We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Klasselotteriet

Fungere fint

Jeg har skrevet til kundeservice et par gange. De svarer meget hurtigt
tilbage og vinderchancerne er vel også ok i forhold til så meget andet
spil. Jeg spiller for 6500.- om året og har vundet godt 3100.- af 2 gange.

Klasselotteriet

Udbetaling og indbetaling funger uden problemer.

Udbetaling og indbetaling fungere uden problemer, men det er som andet spil man taber sku nok i det lange løb.

H.Christensen

Denne side er ikke i mine øjne være vær at anmelde, jeg har prøvet spillet, og har forsøgt flere gange at skrive til dem men nogle spørgsmål, men jeg har ikke kunnet fået et eneste svar fra dem, så jeg ser det kun firma der ikke vil i kontakt med sine kunder, men kun have deres penge, så min bedømmelse på dem er minus 3 stjerner.

Besvarelse fra Klasselotteriet

Hej Henrik

Jeg kan forsikre dig om, at vi meget gerne vil i dialog med både vores spillere og andre, som har spørgsmål om Klasselotteriet - hele Danmarks Millionlotteri. Derfor er jeg også rigtig ked af at høre, at du har forsøgt at skrive til os flere gange uden at få svar.

Jeg har fuld forståelse for, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, og derfor skal du selvfølgelig have en stor undskyldning. Jeg ved ikke hvad der er gået galt de gange, du har forsøgt at kontakte os, men jeg vil gerne understrege, at det bestemt ikke er i overensstemmelse med Klasselotteriets målsætninger for dialog.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten det er via telefon, e-mail eller brev. Hvis du skriver igen og stiler din henvendelse til mig, skal jeg personligt sørge for, at du får svar på dine spørgsmål.

Med venlig hilsen Kirsten Østergaard, Marketingdirektør i Klasselotteriet

Hmm

Har det ligesom Terkel Hansen, som har anmeldt klasselotteriet, her på siden.
Har før været tilmeldt klasselotteriet med stor vinder chance procent, hvor jeg osse ret hurtigt efter tilmelding vandt nogle mindre beløb og så gik der laaang tid, hvor jeg ikke vandt noget og til sidst meldte jeg mig ud.
Har så nu alligevel igen villet prøve lykken og allerede måneden efter jeg havde tilmeldt mig, vandt jeg et mindre beløb. Vandt et mindre beløb et par gange mere (under 200,-kr.). Det sidste jeg har vundet var lige godt 4.000,-kr. og det er nu efterhånden lang tid siden.
Siden har jeg ikke vundet noget, selvom jeg er oppe på en vinder chance procent på 99% - Så jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene - men lidt har jeg jo vundet, så derfor 4 stjerner.

Super.

Har netop vundet en mindre gevinst på klasselotteriet, og det skal ses udfra at det er første trækning som jeg deltog i, håber den gode start fortsætter.

Kun godt herfra

Vi har i min familie haft klasselotteriet i et stykke tid nu og ja jeg er da positivt overrasket. Langt bedre end lotto og hvad der nu ellers er, vi har endda lige vundet 42.000DKK hvilket jo er super lækkert. Jeg føler også deres system er nemt at gå til og det fungere bare som smurt.

Mvh Christoffer

Klasselotteriet

Mystisk men ikke opgivet endnu

Syntes det er pudsigt at jeg vandt min første gevinst i første trækning efter jeg oprettede mig som bruger hos klasselotteriet.dk.. selvfølgelig skulle man ifølge statistikken have en større chance for at vinde hos klasselotteriet, men alligevel så lugter det da lidt? Har ikke vundet noget siden..

Bondefangeri

Jeg har været medlem af klasselotteriet i et års tid nu og har siden min oprettelse spillet fast med fire lodder. Hvad der undre mig er at jeg overhovedet ikke har hørt eller modtaget andet en reklame fra dem i denne periode. Jeg aner ikke hvornår numrene bliver trukket, eller om jeg har vundet. Det eneste der giver mig et lille hint om at jeg stadig spiller er mine pbs-udskrifter.

Hvis man er sej kan man tilsjuske sig lidt informationer på sin personlige side, men det kræver bare at man finder sine samle kontoudtog, da man enten skal bruge et kundenummer eller aftalenummer for at logge ind.

Alt for uigennemskuelig og bøvlet!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk