We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

KATRINESKøkken.dk anmeldelser

KATRINESKøkken.dk Logo
Kunderne om KATRINESKøkken.dk : »Forespørgsel på produkt - hurtig levering« »Super service og super kvalitet« »Overraskende godt!« 24
Godt
8 af 10

24 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (24)
KATRINESKøkken.dk

penge trukket fra konto men ingen levering

Betilte lamper og fik trukket penge fra kontoen, men ak ikke leveret lamperne. Måtte selv gøre opmærksom på dette efter at der var gået tid nok til at firmaet selv kunne have henvendt sig om fejlen.

Fik hurtigt svar på klagemail - men så ingen penge retur på konto, hvilket man jo bør få efter købeloven.

Varen ankom stærkt forsinket.

Udvalgt anmeldelse om KATRINESKøkken.dk

KATRINESKøkken.dk

Forespørgsel på produkt - hurtig levering

Vi var på udkig efter en badeværelseslampe af et bestemt mærke. Specifikationerne fsva mål og størrelse passede ikke helt på KatrinesKøkkens hjemmeside og vi sendte derfor en forespørgsel en sen aften til hjemmesiden. Vi fik øjeblikkelig tilbagemelding og informationen på hjemmesiden blev straks korrigeret. To dage efter bestillingen havde vi lamperne leveret.

Fantastisk, personlig kundeservice

Det, min oplevelse med Katrines Køkken, er kendetegnet af, er den personlige kontakt, jeg havde med ejeren. De var yderst fleksible, da jeg ikke var hjemme på den aftalte leveringsdato, men min vare blev så leveret dagen efter. Og selv efter utallige mails fra mig, oplevede jeg kun en positiv og rar tone fra ejeren, hvilket betød, at jeg følte mig ualmindelig godt behandlet. Så stor tak for det. Jeg vil klart anbefale Katrines Køkken til mine venner og familie.

Hurtig og professionel behandling

Jeg synes vi har fået en god og professionel behandling. Da der var en skade på det bestilte , fik vi straks tilsendt en ny uden omkostninger for os.

KATRINESKøkken.dk

Super service og super kvalitet

Jeg har købt et køkken hos katrineskøkken.dk. Og det virkede bare.
Lige fra den nemme hjemmeside til svarene på mail. Levringen var også hurtig og lom den aftalte dag.
Køkken var til en fornuftig pris men kvaliteten på skabene er bestemt i top.
Kan kun anbefale katrineskøkken.dk til andre. 5 stjerner herfra :-)

• LK
  • 2 Anmeldelser

Varen blev ikke leveret

Lang ventetid på at få at vide at en vare i restordrer var udgaået og ikke kunne leveres.

Besvarelse fra KATRINESKøkken.dk

Hejsa LK

Jeg medgiver at det tog meget lang tid før du fik besked om at din bestilte fladskærm var udgået. Dette skete dog ikke fordi jeg ikke ville oplyse dig dette, men forbi jeg ikke fik svar fra min leverandør. Og ja der gik uacceptabelt lang tid, før vi fik svar.
Dette har vi dog taget konsekvensen af og droppet salget af fladskærme fra denne leverandør, da jeg sætte kundeservice meget højt i vores virksomhed.
Så du har fået en service jeg er meget ked af at du har fået.

Johnny Nørgaard
Indehaver

• Fair

Overraskende godt!

Da jeg bad Katrines Køkken om at finde dele til et køkkensystem, jeg ikke længere troede på kunne skaffes, fandt I det og sørgede for hurtig ekspedition. -derfor netop denne overskrift!

• Privat
  • Verificeret køber

Svare på spørgsmål og hjælper godt på vrj

fik lyn hurtigt svar på henvendelse og dermed bedre chance for at købe den korekte vare. Døre i ikke standart størrelse ankom på den ønskedr dato!!!!

• Mogens

Alt klappede

Perfekt overensstemmelse mellem pris og kvalitet, leveringstider og aftaler overholdt.

• Jens
  • Verificeret køber

God kvalitet til en billig penge

Her får man meget for sine penge.
Kvalitet rigtig god.
Vi skulle have 30 cm kolonialskab - det kunne vi
ikke få hos de mere kendte køkkenfirmaer.

• Paulm
  • 2 Anmeldelser

problemfrit!

god oplevelse

første klases levering

jeg nå sige jeg fik en rigtig god levering af et kosteskab fra Katrines køkken,leveringen gik fuldstendig som oplyst og skabet er i den lovede kvalitet

• lars

Super service ved fejl

Der var en mindre fejl i leveringen, men da jeg kontaktede jer, blev den rettet med den samme, det var super. Kvaliteten af jeres produkter er god.

• Arne

Superprofessionelt og betryggende

Jeg er lidt nervøs ved at handle på nettet; men min nervøsitet blev gjort fuldstændig til skamme. Jeg ved ikke om det var tilfældigt; men det beroligede mig, at betalingen ikke blev trukket før jeg havde modtaget varen.

Hurtigt og nemt

God kundeservice og gode tilbud :o)
Ville klart anbefale hjemmesiden til andre.

• Danny

super serviceniveau

kan kun udtrykke min fulde tilfredshed, med så højt et serviceniveau.....

Der bliver fulgt op på ens spørgsmål og Johnny som er manden bag firmaet, tager imod hver en opgave og søger at løse den til kundens tilfredshed..

kan kun anbefale Katrineskøkken til andre

Troværdig onlinehandel

Fin online shop. Varen kostede det halve af butiksprisen. Levering til tiden.

Skydelåger til closinn.

Jeg fik hvad jeg skulle bruge og det hele var i orden.Prisen var god og betjæning.

Kæmpe succesoplevelse

Har handlet både køkken incl bordplade, vask amatur mv., samt badmøblement hos KatrinesKøkken og oplevet super vejledning og smertefri levering. Kan varmt anbefales!

• Kunde

leverig som aftalt

fuld tilfredshed

• M.W

Super handel

En super god service, venlig og hurtig levering
Er fuldt ud tilfreds, kan kun anbefales til alle

God og fair behandling.

Jeg kan kun anbefale katrineskoekken.dk
Man får en god vejledning. Hurtige leveringstider,
og en god kvalitet.
Alt i alt en super oplevelse.

Ingen problemer overhovedet...

...faktisk kom varen en dag tidligere end ventet:-)

KATRINESKøkken.dk

Super betjening og lækker rådgivning

Kan kun anbefale Katrineskøkken, nem hjemmeside og venlig betjening ved spørgsmål. og præcis levering :o)))

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk