[REPLY]
Bestiller olie og modtager bekræftelse hvor der står, at såfremt der ikke kommer svar inden 24 timer, er ordren accepteret. Rykker for varen en uge efter pr. telefon og får at vide, at den er glemt.
Modtager en mail dagen efter, at nu er varen udsolgt til den bekræftede pris, men jeg kan købe den til knap den dobbelte pris.
Useriøst, at prisen pludselig ændres, når det er en fejl fra deres side. Handler aldrig her igen
Bestilte en kasse WD-40....3 dage senere kom der en seddel i postkassen om at jeg kunne hente min vare...jeg skyndte mig derned for at hente mit WD-40, da jeg stod og skulle bruge det..Da jeg så kom derned fik jeg udleveret en pakke der lignede en en padle til en båd...jeg tænkte okO_O!?!? så fik jeg postkontoret til at sende den tilbage...og så skrev jeg til ham at han havde sent en padle til en båd, han skrev tilbage at der var gået kluder i orderen...ok jeg spurgte så hvornår han havde tænkt sig at sende wd 40en han sagde så han ikke havde noget på lageret O_O hvordan fanden kan han så lave kluder i orderen?!?! og sende wd 40 til en anden og en padle til mig? han sagde så jeg kunne få pengene tilbage...jeg sagde jo tak..ventede 1 uge fik ingen penge tilbage..skrev til ham om mine penge han sagde skal nok sende dem retur!!ventede så 3 uger på det tidspunkt var jeg så rasende at jeg havde overvejede at besøge hans butik >:D men sendte en besked til ham og ringede til ham, trist at man næsten skal explodere i telefonen for at få sine penge tilbage ...men fik dem dagen efter..SÅ LAD VÆRE MED AT HANDLE DER!!!
Firmaet yder god service og ringer tilbage hvis der er noget galt med leveringen, eller hvis man beder dem om det.
I mit tilfælde var varen (en derjebænk) lovet dag til dag levering, dette skete ikke da fragt firmaet havde glemt denne på et depot på Sjælland.
Efter et par telefonsamtaler og et par mails blev der hanket op i tingene og jeg modtog varen med special transport 2 dage efter, fordi jeg ikke skulle vente længere. Super - Super service-
Ud fra denne oplevelse vil jeg gerne handle med Kesa.dk igen :-)
Firmaet yder en rigtig god service og hurtig ekspedition.
God handel, fair priser lidt langsom med statusopdatering mht. varer, men ellers alt ok.
Kesa er ikke et sted man bør handle.
Jeg har mistet 1000,00 kr. på en mislykket handel.
Kesa klokkede gevaldigt i afsendelsen af varen, varen gik retur, og jeg fik en venlig mail hvor jeg blev lovet mit allerede betalte beløb. Desværre har jeg endnu ikke set skyggen af penge - lad endelig vær med at handle med Kesa.dk.
Rune Petersen og Freak fandt anmeldelsen nyttig