[REPLY]
Nye låger og skuffer til bad og garderobe monteret.
Super resultat og god pris!
Vi har fået renoveret vores køkken frem for helt nyt da skabene var i god stand og vi således undgik at skulle bruge tid og penge på de andre ting i rummet.
´
Lågerne er hvide med en flot udskæring i stedet for de gamle i mørkt træ og det har virkelig givet lys og fornemmelse for større rum. Det kan anbefales.
Vi valgte KøkkenManden.dk ud fra deres hjemmeside og senere blev udvalg og priser venligt og kompetent præsenteret af Thomas Olsen.
En rimelig pris dog lidt dyrre end vi regnede med, men til gengæld blev det så monteret færdigt.
Montøren kom med et par dages forsinkelse men blev færdig allerede samme dag, så ventetiden var hurtigt glemt og nu nyder vi bare vores "nye" køkken.
Låger, gavle og nye skuffer og alt passede, dog skulle en enkelt låger skiftes p.g.a. en fejl i overfladen.
Tak til KøkkenManden.dk og deres montør.
Vi fik renoveret vores køkken hos Køkkenmanden.dk, men hele oplevelsen var en sand katastrofe. Ejeren af virksomheden var meget flink inden køb, og der var ingen grænser for hvad der kunne lade sig gøre. Vi lagde meget vægt på at opgaven blev løst hurtigt, når først han gik igang, da vi bor i en lille lejlighed. Men tilgengæld var det ikke vigtigt hvornår han begyndte på arbejdet. Han lovede os 2-3 dage fra opgavens start, men faktum blev at vi boede i kaos i 2½ uge. Vi fik som begrundelse at vide at bordpladen ikke var kommet som han var blevet lovet, men vi kontaktede selv bordplade-leverandøren, og de oplyste os at de havde 100% levering i den givne periode, så enten lyver bordpladefirmaet eller vores køkkenmand. Hvad vi tror, behøver vi vidst ikke tydeliggøre. Derudover var resultatet SLET ikke i orden, skæve hjørner, og lappeløsninger overalt, vi fik i øvrigt slet ikke den rigtige bordplade som vi havde valgt, og de alu-lister han havde lovet os er blot plastic der skaller af ved den mindste kontakt. Jeg må på det kraftigste fraråde at bruge Køkkenmanden.dk selvom han er en høflig og velformuleret person, men han er desværre ikke nogen særlig god håndværker, og oprydning efter arbejdet er også en by i rusland.
Fakturaen fik jeg først efter jeg havde truet med at melde ham til SKAT for sort arbejde, det tog også en evighed.
Det var vores generelle indtryk at Køkkenmanden.dk altid forsøgte at springe over hvor gærdet var lavest, og han forsøgte at spise os af med såkaldte "kompensationer" som allerede var lovet i vores oprindelige tilbud... Ja jeg kunne blive ved, men jeg vil egentlig bare advare folk på det kraftigste imod denne køkkenmand.