eat, og gå på oplevelse i alverdens mad oplevelser, nemt og billigt

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk