[REPLY]
Jeg bruger Linux (UBUNTU) som styresystem, og i modsætning til mange andre udbydere er klikpost også hjælpsom med dette.Ellers er holdningen fra de fleste IT virksomheder at når du ikke anvender et microsoft program har du selv bedt om problemer.
Jeg har nu brugt Klikpost gennem længere tid, og må sige at jeg er meget tilfreds, det er nemt at tilgå og det kører bare.
Kan klart anbefales! :-)
Meget fint gratis produkt. nemt at gå til.
Webadgang nem at betjene, Det kræver lidt sti kendskab at tilføje billeder til sine mails.
Det krævede lidt slid at få outlook expres til at spille med (password accept). Med lidt hjælp fra klikpost så kom det også til at virke.
Har brugt klikpost som min foretrukne i flere år uden problemer
Absolut ingen indvendinger! - Jeg er yderst tilfreds! :o)
Klikpost er den bedste mail på nettet jeg har haft. Nem at gå til og alt er forståeligt.
Har ikke oplevet problemer af nogen art. Alt virker som det skal.
Per
Kolind
Det virker godt og der er hjælp at hente, hvis der er noget man ikke ved. Tænk jeg fik også en fødselsdagshilsen :-)
Lene
Aarhus V
Super service, meget stabil, nem at bruge som webmail og nem at sætte op i Outlook. Og det bedste af det hele: Det er GRATIS.
Meget tilfreds bruger gennem flere år - TAK
God, pålidelig, hurtig, masse af +++++++++++ herfra
Jeg har nu haft klikpost ca. 45 dage og er meget godt tilfreds med mailkontoen, jeg søgte en ny mailkonto fordi jeg ville have en mailkonto jeg må bruge uanset hvilken internet udbyder jeg har, så man stadig har sine kontakter når/hvis udskiftning af udbyder. det virker helt ok og det er riftig fint at man selv kan oprette mapper. og der er for mig plads nok. vil gerne anbefalle den til andre
mvh. Kent
Jeg kan varmt anbefale klikpost - deres server er oppe.. med meget få udfald (down time).
Og så er mail servicen endda helt gratis, så man kan opleve hvor
godt det virker.
Det er indtil videre tredie år jeg er på her, og som regel via mit eget
mail-program. Det kan man også!
(( :
Siden er stort set altid oppe og nemt tilgængelig.
Husker jeg på et tidspunkt havde et problem, og sendte en forespørgsel pr mail. 7 minutter senere blev jeg ringet op og problemet blev løst.
- og så er det endda gratis!!! ;-)
Klikpost er en god service, der i modsætning til de fleste andre gratis mailservices ikke stiller forbehold,eller indskrænker mine rettigheder/ejendomsret til mine filer.
Fungerer fint både fra min Windows og Linux maskiner. Fungerer med mine mailprogrammer, og deres webinterface er utroligt godt og velfungerende
Desværre er deres mailserver jævnligt nede, så det er nogen gange lidt usikkert om man kan sende og modtage meddelelser. Men når det funger (og det gør det som regel) er er jeg meget tilfreds. Kune sikkert også på et tidspunkt have brug for en smule mere plads på serveren. Men så må jeg jo bare rydde op
Kære læser.
I efteråret 2008 ledte jeg efter en email tjeneste, og fald for ordet klikpost, det skulle være den. Meldte mig til, fik det op at køre med outlook 2003, og det har kørt upåklageligt siden. Når der, som man må forvente, indimellem opstår knuder, også dem man selv laver, har jeg fået yderst kompetent og venlig respons på mine problemstillinger, så jeg er yderst tilfreds med min konto hos klikpost. Tusind tak for det til klikpost teamet.
mvh
Jørgen Jensen.
Et rigtig godt produkt, som altid har virket upåklageligt. Vi er meget tilfredse
Jeg er glad for at bruge klikpost. Der er ikke det store at sige om det. Alt virker som det skal, og webmail funktionen er udemærket.
Klikpost er en rigtig god online mail service. Ingen reklamer eller spam og super nem at bruge!
Har Klikpost som mail til steder hvor jeg måske kan forvente, spam eller lignende, virker perfekt.
Har overvejet en adresse mere.
Nemt at arbejde med og sikkert. Findes ikke bedre.
Klikpost er nok ( er den bedste ) danske email service jeg har prøvet
den er nem sikker og med god plads
jeg vil helt sikkert blive på denne service så længe klikpost.dk køre
Godt arbejde Klikpost.dk !
Klikpost er et meget nemt program at bruge og deres hjælp er helt i top man skriver til dem og de svare en på mail men de ringer også til en hvis der er et problem og man skriver det til dem
ellers må jeg sige at det er meget drift sikker også kan jeg se min post lige meget hvor jeg er
et fedt program
Rigtig fed side, jeg elsker virkelig sms funktionen.
Dog kan der godt gå lang tid før man får smserne (oplevede helt op til 2 timer i sidste uge) dog er det ikke noget større problem.
En enkelt ting der dog er lidt træls er at der bruges så meget plads på at skrive "klikpost: Ny mail fra KlikPost". Så man får sjældent særlig meget af mailen med.
Klikpost er et meget nemt email-program at håndtere.
Jeg bruger kun klikpost som webmail, bla. fordi det er meget enkelt. Mailen kan dog sættes op i et mailprogram på PC'en i f.eks. pop 3
En rigtig god detalje er at man kan sætte systemet til at sende en SMS til sin mobil når der er mail i indbakken
Virker rigtig godt til alle mailprogrammer samt til Apple produkter.
Let at sætte op.
Anbefaler den hvis til alle jeg kender da den ikke er så stor endnu så det er til at finde en god adresse uden det store besvær!
Ingen driftproblemer de 4 år jeg har haft en!
Mads Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har nu benyttet klikpost.dk i et år og jeg er yderst tilfreds! Deres tjeneste virker rigtig godt og webmailen er faktisk så god at man godt kunne undvære sit almindelige mailprogram... Syntes også rigtig godt om deres gratis SMS notifikationer!
KlikPost har en kanon fed webmail der er rigtig god selv til dagligdags brug. Oveni hatten er der mange smarte muligheder, som f.eks. SMS besked når man får mail fra udvalgte afsendere - og altsammen er gratis. Man får til gengæld en mail med reklamer hver mandag men kan man overleve én mail om ugen er det et helt perfekt mailsystem!