We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Knudpedersen anmeldelser

Knudpedersen Logo
Kunderne om Knudpedersen : »Manglende anerkendelse af reklamation« »ingen service« 3
Middel
6.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Knudpedersen

Min kæreste og jeg købte et sæt forlovelses ringe hos Knud Pedersen.
Vi blev ekspedieret af en fyr ved navn Tommy, som var rigtig flink og gav en rigtig, rigtig god service.
Resten af ekspedienterne virkede en smule snerpede, men vil klart handle i butikken igen-Hvis altså det er Tommy der står bag disken :-)
De havde dog lavet en fejl angående den bestilte skrift type i ringene, men vi fik en høflig undskyldning og tilbud om at rette fejlen.
Da vi gerne ville ha ringene alligevel, fik vi afslag i prisen, så alt i alt en god oplevelse.

Manglende anerkendelse af reklamation

Jeg købte et perlearmbånd til min kone. Få måneder (og efter få ganges brug) går snoren over.
De ignorerer fuldstændig dansk køberets almindelige grundsætninger om formodning for oprindelige mangler. De afviser blankt, at armbåndet kan gå i stykker uden at det er selvforskyldt.

Jeg vil ikke bruge for meget tid på at få ret i denne sag, da der "kun" er tale om, at jeg skal betale en beskeden reparationsudgift. Jeg har dog overfor virksomheden gjort opmærksom på, at jeg ikke ønsker at købe dyrere varer hos dem i fremtiden, da servicen ved mangler mildest talt er kritisabel

Det skal nævnes, at virksomheden tilbød at slå halv skade vedr. reparationsudgiften.

ingen service

Jeg købte et sæt øreringe til min kæreste d. 5/4-2011 til 225 kroner. I butikken bliver da påsat byttemærke, og damen der ekspederede mig, fortæller jeg skal huske at gemmen bonen hvis de skal byttes.
Øreringene falder ikke i min kærestes smag, og jeg kører ind for at bytte dem.
Ejeren af butikken, Lars Dannemand står bag disken, og fortælle mig de kun giver pengene retur såfremt man selv har sagt, man ønsker dette.
Han begrunder dette med varerne i butikken ellers vil være brugte (????) varen er vel "brugt" ligemeget om jeg får pengene retur eller et tilgodebevis?
Det hele foregår enormt ubehøvlet, og servicen var direkte elendig!
Jeg er udemærket klar over jeg ikke har krav på at få pengene retur, men det er vel god kundeservice at skilte med dette, ligesom alle andre butikker gør.
Der står bagved disken at pengene ikke gives retur på nedsatte varer, så må man vel gå udfra pengene gives retur på varer til normalpris?
Jeg kan på ingen måde anbefale Knud Pedersen!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk