We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kinapriser anmeldelser

Kinapriser Logo
Kunderne om Kinapriser : »:-) meget tilfreds« »Verdens dårligste lagerføring« »Venlig betjening og hurtig levering top karakter værdig« 82
Middel
6.6 af 10

82 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (82)

Super tilfreds med Kinapriser

har lige købt overvågningssystem, modtaget det og sat op - og stødte på nogle enkelte tekniske udfordringer - som jeg straks fik løst via den speedy og gode support fra Kinapriser. Har allerede anbefalet 2 kolleger at købe deres udstyr hos Kinapriser. De bedste anbefalinger herfra

Udvalgt anmeldelse om Kinapriser

Meget fin web-shop

Web-side og det t finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * (4 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt

:-) meget tilfreds

Jeg kan kun varmt anbefale dette firma.
Jeg har købt et ip kamera, som jeg på ingen måde kunne få til af fungere. Jeg ringede til dem og snakkede med en meget flink og hjælpsom mand. Han satte lige det hele op over telefonen, og 10 min efter virkede det hele uden problemer. super god service. Det er helt klart ikke det sidste kamera jeg har købt fra dem.

Verdens dårligste lagerføring

Købte vare som havde status 'På lager' dagen efter fik jeg en mail om at varen alligevel ikke var på lager.
Gik ind på kinapriser.dk for at checke status på den købte vare og den var stadigvæk 'På lager' ... Rigtig dårlig oplevelse

Kinapriser

Venlig betjening og hurtig levering top karakter værdig

Jeg ringede end og bestilte noget tilbehør til min iPhone, manden der var i telefonen var utrolig behagelig vi fik ordnet det hele og jeg havde varen dagen efter.... Alt i alt en god oplevelse og kan klart anbefale andre at handle der

Hurtig levering ok

Kina vare virker ikke

Har spurgt om de har noget der virker, men de svare ikke!
Behøver vel ikke skrive mere.

Kinapriser

Har handlet et par gange hos Kinapriser.dk og har været rigtigt godt tilfreds med produkterne. Efterfølgende havde jeg lidt vanskeligheder med at indstallere et bestemt produkt, men mødte stor imødekommenhed og fik god hjælp hos Kinapriser´s supportafd. Vil ikke tøve med at handler der igen.

Michael

Lorte firma

Ringe kommunikation og lagerføring

Den 23-12-2011 foretager jeg en bestilling.
Velvidende om den forestående jul, forventer jeg ikke nogen hurtig levering. Varen jeg bestile stod som værende på lager, så jeg gik ud fra at den ville blive afsendt kort efter jul.

Den 5-1-2012 henvender jeg mig for at høre ind til min ordre.
Intet svar.
Den 11-1-2012 skriver jeg så igen, denne gang får jeg endelig svar.
Varen viste sig at være i restordre, men stod til afsendelse den følgende uge.
Jeg venter så den efterfølgende uge ud, intet dukker op.

Igen henvender jeg mig, denne gang med opbrugt tålmodighed og annullerer min ordre.
Det er så åbenbart blevet en vane for dem ikke at svare, jeg modtager i hvert fald ingen bekræftelse på at min ordre rent faktisk også er annulleret.
Jeg lader det gå et par dage, jeg prøver at være tålmodig, men den 24-1-2012 opnår min tålmodighed igen at blive opbrugt, så jeg skriver igen til dem og denne gang bruger jeg sætningen 'Jeg er godt nok skuffet mht. denne handel, det får stor indflydelse på min karaktér på Trustpilot.dk'.
Det virkede åbenbart, for jeg fik ret hurtigt svar tilbage.

Svaret jeg fik gjorde mig kraftigt forvirret.
Jeg fik at vide at min ordre stadig var aktiv, der havde været fejl i systemet, så min ordre fra den 23-12-2011 ikke var blevet set før jeg havde gjort dem opmærksomme på det igennem min sidste henvendelse.
Hvad så med det svar jeg fik tidligere omkring restordre?

Firmaet virker lidt fuppet i mine øjne, jeg tør ikke handle hos dem.
Der er 2 ting der måske kunne gøre dem mere troværdige.

1. Lagerføring, mange andre firmaer bruger live-lagerføring så det altid kan ses om en given vare rent faktisk ER på lager.
2. Kommunikation, de lange svartider udsender et signal om useriøsitet og/eller manglede personale. Ansæt en til at tage sig af den slags.

Hvis man vil overleve som forretning, især på internettet, så skal servicen dælme være iorden ellers kan man ligeså godt lukke biksen.

Eneste :P

Her sad jeg i min stol, for at fin det "bedste" cover til min nye Samsung Galaxy II s, hvor jeg efterfølgende lavede lidt reaseach omkring covers til mobilen, generelt fokus på kvaliteten osv. Efter halv time fandt jeg endeligt et nydeligt cover, dog på youtube.
Intet problem, fordi jeg gik over til min anden ven (edbpriser, og de andre). Og her fandt jeg kun en, som var i overensstemmelse og det var intetnetforhandleren Kinapriser.dk.
Tænkte på om prissen ville være høj, siden kun en udbyder fandtes. Men agt nej, prisen var derimod overraskende billig, i forhold til de andres firmaers covers med samme kvalitet.
Tog straks kortet frem, og blot 2 dage efter bestillingen, ankom mit elskede cover, dog med den detajle at min telefon, fra Elgiganten, var 1 uge forsinket.. :/

Aldrig mere

Baseret på en ubehalig oplevelse i Marts 2009 vil jeg aldrig shop hos de fupmager.
Jeg bestilt en Smartscan Autodialer med faktura Nr 8609. (Ja, tjek det kære Kinapriser mand )
Jeg har modtaget varen, men med følgende problemer:
1. Produktet er defekt og virker ikke, selv efter den er indstillet i overensstemmelse med vejledningen.
2. En komponent manglede i pakken. som var klart angivet i manualen på side 4, afsnit 1, at det var inkluderet i pakken. (billede af adapteren også ses på side 2 af produkt manualen)
jeg sent pakken retur med krav om en nye eller min penge.

Kina priser svaret aldrig min emails, denne gang var der faktisk ingen nummer oplyst til kundesupport og jeg var nød til at jagt telefonnummeret med bruge af deres CVR nummer som overraskende nok var også delte af mere end en firma i Jylland !!
Jeg ringede flere gang om dagen uden at nogen svarede telefonen og denne gang var der aldrig nogen på chatten.
Til sidste kom jeg igennem, snakkede med en af dem forklarede situationen og han lovede at refundere min penge........men neg!! det kom ikke.
Kort version af denne lang historie var at de tog mere end 2 uger efter + masser spild tid før jeg fik min penge retur.

På et eller anden årsag er jeg til dato stadig på deres reklame mailing list og selv om jeg ofte ser mange interessent produkter vil jeg aldrig køb noget hos en firma som jeg ikke stoler på.

Til sidste må indrømme at jeg er en smule skuffet over, at den første og eneste produkt jeg har bestilt fra jer er ikke kun defekt, men mangler også en komponent.

Aldrig mere!!

Kinapriser

Fint, men LANG leveringstid.

Fin side med mange produkter til en fin pris. Leveringen var dog vildt lang. Måske fordi produktet først skulle sendes til dem først, inden det bleve sendt til mig.

Forkert lagerstatus udmelding

Har lige købt et produkt i dag hos Kinapriser NETOP fordi der stod at de havde den på lager. Det viser sig så få timer senere at det IKKE var sandt. Nu fik jeg en mail, hvor der står jeg skal vente 7-16 dage. DET ER FANME DA FOR DÅRLIGT!!! ØV!!!

Kinapriser

Hurtig levering og god kundeservice

Bestilte først nogle kameraer. De kom inden for et par dage. Bestilte herefter 1 mere, men skulle have haft 3. Skrev til deres support og fik dem til at sende 2 mere på den samme ordre. God og hurtig support. Herefter manglede jeg en faktura til den første ordre. Skrev til deres support og fik igen hurtig hjælp med dette! God service.

Kinapriser

Ved ikke om jeg får min pakke

jeg mener når man bestiller noget det siger de har på lager så har man det indenfor de 2-3 dage de lover men nu er der gået en uge jeg har ringet til dem de siger den bliver sendt i morgen men det kan jeg ikke bruge til noget når man snakker med dem siger de du får den senest fredag man har chattet med dem idag og de siger så engang i næste uge mener bare ikke det er ok at vente så lang tid på en vare og at de lover den vil være der senest fredag og så senere siger vi kan ikke garantere den er der fredag nu for vi se om jeg får min pakke inden jul

Ok, og god kundeservice

Jeg bestilte en HTC M490 HDMI Adaptor med HDMI kabel. Det viste sig at jeg efter bestillingen fandt samme vare billigere andetsteds, og efter at have skrevet til kinapriser.dk blev min pris nedsat, da varen var med prisgaranti, og prisen blev rettet på website.
Fint system med tickets hvor man kan følge sin mail korrespondance, og der blev svaret hurtigt. Leveringstid ok, selv om det blev 5 dage i stedet for de lovede 1-3 dage, men det skyldes primært at varen først skal fra leverandøren til kinapriser.dk 1-2 dage + deres egen forsendelse. Men handelsforløbet helt perfekt.
Jeg vil helt sikkert handle her igen.

