We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kbfrilandsvej anmeldelser

Kbfrilandsvej Logo
Kunderne om Kbfrilandsvej : »At lave en kagemand, var en uoverskuelig opgave for bagermester.« 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Kbfrilandsvej

At lave en kagemand, var en uoverskuelig opgave for bagermester.

Jeg bestilte en kagemand 5 dage før jeg skulle bruge den, over deres hjemmeside. Jeg bestilte en wienerbrødskagemand, med tekst på. til de 140,- som anført pris på hjemmesiden.
Da vi henter kagemanden Lørdag, har jeg aldrig nogensinde set så evneløst udført et "håndværk".
Hvad der skulle have været en kagemand, lignede den sløjfe der symboliserer "kampen mod brystkraft" uden hverken arme eller ben. De havde heller ikke skrevet nogen tekst på den, og til trods for dette måtte vi punge ud med 180,-kr.
Der var 30 stykker slik fordelt på den sløjfelignende skabning, og det havde ihvertfald ikke kostet bageriet de 40 ekstra kroner.
Frilandsvejens bager mente imidlertid selv, at kagen havde en pris på 160kr, + 20kr's slik. Derved måtte jeg selv oplyse dem om deres priser anført i deres webshop.
Hvis denne kage havde været til en af børnenes fødselsdage, havde forventningerne om en dejlig kagemand, været faldet til jorden som beton. Heldigvis var det til mig selv, og derfor afleverede jeg kagen tilbage! Og kunne for langt under 180kr, finde lækre kager i massevis i en anden bager, inden mine gæster ankom!
Hvis det virkelig er bagerens klare intention, at lave så livløse "kræftkampagne" kagemænd, bør de nok uploade et billede af den på deres hjemmeside, sådan deres kunder kan se hvad deres begreb af en kagemand er, inden de bestiller den. - Og priserne kunne jo rettes samtidig!

Tina Andersen
E-handel Danmark.

Er Kbfrilandsvej din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk