[REPLY]
Jeg havde modtaget 2 stk. tøj som gik i stykker efter vask og jeg fik bare tilsendt nyt tøj uden beregning.
Skøn butik med et godt stort udvalg af mærker og typer af tøj. Hurtig levering og ikke mindst GRATIS levering! det kunne de butikker der tager op til 150 kr. i levering godt lære noget af! Nok ikke sidste gang jeg handler hos kids-world!
Fik min levering hurtig... Og hvem elsker ikke gratis fragt på en vare med 50% :)
Købte en heldragt som min søn desværre ikke kunne passe så måtte bytte den igen. Men det tog kundeservice med et smil. Yderst behagelig butik :)
Super hurtig levering, og det var pakket i en kuvert, så det kunne være i postkassen, så jeg slap for en tur på posthuset
Kidsworld er min forestrukne webshop til køb af børnetøj. Altid gratis fragt, rigtig hurtig levering og gode beskrivelser af varerne.
Desuden har kidsworld både dyre og billige mærker samt masser af tilbehør.
Har kn godt at sige om Kids-World, som jeg har handlet hos flere gange. Hurtig levering, gratis fragt uanset hvor meget du køber og ingen problemer med at returnere. Brug gerne børnepengene her næste gang :-)
Jeg har kun været tilfreds med mit køb af børnetøj hos Kids-World.dk.
Hurtig levering, og tøjet var bare i orden :)
Gratis levering til døren. Super hurtigt. Godt børnetøj. Godt udvalg. Ingen slinger i valsen.
Her handler jeg ofte - og også fremover!
Har handlet hos Kids World 2 gange. Hurtig levering og gode produkter.
Thumbs up herfra!
Købte 2 par skindfutter til absolut konkurrencedygtige priser, ordren blev håndteret lynhurtig og leveret uden problemer - og så ovenikøbet fragtfrit. Super.
Endnu en super fin handel hos Kidsworld :)
Super service, lynhurtig levering, og alt i skønneste orden :)
Jeg vender ALTID trygt tilbage :)
Annette Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
Super fine varer, og hurtig levering på trods af udsalg :) Man kunne frygte længere leveringstid, men nej... Super service og fine varer.
Nu har jeg benyttet Kids-world adskillige gange, og er ikke blevet skuffet en eneste gang. Der er stort udvalgt, mange nye varer, gode tilbud, hurtig levering og fri fragt. Det bliver ikke meget bedre!
Kids-world.dk er en internetforretning der har styr på det hele - der er altid lækkert tøj til gode priser og servicen er i top! - Den fysiske butik er så rar at komme i! :-) Der er et fantastisk legerum til ungerne - så har man mulighed for at komme til Esbjerg vil jeg klart anbefale det!
Dejlig nem hjemmeside med stort udvalg. Bestilte et sæt tøj og...vupti...dagen efter kom det med posten. Det kan man da kalde hurtig levering og så var det til og med gratis levering. Det er super super service. Det hører også med, at tøjet var helt i top..god kvalitet. Tror bestemt mit barnebarn bliver glad for den gave.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos kids-world.
På kids-world.dk er der altid super lækkert tøj til gode priser - hurtig levering, god service og fri fragt...
Rigtig godt sted at handle sit børnetøj - Har handlet her adskillige gange, alle gange har jeg fået leveret mine ting 2 dage senere..!!
Meget nemt at finde rundt på hjemmesiden, STORT udvalg i mærker og størrelser...
Størrelsesguide, så det er nemt at finde det rette...
Hurtig bytteservice/fuld returret hvis det bliver nødvendigt og så kan man oveni nyde fri fragt.
Jeg har købt et par gange fra kids-world - og det er bestemt ikke sidste gang.
Har sidst købt en MikkLine flyverdragt på tilbud og jeg glæder mig til min datter tager den i brug til vinter.
Super shop og super service
Jeg har handlet hos kids-world en del gange, og har været meget tilfreds... Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, og ALTID gratis fragt, uanset om det er 20 kr eller 1000 kr man handler for :-)
Har handlet hos Kids-world nogle gange, det er lækre mærker, og jeg fryder mig over den frie fragt... Gode priser og hurtig levering..
Hurtig levering, som altid. MEN får leveret forkert størrelse på et par boxershorts (undertrøje er rigtig str.), tjekker ikke størrelse på begge dele inden vask og ser det først da tøjet skal lægges sammen. Ringer til Kids World, bare ærgeligt for mig da jeg ikke har tjekket det :-/ Mener nu fejlen er på deres side fra start, så et nyt par i sådan en sag ville ha givet en tilfreds kunde. Skal betale fuld pris for nyt sæt, og kan så gemme de andre i 2 år.
- Har nu efter indlæg fået den rigtige størrelse, tak for det.
De efterfølgende leveringer har været i TOP, hurtig levering. Tak.
Hejsa Helle.
Vi kan kun beklage, at vi har lavet en fejl i pakningen af din ordre. Vi er dog lidt uforstående overfor, du kun har givet os 2 stjerner.
Problemet blev løst ved, at vi straks- og uden beregning har afsendt et nyt par underbukser i korrekt størrelse, samt du har fået det par, der var for store.
Hilsen
Teamet Bag
Kids-world.dk
Har ikke andet at sige at det er indbegrebet af god internethandel. Sådan skulle alle køre det:)
Jeg handler tit ved Kids-world, om jeg lige mangler et par sokker eller mangler tøj til alle ungerne, det er ligegyldigt, for fragten er fri! Og jeg har altid modtaget varerne dagen efter bestilling. Sidst oplevede jeg at en vare ikke var på lager, så de ringede mig op kort tid efter bestilling og spurgte om jeg ville have en anden lignende vare eller de bare skulle sende det andet jeg havde bestilt. Super service, de fleste andre sender bare det de har på lageret.
Jeg anbefaler helt sikkert Kids-world.dk
Købte en phister og philina kjole samt leggins - kjolen var desværre for stor, så den sendte jeg retur og to dage efter modtog jeg den i nummeret mindre. Så virkelig hurtig og god service. De varmeste anbefalinger herfra.
Fine priserl, god side, nem at bruge - kort sagt - super
Kids-world.dk er brugervenlig for sådan en som jeg, der har små børn. Det er hurtigt at finde sine ting og faktisk blev varen leveret dagen efter jeg bestilte. Super godt.
Har handlet hos kids world flere gange og har hver gang været utrolig tilfreds. Leveringstiden er utrolig kort op varerne helt i top. Kan klart anbefales :)
Altid superhurtig levering og fri fragt er jo fantastisk i disse tider.
Et enkelt klagepunkt er at min varekurv ikke gemmes. Hvis jeg forlader min computer en tid slettes alt jeg har lagt i den.
Har handlet flere gange og har været yderst tilfreds hver gang.
Tøjet er lækkert og der er altid nogen gode tilbud. Sidst købte jeg også gummistøvler til den lille mand og str. guiden passede perfekt.
Jeg er netop også vild med deres koncept "fragt frit" det hjælper til at der lige ryger lidt ekstra i indkøbet for man sparer jo en del ved ikke at skulle af med penge ud af vinduet til postdanmark :)
Tommel op herfra.
Har handlet flere gange ved Kids-world og har altid været meget tilfreds. Altid hurtig levering og virkelig fine produkter og så er jeg vild med den gratis fragt!!
Nemt og overskuligt, billige priser, hurtig levering og bedst af alt fri fragt :)
Og helt klart et KÆMPE +, at der altid er fri fragt...
Jeg har bestilt børnetøj flere gange og det er altid blevet leveret hurtigt uden problemer. Jeg synes udvalget er stort og det er kanon at det er portofrit! Rigtig godt, at man kan logge på, og se sine tidligere leveringer eller gemme indholdet af sin kurv.
Dog kunne deres hjemmeside være bedre. Jeg spilder meget tid på at kigge på tøj, som så ikke er der i den rigtige størrelse. I venstremenuen kan man ganske vist vælge drengetøj i str. 0-1 år, 1-2 år osv. Men det fungerer ikke altid, så man kan ikke regne med, at tøjet i kategorien rent faktisk er i den størrelse. Man kan heller ikke søge i en bestemt prisgruppe eller på bestemte tøjdele fx bluser i en bestemt størrelse (hvilket man som bruger ellers typisk har brug for).
Deres tilbudssektion indeholder i dag 164 forskellige tilbud, hvilket jo er fedt. Men uden mulighed for kun at se bestemte størrelser, vil det tage en krig at kigge igennem.
Så alt i alt tager det unøvendigt lang tid at finde tøjet. Mange andre sider har langt bedre søgemuligheder med søgning på prisintervaller, tøjdele, køn og størrelse. Det ville forbedre brugervenligheden og oplevelsen markant.
Hejsa!
Mange tak for din konstruktive feedback!
Vi har været klar over, at en søgefunktion har været ønsket længe - og en sådan funktion er heldigvis kommet på siden nu :)
Hilsen
Teamet Bag
Www.kids-world.dk
Portofrit, havde givet 5 stjerner hvis udvalget af størrelser var større. Købte sutsko, hagesmæk og bluse. Kan ik anbefale celavi sutsko da dem jeg modtog var ekstremt brede.
Har handlet flere gange her, og hver gang er varerne ankommet ganske få dage (eller måske dagen efter) bestilling. Der har aldrig været problemer, og jeg er vild med konceptet "Fri fragt" :-) Vil klart fortsætte med at handle her i fremtiden.
Der er hurtig levering, og meget god kundeservice. Skal helt bestemt handle der igen.
Har kun haft positive erfaringer med denne shop. Super service, hurtig levering og altid stort udvalg :-)