[REPLY]
Let tilgængelig hjemmeside, super hurtig levering - godt gået
Jeg var i tvivl om min køkkenmaskines farve, og Malene var til stor hjælp med alt, hvad jeg havde at spørge om :)
Det var dejligt, at deres chat funktion dukkede op, når man havde diverse spørgsmål, som krævede hurtigt svar.
Malene sørgede for, at jeg fik min maskine i min yndlingsfarve til samme pris, som farverne, som sælger mest. Det krævede noget "rykken" rundt, men alt løste sig til stor tilfredshed for mig!! Juhuu.
Dejligt, at de var så hjælpsomme og fleksible! :)
Hurtig levering. Ingen fejl på emballagen, da den ankom med posten.
Det var nødvendigt at sende del retur til leverandør pga. mindre fejl, som dog intet har med kitchenone.dk at gøre.
Jeg vil uden tvivl anbefale andre at handle hos kitchenone.dk
hurtig levering og en dejlig kartoffelskræller til min Kenwood - perfekt handel
Vi fik lige nøjagtig det som vi havde bestilt , og vores vare kom til den tid som der var aftalt, ingen dikedare omkring betaling, jeg kan kun anbefale KitchenOne
Alt har været i den skønneste orden.
Indtil videre har jeg ikke oplevet problemer. Hurtig levering, god vare og til den billigste pris jeg kunne finde.
Varen levede op til forventningerne, og leverancen var super hurtig.
Jeg bestilte en kenwood km020 hos kitchenone da prisen var rigtig god i forhold til de andre specielt i forhold til at kitchenones pakke var støre til samme pris. Da man fik flexibeater og glas blender med til samme pris. Som andre tog for maskinen alene. Og leveringen har jeg aldrig oplevet lige så hurtig. Og med fin mail info under vejs
Stor var min forundring, da der dukkede en servecemedarbejder op på skærmen klar til at besvare spørgsmål om mit køb. Jeg fik de råd jeg havde brug for - uden pres. Bestilte mandag formiddag, og tirsdag middag stod min nye køkkenmaskine på køkkenbordet. en skam, at jeg kun har brug for én maskine :-)
Det var nemt at finde det ønskede på hjememsiden, og varen blev leveret superhurtigt. Det var godt med varsel om, at varne var sendt, så jeg vidste, hvornår den ankom til posthuset.
KitchenOne yder rigtig fin servce. Købte en elektrisk dåseåbner og jeg fik den hurtigt. Men rabatkoden man skulle bruge for at få gratis fragt var ikke særlig synlig, den måtte jeg kontakte kundeservice for at få.
Ellers rigtig fint, intet at udsætte.
Handel og levering - nemt, hurtigt og lige efter bogen.
Det gik super let at få bestilt mine produkter hos KitchenOne. Plus at de inkl. levrering, nærmest var billigst i Europa...
Det var ment at handle og meget hurtig forsendelse, alt var med, der manglede intet.
Mit eneste minus er: størelse er svær at bedømme, købte en kenwood major, men den er mega stor, min kone skal stå på en stol for at nå de maskiner man kan koble på.
Ellers en Fed maskine.
Det var rigtig rart at handle hos KitchenOne da jeg fik god vejledning på chatten mens jeg handlede. Fragten var super dejlig hurtig på dene ene vare, og den anden kom efter en uges tid. Jeg manglede måske lige et følgebrev til at gøre mig opmærksom på at de to varer blev sendt hver for sig, da jeg tænkte om de havde glemt at sende den ene vare.
Hurtig levering, aftalt pris osv...
Det var dog et problem, at det ikke fremgik tydeligt at det kun var levering til 1. dør, der var med i prisen. En kasse på næsten 30. kg, jeg selv skulle slæbe op på 2. sal - det ville jeg gerne have vidst på forhånd.
Vi har købt en køkkenmaskine på kitchenone.dk og fik den indenfor den periode vi skulle med alt tilbehør.
Det var hurtigt, sikkert og gav ingen problemer.
Desuden sender de en opfølgende mail for at kontrolere om man er tilfredse med deres tjeneste.
Gode priser og hurtig levering.
Hjemmesiden er let at overskue og alt går som smurt.
Matchede prisen andetsteds efter bestilling. Hurtig og venlig kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler der.
