We are hiring!

10 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

Mangler e-boks!

En nem og sikker netbank, men der mangler mulighed for at få sendt kontoudtog osv til e-boks.dk
Jeg forstår ikke hvorfor de ikke snart tilbyder den ydelse.
Det er alt for besværligt at manuelt skulle hente udtog igen og igen fra alle mine forskellige konti, og Jyske Bank sletter dem efter en hvis periode.

Alt post til e-boks.dk tak!

JyskeNetbank giver mulighed for at man kan lave et budget, som man kan dele med sin "rådgiver", og det er meget godt, men i modsætning til Danske Bank kan man ikke hente budgettet ned som et Excel regneark. Meget ærgerligt.

Tidligere lukkede jyskenetbank allerede kl. 23, men nu er der kun lukket fra kl. 02 - 05 om natten, hvilket er dejligt.

På plus-siden tæller, at de altid har været gode til at understøtte alle browsere og det holder stadig.

Udvalgt anmeldelse om Jyskenetbank

Mobil netbank er genial

Synes netbanken fungere helt fejlfrit. Layout og design er simpelt og stilrent. Dog er min kærlighed virkelig til den mobile netbank. Den App er skøn! Du kan logge på overalt, skifte valuta, overføre penge, se om du har fået penge etc. Jeg kunne i princippet blive ved fordi jeg sætter enormt meget pris på den.

Bliv ved med at være innovativ :D

Keep it simple

Nok ikke den mest avancerede netbank på markedet i dag men det virker, er simpelt, og så kan man logge på uanset hvor på kloden man er.

Det samme kan desværre ikke siges om JyskeNetbank Erhverv.

Jyskenetbank

Nem og overskuelig netbank.

God netbank, med mange faciliteter, og en rigtig god mobil-bank til smartphones.

Fejlfrit

Jyske Netbank har et perfekt system efter min mening. Sikkerheden er høj og serviceniveauet ligeså. Du får et nyt nøglekort når du kun har 20 nøgler tilbage og dit login er altid forskelligt. Når du er logget ind er det nemt og overskueligt at betale regninger og overføre penge.

Dejlig netbank

Nem og overskuelig at anvende.

Let at bruge

og man kan altid selv og sikkerheden er i top.

Jyskenetbank

Den mest overskuelige netbank...

...jeg har haft endnu (og jeg har haft en del).
Sjovt at det nye nemid med kodekort bare er en efterligning af det gamle jyskenetbank system. Fandt de lige ud af at det virkede i Danske og Nordea? *G*

Tryg ved netbank

Har benyttet netbank i en årrække - og har aldrig haft problemer. En af de gode ting er at man har adgang fra en hvilkensomhelst pc, når blot man har sit nøglekort med. Ingen software, der skal med på USB-sticks eller lign. Der er altid hurtigt svar på mails - 1 gang blev jeg ringet op få minutter efter, at min mail var afsendt!
Når jeg ikke giver 5 stjerner skyldes det, at netbanken har LUKKET mellem kl. 24 og 06.

Den dejligste bank..

Jeg kan kun anbefale denne netbank.

Nem at komme igang med. Gode og overskuelige menuer. Et godt kode-system, som jeg føler mig tryk ved.
Deres net-service fungere også, i mit tilfælde, rigtig godt. Sender man en mail, kommer der et svar; samme dag eller dagen efter, alt efter hvornår du sendte din.
Deres kodesystem fungerer også godt: Før jeg overhovedet var klar over at det snart var tid til at bestille nye koder, kom der brev fra dem, med nye koder.

Jeg har i hvert fald ikke fortrudt min tilmelding..
..Ej heller mit skift til Jyskebank..

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk