We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

kaufmann.dk anmeldelser

kaufmann.dk Logo
Kunderne om kaufmann.dk : »Hurtig og god betjening« »Super god onlineshop« »En god oplevelse i en grå hverdag« 351
9 af 10

351 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (351)
  • Hanne
  • 4 Anmeldelser

supertilfreds

jeg vil helt sikkert handle hos kaufmann igen.

Udvalgt anmeldelse om kaufmann.dk

• Bodil

Hurtig og god betjening

Du kan roligt gøre dine indkøb af herrekonfektion hos Kaufmann on-line.
Hjemmesiden er inspirerende, og når du har bestilt dine varer, er de fremme på din adresse i løbet af no time.
Indpakningen er perfekt, så varerne ikke krølles eller beskadiges.
Jeg har været ovenud tilfreds med min on-line handel med Kaufmann, og jeg regner med at handle på samme måde, når jeg skal købe gaver til min mand og mine sønner.

Super god onlineshop

Helt sikkert en af de bedste webshops jeg har handlet på. varen kom til tiden som lovet og det hele forløb helt uden problemer.

Selve shoppen er også meget nem og simpel at finde rundt i.

kaufmann.dk

En god oplevelse i en grå hverdag

Det var første gang jeg handlede tøj på nettet, og allerede dagen efter havde jeg mine nye bukser.

• Karin
  • Verificeret køber

Hurtig levering og stort udvalg

Skulle bruge et slips til min mand som skulle matche mit outfit. Jeg var lidt sent ude og regnede egentlig ikke med at finde noget, men der var masser at vælge imellem og slipset nåede frem i god tid til at vi skulle bruge det.

• Tine

Perfekt service, hurtig levering

Nemt bookingsystem, godt overblik og fremt for alt hurtig levering.

• teddy

god oplevelse

god service både personligt og telefonisk

Nemt, hurtigt og enkelt!

God hjemmeside, der er lige til og nogle fede mærker og tøj. God hjemmeside ;-)

super

god oplevelse, hurtig levering.

• Morten
  • Verificeret køber

Fed butik og super service...!

Holder 100%

• Claus J
  • Aarhus, DK
  • 9 Anmeldelser

Glimrende

Et begrænset udvalg, men super effektiv forsendelse.

Mangler i leverancen

En enkel plukseddel med 5 varer kiksede. Der manglede én vare i kassen og der blev først svaret sent på tre femsendte mails der gjorde opmærksom på manglen.

Hej Lars

Vi beklager på det dybeste at vi har overset den jeans, som stod på nummer to side af din plukliste. Det er en meget pinlig fejl og der er ingen undskyldning for det.

Du skriver at du har fremsendt os tre mails - jeg har søgt begge vores mail systemer igennem og kan se at den eneste mail vi har modtaget fra dig, er den du sendte i fredags - som jeg besvarede igår. Det sene svar skyldes weekenden.

Endnu engang vil vi gerne beklage ulejligheden og vi håber at du fortsat vil handle hos Kaufmann.dk.

Julie
Kaufmann.dk

Fin service, hurtig levering

En dejlig oplevelse, handler bestemt igen hos Kaufmann...

kaufmann.dk

Gjorde som der blev lovet :-)

Gjorde som der blev lovet :-)

• Niels
  • Verificeret køber

Varen blev leveret hurtigt og effektivt.

Sikkert og hurtigt

Der er ikke noget at sætte en finger på. Fik min polo to dage efter den var bestilt.

kaufmann.dk

Super god service, kan varmt anbefalde at købe her!!

God og prof. service, fik langt bedre behandling end vi kunne forvente. Vil bestemt handle her fremover!!

• anette
  • Verificeret køber

Hurtig levering kvalitet fin!

Hurtig levering fin kvalitet

• Jan

Perfekt

Ingen problemer med bestilling og levering - super kundeservice

Fremragende som lovet

God og hurtig service og levering

super hurtig levering

super hurtig levering

• Line

Tilfredsstillende

Jeg er rigtig glad for min handel hos Kraufmann. Nemt og hurtigt. Dog var leveringen længe under vejs (1 uge).

