We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kisses ApS anmeldelser

Kisses ApS Logo
Kunderne om Kisses ApS : »Hurtig, nemt go hold kæft for en aften ;)« »Hurtig Levering« »Nemt og Hurtigt« 8
Godt
8.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Hurtig Levering

Som lovet på deres hjemmeside, kom min vare MEGET hurtigt, uden nogle problemer. Jeg kan helt klart anbefale veninder at handle hos Kisses ApS

Udvalgt anmeldelse om Kisses ApS

Kisses ApS

Hurtig, nemt go hold kæft for en aften ;)

Jeg købte et produkt fra kisses til min kærestes fødselsdag. Det var nemt og diskret, og de havde lige hvad jeg havde i tankerne. Pakken kom kun to dage efter jeg havde bestilt den, så var var ingen stress med at få den pakkes ind i tide, hvilket jeg ellers tit har oplevet. Jeg valgte desuden også at handle med kisses fordig deres hjemmeside så troværdig ud, og de havde mange kvalitetsprodukter. Og jeg har planer om at handle der igen ;)

... han er nu i fuld gang med at lærer at binde knuder and what not. If you know what I mean :P

Nemt og Hurtigt

Super handel helt efter mine forventninger

• Brian
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Upåklagelig.

Alt fungerer upåklageligt, ligefra hjemmesidens overskuelighed, bestilling og hurtig levering ;0)

• Rikke
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Fuld tilfredshed...på alle måder...

Modtog pakken efter 2 dage. Diskret indpakket. Lækkert design, og på ingen måde vulgært. Fuld tilfredsstillelse....

prof

god og hurtig og anonym service ikke første gang jeg benytte denne her hjemmeside

Kanikkegøresbedre

Hurtigt enkelt og nemt sådan. tak for det.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk