We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Karlslundedyreklinik anmeldelser

Karlslundedyreklinik Logo
Kunderne om Karlslundedyreklinik : »Karlslunde Dyrehospital: Hvor der er husrum, er der IKKE hjerterum.« 2
Middel

• Pia
  • Ringsted,
  • 4 Anmeldelser

Pengene IKKE dyrene...

Hvis man tror at dette sted er til for dyrene - så tager man grueligt fejl, for det er KUN kroner og øre´ der tæller...
Her er ingen omsorg, medlidenhed eller forståelse men til gengæld møder du griskhed.
Vi betalte 6000 kr for røgten billeder og scanning, og blev tilbudt at få vores hund opereret til en pris af 18.000 kr oveni.
Vi fandt en anden dyrlæge akut som opererede akut for 8.000 kr inkl. præcis de samme røgten billeder og scanninger.
Det skal nævnes at vi havde fat i 2 andre dyrlæger der tilbød at gøre det hele indenfor 10.000 kr.
Så kære dyrevenner, TÆNK jer om før i bruger dette sted.
Ikke mange mennesker står med 18.000 kr de kan hive ud af budgettet på en gang, og beskeden fra Karlslunde dyrehospital var at de kunne aflive den billigere...
Min hund er overlevet takket være en dyrlæge der ikke er penge grisk, og hende bruger jeg fremover.

Karlslundedyreklinik

Karlslunde Dyrehospital: Hvor der er husrum, er der IKKE hjerterum.

De fysiske rammer er tip-top – hospitalet har alt det avancerede udstyr, som hjertet kan begære, og som berettiger, at man gerne kommer langvejs fra med sit syge dyr i troen på, at man her vil få den bedst mulige hjælp. En solid liste over (mere eller mindre) specialiserede dyrlæger giver heller ikke på nogen måde grund til at betvivle den faglige kompetence.
Personligt har jeg erfaret, at kompetancen ihvertfald kun er iorden, hvad angår den fysiske side af sagen. Helt anderledes stiller sagen sig, når det gælder den psykiske velfærd for såvel kæledyr som ejer(e) - her gåes i meget små sko, og for længst forældede psykologiske opfattelser går hånd i hånd med forudfattede regler og principper uden plads til empati eller individuelle hensyn. Forhåbentlig skyldes det uvidenhed og ikke kun bekvemmelighedshensyn, men under alle omstændigheder er resultatet, at der er god mulighed for ar på sjælen hos såvel kæledyr som menneske.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk