We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

KA Net anmeldelser

KA Net Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af KA Net før du handler og giv selv din bedømmelse af KA Net 2
Middel
6.2 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
KA Net

Ændring i leveringstid, efter bestilling.

Jeg ringer til Ka-Net den 8. november for at høre angående levering af bredbånd. Da der ikke har været etableret bredbånd på min adresse før, skal der en tekniker ud og sætte det op.

Jeg lægger min bestilling hos Ka-Net den 10. november, og får at vide af en medarbejder at det vil tage halvanden uge, måske to uger at få installeret.
Jeg modtager et girokort, som jeg betaler den 16. november, og forventer så at få leveret internet, umiddelbart efter.

Idag, den 23. november, ringer jeg til Ka-Net, da jeg stadig ikke har hørt noget som helst angående mit bredbånd.
Nu ændrer forholdene sig pludselig, og jeg får at vide at det altså kan tage op til 21 arbejdsdage at få installeret mit bredbånd. Vi går altså fra max to uger, til nu over fire uger.
En fordobling af leveringstiden, EFTER jeg har lagt min bestilling.
- det er satme dårlig kundeservice.

KA Net

Udmærket

Hastigheden på vores internet er som lovet og prisen er fin

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk