[REPLY]
I forbindelse med vores køb af nye vinduer og døre, blev vi egentlig mødt med stor imødekommenhed og alt kunne sådan set lade sig gøre, og kvaliteten skulle være super. Så der skulle ikke være eller blive noget at komme efter lovede sælgeren.Vi fik da også leveret og monteret vores vinduer/døre, men håndværkeren var noget hårdhændet og de gamle vinduer/døre var skåret i stumper og stykker, hele vores karm + side i klinker i køkkenet var revet ud, der var flere revnede klinker i badeværelset, og i det hele taget så det ud som om alt var noget moklet. Så det sælgeren havde lovet med at vi kunne gøre med vinduerne/dørene som vi ønskede holdt overhovedet ikke stik, egentlig ret træls eftersom vi havde solgt de 2 hoveddøre. Dette er bare ikke ok. Der var også blevet garanteret at håndværkeren ville dække af indenvendigt, da vi også lige havde fået nye elradiatorer/og nymalede paneler, her kunne vi da så konstatere at der var skomærker trykket ind i panelerne, og smuds i elradiatorene. Så det har nok været så som så med den afdækning! Der har ved monteringen været boret i vinduernes rammer, som de ikke har renset godt nok efterfølgende, så nu står vi med rust i vores inderkarme, på helt spritnye vinduer er det heller ikke særligt heldigt, der har været en servicemand ude i forbindelse med andre fejl og mangler, som har forsøgt at rense rusten væk men dog uden held.Blandt de øvrige fejl og mangler kan nævnes: 2 udvendige glasfuget som allerede var ødelagt fra starten, 1 stk. teressedør som gik rigtig stamt, som der egentlig skulle være stop på så den kunne låses i forskellige positioner dette blev først udbedret ca. 1½ mdr. efter og imellemtiden har vi også fået tilsendt et håndtag til døren som vi selv skulle skifte, da de mente at problemet var håndtaget? hvor er kvaliteten/servicen her? Nu står vi her flere mdr. efter, hvor der efter henvendelse til JVK´S sælger ikke har været noget opfølgning fra hans side, tværdig imod blev vi fejet af ved sidste henvendelse med en kommentar om at der var ting som hørte til bagatelgrænsen, og at småridser/hakker måtte man leve med. Han kunne da godt komme ned og kigge på det, men det ville vi ikke få noget ud af! Vi måtte også vente på vores regning, den har vi lige fået sidst i januer, til trods for at vinduerne/dørene blevt monteret i december, og sælgeren havde lovet at vi skulle kunne betale inden årets udgang, så vi kunne benytte os af håndværkerfradraget hvilket trods alt udgjorde en vis sum, dette er simpelhent bare ikke godt nok! Vi må simplehent skrive dette, da vi helt har opgivet JVK, og til trods for dette nu 3 mdr. efter står med 4 vinduer som er skæve iforhold til karmen + en teressedør som hænger, og alt service og opfølgning åbenbart er glemt fra JVK´s side. Men nu har de jo også fået deres penge!! Vi vil bestemt ikke anbefale JVK til nogle, tjek et andet firma! P.s. Nu kan det så godt være at vi alligevel får håndværkerfradraget, men det er bestemt ikke JVK´s fortjeneste.
Jeg har handlet ind til et helt hus i forbindelse med ombygnbing. Alle aftaler blev overholdt, og leveringen foregik på det aftale tidspunkt, og varerne var uskadte og helt i orden ved leveringen.
Det værste ved handlen var vognmanden der leverede vinduerne, han havde en fremtoning, der var absolut utålelig, han troede alt handlede om netop ham og den måde han ønskede at aflevere varerne på. Han ville bl.a. rive stolper op til genboens indkørsel for de var placeret fuldstændig uden hensyn til trafikken. Den anden babo have sæt træer der var helt forkert placeret, og burde rives op, det hel handler om at han var en dårlig chauffør og ikke kunne styre lastbilen, jeg har harft meget større biler med varer.. Endelig var der tale om en privat indkørsel, hvor han overhovedet ikke har noget at komme efter.