Hej Line

Tak for din vurdering af dit køb - det er vi glade for :-)

Vi har undersøgt sagen nærmere og kan ifølge dit track and trace nr. se at pakken er sendt herfra, dagen efter at din ordre er lagt, nemlig den 26/4-12.
Den 27/4-12 er pakken forsøgt afleveret på din adresse, uden held - og 2,5 time herefter er den afleveret i Maribo postbutik.
Selv har du først afhentet pakken i postbutikken, tre dage efter, nemlig den 30/4-12.
Så vi må fastslå at vi har holdt os pænt indenfor vores leveringfrist som hedder 1-3 hverdage.

Vi håber at du på baggrund at dette svar vil revurdere din anmeldelse af os.

Julie
Kaufmann.dk

Perfekt håndtering af ordren

Jeg fik en kontakt fra en medarbejder, der spurgte om man måtte vente 3 dage med at sende de bestilte vare, da der var et leveringsproblem med en af de bestilte varer. Det var en utrolig korrekt måde og "rettidigt omhu" den pågældende medarbejder udviste. Det er bestemt ikke sidser gang jeg handler hos Kaufmann og jeg vil helt klart anbefale butikken.

• Jesper

Lige i skabet!

Nem og funktionel hjemmeside, som oven i købet også er flot. Leveringen var hurtig, så alt er som det skal være. 5 stjerner!

Enestående Service

Jeg blev ringet op af jeres web shop der spurgte til om jeg havde været udsat for hacking af min bankkonto, da der samtidigt med min indbetaling var forsøgt 4-5 gange at hæve 1 krone på et andet dankort.

Det blev jeg rigtig glad for at i gjorde, heldigvis har jeg ikkeværet udsat for noget...
Jeg var derudover glad for det tøj jeg har købt og det var hurtigt fremme, så det er ikke sidste gang jeg har handlet med jer.

• Oliver

Fantastisk!

jeg kan på ingen måde klage. Jeg bestilte en trøje søndag aften og tirsdag kom den med posten. Super godt!

• HH

Smertefrit

Nemt at finde produkt, problemfri levering.

Meget tilfredsstillende

Det bestilte kom inden for 2 dage. Ingen klager herfra.

• Christian
  • Frederiksberg, DK

God hurtig levering,

bestilt tirsdag formiddag, og pakke leveret Torsdag.. perfekt pakket.. vil helt klart ikke tøve med at handle igen

produktbeskrivelse

Jeg er faktisk noget træt af at der ikke stod på produktet, hvad trøjen var lavet af. På henvendelse i Kaufmann butik, fik jeg at vide at når det er nu i foråret jeg har købt en trøje er den af bomuld.
Da jeg fint og hurtigt modtog trøjen kan jeg se at den er uld.
Måden jeg har handlet på er ok, men det trækker ned at der ikke står havd varen indeholder på hjemmesiden/bestillingen.

Rigtig fin service

Jeg har oplevet super god service, i forbindelse med varekøb. Nem guide igennem betalingsprocessen og meget hurtig fremsendelse af varen.

kaufmann.dk

Varen svarende til mine forventninger leveret hurtigt

Jeg anvendte kaufmann.dk til tøjindkøb og allerede 2 dage efter havde jeg tøjet, der fuldt ud svarende til mine forventninger.

Seriøs og hurtig

Ved vores anvendelse af Kaufmann.dk, fik vi en hurtig behandling, og modtog vores varer lidt før forventet i god stand.
Til andre der har brug for lignende mærkevarer vil jeg til enhver tid anbefale Kaufmann.dk
mvh
Palle

Fungerer perfekt

Fungerer som man forventer af en netservice. Meget hurtigt levering, så samlet vurdering er at systemet virker helt efter hensigten

God service hurtig levering

Jeg kan klart anbefale at handle på kaufmann.dk - pakken blev leveret to dage efter bestilling.

• Steen

nemt og hurtig levering

kan kun anbefale at handle her :-)

kaufmann.dk

Vare kom til tiden og uden problemer

Vidste hvilken vare jeg skulle have og den var ikke svær at finde. Den blev fremsendt til aftalt tid og uden problemer. Prisen for varen og transport var nem at gennemskue.

• André

Perfekt

Hurtig levering og alt i orden !

• Jørn

Superperfekt ordrebehandling!

Ordren blev hurtigt effektueret, og gaveindpakningen var også i top.

• Martin
  • Verificeret køber

Hurtig levering og som bestilt

Var pakket ind som gave som ønsket, så alt var som det skulle være.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk