[REPLY]
Köpte en grå kicksuit. Den har väldigt dåliga sömmar och var dessutom spräckt i grenen när jag fick den. Kontaktade företaget som sa att man inte kunde reklamera ifall den spruckit i grenen. Sa till dem att den va spräckt när jag fick den vilket de sa att det inte var sant efter några bilder jag skickade till deras support. Så nu sitter jag med en trasig kicksuit. Tycker att företaget gett ett oseriöst intryck och stark ovilja att hjälpa oss kunder. Har vänner som köpte onepiece och de är jätte nöjda, varför skulle jag vara så dum så att jag köpte en kicksuit!?
Det finns ingen Johanna P som handlat i vår webbshop eller kontaktat oss ang. ett trasigt plagg. Vi har däremot fått in en reklamation från en Frida. Hon skickade in ett plagg som var otvättat och som hade tydliga tecken på att det var använt utan underkläder. För att personalen på fabriken ens skulle kunna ta i plagget tvättade de det först. De lagade sedan hålet på bästa sätt och vi stod för frakten tillbaka till kunden. Den här tjejen ger sig inte och verkar ha problem. Vi har hjälpt henne på alla sätt, vi som företag måste få kunna påpeka att man som kund inte kan skicka in smutsiga plagg trots att det är en reklamation. Det är så uppenbart att det är denna personen som skriver dåliga omdömen om oss på olika ställen då vi aldrig tidigare haft några missnöjda kunder. Hon använder falska namn eller ber kompisar att skriva recensioner som inte stämmer.. Hon vågar uppenbarligen inte heller kontakta oss igen om hon är missnöjd eller uppge sitt eget namn på nätet. Jättetråkigt! Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa sätt, maila oss mer än gärna om ni har frågor eller synpunkter.