Han gad ikke vente på at jeg lagde en plade ud han kunne køre på, så vinduerne kunne komme indendørs i stedet for at stå udenfor. Jeg løste selv problemet efter at han var kørt, for det handlede kun om at komme af med ham så hurtigt som muligt.
Alle vinduer og døre er nu opsat og alt er tilfredsstillende. Iøvrigt fik jeg en god behandling hos den lokale jvk butik.
J. Appelquist
Medarbejderne er super venlige og i mødekommende. Virker faglige kompetente.Døre og vinduer der er leveret til tiden, er pæne og virker som en god kvalitet.
MEN proces for montering og rettelse af div. små fejl, der må du væbne dig med mere tålmodighed end jeg nogensinde havde troet. Proces for betaling den kører fint, trods der ikke er monteret noget.
Levering i uge 34 til tiden, med lovet montering i uge 35, det blev så montering i uge 38. I uge 36 trak JVK den sidste 1/3 af betalingen, som først skal betales efter monteringen. Jeg gjorde opmærksom på, at der i min kontrakt stod, at beløbet først ville blive trukket efter montering og at jeg jo nu ingen mulighed havde for at holde noget betaling tilbage, hvis vinduer og døre ikke blev monteret.
Da tømreren som JVK havde givet opgaven til, endelig startede efter adskillige mail, sms og opringninger fra mig, kunne de ikke nå at blive færdige i uge 38 og måtte komme tilbage senere og lave det sidste. Det krævede igen flere mail og sms fra mig, og det lykkedes så at få en aftale i uge 42. I perioden fra uge 34 til uge 42 lovede at tømreren at komme, ikke mindre end 6 gange hvor jeg var hjemme, det vil sige den ene gang, fik jeg min mor til at komme med toget fra Valby til Holte og være der en hel dag, hvor familien ikke var hjemme. Tænk 6 dage hvor han lovede at komme, men blot udeblev. Den sidste gang han var her, må jeg indrømme at jeg var noget gal, for udover de 6 dage, skulle jeg også være hjemme de 5 dage der blev brugt på montering, eller jeg kunne jo også bare have givet min nøgle til en meget ustabil, men bevares meget sød og imødekommende tømrer.
Det skal dog siges, at som plaster på såret, fik jeg på den ene dør, nogle lidt pænere paneler og han ville sende en murer ud og reparerer de skader der var kommet under udskiftningen. Jo jo mureren er da ikke kommet og nu svarer tømreren hverken på mail eller sms.
Jeg venter stadig på en servicemand der skal lave de sidste mangler, jeg har talt med JVK, servicemand, sendt mail, alle meget flinke men hvad hjælper det. Den proces startede i september. En ting man da kan glæde sig over i disse krisetider, er at de samarbejdspartner som JVK har, er flinke og har så meget arbejde at de ikke har tid til kunderne. Jo, uden kunderne ville vi alle have så meget mere tid ☺
Jeg har fået monteret 1 stk. hoveddør, 2 stk. mindre vinduer og 2 store dobbelte terrassedørspartier, ikke en uoverskuelig opgave.
Jeg venter stadig og laver en opdatering her på siden når de sidste ting er lavet, såsom mureren, servicemand som skal skifte en roset på låsen der vender forkert og et terrassedørsgreb som ikke virker, heldigvis havde jeg købt ekstra selv, ellers havde jeg haft en terrassedør der var låst siden september.
Jeg synes jeg har været tålmodig, men hvad fa… skal jeg gøre, nu prøver jeg så at skrive her, måske det betyder noget.
Hilsen Tina Ruff
Eigil Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig
Hej Tina
Vi er meget kede af, at din oplevelse med montage af vinduer og døre har været så dårlig, som den har. Det er uacceptabelt - og vi forstår fuldt ud dine frustrationer.
Vi har netop været i kontakt med de involverede håndværkere for at følge op på din sag - og de har informeret os om, at alt skulle være løst nu. Er det ikke tilfældet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os hurtigst muligt.
Vi håber, du trods alt er glad for dine døre og vinduer og at disse lever op til dine forventninger. Derudover vil vi fortælle, at dit forløb er noget, vi har taget meget alvorligt - og til efterretning med det formål at det ikke skal ske igen.
De bedste hilsner
Jydsk Vindueskompagni
Hej
Har handlet nogle mahogni døre og vinduer med Jyskvindueskompagni.dk og har været fuld tilfreds, både med levering og finish på døre/vinduer.
Havde dog lidt problemer med et terrassedør som bandt en smule og et par bundglaslister. som var revnet lidt i hjørnerne.
Vi kontaktede Jyskvindueskompagni og de sendte reklamationen videre til deres servicemand C. Helms.
C.Helms kom nogle dage senere og kiggede på listerne og meddelte at de bare skulle skiftes. Han kom nogle dage senere og skiftede lister og fiksede døren og alle er glade.
Flot og hurtigt arbejde af C. Helms som forøvrigt er en flink fyr.
Set med mine øjne, kan jeg kun varmt anbefale Jyskvindueskompagni.
11 Vinduer og 2 hoveddøre i bedste kvallitet kom som lovet uge 23 og håndværkeren uge 24 hvor ofte sker det lige ?. En lille målefejl gjorde at vi måtte vente lidt med de sidste 2 vinduer, men fejlen som var deres blev rettet i løbet af et par timer, så alt ialt er vi særdeles tilfredse.
Mvh. Ib og Eva Sejersen Hundested
Jeg har også handlet med jvk op til flere gange igennem de sidste 15 år og må sige at det altid har været superpro service og at deres aftaler holder de 100% hele vejen igennem.Om deres produkter som de har leveret til mig kan jeg kun et at sige super lækker kvalitet og har ikke fundet så meget som 1 eneste fejl på nogle af min vinduer og døre,så det må da kun være rimeligt at de skal have 5 *****stjerner af mig.
JVK forsæt i bare det gode arbejde det betaler sig :-) Mvh Peter Warlund Aalborg
Her følger vores historie om køb af vinduer hos Jydsk Vindueskompagni A/S
Det er ikke ment som skræk og advarsel, blot en fortælling om vore problemer. Så er det op til læseren at tolke den.
Sommeren 2003 stod i ombygningens tegn, vi ville lave en ny overetage og et nyt køkken. Vi havde lige malet stuen og mente at resten af huset måtte stå for tur. Det blev dog noget mere omfattende end først antaget, men det er en anden historie.
Huset fra 1902 var forsynet med de originale vinduer nogle steder og desværre havde 70’ernes renoveringstrang taget resten. Så vi mente at det nok var en god ide at sætte nye vinduer i der hvor de ”gamle” utætte termoruder sad.
Vi kiggede rundt omkring på nettet og fandt ud af at jydsk vindueskompagni a/s (herefter kaldet jvk) havde den rette blanding af pris og kvalitet. Vi er godt klar over at der findes mange andre der laver vinduer der er bedre eller billigere.
Vi henvendte og via nettet til dem og fik en ca. pris på de elementer vi skulle bruge. Efter at have studeret tilbuddet besluttede vi at skifte fordøren og et vindue mere for nu at tage det hele på en gang. Jeg målte de eksisterende vinduer (udvendige karmmål) og vi ringede til firmaet.
Vi ville have dannebrogsvinduer, men efter at have snakket med sælgeren fandt vi ud af at det ville blive for meget karmtræ og for lidt glas i den slags vinduer. Vi besluttede at få en anden type der ligner dannebrogsvinduer. I stedet for 4 vinduer der kan åbnes er der kun 2 der så løber i hele vinduets højde, dog med gennemgående karm. De ligner altså dannebrogsvinduer. For dem som vil se dem kan det nævnes at det er type 636 www.jvk.dk . Vi ville også have en fordør, og besluttede os for en med 4 små ruder øverst i døren (type 512), og et sideparti med samme udseende. Sidst med ikke mindst ville vi have 2 tophængte tagvinduer, de skulle sættes op på overetagen som erstatning for det gamle og meget lille tagvindue. Jvk forhandler tagvinduer af mærket Fakro (minder meget om velux men til den halve pris)
I starten af August ringede jeg til firmaet for at bestille vinduerne og døren. Her starter de første problemer.
Sælgeren fortalte at med de karmmål min dør havde ville det blive svært at få en dør, om ikke jeg bare kunne mure lidt til i min døråbning og så droppe sidepartiet? Nej, det kan jeg ikke for døren er omgivet af en frise og det vil se dumt ud med en mursten muret ind mellem dør og frise. Det overbeviste ham ikke, han blev ved med at mene at det kunne løses ved at mure lidt til. Jeg tog derfor et foto af min fordør og vi kørte ind til firmaet i Roskilde. Efter at have vist ham fotoet overgav han sig og vi ”fik lov” til at bestille en dør, med et dørblad på 60-70 cm! Det skal lige nævnes at vores nuværende dørblad er 77cm, og at der er sideparti på. Efter langvarige ”forhandlinger” fik vi dog den dør vi ville have.
Vi bestilte herefter de vinduer vi ville have og så skulle der vælges farve, problem nr. 2 opstod!
Vi valgte en cremehvid til alle vinduerne undtagen 1 som skulle være i en lys grå farve.
Sælgeren sagde at den hvide var ikke så god for den lignede en hvid der trængte til at blive malet (hvis det er deres mening hvorfor har de den så i udvalget??) men vi holdt fast og efter 5 min fik vi lov til at få den farve vi ville have. Bestillingen blev gennemført og vi fik et tilbud udskrevet.
Problem nr. 3! Tagvinduerne var ikke tophængte! Vi fik rettet det og spurgte om vi kunne få tagvinduerne før resten. Det kunne vi ikke! De ekspederede kun hele ordrer, nå men så måtte vi jo så have tagvinduerne på en ordre for sig selv. Da vi fik den nye ordrebekræftelse var tagvinduerne igen ikke tophængte! Og min rabat på dem var forsvundet. Vi spurgte om hvor rabatten var blevet af og han sagde at eftersom ordren kun var på 2 tagvinduer kunne vi ikke få rabat. Det hjalp ikke da jeg gjorde opmærksom på at vi jo også havde bestilt en masse andre elementer. Vi fik dog til sidst vores rabat og alt var nu i orden.
Næste dag fik vi så en ordrebekræftelse på begge ordrer med en leveringsdato, men så opdagede jeg at vores fordør pludselig var blevet 15 cm lavere og i en anden farve! Derudover var vinduerne pludselig forsynet med alm. glas i stedet for lavenergi glas. Jeg ringede og fik det rettet, sælgeren mente dog at det var os der havde været uklare i vores bestilling. Hvilket er ret godt gået for han havde fri den dag vi var derinde!
Ca. 1 uge senere fik jeg så et brev om at nu var mine tagvinduer kommet og jeg kunne komme og hente dem. Jeg ringede for at aftale afhentningstidspunkt og fik at vide at mine vinduer ikke var kommet. Da jeg spurgte om hvordan det kunne være at de så havde sendt mig et brev om at de var kommet dukkede mine vinduer pludselig op på deres skærm!
Men jeg fik hentet mine tagvinduer. Tømreren kom og pakkede dem ud. Vi opdagede nu at den inddækning de havde givet os med var den forkerte, men det klarede vi selv og vinduerne blev monteret.
Der går nu ca 6 uger hvor vi intet hører fra jvk.
I uge 40 ringer jeg så for at høre hvornår mine vinduer kommer. Jeg får den besked at de kommer sidst i uge 41 eller i starten af uge 42 (de var lovet klar i starten af uge 41) Deres vognmand ville kontakte mig for at aftale nærmere ang. levering. Det var jo dejligt at høre for det var efterhånden lidt koldt i huset uden vinduer (2 af de vinduer vi skulle have var beregnet til de 2 nye kviste vi har lavet på vores hus)
3 dage senere ringer jeg til JVK for at høre om de har en endelig leveringsdato, da det ville være rart at kunne planlægge hvornår jeg skulle skaffe folk til isætning af vinduerne. Nu starter problemerne for alvor.
Sælgeren kan ikke se mine vinduer på hans skærm! Han lover at finde ud af hvad der er sket og ringe tilbage inden kl. 15 samme dag. Kl. 17.00 ringer han og lægger besked på tlf. svareren ”De kommer tirsdag i uge 42”
Mandag i uge 42 ringer jeg for at høre hvad tid på dagen de kommer med vinduerne. Jeg får den besked at der er problemer med leveringen og at de ville ringe tilbage samme dag med nærmere besked. De ringer og lægger besked om at vinduerne er forsinket til uge 43! Hvilket de også har sendt mig et brev om, brevet ankommer dog først 3 dage senere (Jeg troede ellers at Post Danmark var EU's hurtigste)
Jeg ringer til firmaet for at høre hvad der er sket, og på nuværende tidspunkt er jeg ved at være godt utilfreds! Jeg forlanger at få noget afslag i prisen, som kompensation. Det kan sælgeren ikke tage stilling til og han lover at han vil få chefen til at ringe mig op. Det sker 1 time senere og det viser sig at han ikke har beføjelser til at tage den slags beslutninger. Men at jeg ville blive ringet op af salgschefen næste dag. 4 timer senere ringer han og lægger besked om at mine vinduer nu er klar til afhentning, vi havde ellers bestilt levering med fragtmand. Næste dag ringer jeg så for at høre om ikke de kan lave en fragtfri levering som kompensation, men det er ikke muligt! Jeg beder nu om at snakke med salgschefen. Han ringer mig op lidt senere på dagen, og efter en lang forklaring om maskinnedbrud på fabrikken og deres salgs- & leveringsbetingelser. Bliver vi enige om at de betaler fragten. Derudover får jeg forhandlet mig frem til at vi kan få et håndtag og en lås til vores dør på deres regning. Alternativt kan jeg få 500,- i rabat på nogle indvendige døre, men da jeg ikke har tænkt mig at handle der igen siger jeg ja tak til håndtaget. Jeg ringer til afd. Chefen i Roskilde og beder om at få et håndtag og lås.
Nu går jeg så og tror at alt er i orden, MEN det er det bare ikke…
Næste dag kommer fragtmanden med mine elementer, og inden jeg kan nå at checke om alt er der er han kørt. Jeg opdager at der mangler et vindue! Det er det vindue der skulle have en anden farve. Jeg ringer til jvk og de lover at ringe tilbage så snart de har fundet mit vindue, 1½ time går og jeg ringer til dem. De fortæller mig at de har fundet mit vindue på deres lager og at de vil sende det med en Mini Trans. Jeg orker ikke af spørge hvorfor de ikke har ringet tilbage med den besked.
1 time senere kommer mit vindue så og nu er alt i orden.
Men uanset om jeg har fået en fair behandling må jeg konstatere at jeg nok ikke handler med jvk igen. Efter jeg fortalte min historie til en kollega kom han med en lige så slem historie om dengang han købte vinduer hos jvk. Og en af mine venner der er selvstændig tømrer, er holdt helt op med at bruge jvk da han mener at deres vinduer er for dårlige og deres standardmål slet ikke er standard…
Fortsættelsen...
Historien om JVK Del 2
I foråret 2004 kontaktede en medarbejder fra JVK mig. Han bad mig slette mit tidligere indlæg i nyhedsgruppen dk.fritid.hus-og-have, idet han mente at det havde ligget der længe nok. Jeg spurgte ham om jeg havde løjet eller pyntet på historien efter hans mening, hvilket han ikke mente jeg havde gjort. Det var udelukkende pga. den dårlige omtale indlægget kunne medføre. De var villige til at give mig rabat på evt fremtidige køb, også selvom jeg ikke slettede det. De mente selv at jeg havde fået en meget dårlig service og det var de kede af. Jeg forklarede ham at jeg ikke kunne fjerne det helt fra internettet, og at det stadigvæk ville dukke op når man f.eks. søgte på google.
Under samtalen nævnte jeg at der var en mindre skønhedsfejl ved det ene vindue. Det ene vinduesfag i et dannebrogsvindue havde en mindre fræserfejl, men ikke noget jeg ikke kunne leve med. Han blev straks meget villig til at lave et nyt vindue til mig, hvis jeg blot lige ville sende ham et foto af fejlen. Da vi på daværende tidspunkt havde en del ting stående foran vinduet kunne jeg ikke komme til at tage et foto af vinduet og efter nogle uger glemte jeg det igen. Min kæreste spurgte en dag om jeg havde fået sendt det foto til JVK. Jeg skyndte mig at tage det og maile det til JVK. Der gik nogle dage så modtog jeg et brev fra JVK hvor de beklagede fejlen og lovede at lave et nyt vindue til mig. De ringede også for at være helt sikre på at vi snakkede om den samme vinduesmodel og hvilken af de 2 fag det præcist var. De fik alle oplysningerne og et par dage senere modtog jeg en ordrebekræftelse hvor der stod at jeg ville modtage mit vindue i uge 36.
Mandag morgen i uge 36 ringede de at nu var mit vindue klar og de ville sende det med fragtmand.
Jeg tænkte at endelig var der noget der gik som det skulle. Men da fragtmanden dukkede op havde han et vindue med uden sprosser og langt større end det vindue jeg havde. Jeg nægtede modtagelse og gik straks ind og ringede til JVK
Den medarbejder jeg skulle tale med var optaget, men damen tog imod besked og lovede at han ville ringe tilbage snarest.
JVK beklagede fejlen og lavede et nyt fag til mit vindue, og denne gang kom der en tømrer og monterede det.
Så for en gangs skyld gik det OK, med en henvendelse.
Efteråret 2008 skulle jeg så have min nye dør sat i, og da jeg vidste at den dør jeg havde ikke passede henvendte jeg mig til JVK for at få afklaret sagen, de nægtede hårdnakket at det var dem der havde lavet en fejl.
De fandt de oprindelige ”sagsakter” frem og ved en fortalelse kom en medarbejder til at indrømme at den oprindelige ordre indeholdt en dør på de mål som den skulle være for at passe.
Dette blev dog hurtigt trukket tilbage, men nu var ”katten ude af sækken”
De foreslog at jeg blot kunne lave dørhullet større, det på trods af at de havde modtaget et foto af mit dørparti og derfor kunne se at jeg har en gammel frise rundt om min dør.
De ville slet ikke høre tale om at det var dem der havde lavet en fejl, men tilbød dog rabat hvis jeg også bestilte noget mere f.eks. et vindue.
Da jeg alligevel havde planer om at udskifte vinduet på mit WC sagde jeg ja til tilbuddet.
De fik de korrekte mål, og lovede at denne gang ville det gå godt med ordren. De ville bevise at de kunne levere det lovede.
Det gik som det plejer… De kom med den ene undskyldning efter den anden om hvorfor de ikke kunne levere. Maskinnedbrud, problemer med leverandører, distributionsfejl osv. osv.
Da døren (og vinduet) endelig kom manglede lås og håndtag, samt den ekstra fyldning vi havde bestilt (vi har kattelem og ville gerne have mulighed for at sløjfe den igen)
Det hele endte med at jeg fik min ordre til meget nedsat pris, og jeg blev enig med JVK om at vi ikke skulle handle sammen mere.
Anni , Ronni Toft Nielsen, Jette Evers-Gross, Karsten Neve Petersen og Eigil Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig