[REPLY]
Super service. Hurtig levering. Jeg handler her helt sikkert igen.
Har kun godt at sige om Kaiku, der er en speciel og sympatisk personlighed over både siden, deres nyhedsbreve og de leveringer man får - ikke noget man oplever særligt tit. I øvrigt virkelig godt sortiment. Stor ros herfra!
Har bestilt et par bukser og handler der helt sikkert igen.
Har igen handlet hos Kaiku
Samme gode oplevelse som sidst.
Bestilte en jakke, hurtig levering, samt en håndskrevet venlig besked.
Hilsen Pia
Jeg bestilte 3 Retap-flasker hos Kaiku, og de blev sendt hurtigt både solidt og miljøvenligt emballeret. En rigtig god købsoplevelse.
Absolute dejlig virksomhed at bestille hos, havde INTET problem undervejs, selvom det var lige i slutningen af vores alle dejlige JULE mdr.
* BILLIG
* HURTIG LEVERING
* NYE TING
* NEM OVERSKUELIG HJEMMESIDE
* KAN ANBEFALES
Damen/Pigen der sidder i den anden ende, mærker man at personen lever for sin KUNDER.
Ps. KLART anbefales hefra, og ikke i tvivl om, hvor jeg vil lægge mine penge næste gang, hvis der er noget som falder interesant.
Har lige købt nogen ting for første gang hos Kaiku... Det bliver ikke sidste gang.
Fantastisk lækkert udvalg og 2-3 timer efter jeg havde lagt min bestilling fik jeg mail om at varerne var afsendt! Modtag dagen efter, og den lille håndskrevne hilsen er altså totalt overskudsagtig!
Glæder mig til at vende tilbage.
Sød og meget personlig betjening - ikke just, hvad man tør forvente hos en internetbutik, men ikke desto mindre tilfældet hos Kaiku. Lækre varer og ofte meget fine ting i deres "Outlet"-sektion. Hurtig levering.
Varene var som forventet, gode, og super hurtig levering!!
Kan klart anbefales
Fandt min vare hos Kaiku til en utrolig god pris. Bestilte lørdag og fik varen mandag med en hyggelig, lille, håndskrevet hilsen på et kort. Mine bedste anbefalinger!
Hurtig levering, nemt at finde rundt på siden, grunden til at jeg skriver denne anmeldelse og at den får 5 stjerner er pga. Den personlige hilsen med tak for købet jeg fik med på et kort, skrevet i hånden ! Det oplever man ikke ret mange steder, og det får virkelig en til at føle, at ens ordre virkelig er blevet taget alvorlig/ikke bare samlebånds agtigt!
Eneste lille minus er at man ikke modtager en bekræftelse på at ens ordre bliver sendt, men det er jo også kun hvis man er lidt kræsen ;)
KAN KUN ANBEFALES !
Mvh.
Jeppe
Vi har nu fået track and trace, så vore kunder modtager en e-mail, når varerne er afleveret på posthuset - på e-mailen er et link, så pakken kan spores.