[REPLY]
Très très beau produit, belles finitions, belle qualité, très confortable ! Je suis très contente !
Livraison longue mais je mets quand même le maximum car très bon contact en cas de souci.
-----------
Very very nice product, nice finish, good quality, very comfortable! I'm very happy!
Long delivery but I still put as much as very good contact in the event of concern.
-----------
Meget meget flot produkt, flot finish, god kvalitet, meget behagelig! Jeg er meget glad!
Lang levering, men jeg stadig sætte så meget som meget god kontakt i tilfælde af bekymring.
Christoffer er flyttet ind, og det har været en fornøjelse at handle med Lotte, der gik ikke mange dage fra jeg havde bestilt, til at jeg kunne pakke min første KS op :)
Kvaliteten er superlækker, og jeg elsker at have en smuk MT som sikkert vil tiltrække nogle beundrende blikke <3
Modtog min Mei tai som aftalt fra Kleinsmekker. Alt er gået som ønsket i bestillingen, levering og modtagelse. Intet andet end perfekt. Er simpelthen så glad for min Kleinsmekker mei tai Louie. Kvaliteten og det håndværksmessige er fuldt ud i top. Jeg finder min mei tai alle pengene vær.
Er den stolte eier av to Kleinsmekker meitaier. Superfornøyd med begge. Vakre og slitesterke og nydelig håndarbeid.
Det tar litt tid fra bestilling før pakken når Norge, men den som venter på noe godt osv...
Min kæreste og jeg købte en mei tai hos kleinsmekker for snart 6 måneder siden. Prisen er ikke billig, men det produkt du får er også derefter! En unik og personlig mei tai i super kvalitet. Vi har været SÅ glade for den og det har vores lille dreng også :)
Der opstod et problem med forsendelsen, men det var post danmark som langsomme. kleinsmekker.dk ydede en rigtig fin service og kontaktede post danmark af flere omgange.
Hurtig levering, under den tid som egentlig står på hjemmesiden. Flot flot Mei Tai og god kommunikation. Der lyttes til kunderne. 5 stjerner
Købte Karen på tilbud og fik den overraskende hurtigt. Mailen om at den var sendt ankom samme dag som pakken med posten...
Opsigtsvækkende design, solidt håndværk og uovertruffen bærekomfort kendetegner mine smukke Kleinsmekker-bæredimser – en Severin onbuhimo og en Maren mei tai. Service og levering er i top.
Jeg har ringslynge maria, Den er smuk og behagelig og feljfrit syet. Jeg har også onbu isa som er som utrolig smuk at det ikke er til at fatte. Lotte er utrolig hjælpsom og en fornøjelse at handle med
Vi har en KS Ava ringslynge fra Kleinsmekker. Den er smukt lavet og utrolig behagelig at bære vores søn i. Kan kun anbefale ringerslyngerne fra Kleinsmekker :-)
Har købt en RS (Rikke) og fantastisk service og fantastisk produkt . Mangler bare et barn mere for at kunne retfærdiggøre endnu en Kleinsmekker i hjemmet :-)
Beautiful!-many compliments and thank you's!!! Very impressed with service, shipping and quality. We will recommend to anyone who asks!! A HUGE fan in Hamilton ON, Canada!! Thank you Kleinsmekker!
Har netop modtaget min første Kleinsmekker Mei Tai - og jeg tror ikke det bliver den sidste!
Fremragende håndværk og super bærekomfort, pakket ind i en unik og smuk Mei Tai. Der er hurtig og venlig respons på mails og i det hele taget super service.
Kleinsmekker-slyngerne er både meget smukke, håndværksmæssigt helt i top og uundværlige i hverdagen med små børn. Jeg bliver glad af at bruge Kleinsmekker-slyngerne, for det er tydeligt at mine børn føler sig trygge og godt tilpas, når de sidder i slyngen. Og jeg kan bære længe på mit barn i en Kleinsmekker, for både deres meitais og ringslynger sidder rigtig godt. Slyngerne har givet mig frihed fx til at lege med storebror eller ordne vasketøj, mens lillesøster sov i ringslyngen eller meitaien.
Servicen er helt enestående. Lotte fra Kleinsmekker hjalp mig med at vælge en slynge der passede bedre til det behov jeg havde, end den slynge jeg havde bestilt i første omgang (så jeg fik en toddler-MT til min store dreng i stedet for en almindelig MT).
Elsker at bære mine børn i vores kleinsmekker MT & RS. Kvaliteten er i top, bærekomforten ligeså og mine børn og jeg har tilbragt mange, kærlighedsfyldte stunder iført en af dem.
Efter 2 børn og fornøjelsen af 3 KS ringslynger, 2 KS MTs, 1 KS pod og 1 KS onbu kan jeg på det varmeste anbefale disse skønne, smukke og enormt praktiske bæredimser. Selv på en kedelig gråvejrsdag lyser mine Kleinsmækrer lækre bærerdimser altid op, og mine unger har et helt specielt forhold til hver deres slynge :)
Camilla E fandt anmeldelsen nyttig
Og lige nu har jeg 2, en Alva Mei Tai og en ringslynge, min elskede Molly som har fulgt mig siden min søms fødsel. Kleinsmekker er ikke bare gennemført håndværk med sans for detaljen og perfektionisme, men også produkter fyldt med karma og kærlighed
Kleinsmækker leverer simpelthen de lækreste slynger på markedet, de stråler af kvalitet og omsorg for detaljen. Og så sidder de godt på kroppen, og det er jo heller ikke uvæsenligt.
Smukke, smukke mei tai Alba blev leveret lynhurtigt efter køb, og er fantastisk at bære i. Alle detaljer er perfekte - og service fra Kleinsmekker var i top. Shoppen kan til enhver tid anbefales!
Ronja MT- smuk, skøn bærekomfort, hurtig levering og topklasse service! Jeg kan anbefale Kleinsmekker!!!
Jeg har en af de fantastisk MTér
Håndværket er i top og designet er så smukt så smukt.
Der er virkelig kræset for detaljerne og sikke en farvesans hun har.
Kan kun anbefale Kleinsmekker hun kan sit kram og yder en SUVERÆN kundeservice.
Vores Kleinsmekker Mei Tais er vores (og vores barns) yndlings!
Uodver at være smukke, er de også optimalt ergonomiske :-) - Man kan bære meget langt i en Kleinsmekker uden at blive skæv i ryggen eller øm i skulderen.
Jeg anbefaler alle småbørnsforældre at investere i en Kleinsmekker. Det er materielt good karma.
Ringslyngerne er ogå i top! Ultimativt lækre og skønne.
Go for it: Kleinsmekker skuffer aldrig.
(God kundeservice er selvsagt!)
Min Kleinsmekker Karla MT har nu overlevet snart 2 børn og har været uundværlig uden forbehold.
Mine unger har begge nydt godt af en tryghed og et nærvær som ville have været så godt som umulig at opnå uden, og jeg selv har nydt godt af komforten og den upåklagelige kvalitet, og den overdrevne luksus af at kunne kysse og sniffe babyhovedbund hele dagen.
Det bliver en sorgens dag når bettefisen vokser ud af Karla, men mon ikke Karla finder andre børn hun kan favne derefter ? :-)
Kys til Lotte for alle de børn hun har krammet gennem sit arbejde ved symaskinen!
Nicoline Jeppesen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har købt en mei tai fra Kleinsmekker og har prøvet både pod og ringslynger derfra. Alle bæredimserne har været både fantastisk smukke og usædvanligt behagelige at bære i.
Servicen, da jeg købte min mt var også i top! Min uforbeholdne anbefaling af Kleinsmekker til alle der gerne vil have slynger, som både er smukke og funktionelle.
Har købt flere slynger og Mei Tais hos Kleinsmekker, og de har alle været super lækre og gennemførte. Service og levering er også i top :-)
Købte en Deluxe MT - super smukt håndværk!
Rigtig god kommunikation og information om handlens forløb.
Fik endelig min mei tai fra Kleinsmekker! God kommunikation og service! 5 stjerner. :)
Camilla E fandt anmeldelsen nyttig
Købt flere ting derinde, og betjeningen er god og behagelig. Og så bliver man i så godt humør af at kigge på de smukke kreationer!
Anne Knudsen fandt anmeldelsen nyttig
Har handlet 3 gange hos kleinsmekker nu, og jeg er fuldt ud tilfreds, god kommunikation via mail, altid venlig kundebetjening og super hurtig forsendelse.
Anne Knudsen fandt anmeldelsen nyttig