[REPLY]
Vi stod for at skulle skifte vinduer i hele huset, derfor indhentede vi tilbud fra flere udbydere. Vinduerne var en smule dyre end vinduer produceret uden for dk, men. Vi vil gerne betale den beskedne difference og være sikker på en god dansk kvalitet. Desuden fik vi en god og kompetent rådgivning af Kipa.
Jeg har købt 2 vinduer til køkkenet samt en hoveddør (2x3 stykker glas med bundfyldning) med matchende sideparti (1x3 stykker glas).
Vinduerne er såmænd fine nok. Bortset fra at de ved leveringen sammen med døren var skudt fast i en masser brædder med en million søm hvor det krævede kraftig brug af brækjern at få dem "pakket ud". Her kunne der nemt ske skade ved udpakningen.
Mit problem ligger ved hoveddøren og sidepartiet. De passer simpelthen ikke sammen på trods af at jeg har valgt noget der efter deres specifikationer og billeder skulle og burde passe sammen. Problemet ligger ikke i centimetermålene for de passer fint - men i at selve glassene i døren og sidepartiet ikke flugter. Glassene i døren sidder "indvendigt" mens glassene i sidepartiet sidder "udvendigt". Derudover passer træstykkerne i bund og top slet ikke sammen så når hoveddør+sideparti er sat sammen så passer overgangen overhovedet ikke, den er ikke flydende som den burde være og det ser bare mærkeligt ud.
Ved opkald til Kipa fik vi (min tømrer) at vide at sådan skulle det altså være - og så en længere teknisk forklaring som vi ikke forstod meget af. Men SAMTLIGE af mine naboer/bekendte/håndværker-eksperter som har været ovre og kigge siger at det altså ser helt forkert og mystisk ud. Der må være lavet en fejl, siger alle. Men Kipa mener det åbenbart ikke.
Altså..kan jeg ud fra ovenstående konkludere at Kipa sælger produkter der ikke passer sammen.
Ja her er det bare i top - både informationerne på hjemmesiden, overskueligheden, priserne og kvaliteten - god og hurtig personlig service samt leveringen er der heller ikke noget at komme efter.
Kan kun anbefale at hvis man skal til at lave forbedringer eller bare have nye ting - at man lige kigger forbi KIPA - kan godt betale sig - jeg er fuldt tilfreds og ikke sidste gang jeg handler der, og et sted jeg varmt vil anbefale til andrer.