[REPLY]
Jeg har lejet erhvervslokaler flere steder i København. Generelt har jeg kun haft gode oplevelser med erhvervsudlejning, men aldrig hos KAB. Den lokale boligforening levede aldrig op til aftaler, og hovedkontoret ulejligede sig ikke engang med at svare tilbage, når jeg henvendte mig. Man blev altid mødt af liggyldighed. Har i øjeblikket skrevet over 10 mails til KABs erhvervsafdeling de sidste 5 måneder og har kun fået et svar, nemlig at jeg kunne prøve at skrive til nogle andre i erhvevsafdelingen, for at se om de gad svare mig tilbage. Det gad de i øvrigt ikke og det gad heller ikke tage telefonen eller svare på beskederne på deres telefonsvarer.
Jeg har aldrig nogen sinde i mit liv oplevet så ringe kunderservice. Derudover skylder KAB os vores depositum der beløber sig over 30.000 kr. Et beløb vi indtil videre aldrig har fået tilbage 5 måneder efter vi fraflyttede. Jeg ved ikke om det er ligegyldighed, inkompetence eller direkte fusk og humbuk - men jeg er måløs over hvor ringe en oplevelse KAB har været. Jeg vil på det kraftigste advare andre om at leje erhvervslokaler hos KAB.
Jeg har stået i passive venteliste i næsten 10 år. Efter jeg meldte min status til aktiv, tog det et stykke tid inden der skete noget, men derefter tikkede der et tilbud eller to ind om ugen.
Ikke helt hvad jeg havde brug for, så jeg fandt ud af at min profil var oprettet uhensigtsmæssigt.
Efter mindre end 6 måneders bolig-jagt, har min kæreste og jeg nu fået vores drømmebolig i KBH. og dér bliver vi med sikkerhed boende indtil vi skal slæbes ud.
hende ælder receptionist som sidder på 1sal. hende må i da helved skift ud. . . hun er da slet ikke til snak med og bare mega sur hvergang
Syntes det er alt for dårligt at jeg med en anciennitet på 20 år og aktiv status i 5 år kun har fået 2 tilbud. De svarer ikke på mails og heller ikke på breve. Når man ringer sidder man i kø i en halv time, og man kan kun møde op personligt fredag fra 10-12.
Talentløs virksomhed!
Alt der står på kab-bolig.dk er sandsynligvis løgn. Har oplevet 5 gange nu at der står at vi enten får en bolig eller at en bolig er ledig, hvilket hver gang bare er løgn. Dette er 2011, ikke 1950!