Brian S. Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

God support og service

Hurtig og effektiv support, af en medarbejder der bestemt vidste hvad han havde med at gøre, en meget positiv oplevelse.

Ingen styr på lager

Jeg bestilte 2 produkter og de stod begge som på lager, men dagen efter får jeg besked på de begge ikke er på lager og at det ene helt er udgået og det andet skal bestilles hjem :-(

Sjov men langsom support > Chat

Spurte hvad fragten kostede det tog ca. 1 min før jeg fik svar.

Og så talte vi om om det regnede og om han syntes han arbejde var kedeligt :D faktisk så snakkede vi mere!

Men meget god support 5/5

God service og gode priser

God service og gode priser

5 x stjerne

Flot respons fra Kasper Mønsted
På min forsørgelse, samt hurtig tilbagemelding, tak.

Peter Laurberg

Kinapriser

Super fin service ved reklamation.

Købte et 50M LAN-kabel som ikke virkede og skrev en ikke særlig god anmeldelse her. Blev så kontaktet pr. tlf. af en yderst behagelig Kasper Mønsted fra Kinapriser, som fremsendte returseddel via mail, så jeg kunne returnere kabel uden udgifter. De har så afprøvet kablet, som virker perfekt. Dette bliver så tilbagesendt, stadig uden udgifter for mig. Kontakten er hermed ikke færdig, da Kasper vil høre hvordan det virker, efter jeg har modtaget det igen. Mere kan man vist ikke forlange et firma skal gøre for sine kunder. Tusind tak for en yderst professionel og behagelig kontakt både via mail og telefon.

Besvarelse fra Kinapriser

Hej Tina, tak for forståelsen og den gode kontakt, vi ser frem til at høre fra dig. Mvh Kinapriser.dk

Hukommelseskortet der blev væk

Bestilte et 8gb microsd kort, som aldrig kom frem. Ved henvendelse til Kinapriser oprettede de en support sag som jeg selv kunne følge på nettet. Jeg blev bedt om at checke at adressen var rigtig på den oprindelige bestilling, og da den var det sendte de prompte et nyt kort til mig.

Dårlig sagsbehandling

Jeg købte en OBD tester som jeg sendte retur inden for de 14 dage man har ret til ved onlinehandel, det er nu 14 dage siden de modtog pakken og så er der ellers ikke sket mere, har ikke set mine penge eller hørt noget. Skriver til dem og får af vide at det er fordi jeg ikke har begrundet hvorfor jeg returnere den, og det selvom jeg skrev ved returneringen at jeg ønsker mine penge tilbage, dette burde vel være grund nok til at returnere den?! Man har fra kinaprisers side ikke kontaktet mig men bare ladet stå til i de 14 dage.

Derudover synes jeg det er for dårligt at sagsbehandlingen kan være op til 14 dage og man skal vente op til 30 på at få sine penge retur. Ved et andet firma jeg handlede hos og sendte noget retur havde jeg pengene på min konto dagen efter pakken var modtaget af firmaet.

Kan ikke anbefale andre det da jeg synes det er for uprofessionelt og er ihvertfald sidste gang jeg handler hos kinapriser.

Kære Danni

Vi er desværre ikke enige i det du skriver i din anmeldelse.
Vi vil gerne dokumentere forløbet af din returnering; den kan ses herunder.

Samme dag vi modtog din vare retur, fik du en meddelelse om at din returnering havde skiftet status til: Modtaget
Efterfølgende skiftede sagen status til: Afventer svar fra kunde; vi skrev til dig, at vi manglede en årsag til din returnering. Denne mail besvarer du så 14 dage efter med en rykker for behandling, i stedet for at besvare vores spørgsmål. Det er beklageligt at du er utilfreds over at vi har en behandlingstid på 14 dage, når denne tid skyldes manglende svar fra din side. Efter vi modtog dit svar havde din sag en behandlingstid på under 2 timer.
Sagsforløb:
29/8-2011 kl. 14.36: Sag modtaget retur, mail sendt til dig ang. manglende årsag til retur.
12/9-2011 kl. 14.01: Vi modtager en mail med rykker og besvarer denne.
12/9-2011 kl. 14.10: Vi modtager endelig en årsag til returneringen.
12/9-2011 kl. 15.26: Din ordre krediteres.
12/9-2011 kl. 15.52: Pengene tilbagebetales.

Vi har typisk en behandlingstid på 2-3 dage når der er tale om refunderinger, alt efter hvor meget kø der er hos vores betalingsudbyder.
Vi oplyser altid om de maksimale behandlingstider ifølge købeloven.

Vi er kede af at du er gået denne vej igennem, i stedet for at have snakket med os så vi kunne få udredt det der tydeligvis er en misforståelse.

Du kan altid komme i kontakt med os på en af følgende måder:

Live Chat - 8-16 mandag - fredag
Telefon +45 75150542 - 10-14 mandag - fredag
Email support@kinapriser.dk

Hurtig og effektiv kundesupport

Havde købt en tester som ikke levede op til det ønskede.
Returnering og tilbagebetaling blev løst hurtigt og effektivt uden problemer. Ikke sidste gang jeg handler hos Kinapriser.dk.

super firma

jeg fik et bakkamera trådløs via point shop fra dem det viker findt a det er ikke så got med faven på det men findt det kom hurtie fra jeg bestildet det gik der 5 dage det er godt nå det er den vej og det er nemt at sætte på der er jo ikke møj plas ved nr pladen men lit snille kom det på i løbe af få timer så det kan jeg kun sige sæt det på din bil det hjelper dig

Gadets til fair priser..

Vil du have gear til dig selv?.. USB raketter eller andet?..

Så er det stedet..

Jeg har købt mange ting, leveringen er acceptabel og du får det de lever.

Jeg har dog ikke haft behov for at returnere noget :)

Kinapriser

Fin web-shop med en fremragende support i ryggen

I forbindelse med køb af et overvågningskamera som led af et større projekt på mit arbejde, købte jeg først et kamera med for lav opløsning. Jeg fik i den forbindelse en god support til hjælp af opsætning, hvor Kinaprisers supportafdeling tog sig tiden til øjeblikkelig hjælp på trods af mange andre supportsager. Hjælpen var klar, præcis og hurtig.

På grund af den for dårlige opløsning i kameraet skulle jeg have fat i et andet kamera, hvor jeg fik en fin og præcis rådgivning af selvsamme afdeling med henblik på hvilket kamera jeg skulle vælge og mit foreløbig indtryk er også at prisen er god i forhold til markedsprisen. Kameraet ankom allerede efter en arbejdsdag og ligeledes modtog jeg en mail hvor jeg kunne følge forsendelsen.

Atter havde jeg behov for support - grundet egen uvidenhed omkring opsætning af kameraet. Igen fik jeg en yderst venlig og udemærket support af en af Kinaprisers medarbejdere.

Skal man sætte en lille finger på Kinapriser.dk, så mangler de en lidt bedre opdatering af deres web-shop, da jeg ved min første bestilling et par gange fik bestilt en udgået vare, hvilket ikke fremgik på hjemmesiden, men blot at varen ikke er på lager.

Men alt i alt en rigtig god oplevelse og det er ikke sidste gang jeg vælger at handle med Kinapriser.dk. 5 stjerner herfra...

Dårligt kamera.

Købte fjernstyret IP kamera hos dem, og det have 1000 små fejl. Kontakt med firma og de sagde at fejl lå i software og der lige ummidelbart ikke var noget at gøre ved det. Fint - det røg i skraldespanden og 1200 kr var spildt..
Så aldrig mere handler jeg hos dem..

