Execution time: 1591ms

PERFEKT

9.4 / 10
81 kunder har anmeldt Kaffeagenterne
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 81 anmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.4 / 10 = PERFEKT. Med 81 anmeldelser er den statistiske signifikans acceptabel.

Kaffeagenterne - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 7 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (12. december 2009)

Stor kaffetest i Politiken med vores økologiske kaffe fra El Salvador, San Antonio Kooperatievet.

81 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

El Salvador San Antonio (Remmer & Co.) - Tjek.dk

politiken.dk

Indsendt af   (12. december 2009) (Rapportér misbrug)

Billige kaffebønner

www.dr.dk

Rist selv din kaffe i ovnen og spar mange penge på kvalitetskaffe. Besparelsen er 35-50% i forhold til ristet kaffe.

Indsendt af   (30. oktober 2008) (Rapportér misbrug)

Testvinder: Rancilio Silvia

ekstrabladet.dk

Rancilio Silvia espressomaskine fra kaffeagenterne.dk blev testvinder i Ekstrabladets test i 2008.

Indsendt af   (18. marts 2008) (Rapportér misbrug)

Test af espressomaskiner

politiken.dk

Test af 6 espressomaskiner fra 3.075,- til 12.495 - kaffeagenterne.dk leverede Rancilio Silvia + FrancisFrancis.

Indsendt af   (30. april 2007) (Rapportér misbrug)

Set på nettet

CO2 neutralt website

www.ingenco2.dk

Kaffeagenterne.dk er CO2 neutralt website.
Herved er CO2-udledningen
fra både website og brugerne af websitet neutraliseret ved køb af CO2-kvoter.
Kvoterne cleares i Energistyrelsens kvoteregister.

Indsendt af   (31. maj 2009) (Rapportér misbrug)

Billeder fra Espressobar.dk arrangement

nattehimlen.dk

Billeder fra Espressobar.dk's kaffearrangement hos kaffeagenterne.dk den 26. januar 2008.

Indsendt af   (26. januar 2008) (Rapportér misbrug)

Bror og søster staser på kaffebøner

www.aarhus.dk

Firmaerne Remmer & Co. samt Kaffeagenterne.dk er etableret af Thomas og Sanne Remmer, som begge har opgivet gode job for at satse på salg af kaffe.

Indsendt af   (17. juli 2007) (Rapportér misbrug)
Jacob Abildgaard

11. marts 2010

Super: et websted fokuseret på et isoleret område - og med viden omkring alt herindenfor!

Har købt bl.a. guldfilter, kaffeprøver og teprøver. Alt sammen til lovet leveringstermin. Det er første indgang til Kaffeagenterne.dk, og bestemt ikke den sidste!

Udvalgt anmeldelse om Kaffeagenterne

cm

Tylstrup.

1. marts 2010

Tip top pris & gratis levering m. informativ beskrivelse af kaffesorterne.

Tip top pris & gratis levering m. informativ beskrivelse af kaffesorterne.

1 x Espresso Classic - ristet

Moms 25%: 90,60DKK
Total: 453,00DKK

Steen Madsen

10. marts 2010

altid super service og hurtig levering..samt nye råbønner

sikker og god betjening....samt gode beskrivelser af kaffens oprindelse og risteprofiler

Henrik Jensen

10. marts 2010

Perfekt og hurtig service

Espresso Classic Økologisk er min absolutte favorit. Ren rund og uforlignelig til såvel ren espresso som latte.

H.Agesen

9. marts 2010

Hurtig ekspedition, alt ok.

Har købt rå kaffebønner, prisen var fin og ekspeditionen hurtig og korrekt.

Kasper

Stabil og god kvalitet.

Jeg har købt min Rancilio Silvia maskine og Rocky kværn ved Kaffe-agenterne for flere år siden og har lige siden købt bønner, rengøring og udstyr løbende.

Thomas leverer en god og stabil kvalitet af ristede bønner og har været meget fleksibel ift specialønsker.

Mvh
Kasper, Århus

Carsten Nielsen

God oplevelse

Bestilte diverse tilbehør til min Rancilio Silvia, og modtog det hele samlet den efterfølgende dag.

Løbende mailkorrespondance med butiksejeren ifm. købet forløb hurtigt og præcist.

Jeg kan i øvrigt anbefale folk at lægge vejen forbi den fysiske butik i Århus, hvor man også får en super service!

Thomas

6. marts 2010

Super !

Jeg køber jævnligt kaffe herfra og hér får man god kaffe til rimelige priser. Dertil kommer at servicen er super når der behov for hjælp.

Jeanne Jørgensen

5. marts 2010

super hurtig betjening

Yderst tilfreds med 'Kaffeagenterne' - let at bestille, hurtig levering, ingen problemer.

Morten Mønsted

5. marts 2010

Alt som det skal være!

Hurtig ekspedition og alt er som det skal være med de modtagede produkter. Forsvarligt pakket og selve kaffen kom i ventilposer, super!

Lena Kudahl

4. marts 2010

Otroligt bra service

Jag är imponerad. jag beställer varorna på förmiddagen ena dagen och har dem i handen dagen efter. Allt var med och allt fungerar. Då har man absolut ingenting att klaga över. Jag kan verkligen rekommendera dem både med deras lättanvända webshop och med den otroliga snabba leveransen. Jag kommer tillbaka. Lena

Jens Petersen

3. marts 2010

Tak for kaffe

Jeg har købt kaffe - prompte levering og ingen problemer :-)

Pia Holmgaard Jensen

3. marts 2010

Tilfredsstillende, god service og varer i top kvalitet.

Jeg er rigtig godt tilfreds, fik mine varer på kun 2 dage, og kunne derfor nå at give en lækker værtsgave. Dejligt med info om virksomheden vedlagt, og gode råd til anvendelsen af varerne og ideer.

Bent Jørgensen

28. februar 2010

Hurtig levering med tilhørende information

Har endnu ikke testet kalkfjernerproduktet, men ser ud til at være et godt produkt til en god pris

Henrik Langkjær

26. februar 2010

Service og levering

En butik der kun kan anbefales. Jeg bestilte bl.a. noget grupperens til min espressomaskine. Der skal ikke bruges ret meget af gangen, så bestilte kun en lille pose på 18 g. Den var udsolgt, så fik en bøtte på ca. 500 g. i stedet for. Uden beregning! Så bliver servicen ikke bedre. Det er ikke første gang jeg oplever en super god service og det er ikke sidste gang jeg handler der.

Heine

24. februar 2010

hurtig levering

som det skal være.
Altid en fornøjelse.

Maja og Erling Egelund

20. februar 2010

God service og hurtig ekspedition

Jeg bestilte en kaffekværn og noget chokolade, som indtul har fungeret upåklageligt.
Ordren blev ekspederet hurtigt, men postdanmark formår som sædvanlig ikke at levere pakken hurtigt. Jeg glæder mig til den dag, hvor en pakke når frem dagen efter den er bestilt, hvor postdanmark er omdeler. Det har jeg kun oplevet ved bestilling af varer fra Italien :-|

mattis

18. februar 2010

altid god kaffe

kaffen kommer altid meget hurtigt og er frisk-ristet. man får altid god kaffe og vælger man de gode varianter og betaler lidt ekstra får man superkvali....

B grausen

16. februar 2010

guld kaffefilter

Mit guldkaffefilter kom første hverdag efter jeg havde bestilt, det lever også op til det lovede.

Jesper Schou

16. februar 2010

Kan ikke gøres bedre!

Hjemmesiden og beskrivelsen af varerne er god. Selve købet forløb uden problemer overhovedet.

Anna Olsson

15. februar 2010

Fin service

Vi købte en kaffemølle og den kom som sædvanligt dagen efter ordren var afgivet. Flot service, ingen problemer. Heller ikke da risteren gik itu, er fik vi hurtigt tilsendt en adresselabel, vi sendte maskinen til jer og vips blev den lavet. Ingen problemer eller tovtrækkerier, kun positive oplevelser.
Mange hilsner
Keld og Anna Olsson

Thyge Herthoni Hansen

13. februar 2010

God købmandskab.

Jeg har købt ristet og rå kaffe samt filter til vandkande hos Kaffeagenterne. Selv om en af produkterne var udsolgt, og leverancen faktisk var ude af døren, nåede jeg alligevel at få arrangeret et tilsvarende produkt som blev leveret samtidig med de andet bestilte. Indpakningen var også ganske upåklagelig forsvarlig pakket. Det vil jeg kalde for en god købmandskab.

Klaus Munch Haagensen

13. februar 2010

Hurtig og pålidelig levering

Varen kom blot 2 hverdage efter bestilling. Kommunikationen var god undervejs og desuden var produktet præcis som forventet - eller næsten bedre end forventet.

Vita

12. februar 2010

Fantastisk net-butik

Har handlet hos kaffeagenterne.dk flere gange og hver eneste gang med super-hurtig og fin service. Deres kenya-kaffe er sublim, og alle andre prøvede produkter har også været udsøgte.
Kan varmt anbefales!!!

Morten D

Tip top

Fuldstændigt problemfrit - endnu en gang.

Otto Mathiassen

Fantastisk

Virkeligt flot med en service der siger spar to til næsten alt hvad jeg har været igennem. Flot!

Søren Weimann

9. februar 2010

Hjælpsom, pålidelig og lynhurtig levering

Jeg har kun gode oplevelser med kaffeagenterne.

Hver gang jeg har bestilt, kaffe eller kaffe-"værktøj" har leveringen været lynhurtig. Oftest er pakken leveret dagen efter.

Kaffeagenterne har også været behælpelig med f.eks. at skaffe et nyt låg til min rister, da jeg selvforskyldt ødelagde det gamle... og det var helt uden beregning.

Helt uden beregning får kaffeagenterne min varmeste anbefaling

KH

7. februar 2010

mangelfull informasjon om forsendelseskostnader

ved innkjøp av kaffe over et gitt beløp skulle forsendelsen være gratis; det sto ikke noe om at dette ikke gjaldt Norge; jeg visste at kaffen ville bli dyr siden det også ville bli mva i Norge, men med forsendelse ble prisen latterlig

Anita

kaffeagenterne :hurtig levering, god indpakning

har købt verdenspakken med 4 forskellige typer hele ristede kaffebønner
fik dem hurtigt leveret, emballagen var fin, men kunne godt tænke mig at de lage en vejledning til de forskellige kaffer (forslag til dosering, trækketid m.m)
om ikke andet så vil det kunne komme en nybegynder til gode.

Jørn Larsen

hurtig levering

Jeg bestilte et udløbsrør til min moccamaster, dagen efter kom jeg i tvivl om det nu også var det rigtige, spurgte pr. mail om det ville passe til min GCS model, fik svar to timer senere at det ikke ville passe men de kunne få et der passede til samme pris, tre dage efter fik jeg tilsendt et udløbsrør der passede,
Rigtig god service, og hurtig levering

Tom Lykke

Nem og hurtig levering

Jeg shopper meget online og denne netbutik er blandt mine absolut foretrukne. Udvalget er stort og eksklusivt og hurtig levering.

bonne

5. februar 2010

Perfekt som altid

Nem og hurtig bestilling. Levering som lovet

Hansen

5. februar 2010

Fin service

Har købt kaffe flere gange ved kaffeagenterne normalt hurtig levering og ingen problemer med den købte vare..

jan

4. februar 2010

ja......mindre kan ikke gøre det, har handlet nogle år og det hare været en fornøjelse:-)

har købt kaffe abonnent og utalige poser oveni......finurlig elkedel med digital og lys der skifter farve med varmen.....2 brita vandkander....kalk strips og diverse.
ros.....nem overskuelig opdateret hjemmeside....deres kaffe abonent er frisk og billigere end andre.....fin hurtig service og fart på leveringen bestil inden kl.14 og det er leveret næste dag,hvis post.dk ellers kan følge med......

SÅ U.G. TIL KAFFEAGENTERNE.DK

Peter Raun

Fin service

Ingen problemer, fin indpakning. Behandlede returvare uden problem.

Sune

4. februar 2010

Kun gode oplevelser - og god kaffe!

Gennem længere tid har jeg bestilt forskellige kaffesorter hos kaffeagenterne.dk, og har udelukkende haft gode oplevelser, både hvad angår de fremsente bønner og den service, kaffeagenterne har ydet. Det er muligt, at min begejstring for kaffen smitter af på agenterne, men kaffen, de kan levere, er så god, at de i så fald fortjener det!

Søren Hammer

4. februar 2010

Altid god service og top kvalitet

De leverer gode kvalitetsvarer til gode priser og jeg er yderst tilfreds (har handlet med dem i gennem 3 år - og vi bruger MEGET kafffe :-)

Christian Brøndum

Perfekt levering

Grønne espresso bønner. Det eneste problem er mine barista evner!!!

Geoff Martin

Happy return customer!

We regularly buy our coffee from Kaffeagenterne.dk. We found them because it was one of the few places we could find decaffinated espresso beans in Denmark. Now, we rarely buy coffee from anywhere else. The quality of the beans and the service are great!

Andreas Heiberg Skouby

30. januar 2010

Dårlig pasform

Købte en GoldPro dyse til en VBM, men pasformen var ikke tilfredsstilende, og det var derfor nødvendigt at montere en ekstra pakning for at den var tæt.

Det skal dog siges at selve købet forløb hurtigt og nemt, have pakken dagen efter den blev bestilt.

Erik Thomsen

28. januar 2010

Jeg har handlet en del med Kaffeagenterne og er særdeles tilfreds med de produkter og den service, der følger med handlerne. Der var et lille problrm med den sidste forsendelse. Det blev uden bøvl rettet øjeblikkeligt. Jeg kan anbefale andre at benytte Kaffeagenterne.

Allan Juhl

Super med super på.

Jeg har handlet hos kaffeagenterne.dk ca. 10 gange, og det kører bare.
De havde et tilbud på et tidspunkt hvis man bestilte varer inden 8 dage, ville man få et lille kaffe træ,
Det fik jeg ikke ( min fejl ) jeg havde ikke tilføje det til min liste. Da jeg ringede og fortalte min historie, gik der 2 dage, og jeg havde et fint lille kaffe træ uden beregning :-)

Jacob Clausen

Leveringsdygtig hvergang !

Har købt kaffe, udstyr, maskine mv. Altid hurtig levering. De mangler dog at besvare tlf når man en gang imellem har brug for personlig kontakt. De svarer dog altid på mails.
Bestemt anbefalesværdig netbutik.

kalle

mkt hurtig leverans!

smidig site och snabb leverans. kommer att anvænda kaffeagenterne igen.

Jonas Andersen

God service & produkter

Jeg har handlet med kaffeagenterne en del gange over de seneste år. Og der har aldrig nogen sinde været antydning af problemer. Og kvaliteten er top hele vejen.

Selv da post danmark smed en ret dyr forsendelse væk, et par gange i træk, sendte de bare en ny uden at kny.

Nicolai Markmann

23. januar 2010

Super service til hjemme risteren in spe

Jeg vil gerne anbefale Kaffeagenterne til andre som barsel med at springe ud som "hjemmeristerer". Har lige købt en Behmor 1600 - Thomas supplerede købet med nogle prøveposer - så jeg var i gang.
Leveringen var super hurtigt (dag til dag), hvilket jeg troede var en umulighed taget Post Danmark i betragtning. Tak til Kaffeagenterne - I'll be back !!

Mads

22. januar 2010

Super service - hver gang!

Jeg bruger kaffeagenterne når jeg køber grønne bønner. Jeg har købt over 20 kg bønner fordelt over de sidste 1½ år, samt min Rancilio Silvia espressomaskine, hos Kaffeagenterne. Der er super service, hurtig levering og god feedback hver gang!

Orla Møller

19. januar 2010

Alting er i orden

Website fungerer, bestillingsprocedure m.v. fungerer, hurtig levering som lovet.

Anne Brandt

18. januar 2010

Deres net-butik er meget forbrugervenlig og man kan meddele dem sine ønsker og evt. forbehold samtidig med at man bestiller. OG jeg havde varerne i løbet af 2 dage - i fin stand!

Jeg købte 3 sæt termo-krus og ville kun have nogle bestemte farver.Dette kan man let kommunikere samtidig med at man afgiver ordren. Dejligt. Har tidligere bestilt gennem Magasins net-butik, hvor jeg fik hele 2 x fejlfarver. Nok på grund af udsolgte varer, men det var farver, jeg ikke havde ønsket!. - Og så den overskuelige hjemmeside og den lyn-hurtige, perfekte forsendelse! Første men ikke sidste gang jeg har handlet i Kaffeagenternes netbutik.

Preben Moliin

16. januar 2010

Bestilling af knockbox

Bestilte torsdag aften en knockbox, som blev leveret lørdag formiddag. Hurtig ekspedition. Hjemmesiden var overskuelig med billeder af de enkelte produkter. Gjorde det let at vælge og bestille.

Henrik Palshøj

16. januar 2010

Service ud over forventning!

Bestilte min kaffe onsdag aften, med forventet afsendelse torsdag! Men en af de bestilte kaffer var ikke færdig ristet torsdag, så det kunne først afsendes fredag, da jeg faktisk var ved at løbe tør for kaffe, smed jeg en mail, og Thomas smed en pose efter eget valg i et brev, som jeg kunne have lørdag, alt sammen uden beregning. Det er service, helt klart min yndlings kaffe pusher!

Mrplow

15. januar 2010

Hurtigt og godt

Jeg køber alt mit kaffe hos Kaffeagenterne, både til espresso maskine og almindelig. Har altid fået en god service og hurtig leverering.

Dave

14. januar 2010

Awesome

Easily returned when I ordered a wrong part, and great communication. Highly reccommended!

Søren Kristiansen

14. januar 2010

Super at handle med!

Jeg har købt mange forskellige bønner, men flest After Dinner Blend, som falder i vores smag. De 5 stjerner gives også for den altid hurtige afsendelse, og gode emballering af bønnerne, samt at i vil skrive meddelser ang. flexlevering.

Jann Posselt

12. januar 2010

Kaffeagenternes leverancer er hurtige og pålidelige

Det er nemt at finde de ønskede produkter på hjemmesiden, ordren bliver ekspederet og afsendt hurtigt og god information om forsendelsens forløb via mail. Har købt espresso maskine med tilbehør, kaffemølle, diverse kaffe og te -alt sammen uden problemer af nogen art. Kvalitet og pris er perfekt. Spørgsmål besvares (også telefonisk) hurtigt og serviceminded.

Jonas Søndergård

12. januar 2010

Stort udvalg, sikker levering, gode priser

Jeg har af flere omgange købt kaffe (grønne bønner, udstyr til min espresspomaskine og andet grej på Kaffe-agenterne.dk. Hver gang har servicen været i top - der er sikker levering ganske få dage efter bestilling, og der følger en passende mængde mails til leveringsforløbet. Priserne er i øvrigt meget konkurrencedygtige og kvaliteten høj.

MVH Jonas

eno

espresso maskine

go service og ingen anmærkninger

Michael

11. januar 2010

Hurtig levering, fin pris

Købte en Gene Cafe kafferister på juletilbud. Hurtig levering.

Annemarie

29. december 2009

Fantastisk

Jeg kan kun sige at jeg et yderst tilfreds med at handle hos kaffe-agenterne! Fantastisk kaffe og the altid til gode priser og så bliver varene sendt hurtigt!
Jeg har anbefalet venner og familie at handle her ;o)

Thomas

27. december 2009

Bedst

Købte grønne bønner og rens til maskinen. Kom hurtigt og i en forsvarlig indpaking. Himmelske bønner til espresso, der sender sitrende forårsfornemmelser ud gennem hele mit centrale nervesystem :-)

Morbidly Curious fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
jakob nielsen

11. december 2009

som forventet

fik jeg mine vare .. hurtigt, som lovet og uden problemer - ganske som jeg plejer ..

Poul Nordby

8. december 2009

Jeg er glad og tryg ved at handle online hos Kaffeagenterne.
Mine ordre behandles hurtigt. Afsendelse sker stort set altid inden for 12 timer.
To gange har jeg oplevet fejl i det fremsendte. Begge gange har jeg fået en rigtig fin behandling. Ingen bortforklaringer, ingen diskussion -fejlen er begge gange blevet rettet hurtigt og problemfrit -og uden omkostninger for mig.
Med mit forbrug, er det ikke noget problem at nå beløbsgrænsen på kr. 400 for fragtfri levering. Det er alen et spørgsmål om at planlægge indkøbene. Rigtig godt med fragtfri levering.
Kan anbefale Kaffeagenterne for kaffeelskere
Poul Nordby

Søren

8. december 2009

Godt sted at handle.

Varerne overholder det de skriver om dem. Hurtig levering.

Jesper Wolf Jespersen

7. december 2009

Danmarks bedste online Kaffebutik

Jeg har købt alt til kafferistning, maling og brygning hos kaffeagenterne.

Deres hjemmeside er meget velorganiseret, man kan finde al informationen hvor den behøves og har man brug for at tale/skrive med nogen er der folk i den anden ende der brænder lige så meget for kaffen som man selv gør.

Jeg har købt en Gene-Cafe kafferister, en Nivona kaffemølle, en MoccaMaster kaffemaskine og en hel masse rå kaffe.

Alt hvad jeg har fået har været i orden, da jeg ønskede noget som kaffeagenterne ikke havde på programmet for tiden tog de det hjem til mig uden at det kostede mig ekstra.

Der er masser af oplevelsespotentiale i selv at riste kaffe, mange overraskende indtryk og kaffeagenterne er rigtigt gode til at give den information og have de ting der skal til for at tage næste skridt.

Henrik Sørensen

5. december 2009

Kaffebønner mm.

Morten Saabye

3. december 2009

Min pakke kom efter få dage.. Ville dog godt ha været advaret om, at man lægger hele huset i røg og hørm, når man selv skal brænde bønnerne i ovnen ;o))

Henrik Palshøj

2. december 2009

Stort udvalg, hurtig forsendelse.

Jeg er generelt meget tilfreds med agenterne, og har købt rigtig meget igennem deres hjemmeside. Men på det sidste har det været meget svært at få et svar fra dem! Jeg har haf nogle spørgsmål til deres produkter, og har benyttet deres kontakt formular. Men der kommer bare aldrig svar. Det viste sig dog at det var en fejl på serveren. Mit første valg når kaffen skal bestilles!

Krsitian Knudsen

1. december 2009

Utrolig god service

Jeg købte en kafferister brugt, en I-Roast 2 i Den Blå Avis. Desværre viste det sig at den var defekt og at varmelegemet skulle skiftes.
Jeg var så heldig at der var vedlagt købskvittering fra Kaffe-agenterne.dk og selvom risteren var over 1 år gammel, så tog Kaffe-agenterne.dk gladeligt imod den og reparerede den uden beregning.

Derudover købte jeg 2 poser uristede bønner som jeg skulle prøve når jeg fik risteren retur. Kaffen blev lagt ved risteren, da den blev sendt retur og på den måde fik jeg kaffen tilsendt gratis.

Min varmeste anbefaling.

Kristian Knudsen

Frank Juel Nielsen

27. november 2009

Upåklagelig service og produkt kvalitet

Fast espresso leverandør

Peter Busch

26. november 2009

En ekstraordinær god virksomhed

Jeg købte en Tre Spade kaffekværn, og dels har Kaffeagenternes råd og vejledning været i top (både mailsvar og telefonråd), dels kom varen prompte. Og så opfylder den det jeg gerne ville have at den skal kunne.

Så jeg er blevet ny fan af Kaffeagenterne og kommer til at handle meget mere der

Betina Larsen

24. november 2009

Super god kvalitet og service

Hurtig og smertefri bestilling og levering og kaffen var helt i top kvalitetsmæssigt.

John Redlef

21. november 2009

Perfekte varer - manglede info om forsinkelse

Varen blev ikke afsendt som lovet på hjemmesiden. Det har jeg forståelse for kan ske, men så bør man sende en mail. Man bliver irriteret når man tilpasser sin tid efter at modtage posten, som så ikke kommer.
Det er en lille ting som let kan rettes - så I får fem stjerner næste gang.

I øvrigt en rigtig god hjemmeside.

Kristian

18. november 2009

Endnu engang god service

Jeg oplever altid god service hos Kaffeagenterne. Det købte bliver sendt hurtigst muligt. Kvaliteten er i top både på de ristede bønner og på de grønne.
Så jeg havde sat en forkert leveringsadresse på min ordre da jeg modtog bekræftelsen. Sendte en mail til kaffeagenterne og fik ændret leveringsadresse uden det gav nogen forsinkelse.

Kurt lfquist

18. november 2009

Servicen var absolut ikke bedre denne gang!

Indonesien Sumatra Mandheling Grade 1 Scr 18/19 & Peru Monteblanco rå bønner var hvad jeg forsøgte med denne gang. Jeg kan ikke lægge noget som helst til servicen, som sædvanligt var bestillingen her hurtigt og helt i orden :-).
Hvis og når der kommer et godt tilbud på en god rister, så overvejer jeg en sådan, det er mig umuligt at få samme resultat i ovnen hvergang.

Jonas Knudsen

14. november 2009

Hurtighed, pålidelighed og god feedback

Hej

Jeg købte en Racillio silvia hos jer mm. Leveringen gik smertefrit og I orienterede mig via mail omkring status - hvilket var dejligt. Efter jeg fik mine produkter havde jeg et par spørgsmål, som I besvarede via mail på omkring 2 timer. flot. Eneste kritikpunkt var, at min kaffe var pakket således at der gik hul på pakken og bønnerne løb ud i kassen. - no worries :)

Lars Kiel

14. november 2009

Fremragende og hurtig service

Jeg har bestilt et par gange via kaffeagenterne.dk og hver gang er der blevet leveret dagen efter. Hurtigt og perfekt pakket og altid med en lille håndskreven hilsen og et smil på fakturaen.
Godt udvalg til gode priser - vores fremtidige forhandler af kaffe og espresso udstyr.

Mvh.
Kars Kiel
Media Integration

Stefanos Adamou

9. november 2009

Kaffe af høj kvalitet og hurtig levering

Kaffeagenternes service neveau er højt. De er hjælpsome og de har altid tid til at snakke med folk.
Jeg køber primært kaffe men også forkellige små ting (reservedele, rengøringsprodukter osv.)
Kaffen er altid frisk, god kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Når jeg bestiller, får jeg som regel allerede kaffen næste dag ellers får jeg den max. 2 dage efter bestilling. Jeg har prøvet at bestille kaffe fra tre andre små bryggeriere, men kaffen var dyrere end kaffeagenternes og jeg fik den først 4-5 dage efter bestilling. Da var den allerede en til halvanden uge gammel.
Jeg sætter pris på at, selv om kaffeagenterne har ret stor udvalg (efter mit smag), fokuserer de mest på kvalitet.
Jeg synes, at i kaffeagenetrne har fundet den svære balance mellem kaffekvalitet, høj service og konkurrencedygtige priser.
Hvis man skal have kaffe af god kvalitet, som kommer til tiden til en rimelig pris er kaffeagenterne det rigtige sted.
Stefanos Adamou

Jesper

6. november 2009

Hurtig levering til tiden

I vores familie starter dagen altid med en kop espresso og en latte.

Vi har de sidste to år fået leveret god espressokaffe til fornuftige priser fra Kaffeagenterne.dk

Det bedste ved deres serevice er, at der maksimalt går en enkelt dag, fra bestillinge er indgået til kaffen leveres.

Jakob Sparrevohn

28. oktober 2009

kaffeagenterne.dk

Et godt sted at handle.....Jeg køber alt mit kaffe og udstyr hos kaffeagenterne.

Jens H

28. oktober 2009

Gode Produkter - Venlig Betjening

Der er ikke så meget at sige. Varene lever op til beskrivelserne. Betjeningen er venlig og imødekommende.
Ofte gode tilbud, der gør, at man tør prøve nye og spændende smagsoplevelser.
Altid friskristede bønner.

Søren fandt anmeldelsen nyttig. Enig?  Ja / Nej (Rapportér misbrug)
Potter

30. juli 2009

Det er bare i top

Vi har en kaffeklub på jobbet og har brugt Kaffeagenterne i over et år. Og det er altså bare tip top.

Rigtigt godt udvalg, fin beskrivelse af bønnerne og super oplevelse.

Det er friske bønner - leveret som lovet.

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (81 anmeldelser)
kaffeagenterne.dk
accepterer Trustpilots retningslinjer for indsamling af anmeldelser.
Virksomheden indestår for:
Alle kunder får mulighed for at anmelde
Alle klagesager offentliggøres
Over 20 anmeldelser
Over 85% positive anmeldelser
Trustpilot overvåger statistisk at alle kunder bedes anmelde.
Bekræftet af:
Peter H. Mühlmann
Direktør, Trustpilot
KAFFEAGENTERNE
Onlinesalg af kaffeagenterne.dk, VacuVin, Rancilio, Ascaso, Technivorm, Hottop, Xpressivo, Izzo, Coffee Future, Mazzer, Gene Cafe, Ozcaffe, Pällo, Ruds Køkken, Bodum, I-Roast, Bumper, Vibiemme, Motta, Dreamfarm, Compak, Mahlkönig, Pullman, Tre Spade, Bezzera, Tea Forte, Brita, Bugatti, Bialetti, Nivona, Behmor
Kundecertificeret:
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
7 omtaler
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?