Den aftalte vare kom frem allerede dagen efter.
Selv en lille skuffelse over "medfølgende isske", som viste sig at være en spatel er til at bære.
Godt produkt. God telefonservice. Hurtig levering. Bedste pris.
Ikke 5 men 4 stjerner fordi: Havde aftalt med KitchenOne at levering af Kenwood KMM760 skulle ske torsdag efter 12.30 eller fredag inden 12.30. Ventede torsdag men intet skete. Ringede til firmaet fredag og fik at vide, at forsendelsen ikke kunne findes. Derfor ville en ny maskine sendes med det samme. Her fik jeg ændret adressen til mit sommerhus og mandag kom posten med pakken, så blev jeg rolig. Hvor forsendelsespapirerne var blevet af, vidste ingen. Dog vil dette lille uheld ikke holde mig tilbage med at købe hos jer en anden gang. Jeres materialer er de bedste.
Bente Broustbo
Jeg har købt en røremaskine fra kewwod på kitchenone.dk. Virkelig god service, modtog pakken 2 dage senere :) Super gode priser, de billigste jeg så, hurtig levering og nem hjemmeside med et godt udvalg. Jeg vil helt sikkert handle her igen, og anbefale andre at handle her (er gjort). Eneste minus ved forsendelsen var at jeg slev måtte spørge efter track and trace nummer så jeg ku følge pakken - det kunne de godt sende med ud i deres mail omkring at min ordre blev sendt afsted :)
Fantastisk betjening af Jesper T. Var en rigtig stor hjælp i vores valg af grill. Vi er virkelig glade for vores Grand Hall 427 grill, som også var utrolig nem at samle. Den griller også fantastisk, så vi glæder os til det gode vejr kommer så den virkelig kan blive brugt.
Det er dejligt med en aktiv chat.
Jeg bestilte min nye super ismaskine hos KitchenOne.dk, og lavede min egen lækre is på den 36 timer efter. Isen smager ekstra godt, når man ved at man købte maskinen til markedets billigste pris.
Vi købte en Kenwood KM20 + Foodprocessor. Bestilling fredag i påskeferie, sms om levering første arbejdsdag efter, levering dagen efter.... Det er svært at gøre bedre!. Selve produktet er også fint - har nu brugt den til at lave dej til brød ad nogle gange med rigtig godt resultat, dejen bliver fint æltet og maskinen har moment nok til at ælte også større mængder mel. Omend maskinen giver sig noget i det mekaniske! Blender delen, der følger med, tjah.... den skuffede lidt, men den virker da.
Så alt i alt en god oplevelse.
Vi købte en røremaskine fra Assistent på Kitchenone.dk. Det var en rigtig god og effektiv nethandel. Forsendelsen kom kort tid efter bestillingen, og alt var i orden.
Rigtig god og professionel rådgivning. Hurtig forsendelse. Kan kun anbefale KitchenOne indtil videre. Har tiltro til at man også vil løse en evt. reklamation på ordentlig vis.
Stort udvalg. Megahurtig levering og ingen forsendelsesomkostninger.
Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg har handlet her :)
Jeg har været meget tilfreds med såvel servicen som den personlige kontakt til firmaet, der helt og aldeles lever op til deres aftaler.
God hjemmeside, hvor det er let af finde den rigtige vare. Godt udvalg og gode priser.
Bestilte en røremaskine om mandagen og modtog den med posten om tirsdagen.
Så hurtig levering og gode priser. Kan kun anbefale KitchenOne til andre.
Vi har købt ny køkkenmaskine. Den blev leveret meget hurtigt og uden problemer
Bestilte min køkken maskine og 2 dage senere blev den leveret. Så servicen kunne ikke være bedre.
Alt i den skøndeste orden.
Hurtig forsendelse.Kan kun anbefales
Dejlig fragtfrit:):):):):)
Pris i orden, hurtig ekspedition og levering.Helt problemfri handel.
Alt er forløbet upåklagetligt i købsprcessen: Website, vareudvalg, køb, ordrebekræftelse, hurtig levering mv. Thumbs up.
Bestilte Kenwood køkkenmaskine hos Kitchenone tirsdag aften og torsdag formiddag modtog jeg den ønskede vare.
Jeg er fuldtud tilfreds med servicen