Kinapriser

Super firma og super service

Jeg havde besluttet mig for at jeg ville have overvågning hjemme i huset. Dertil bruger jeg en del ti dpå at undersøge forskellige muligheder og tilbud. Og jeg må sige at jeg kun blev mere forvirret og samtidig synes jeg at de løsninger jeg fik var temmelig dyre.
Så fik jeg mig fundet frem til Kinapriser.dk via en bekendt og fik kigget lidt på deres side. Men jeg var desværre blevet temmelig forvirret over alt de info jeg havde fået ude fra, så jeg besluttede mig for at ringe til dem. Jeg fik fat på Kasper fra Kinapriser og med det samme var der god kemi og kontakt i mellem os. Jeg fortalte mig behøv og med det samme viste Kasper hvad jeg skulle bruge og hvad der passede til mig. Ikke nok med at han hjalp mig over tlf.'en han lavede også min ordre og ordnede alt for mig, så jeg skulle ikke gør andet end at fortælle ham mine oplsyninger. Og næste dag modtog jeg pakken fra dem. DVR optageren virker perfekt og en super pris på produktet.
Så det eneste jeg har at sige om kinapriser.dk er at de yder en fuldt ud til fredsstillende service som jeg ikke på stående fod kan finde andre som gør. Og prisen er op til 20 % billigere end mange andre steder. Så alt ros fra mig af til Kinapriser.dk og ikke mindst til Kasper.

levering

ikke så hurtig som forventet..... ikke dag til dag.

Super service...

Jeg har bestilt ting her et par gange og forleden kunne jeg ikke finde brugsforvirringen til en bilalarm som jeg havde købt af dem og sendte så en mail om at få en via email og det ordnede de med det samme det er sku da service der vil noget.

Dårlig service/levering

Bestilte torsdag en antenne som stod på hjemmesiden til at være på lager. Fredag kontakter jeg dem for at sikre mig alt er ok, da jeg virkelig stod og manglede den. Beskeden var intet problem, den var på lager og ville blive afsendt så jeg havde den absolut senest tirsdag.
Mandag får jeg en mail med besked om at varen er afsendt og afventer derfor posten tirsdag. Men ak!!
Tirsdag eftermiddag kommer en mail med varen desværre er udgået og ordren derfor er slettet.

Det er simpelthen for dårlig service. En ting er at en vare udgår mv., men flere misvisninger og forkerte beskeder er for ringe.

Det var sidste gang jeg besøgte Kinapriser.

Lasse Møller Jensen og Stefan fandt anmeldelsen nyttig

Kinapriser

Køber sig til gode anmeldelser

Jeg har som sådan ikke noget imod kinapriser.dk. Derfor 2 stjerner istedet for kun 1. Men idag udsendte Kinapriser følgende nyhedsbrev:

Kinapriser.dk tilbyder fri fragt*
Kære kunde. Grundet en linkfejl i den tidligere udsendte version af denne e-mail har i ikke kunnet klikke på linket til Trustpilot, dette er nu rettet så linket virker. Vi undskylder ulejligheden og siger tak for de anmeldelser og ordre der allerede er blevet oprettet.

Vi kører en kampagne de næste 2 dage, hvor vi tilbyder gratis fragt i forbindelse med en positiv anmeldelse på Trustpilot. Så kig forbi TrustPilot og fortæl andre kunder om din købsoplevelse på Kinapriser.dk *Tilbuddet gælder kun for kunder der giver en positiv anmeldelse på Trustpilot.

Dette gør bare at man ikke kan bruge trustpilot til noget, eftersom de positive anmeldelser kan være opdigtet blot for at få fri fragt. Det ødelægger hele konceptet med trustpilot. Det er uærlig markedsføring.

Ib Langberg Rasmussen, Michael, Kris, Martin, Kenneth, Patrick Naundrup og Isabella Lo fandt anmeldelsen nyttig

Kinapriser

Vare stod som på lager, men var udgået.

Havde bestilt en NZXT Avatar mus hos kinapriser d. 25/4 (Helligdag), dagen efter, en tirsdag, var det normal hverdag, her hørte jeg ikke fra dem, men først onsdag morgen hvor jeg får at vide at ordren er annulleret da produktet er udgået. Ret irriterende når man så kunne have bestilt den et andet sted og højst sandsynligt modtaget den i dag. Også lidt irriterende at de ikke har været i stand til at holde deres side opdateret mht. dette eller i det mindste kommunikere det videre allerede tirsdag.

Kunne sikkert godt finde på at handle her på et andet tidspunkt, men eftersom de ikke har den vare jeg søger må jeg finde den et andet sted.

SÅDAN DU..!!

Jeg havde i længere tid studeret jagt kamera på nettet og i jagtblade, og blev bare mere forvirret over hvilken model jeg skulle købe, men besluttede mig for, at hvis jeg skulle dumme mig, kunne det ligeså godt være i den billige ende.
d.18-03-2011 bestilte jeg, pr. tlf. en model 21-2JH. Det var nemt at programmerer den, og glæden ved gennemsyn af de billeder fra det første døgn, var over al forventning. 56 billeder med masser af dyr, både nat og dag… SÅDAN..!!!
Jeg har siden bestilt 3 stk. mere.
Meget venlig betjening, kan ikke klage over noget som helst..!!
Mvh. Vagn B. Sørensen, Ikast

Kinapriser

Sløvt firma der ikke overholder hvad de lover

Købte et overvågningskamera for noget tid siden. Efter et stykke tid svigtede kameraet og jeg sendte det til ombytning. Kameraet blev testet og fundet defekt samme dag de modtog det. Herefter sker det intet i en uge, hvorefter jeg må ringe og klage. Mange undskyldninger halvdags bogholder travlt osv. Men de lovede at jeg ville få mit kamera dagen efter. Endelig fik jeg et pakkenummer og tror tingene er ok, men jeg kan bare ikke finde nummeret hos postvæsenet. Først efter yderligere en dag kan det lade sig gøre for man gad bare ikke sende pakken som lovet !
Jeg finder Kinapriser.dk useriøst og kan absolut IKKE anbefale dem !

At man allerede tester produktet samme dag man modtager det er superfint, men at man herefter blot lader tingene ligge indtil kunden ringer og klager er den egentlige årsag til dette indlæg. At en repræsentant for firmaet herefter lover at kunden har produktet dagen efter, det forpligter. Er der tvivl, så skal man lade være med at love sådan noget. At PostDk først skulle scanne en pakke 24 timer efter modtagelsen lyder meget usansynligt.
Det er muligt i har lov til at bruge op til 60 dage, men så taler vi om et mere kompliceret produkt (mobil el. lign). Når et produkt bare skal ombyttes skal det gå som lyn og torden, kunden har trods alt betalt for varen.

Kære Anker Mortensen

Vi er naturligvis kede af, at du føler vi har trådt dig over tæerne og at vi lyver overfor dig. Men vi vil gerne komme med en præcis beskrivelse af forløbet

Du har fået følgende oplyst om vores standard procedure for retur og reklamationssager: ”Alt efter reklamationens omfang er behandlingstiden 3-14 dage. Er der tale om en reparation, kan der være en behandlingstid på op til 60 dage”.

Behandlingstiden på din sag var 5 dage.

Ydermere vil vi gerne komme med en kort redegørelse for forsendelsen af pakken.
Det er rigtigt at vi forventer vores pakker leveret dagen efter de bliver afsendt, fordi det er vores erfaring med vores fragtmænd, og dette informerer vi om.
Vi får hentet pakker af fragtfirmaet den pågældende dag kl. 15.30 (hvilket er det tidspunkt vi altid for hentet pakker på), og din pakke forlader os samme dag som vi har lovet, og opdateret din sag med et tracking nummer.
Herfra er pakken ude af vores hænder og på vej til dig.
Det der så sker, er at pakken først registreres i Taulov dagen efter kl. 15.50. Taulov er 84km fra vores kontor. Du påstår at pakken først er afsendt dagen efter, i så fald skulle pakken være registreret i Taulov 20 minutter efter den er afsendt fra vores kontor og fragtmanden skulle have kørt 254km/t i gennemsnit…

Konklusionen på denne sag er dermed at vi har afholdt alt hvad vi har lovet både hvad angår vores retur og sagsbehandlings tider, som er i fuld overensstemmelse med købeloven, men også med vores afsendelse af din pakke.

Med venlig hilsen,
www.kinapriser.dk

Kinapriser

Hurtig levering og produktet virker

Jeg har købt en GPS Tracker den kom ret hurtig efter ordren var lagt og produktet virker som det skal - batterierne der følger med er dog ikke noget at råbe hurra for, men det er jo ikke Kinapriser.dk's fejl. Man kan købe batterier af en bedre kvalitet, det vigtigste er at produktet kom og det virker. VH Michael Sørensen

Kinapriser

Kinapriser har været en rigtig god hjælp og givet en rigtig venlig orientering vedr. Bluetooth USB Dongle - Vista. Den virkede første dag, anden dag virkede den ikke - ringede til Kinapriser, som foreslog: Af / og geninstaler
Software - det virkede - nu kan jeg overføre mine billeder fra min Nokia 2720 til Computeren. Godt råd !
Kvik service. Hiilsen Finn

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk